QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:04)
Ne nu ten tikra istorija: tipo mazai uzdirbi von lauk . Tai cia ir gavos nuo Liutukes ,ji sake jei vyras uzdirbti visa gyvenima minimuma ji issiskirtu. Tai as jai parasiau kuom svarbus zmogus,atlyginimu ar zmogiskumu...</p><p>Teko dirbti su maximalistais , direktoriam po darbu reikdavo poilsio ,bet ne bet kokio o su zolem narkatom,mergom ir t.t . Tada jie skaitydavo pailseje ,o zmonos ir likdavo patenkintos
</p>
Ne, as sakiau tokio is vis nesirinkciau i vyrus
Tai butent labai svarbu zmoniskumas, bet neturiu noro, visus bomzus ar kokius be ambiciju ir tikslu gyvenime, temtis i namus, na ne Motina Tereze as
tai kazka isvartei ne i tema visai. Yra moteru, kuriom tai tiks ir patiks tai lai panasus ir kuria seimas. As pati niekad nedirbciau ilgai uz minimuma, galima pradzioje, galima kazkuri laika, bet nieko nesiekti ir neieskoti nu man tai butu labia nuobodu, o vyras man tuti buti uz mane aktyvesnis, o ne atviksciai, su kokiu stumk, trauk paprasciausiai nerasciau bendros kalbos.
Nereikia pulti i krastutinumus arba minimumas arba maximalistas, ar juo labiau koks gaslautojas
Buna ir per viduri labai nemazai normaliu vyru, kurie dirba, siekia kazko gyvenime, myli, rupinasi seima.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:19)
O jei as per savo gyvenima isdrosciau kota dideliam peiliui- tai irgi butu darbas . Matai kaip vienom uztenka baleikoj nusimaudyt o kitom butinai tik jakuzi -rezultatas tas pats</p>
tai butent tai ir sakau, kad panasus lai gyvena su panasiais
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:14)
Ne apie asocialias eina kalba . </p><p>Vaikas auga jam norisi pazaist ,pirktu kazka, kad ji myletu ir t.t o cia svetimas -tevui vaikas,vaikui tevas .
Dar orginalus tevas darys itaka ir , kada motina nasle su vaiku arba tevas palikes likimo valiai,tada kitaip. </p><p>O siaip reikia galvot ,pries ieinant i tokia seima ar uzteks kantrybes su jais .Cia ne mano vieno nuomone ,mes su draugeliu aptarinejom toki momenta ,dauguma nenori su vaikais.</p><p>Bet is kitos puses jei jie nepasisiause ,bandyt verta
</p>
na ir kokia beda su vaiku pazaisti, juo rupintis? kai turi savo zinok , ne beda ir su kitu pabendrauti, kai neturi gal nelabai orientuojasi kas ir kaip. ir kokios bedos tikras tevas? na ir su juo bendraus, nagi negyvena zmones uzsidare , bendrauja dar ir su dedziais, seneliais, seimos draugais , paaugliai is vis taprusavyje labiausiai bendrauja. Kur problemos?
Taip, zinoma reikia galvoti, visada reikia galvoti, ar is vis uzteks kantrybes santykius kurti su moterimi, kartais nei tam neuztenka. As zinau kelis vyro draugus, kuo puikiausiai sukure seimas su issiskyrusiom moterim, jos turejo vaikus ir gyevna, kaip ir kitos seimos.
Manau,vyras, jei jis geras tevas saviem vaikam, dazniausiai bus geras patevis ir ne saviem. O tas, kuris is vis nesiorientuoja ka su tais vaikais daryti, tai ir nemokes. bet taip tai zinoma, jau nera lengva, Todel geriausiai seima kurti anksciau, ne link pensijos, kartu pradeti vaikus ir juos auginti. Kuo veliau tuo daugiau komplikaciju.