Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 04 13, 21:25)
ji tarsi normalus bankas, kaip koks SEB. Tik sąskaita kitokia, ne LT prasideda raidėm. Puikiai galima priimti pavedimus iš užsienio.

Turiu ten saskaita. Nes is ten galima pinigus pervesti i rusiska webmoney sistema. Na kartais internete reikia apmoket.
Mano saskaita LT7435000100019xxxxx (paskutiniai 5 skaiciai x pazymejau)
Yra dar kkitas jos numeris
EVP27100019xxxxx (sutampa tie patys 5 skaiciai), tai man paaiskino, kad sita naudot tik vidaus pervedimams, taip pat tinkama pervedinejant ne is Europos banku)

Swift kodas: EVIULT2VXXX
Banko kodas: 35000
Banko pavadinimas: „Paysera LT“, UAB
Banko adresas: Pilaites pr. 16, LT-04352, Vilnius, Lietuva

Anksciau SWIFT (ar BC kai kur) reikejo irasyti. Dabar Europos bankai patys iraso.
Pervedinejant ne is Europos reikia nurodyti adresa pavadinima...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 13, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72813228" data-time="1618329903"><div><p>baisu tas karantinas. Turiu sąskaitą Payseroj, tai kaip durniuoja. Atleido tikriausiai testuotojus, sumažino darbuotojų, tai vis kokia klaida išlenda iš techninės pusės.</p></div></blockquote><p>Prie ko karantinas ir pinigu pervedimai ??? </p><p>Nors siandien buvau prekybcentryje,nera kam krauti prekiu , mergos krovikais dirba. siuliaus isidarbint ,sake priims. Vieni serga ,kiti vel serga,o nauji neina dirbti 😂😂😂</p>

Vyrai serga, moterys dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 09:44)
Turiu ten saskaita. Nes is ten galima pinigus pervesti i rusiska webmoney sistema. Na kartais internete reikia apmoket.
Mano saskaita LT7435000100019xxxxx (paskutiniai 5 skaiciai x pazymejau)
Yra dar kkitas jos numeris
EVP27100019xxxxx (sutampa tie patys 5 skaiciai), tai man paaiskino, kad sita naudot tik vidaus pervedimams, taip pat tinkama pervedinejant ne is Europos banku)

Swift kodas: EVIULT2VXXX
Banko kodas: 35000
Banko pavadinimas: „Paysera LT“, UAB
Banko adresas: Pilaites pr. 16, LT-04352, Vilnius, Lietuva

Anksciau SWIFT (ar BC kai kur) reikejo irasyti. Dabar Europos bankai patys iraso.
Pervedinejant ne is Europos reikia nurodyti adresa pavadinima...

tikrai taip. Sumaišiau rašydama, kad nėra LT raidžių. Jos yra, bet kai atsidarau langą savo vidiniame banke, ten matosi tas EVP+numeris ir tai užsifiksavo galvoje.
Ir jo, užtenka tik SWIFT kodo.
Iš esmės aš labai patenkinta paysera, tik dabar išlindo tie jų techniniai nesklandumai. tikėkimės susitvarkys
Atsakyti

pirmi skaiciai ,du ar vienas parodo koks bankas ,nes kai pradedi rasyti po viena skaiciu ,pradzioje -automatiskai sistema atpazyta koks bankas .vot 

kazkada pirkau ebay tiesiai su kortele be paypalo 😔 nupirkau atsiunte . o kita karta tik per paypala  ,iomiai taip gavos .

Atsakyti
Labai sunku pirkti per PayPal Lietuvoje. Amziais prašo pervading į banką. Bet tai kaip atsilikimas nysusvietnas. Is viso pasaulio perku PayPal, net is Rusijos, o lietuviai dar tokie...senobiniai.
Atsakyti

Jo as senobinis 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 14, 16:25)
<p>Jo as senobinis 😂😂😂</p>

ir aš
nachrien man tas paypal išvis, balandis koks galėtų ką atskraidint biggrin.gif
Atsakyti

ir aš
nachrien man tas paypal išvis, balandis koks galėtų ką atskraidint biggrin.gif

Itariu svetimo zaxotelos 😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 14, 16:06)
Labai sunku pirkti per PayPal Lietuvoje. Amziais prašo pervading į banką. Bet tai kaip atsilikimas nysusvietnas. Is viso pasaulio perku PayPal, net is Rusijos, o lietuviai dar tokie...senobiniai.

Niekas nenori moket 10 proc paypal mokescio. Arba 2.9 proc arba 4 proc (priklauso nuo susitarimo su paypal) dar plius 0.3 uz transakcija. Dar isgryninimas...
Uk tai atsilikus su bankais 10 metu, todel ten per banka pavedimu yra kosmaras. O Vokietijoje ar LT tai be prroblemu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 17:01)
Niekas nenori moket 10 proc paypal mokescio. Arba 2.9 proc arba 4 proc (priklauso nuo susitarimo su paypal) dar plius 0.3 uz transakcija. Dar isgryninimas...
Uk tai atsilikus su bankais 10 metu, todel ten per banka pavedimu yra kosmaras. O Vokietijoje ar LT tai be prroblemu

Kazka rimtai masai, privatiem asmenim siunciant ir gauant nera jokiu mokesciu, mokesciai yra tiik pardavejui, jei parduoda prekes pvz ebay. bet jei perkant nera galimybes moketi per paypall as is tos vietos ir neperku, nes tai saugus uzmokejimas.

Labai paprastai visi pervedimai vyksta Airijoje per bankus online i lietuvisk asaskaita ateina pinigai per 15 min, jokiu problemu, nezinau kas tau kur atsilike? Lietuvoje kaip tik banku mokesciai zveriski, baisu ir prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 14, 16:55)
Itariu svetimo zaxotelos 😂</p>

balandį su svetimu susiejai? na taip, galima pritempti labai norint kokį taip vadinamą balandėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 16:01)

Nebuk mielačnikas. Ar is paśqlpu gyveni, kad drebi del kiekvieno procentelio?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 14, 17:04)
Kazka rimtai masai, privatiem asmenim siunciant ir gauant nera jokiu mokesciu, mokesciai yra tiik pardavejui, jei parduoda prekes pvz ebay. bet jei perkant nera galimybes moketi per paypall as is tos vietos ir neperku, nes tai saugus uzmokejimas.

Labai paprastai visi pervedimai vyksta Airijoje per bankus online i lietuvisk asaskaita ateina pinigai per 15 min, jokiu problemu, nezinau kas tau kur atsilike? Lietuvoje kaip tik banku mokesciai zveriski, baisu ir prisiminti.

Aisku nera. Gi yra skirtys seima, draugai, biznis t.t.

Ir taip - mokesciai tik pardavejui. Ka jie cia nusikalba?
Atsakyti