QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:56)
Kai senos bobos šėlsta, kaip dvidesimtmetes, tai ateodo graudziai.
Apie kwliones as visai nekalbwjau.
O ir kur jaunai.. nu ka mato jaunos- koki baliu su diedo giminemis ir koki koncerta karts nuo karo, o ir i kluba naktini nueina karta I pusmeti? Tai cia jauno zmogaus gyvenimas?
Cia yra merginu jaunystes laidojimas.
Apie kwliones as visai nekalbwjau.
O ir kur jaunai.. nu ka mato jaunos- koki baliu su diedo giminemis ir koki koncerta karts nuo karo, o ir i kluba naktini nueina karta I pusmeti? Tai cia jauno zmogaus gyvenimas?
Cia yra merginu jaunystes laidojimas.
viska mato, kaip ir netekejusios, gi ne akmens amzius, nelabai zinau, ka negaletu padaryti dabar jauna istekejusi moteris? na man tai neatrodo graudziai, seniai prie to pripratau Airijoje, cia i naktinius klubus visada ejo ir eina visokiausio amziaus zmones. Kas labai jau nori tai visur nueina, turiu drauges jaunesnes, palieka vaikus su vyrais ir sauna liksmintis.
As jei nebuciau istekejusi anksti na gal su daugiau vyru buciau permiegojusi, gal sirdis butu sudauzyta , o visa kita nemanau, kad butu koks skirtumas, Mes su draugem nueidavom, kur norejom, tiek, kad man nebuvo tikslo vyru susirasti, tai paprasciausiai linksmindavomes. Turi vyra, turi kazkokia apsauga, sauguma, su juo daug prikeliavom, daug baliu atsokom, i naktinius klubus nueidavom, i restoranus pasedeti su draugais, i draugu namus Tikrai nezinau kad man butu ko truke.