QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 15:01)
o jos nebande vaidinti orgqzmo?
Papildyta:
Jei noras zenytis yra subrendimo rodiklis , tai tada jo - as esu visiška nebrendyla
Papildyta:
Jei noras zenytis yra subrendimo rodiklis , tai tada jo - as esu visiška nebrendyla
ner tikriausiai durnesniu uzsiemimu, kaip vaidinti orgazmus
prie ko cia noras zenytis? man atrodo is vis keistas noras zenytis, jei nera kandidatu As apie gyvenima, norus, tiklsus, man jie jau nezinau kiek desimtmeciu nesikeicia esminiai. O zenytis niekad neturejau kazkokio ypatingo noro, net jauna sakiau, kad nei nebutina, tik formalumas. Bet kai yra mylimas zmogus, nori su juo buti nuolat salia, apsikabinus, nori bendru vaiku ir t.t.
Branda man siejasi su sugebejimu prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus. savo gyvenima ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 15:40)
per daug jūs vyrai keksą sureikšminate man regis. Normalioms, jausmingoms, šeimyniškoms moterims jis absoliučiai antraeilis dalykas. Ir šiaip aš nelabai įsivaizduoju situaciją, jei pvz. aš sutariu su vyru, jis man ramstis gyvenime, gražus man ir mes daugiau mažiau abu sveiki, tai kas ten gali nepavykti, neišeiti ir pan. Nu rimtai neįsivaizduoju.
Įsivaizduoju tik tada, jei kokiam klube kažkokį keistuolį "nusikabinu", sugeriu su juo vyno, porą žodžių persimetam ir staigiai lekiam kur sugult ar iš viso kur už kampo. tai jo, gal ir gali ten kažkas neišeit. Nes nu maža ką, visiškai kažkaip fiziologiškai ir psichologiškai netinkam, ne taip nusiteikiam kuris nors ir pan.
Įsivaizduoju tik tada, jei kokiam klube kažkokį keistuolį "nusikabinu", sugeriu su juo vyno, porą žodžių persimetam ir staigiai lekiam kur sugult ar iš viso kur už kampo. tai jo, gal ir gali ten kažkas neišeit. Nes nu maža ką, visiškai kažkaip fiziologiškai ir psichologiškai netinkam, ne taip nusiteikiam kuris nors ir pan.
Butent, man ir tas frigidiskumas keistai skamba, dazniausiai vyras buna gal koks nesumanus arba, kaip sakai svetimi zmones, tai ir atsiverti gal sunku.
Va tas privalumas ankstyvos santuokos, kad turi kiek nori kokybisko sekso su mylimu zmogum...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 12, 16:38)
Moteris turi buti arba nekalta ir tada ji bus muza, gyvenimo prasme.
Arba zinot, kad kalta ir ispirkinet kaltes. Galima mylet uz atsidavima.
Visokios naglos tai nebent fizishkai smurtaut...
Arba zinot, kad kalta ir ispirkinet kaltes. Galima mylet uz atsidavima.
Visokios naglos tai nebent fizishkai smurtaut...
Meile nebuna uz kazka, uz kaza jau ne meile, gali buti dekingumas, patikimas, pripratimas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 17:15)
<p>Sutinku kad ,,nekalta galvoje,, gerai , bet kad su metais vis prisideda to kaltumo . Liutuke tokia drovinga buvo ,mylinti vyra .Bet siemet jau jei vyras maziau uzdirbtu ji paliktu (matyt ir ieskotu jaunesnio nekalto berniuko)😆😆😆</p>
<p>Tas kaltumas :Kaip viena pasakojo bunant kartu apie savo buvusi vyra, kaip be vaziuodami griuvo ir kutka uzsigavo,kad vyras pimpala ilgesni turi kuris ja pastoviai uzgaudavo ir neturedavo gero kekso turedavo pasitenkint su pirstu 😐</p>
<p>Tas kaltumas :Kaip viena pasakojo bunant kartu apie savo buvusi vyra, kaip be vaziuodami griuvo ir kutka uzsigavo,kad vyras pimpala ilgesni turi kuris ja pastoviai uzgaudavo ir neturedavo gero kekso turedavo pasitenkint su pirstu 😐</p>
taip ir nesupratai ka rasiau, mano vyras ir bankrutaves buvo ir kruva pinigu prarado, as su juo neisiskyriau, ne tame esme. jau zmogu issirinkai, jau matai ir pazysti koks jis, kam tada zenytis, jei paskui skirtis? Tipo apsizenyji uzdirba minimuma gyveni gyveni ir sugalvoji, kad del to issikirti reikia, nu debilizmas, cia galva tada reikia eiti gydytis O jei zmogui laikinai kas nesiseka, duobe kokia, tai tam ir yra seima paremti vienas kita.
As snekejau apie pasirinkimo laikotapri, draugyste, zmogaus charakteri, o tu isvartei visai ne i tema, kaip kokia neminetinoji ....
Nesiruosiu skirtis, o jei jau likciau viena, tai jau tikrai nekalto berniuko neieskociau, fui, kas pas tave per fantazijos. Aplamai nieko neieskociau, vaikus uzauginti reikia, o ne bernai rupi jau tokiam amziuje.
Ir be to nei as kokia dorovingoji, nei dar kas, zmogus, kaip ir visi zmones.
Ne dydyje esme( na normos ribose) , o jei moteris turi save pasitenkinti, tai labai prastas meiluzis ir tiek.