Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:56)
Kai senos bobos šėlsta, kaip dvidesimtmetes, tai ateodo graudziai.
Apie kwliones as visai nekalbwjau.
O ir kur jaunai..  nu ka mato jaunos- koki baliu su diedo giminemis ir koki koncerta karts nuo karo, o ir i kluba naktini nueina karta I pusmeti? Tai cia jauno zmogaus gyvenimas?

Cia yra merginu jaunystes laidojimas.

viska mato, kaip ir netekejusios, gi ne akmens amzius, nelabai zinau, ka negaletu padaryti dabar jauna istekejusi moteris? na man tai neatrodo graudziai, seniai prie to pripratau Airijoje, cia i naktinius klubus visada ejo ir eina visokiausio amziaus zmones. Kas labai jau nori tai visur nueina, turiu drauges jaunesnes, palieka vaikus su vyrais ir sauna liksmintis. biggrin.gif
As jei nebuciau istekejusi anksti na gal su daugiau vyru buciau permiegojusi, gal sirdis butu sudauzyta , o visa kita nemanau, kad butu koks skirtumas, Mes su draugem nueidavom, kur norejom, tiek, kad man nebuvo tikslo vyru susirasti, tai paprasciausiai linksmindavomes. Turi vyra, turi kazkokia apsauga, sauguma, su juo daug prikeliavom, daug baliu atsokom, i naktinius klubus nueidavom, i restoranus pasedeti su draugais, i draugu namus biggrin.gif Tikrai nezinau kad man butu ko truke.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:58)
As nebuvqu orientuota I turejima salia saves kazko. Todel ir pasimarymu turejau gal 100  biggrin.gif
Toki smaguma praleidot, ech  biggrin.gif

užteko žinok. Aš iš viso kiek prikvailiojau nuo ankstyvos paauglystės, kad net nesuprantu dabar kaip dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 14:01)
manai? tada labai daug pinigų reikia turėti arba kažkokį kaimyną Joną prijaučiantį pagalbai. Arba būti labai mokančia vyriškus darbus. Aš pvz. neįsivaizduoju ką daryčiau, jei kas santechnikai nutinka, elektrai, mašinai, kompui, ir dar daug kam turbūt biggrin.gif

jo ten boba ragana, o jis į ją veršio akytėm žiūri, mirksi biggrin.gif ta maistą parduotuvėje renka, o jis ne į maistą žiūri, o į ją biggrin.gif

nu mama turi sunu mano smile.gif o siaip tai yra gi santechnikai, elektrikai issikvieti ir sutvarko, arba geri kaimynai padeda. Ne visi gi ir vyrai viska sugeba, ypac airiai pvz biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif jo buna tokiu
Atsakyti

As nebuvqu orientuota I turejima salia saves kazko. Todel ir pasimarymu turejau gal 100 biggrin.gif
Toki smaguma praleidot, ech biggrin.gif

Tu geriau pasakyk su keliais permiegojai 😅

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 13:04)
viska mato, kaip ir netekejusios, gi ne akmens amzius, nelabai zinau, ka negaletu padaryti dabar jauna istekejusi moteris? na man tai neatrodo graudziai, seniai prie to pripratau Airijoje, cia i naktinius klubus visada ejo ir eina visokiausio amziaus zmones.  Kas labai jau nori tai visur nueina, turiu drauges jaunesnes, palieka vaikus su vyrais ir sauna liksmintis. biggrin.gif
As jei nebuciau istekejusi anksti na gal su daugiau vyru buciau permiegojusi, gal sirdis butu sudauzyta , o visa kita nemanau, kad butu koks skirtumas, Mes su draugem nueidavom, kur norejom, tiek, kad man nebuvo tikslo vyru susirasti, tai paprasciausiai linksmindavomes. Turi vyra, turi kazkokia apsauga, sauguma, su juo daug prikeliavom, daug baliu atsokom, i naktinius klubus nueidavom, i restoranus pasedeti su draugais, i draugu namus  biggrin.gif Tikrai nezinau kad man butu ko truke.

O cia kas nors kalbejo apie permiegojimus? Nuo kada pasimqtymai asocijuojasi su gulejimu su vyrais?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812298" data-time="1618225081"><div><p>As nebuvqu orientuota I turejima salia saves kazko. Todel ir pasimarymu turejau gal 100 vartotojo įkelta nuotrauka
Toki smaguma praleidot, ech vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu geriau pasakyk su keliais permiegojai 😅</p>

Jau ant tiek sena esu, kad galiu ir pasakyti tiesa. biggrin.gif , Su puse vienos rankos pirstų biggrin.gif
. Gql del to ir lipo bernai, kaip prie medaus, nes buvau nelabai paimama biggrin.gif
Ir dar... pasiseke su vyrais - niekada niekas neprievartavo tureti santykius. Kazkaip issisukdavau neproblematiškai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 13:12
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 14:04)
viska mato, kaip ir netekejusios, gi ne akmens amzius, nelabai zinau, ka negaletu padaryti dabar jauna istekejusi moteris? na man tai neatrodo graudziai, seniai prie to pripratau Airijoje, cia i naktinius klubus visada ejo ir eina visokiausio amziaus zmones.  Kas labai jau nori tai visur nueina, turiu drauges jaunesnes, palieka vaikus su vyrais ir sauna liksmintis. biggrin.gif
As jei nebuciau istekejusi anksti na gal su daugiau vyru buciau permiegojusi, gal sirdis butu sudauzyta , o visa kita nemanau, kad butu koks skirtumas, Mes su draugem nueidavom, kur norejom, tiek, kad man nebuvo tikslo vyru susirasti, tai paprasciausiai linksmindavomes. Turi vyra, turi kazkokia apsauga, sauguma, su juo daug prikeliavom, daug baliu atsokom, i naktinius klubus nueidavom, i restoranus pasedeti su draugais, i draugu namus  biggrin.gif Tikrai nezinau kad man butu ko truke.

va va. Gerai sakai dėl saugumo. Tas tikrai jaučiasi. Jo niekada nėra jaunoms, kol vienišos. Gal didmiesčiuose kitaip, žmonės išsisklaido, bet mažesniuose miestuose labai nužiūri simpatiškesnes mergas visokios bernų chebros ir joms nesaugu, jei nori šėlti kur naktimis. Aš su pora draugių turėjau tam tikrą protekciją, nes mes visada lankėm žinomą sporto klubą, kur visokie rinkosi, bet savo klubo paneles protegavo ir niekada per prievartą nelietė, kad ir kaip norėjo. Tai gerai buvo tokį užnugarį turėti. Bet ir tai galima buvo užsirauti ant kokių nevykėlių, kurie iš rūsių išlenda ir mergų ieško.
Atsakyti

O cia kas nors kalbejo apie permiegojimus? Nuo kada pasimqtymai asocijuojasi su gulejimu su vyrais?

Nu pas mane buvo tokiu pasimatymu kur numoviau kelnes 😅😅😅 detaliu neatsimenu .

Del prievartavimu - nezinau kaip juos atskirt ar uzuosti ,bet pvz man toks priejimas nepatinka ,nepatinka zemint .  Cia tas priklauso nuo auklejimo . Bet tas libido kai kuriem uzspaudzia smegenis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 balandžio 2021 - 13:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 14:11)
Jau ant tiek sena esu, kad galiu ir pasakyti tiesa.  biggrin.gif , Su puse vienos rankos pirstų  biggrin.gif
. Gql del to ir lipo bernai, kaip prie medaus, nes buvau nelabai paimama  biggrin.gif
Ir dar... pasiseke su vyrais - niekada niekas neprievartavo tureti santykius. Kazkaip issisukdavau neproblematiškai.  biggrin.gif

vos ne pusantro grioviakasio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 13:11)
va va. Gerai sakai dėl saugumo. Tas tikrai jaučiasi. Jo niekada nėra jaunoms, kol vienišos.

O cia tai nesamoniu nesamone. As savo rajone dariau ka norejau. Manes niekas ne pirsru neliesdavo. Budavo kur sedi kruvos vietiniu, baliavoja, as ateinu prie ju ir sakau - mano mergos girtos pasimete kazkur - nebandykit ne pirstu prie ju liestis, jei pamatysit kur gatveje nakri vieenas. Sumusdavom rankomis ir jie man sakydavo 'nera problemu burbanti'
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812309" data-time="1618225690"><div><p>O cia kas nors kalbejo apie permiegojimus? Nuo kada pasimqtymai asocijuojasi su gulejimu su vyrais?</p></div></blockquote><p>Nu pas mane buvo tokiu pasimatymu kur numoviau kelnes 😅😅😅 detaliu neatsimenu </p>

Tai bais karstas vyriskis buvai, kad moterys net neatsilaikydavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 14:05)
užteko žinok. Aš iš viso kiek prikvailiojau nuo ankstyvos paauglystės, kad net nesuprantu dabar kaip dar gyva biggrin.gif

jo as irgi, manau , gerai, kad turejau vaikina, paskui vyra, nes kazin kokiais keliais buciau nuejusi, jis mane visada saugojo biggrin.gif buvom crazy su draugem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 13:13)
vos ne pusantro grioviakasio biggrin.gif

O ka tai reiškia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 13:18)
jo as irgi, manau , gerai, kad turejau vaikina, paskui vyra, nes kazin kokiais keliais buciau nuejusi, jis mane visada saugojo  biggrin.gif buvom crazy su draugem  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ka tokio crazy iskresdavote?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:58)
As nebuvqu orientuota I turejima salia saves kazko. Todel ir pasimarymu turejau gal 100  biggrin.gif
Toki smaguma praleidot, ech  biggrin.gif

as kai susipazinau su vyru, tikrai dar nei apie boyfriendus nesvajojau, bet va susipazinom, pradejom draugauti biggrin.gif biggrin.gif na neimanoma nugyventi 2 gyvenimu per viena, arba taip arba taip ir palyginti sunnku, svarbiausia manau rezultatai, kad turi normalu gyvenima susikurus, seima, nes kas is tu smagumu renkantis, vaikstant i pasimatymus, jei paskui vienai reiktu sedeti... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti