Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Papildyta:
Butent, tikrai ne esminis, esme, pats zmogus, jo charakteris, jo siekiai, jo darbai... na dar ir nuo amziaus priklauso, vieni reikalavimai bus 19 m vaikinui, kiti 50 m vyrui. Jei suauges, subrendes vyras dar nieko neturi susikures, tai kazin ar jau ka ir besusikurs ir tame ne turai svarbiausia, o zmogaus charakteris, idomu , ka jis veike iki siol tada....

O jei as per savo gyvenima isdrosciau kota dideliam peiliui- tai irgi butu darbas . Matai kaip vienom uztenka baleikoj nusimaudyt o kitom butinai tik jakuzi -rezultatas tas pats

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 balandžio 2021 - 12:20
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 12:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72812238" data-time="1618221304"><div><p>As asmeniskai tai nemanau, kad uzdarbis yra pagrindinis rodiklis. Nw materialiatams, aišku.
O ir tie materialistai dar keliu rusiu buna. Slyksciausi tai tie, kurie is biednystos isbride ir nori visiems irodyti, kad jie vat gali kazka ir visiems dabar parodys! vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne nu ten tikra istorija:  tipo mazai uzdirbi von lauk . Tai cia ir gavos nuo Liutukes ,ji sake jei vyras uzdirbti visa gyvenima minimuma ji issiskirtu. Tai as jai parasiau kuom svarbus zmogus,atlyginimu ar zmogiskumu...</p><p>Teko dirbti su maximalistais , direktoriam po darbu reikdavo poilsio ,bet ne bet kokio o su zolem narkatom,mergom ir t.t .   Tada jie skaitydavo pailseje ,o zmonos ir likdavo patenkintos biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

As issiskirciau, jei man reiketu buti vyru namie. Visada maziau uzdirbancio vyro tikrai nenoreciau. Todel ir nesuprantu moteru, kurios giriasi, kad daugiau uzdirba, nei ju vyrai. Taip iseina, kad joms patinka zeminti savo vyrus tokiais pasisakymais.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 12:02)
naujieji senberniai tokie amzini paaulgiai, nieka dnesubrestantys  biggrin.gif Paskui jau ant senatves susipranta, kad reikai semos, pradeda ieskoti zmonu desperate taip ir atrodo apgailetinai, kaip ir moterys, beja, vyresnes dar netekejusios pasidaro tokios desperate, atrodo i pasimatyma ateis su vestuviniais rubais is kart biggrin.gif

As istekejau budama sena merga biggrin.gif Ir ne del to, kad niekas nejamė biggrin.gif , nes turejau marias bernu ir zenytis kviete, ir 'skudurus sumest' biggrin.gif. Nenorėjau. As taip linksmai leidau jaunyste, kad sunku net papasakoti biggrin.gif . Taip dziaugiuosi, kad laikas šėlionėms buvo toks linksmas

Buvau padukus, bet mokinausi labai gerai. biggrin.gif Atsimenu destytoja sakydavo 'burbanti, tu su savo šypsena gali visas iskaitas gauti' biggrin.gif

Ir sakau tiesa - man gaila merginu, kurios anksti isteka ir nieko nemato apart diedo mikasiu ir vaiku šudinas subines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 12:39
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:04)
Ne nu ten tikra istorija:  tipo mazai uzdirbi von lauk . Tai cia ir gavos nuo Liutukes ,ji sake jei vyras uzdirbti visa gyvenima minimuma ji issiskirtu. Tai as jai parasiau kuom svarbus zmogus,atlyginimu ar zmogiskumu...</p><p>Teko dirbti su maximalistais , direktoriam po darbu reikdavo poilsio ,bet ne bet kokio o su zolem narkatom,mergom ir t.t .   Tada jie skaitydavo pailseje ,o zmonos ir likdavo patenkintos biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Ne, as sakiau tokio is vis nesirinkciau i vyrus mirksiukas.gif Tai butent labai svarbu zmoniskumas, bet neturiu noro, visus bomzus ar kokius be ambiciju ir tikslu gyvenime, temtis i namus, na ne Motina Tereze as smile.gif tai kazka isvartei ne i tema visai. Yra moteru, kuriom tai tiks ir patiks tai lai panasus ir kuria seimas. As pati niekad nedirbciau ilgai uz minimuma, galima pradzioje, galima kazkuri laika, bet nieko nesiekti ir neieskoti nu man tai butu labia nuobodu, o vyras man tuti buti uz mane aktyvesnis, o ne atviksciai, su kokiu stumk, trauk paprasciausiai nerasciau bendros kalbos.
Nereikia pulti i krastutinumus arba minimumas arba maximalistas, ar juo labiau koks gaslautojas biggrin.gif Buna ir per viduri labai nemazai normaliu vyru, kurie dirba, siekia kazko gyvenime, myli, rupinasi seima.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:19)
O jei as per savo gyvenima isdrosciau kota dideliam peiliui- tai irgi butu darbas . Matai kaip vienom uztenka baleikoj nusimaudyt o kitom butinai tik jakuzi -rezultatas tas pats</p>

tai butent tai ir sakau, kad panasus lai gyvena su panasiais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 13:14)
Ne apie asocialias eina kalba .  </p><p>Vaikas auga jam norisi pazaist ,pirktu kazka, kad ji myletu ir t.t    o cia svetimas -tevui vaikas,vaikui tevas . huh.gif   Dar orginalus tevas darys itaka ir , kada motina nasle su vaiku arba tevas palikes likimo valiai,tada kitaip.  </p><p>O siaip reikia galvot ,pries ieinant i tokia seima ar uzteks kantrybes su jais .Cia ne mano vieno nuomone ,mes su draugeliu aptarinejom toki momenta ,dauguma nenori su vaikais.</p><p>Bet is kitos puses jei jie nepasisiause ,bandyt verta biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

na ir kokia beda su vaiku pazaisti, juo rupintis? kai turi savo zinok , ne beda ir su kitu pabendrauti, kai neturi gal nelabai orientuojasi kas ir kaip. ir kokios bedos tikras tevas? na ir su juo bendraus, nagi negyvena zmones uzsidare , bendrauja dar ir su dedziais, seneliais, seimos draugais , paaugliai is vis taprusavyje labiausiai bendrauja. Kur problemos?

Taip, zinoma reikia galvoti, visada reikia galvoti, ar is vis uzteks kantrybes santykius kurti su moterimi, kartais nei tam neuztenka. As zinau kelis vyro draugus, kuo puikiausiai sukure seimas su issiskyrusiom moterim, jos turejo vaikus ir gyevna, kaip ir kitos seimos.

Manau,vyras, jei jis geras tevas saviem vaikam, dazniausiai bus geras patevis ir ne saviem. O tas, kuris is vis nesiorientuoja ka su tais vaikais daryti, tai ir nemokes. bet taip tai zinoma, jau nera lengva, Todel geriausiai seima kurti anksciau, ne link pensijos, kartu pradeti vaikus ir juos auginti. Kuo veliau tuo daugiau komplikaciju.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 12:27)
Nesvarbu su vaikais ar ne su vaikais, jei virs 30, 40, vis mazeja ir mazeja tu sansu, nes geri vyrai jau turi poras, Tai belieka irgi isiskyre , o su gerais irgi neissikiria, nasliai kokie, ar nesusitupeje kokie ar uzkietieje senberniai biggrin.gif tai jau sunku tikrai darosi, matau turiu keilias drauges issikyrusias ir netekejusias nei karto. Na buna pasitaiko dar iki 40, o veliau tai jau tikrai sunku...o ir susiderinti, pristaikyti jau darosi ir paciai sunkiau, pripranti gi prie savo gyvenimo , savo tvarkos ....
O vaikai normliam vyrui tikrai netrukdys, kaip ir normaliai moteriai jau amziuje netrukdys vyro vaikai.

finansai dažniausiai visa ko trukdis. Pažįstu beveik 80-ies moterį, kuri būdama maždaug 70-ies susižvejojo daug jaunesnį vyrą. Jam dabar apie 65 metai. Pas ją vienas sūnus ir jis toks, kad jam nelabai ko reikia. Padėjo jam kažkiek, kai su sveikata buvo blogai. O pas jį du vaikai. Dukra norėdavo kartu prie tėvo pagyventi, tai aišku tai moteriai nepatiko, kad suaugus čia kartu gyvens. Pykdė ją su tėvu. O dabar jau ir jo sūnui pagalbos reikia. Tas kiša pinigus jam, ta baisiai nepatenkinta, nors šiaip kaip vyras ją tenkina. Būtų milijonieriai gal negaila būtų, o dabar
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 12:45)
finansai dažniausiai visa ko trukdis. Pažįstu beveik 80-ies moterį, kuri būdama maždaug 70-ies susižvejojo daug jaunesnį vyrą. Jam dabar apie 65 metai. Pas ją vienas sūnus ir jis toks, kad jam nelabai ko reikia. Padėjo jam kažkiek, kai su sveikata buvo blogai. O pas jį du vaikai. Dukra norėdavo kartu prie tėvo pagyventi, tai aišku tai moteriai nepatiko, kad suaugus čia kartu gyvens. Pykdė ją su tėvu. O dabar jau ir jo sūnui pagalbos reikia. Tas kiša pinigus jam, ta baisiai nepatenkinta, nors šiaip kaip vyras ją tenkina. Būtų milijonieriai gal negaila būtų, o dabar

biggrin.gif priminei. Vakar ziurejau epizoda per youtube (is 24 val pagalba) kaip 76 metu bobute apsizenyjo su 56 metu pijokeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:36)
As issiskirciau, jei man reiketu buti vyru namie. Visada maziau uzdirbancio vyro tikrai nenoreciau. Todel ir nesuprantu moteru, kurios giriasi, kad daugiau uzdirba, nei ju vyrai. Taip iseina, kad joms patinka zeminti savo vyrus tokiais pasisakymais.
Papildyta:

As istekejau budama sena merga  biggrin.gif  Ir ne del to, kad niekas nejamė  biggrin.gif , nes turejau marias bernu ir zenytis kviete, ir 'skudurus sumest'  biggrin.gif.  Nenorėjau. As taip linksmai leidau jaunyste, kad sunku net papasakoti  biggrin.gif  . Taip dziaugiuosi, kad laikas šėlionėms buvo toks linksmas

Buvau padukus, bet mokinausi labai gerai.  biggrin.gif Atsimenu destytoja sakydavo 'burbanti, tu su savo šypsena gali visas iskaitas gauti'  biggrin.gif
Ir sakau tiesa - man gaila merginu, kurios anksti isteka ir nieko nemato apart diedo mikasiu ir vaiku šudinas subines.

na zinok jau kiti laikai, jei nenoresi, tikrai nereiks buti namie tarp 4 sienu istekejus biggrin.gif As pvz jauna istekejau, nes jau ir taip ilgai draugavom, tai norejosi ivardinti tuos santykius arba kuriam seima arba issiskiriam. Bet vaikai gime veliau, tai tikrai spejom ir paselti, ir linksmai pagyventi biggrin.gif
Yra drauges, kas anksti pasigimde, bet ju vaikai jau dabar suauge , tai jos dabar selsta, keliauja ir t.t. Yra kur rinkosi rinkosi ir susituoke per 40 ir vaiku nebera ir jau nebebus....Na nera vieno teisingo recepto, kaip kam geriau. Kiekvienam savo.
Net ir turint vaiku, nesedejau namie ir tikrai daug ka maciau, daug ka nuveikem, dabar gi masinos yra, auto kedutes vaikam, ir visa kita. O buvimas su vaikais, man vienas is smagiausiu periodu, tam jokie naktiniai klubai ar keliones neprilygsta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 13:45)

na visokiu istoriju buna, mano mamai irgi pirsosi gal 20 jaunesnis vyrukas lotuliukas.gif mama sako ar pabludai man i sunus tinki. Ji taip ir nebenorejo daugiau vyru isiskyrusi, sako man ir vienai jau labai gerai. biggrin.gif manau moterim veinom lengviau nei vyram. O pasiimsi koki senuka, nu tai dar ji ten slaugyk ,karsink, mazai tu sveikuoliu tarp vyru ir kad dar veinisi butu ir dar nromalaus charakterio biggrin.gif

o tokiso kur pykdo vaiksu su tevu tai is vsi baisios, kaip jas vyrai pakencia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 13:36)
Papildyta:

As istekejau budama sena merga  biggrin.gif  Ir ne del to, kad niekas nejamė  biggrin.gif , nes turejau marias bernu ir zenytis kviete, ir 'skudurus sumest'  biggrin.gif.  Nenorėjau. As taip linksmai leidau jaunyste, kad sunku net papasakoti  biggrin.gif  . Taip dziaugiuosi, kad laikas šėlionėms buvo toks linksmas

Buvau padukus, bet mokinausi labai gerai.  biggrin.gif Atsimenu destytoja sakydavo 'burbanti, tu su savo šypsena gali visas iskaitas gauti'  biggrin.gif

aš irgi tokia, bet man antros pusės vis tiek norėjosi. Galima gi kartu visur varinėti. Bet vaikai jau ni ni, jie neįsipaišo tada. Nes jei augina močiutės, tai lieka nuoskaudos. Žinau taip augintų vaikų. Vargšai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 12:51)

Yra drauges, kas anksti pasigimde, bet ju vaikai jau dabar suauge , tai jos dabar selsta, keliauja

Kai senos bobos šėlsta, kaip dvidesimtmetes, tai ateodo graudziai.
Apie kwliones as visai nekalbwjau.
O ir kur jaunai.. nu ka mato jaunos- koki baliu su diedo giminemis ir koki koncerta karts nuo karo, o ir i kluba naktini nueina karta I pusmeti? Tai cia jauno zmogaus gyvenimas?

Cia yra merginu jaunystes laidojimas.
Atsakyti

Va butent ,,santabarbara,, uz3.14..   ,,orginlus pradeda pavydet savo vaiko ,pradeda kirsint ir t.t   ..Cia visi protingi neapseve tu klumpiu .

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 12:54)
aš irgi tokia, bet man antros pusės vis tiek norėjosi. Galima gi kartu visur varinėti. Bet vaikai jau ni ni, jie neįsipaišo tada. Nes jei augina močiutės, tai lieka nuoskaudos. Žinau taip augintų vaikų. Vargšai.

As nebuvqu orientuota I turejima salia saves kazko. Todel ir pasimarymu turejau gal 100 biggrin.gif
Toki smaguma praleidot, ech biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 13:54)
manau moterim veinom lengviau nei vyram. O pasiimsi koki senuka, nu tai dar ji ten slaugyk ,karsink, mazai tu sveikuoliu tarp vyru ir kad dar veinisi butu ir dar nromalaus charakterio  biggrin.gif

o tokiso kur pykdo vaiksu su tevu tai is vsi baisios, kaip jas vyrai pakencia.... unsure.gif

manai? tada labai daug pinigų reikia turėti arba kažkokį kaimyną Joną prijaučiantį pagalbai. Arba būti labai mokančia vyriškus darbus. Aš pvz. neįsivaizduoju ką daryčiau, jei kas santechnikai nutinka, elektrai, mašinai, kompui, ir dar daug kam turbūt biggrin.gif

jo ten boba ragana, o jis į ją veršio akytėm žiūri, mirksi biggrin.gif ta maistą parduotuvėje renka, o jis ne į maistą žiūri, o į ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 12, 13:01)

jo ten boba ragana, o jis į ją veršio akytėm žiūri, mirksi biggrin.gif ta maistą parduotuvėje renka, o jis ne į maistą žiūri, o į ją biggrin.gif

biggrin.gif sakyciau mėnesinėmis apgirde, bet kad ana jau per sena tam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti