Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 12, 10:46)
As semiuosi is minties is rusu. arba ir dar toliau i rytus.
Sakysim yra toks draugas Kim Jong-un, Siaures Korejos vadas.
Ka jis pasako - viskas toleruojama plojama ir sakoma - "kaip puiku". Nes juk gali isvezti i darbo lageri, sushaudyti ar atiduoti sudraskyti shunims.

O gyvenime, tai labai priklauso irgi nuo vietos visuomeneje ir nuo pinigu.
Didiausias iskrypimas yra netureti pinigu. 

O del visu tu problemu, tai reikia adekvaciai elgtis ir viskas bus gerai... Daugumai zmoniu nelabai kas rupi, o kokie buduliai tai paprastai prisikabina prie to kas silpnesnis.
Va buti silpnu irgi iskrypimas gamtoje netoleruojamas...
Nebent sugebi greitai pabegti ar gerai pasislepti
Papildyta:
Bent MB gerai su manimi ... Toks ugis, tai ir dalinai moteriskas veidas nemaiso, nes plaukus pasitvarkai kitaip ir viskas kiek kitaip

taip, tada jau ūgis privalumu tampa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 12, 10:46)
Bent MB gerai su manimi ... Toks ugis, tai ir dalinai moteriskas veidas nemaiso, nes plaukus pasitvarkai kitaip ir viskas kiek kitaip

o tu namuose atsipalaiduoji, durniuoji? Dediesi kablukus, pasidažai lūpytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 11, 21:03)
Putes dar man nesukonstravo, bet matai kiek dalyku suzinau.
Vaidini cia dorovinga, bet esi NEPATIKIMA

As jau pradedau suprasti, kodel moterys mane vadina tikresniu vyru uz tuos tikrus.
Nes aplink tiek daug memiu skystimu, tikraiusiu bobu su kelnemis ir daiktu

na atleisk, man tikria daug nepatikimesnis ir neadekvatesnis zmogus pasirodytu pjaustantis svao organus...jei tai butu pasakyta pries santuoka, tai nebutu jokios santuokos, o jei po skaityciau, kad mane apgavo. tai tam tikros ir pasekmes. biggrin.gif
Man keisti is vsi issireiskimas tikras , netikras vyras, visi vyrai tikri, kaip ir visos moteris tikros, renkiesi pagal svao charakteri ir tiek, ko nori, kas patinka. O visi zaidimai su organu pjaustymaisi, man tik psichiones nesveikatos pozymis.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 11, 19:30)
Joo o pati kiek idetum i ta namu izda ?? Teko matyti kaip dirbo abu vienodai ,uzaugino tris vaikus ... finise boba sako :davai dalinames .  o vyrui vezys ,tas siulo jai :gal galim ir vezi pasidalinti . </p><p>Matai , kazkada atsibos bobos nepasitenkinimas gyvenimu ir gali buti: oj  kas cia su manim ne taip, paliko. </p>

Kodel klausi tariamaja nuosaka? Idedu labai net nemazai i seimynini izda ir ka?
Tik nelabai surpantu prie ko as ir mano zinute ir tai ka cia rasai?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 11, 22:26)
<p>Cia vienas pazystamas pasakojo ,kad draugelis issiskyre nes zmona pasake kad mazai uzdirbi.Tas toks pakilo ir isejo smile.gif   mm jei vien del lovos ,tai pigiau prostitute ,nes gali pakeisti kas vakara ,o cia bamba ir ta pati 😁</p>
<p><strong>Liutukei</strong></p>
<p>Ne taip lengva rasti  normaliai uzdirbanti ,kuris ims motera su dviem vaikais. pvz yra daug studenciu kuriom reikia  siek tiek uzdirbancio . Nebent uzkeresi savo paslaptingais kerais😤</p>

ir vel kam tu sias nesmaones man rasai? Mano vyras gana gerai uzdirba ir as gerai uzdirbu, skirtis nesiruosiam, ieskoti kitu vyru nesiruosiu , ar siaip tik norejai parasyti tik pasibedavoti, nes neina uzdirbti normaliai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 11, 23:14)
ko jūs čia taip kažkaip negražiai ir negatyviai pradėjote? pavasaris nepaveikė, oras dar per mažai gražus? biggrin.gif

Neseniai nuo juros grizau, oras pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 11, 21:26)
<p>Cia vienas pazystamas pasakojo ,kad draugelis issiskyre nes zmona pasake kad mazai uzdirbi.Tas toks pakilo ir isejo smile.gif   mm jei vien del lovos ,tai pigiau prostitute ,nes gali pakeisti kas vakara ,o cia bamba ir ta pati 😁</p>
<p><strong>Liutukei</strong></p>
<p>Ne taip lengva rasti  normaliai uzdirbanti ,kuris ims motera su dviem vaikais. pvz yra daug studenciu kuriom reikia  siek tiek uzdirbancio . Nebent uzkeresi savo paslaptingais kerais😤</p>

Na taip. Esi teisus. Moterys su vaikais jau nelabai ka gali issirinkti gero. biggrin.gif joms lieka tenkintis paliktais.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 08:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72811960" data-time="1618164194"><div><p>Putes dar man nesukonstravo, bet matai kiek dalyku suzinau.
Vaidini cia dorovinga, bet esi NEPATIKIMA

As jau pradedau suprasti, kodel moterys mane vadina tikresniu vyru uz tuos tikrus.
Nes aplink tiek daug memiu skystimu, tikraiusiu bobu su kelnemis ir daiktu</p></div></blockquote><p>O kam tau ta pute reikalinga , kad vyrai ikist galetu? ar tiesiog maiso tas daiktas,maskatuojas ,netelpa ?  kaip orgazmas ar jo to nereikia ??? </p><p>Kazkada rodydavo per rusus kazkokia laida ,tai ten viena(s) kalbejo kad turi drauga su juo keksuoja ir viskas gerai,po kiek laiko jai pradejo maisyti tas organas ir ji pasalino ir tapo ji . Tai koks pontas pavirst i kazkoki tai zmogu kuris bus nei toks nei toks .Ten platybese yra zmoniu kurie atrodo kaip vyras ,,gamta taip dave,, o apacioje skyle ,grozio veide nera .Nu man ,,baisybe,, . </p>

Kiek as asmeniskqi pazystu nurėžusių mikasius, tai ne viena/as is ju neturi jokios poros. Labai nelaimingi paliko partnerių turejimo atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 12:24)
Na taip. Esi teisus. Moterys su vaikais jau nelabai ka gali issirinkti gero.  biggrin.gif  joms lieka tenkintis paliktais.

Nesvarbu su vaikais ar ne su vaikais, jei virs 30, 40, vis mazeja ir mazeja tu sansu, nes geri vyrai jau turi poras, Tai belieka irgi isiskyre , o su gerais irgi neissikiria, nasliai kokie, ar nesusitupeje kokie ar uzkietieje senberniai biggrin.gif tai jau sunku tikrai darosi, matau turiu keilias drauges issikyrusias ir netekejusias nei karto. Na buna pasitaiko dar iki 40, o veliau tai jau tikrai sunku...o ir susiderinti, pristaikyti jau darosi ir paciai sunkiau, pripranti gi prie savo gyvenimo , savo tvarkos ....
O vaikai normliam vyrui tikrai netrukdys, kaip ir normaliai moteriai jau amziuje netrukdys vyro vaikai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 12, 09:46)

Na zinai biggrin.gif apie nusirėžusių pričindalus veidų grožı gali pasakoti kam nors, kas nera jų gyvai matę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 12, 11:27)
Nesvarbu su vaikais ar ne su vaikais, jei virs 30, 40, vis mazeja ir mazeja tu sansu, nes geri vyrai jau turi poras, Tai belieka irgi isiskyre , o su gerais irgi neissikiria, nasliai kokie, ar nesusitupeje kokie ar uzkietieje senberniai biggrin.gif tai jau sunku tikrai darosi, matau turiu keilias drauges issikyrusias ir netekejusias nei karto. Na buna pasitaiko dar iki 40, o veliau tai jau tikrai sunku...o ir susiderinti, pristaikyti jau darosi ir paciai sunkiau, pripranti gi prie savo gyvenimo , savo tvarkos ....
O vaikai normliam vyrui tikrai netrukdys, kaip ir normaliai moteriai jau amziuje netrukdys vyro vaikai.

Ojaaaaazusmarja...senberniai yra kazkas tokio! biggrin.gif
As turejau , budama jauna, viena bernužėlį senbernį biggrin.gif

Sitam asilui savo nekaltybe atidaviau biggrin.gif neivertino to kaip jam pasiseke biggrin.gif o kai as ji meciau -tikra to zodzio prasme keliais ėjo, susigrazinti bande dar ilgai. Tfu.. kai atsimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2021 - 11:34

n
Papildyta:
ir vel kam tu sias nesmaones man rasai? Mano vyras gana gerai uzdirba ir as gerai uzdirbu, skirtis nesiruosiam, ieskoti kitu vyru nesiruosiu , ar siaip tik norejai parasyti tik pasibedavoti, nes neina uzdirbti normaliai? biggrin.gif
Papildyta:
Neseniai nuo juros grizau, oras pasaka wub.gif

Ta nesamone is gyvenimo ,kai ateina finisas gyvenimo tiesiojoj.  Seima ,gyvenimas -realityvus dalykas ,siandien seima rytoj gal nebe ,kaip ir gyvenimas -siandien sveikas rytoj sergi.

Prie ko man uzdarbis ??? ten seima buvo turtinga ,vaikam po nama tevas nupirko iseidamas anapilin kowne .o ne tai kad koki triusikus armani ir batam varstukus .

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 12, 10:03)
Tik toks jausmas. Gyvenimas kaip ir praranda prasme. Sprendimai - ieskoti prasmes sutikus kita zmogu, antra puse.

Niekad neispresi savu problemu kito zmogaus saskaita. Pirmiausia reikia savyje atrasti dziaugsma, laime, nora gyventi, o tik tada antros puses ieskotis.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 12:46)
Ta nesamone is gyvenimo ,kai ateina finisas gyvenimo tiesiojoj.  Seima ,gyvenimas -realityvus dalykas ,siandien seima rytoj gal nebe ,kaip ir gyvenimas -siandien sveikas rytoj sergi.</p><p>Prie ko man uzdarbis ??? ten seima buvo turtinga ,vaikam po nama tevas nupirko iseidamas anapilin kowne .o ne tai kad koki triusikus armani ir batam varstukus .</p>

sakau man kam visa tai rasai? visko siame pasaulyje yra, bet keista, kai mane cituoji ir rasai visai kazka kita biggrin.gif
Atsakyti
As asmeniskai tai nemanau, kad uzdarbis yra pagrindinis rodiklis. Nw materialiatams, aišku.
O ir tie materialistai dar keliu rusiu buna. Slyksciausi tai tie, kurie is biednystos isbride ir nori visiems irodyti, kad jie vat gali kazka ir visiems dabar parodys! biggrin.gif
Atsakyti

Nesvarbu su vaikais ar ne su vaikais, jei virs 30, 40, vis mazeja ir mazeja tu sansu, nes geri vyrai jau turi poras, Tai belieka irgi isiskyre , o su gerais irgi neissikiria, nasliai kokie, ar nesusitupeje kokie ar uzkietieje senberniai biggrin.giftai jau sunku tikrai darosi, matau turiu keilias drauges issikyrusias ir netekejusias nei karto. Na buna pasitaiko dar iki 40, o veliau tai jau tikrai sunku...o ir susiderinti, pristaikyti jau darosi ir paciai sunkiau, pripranti gi prie savo gyvenimo , savo tvarkos ....

As ir sono galvojau ,kas cia tokio tie svetimi vaikai. Kol nepasimatavau tu klumpiu . Yra daug niuansu kurie kartais neissprendziami.Aisku jei juos laikysi suns vietoj tai gal tada viskas bus gerai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 12 balandžio 2021 - 11:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 12:33)
Na zinai  biggrin.gif  apie nusirėžusių pričindalus veidų grožı gali pasakoti kam nors, kas nera jų gyvai matę  biggrin.gif
Papildyta:

Ojaaaaazusmarja...senberniai yra kazkas tokio!  biggrin.gif
As turejau , budama jauna, viena bernužėlį senbernį  biggrin.gif

Sitam asilui savo nekaltybe atidaviau  biggrin.gif  neivertino to kaip jam pasiseke  biggrin.gif  o kai as ji meciau -tikra to zodzio prasme keliais ėjo, susigrazinti bande dar ilgai. Tfu.. kai atsimenu.

naujieji senberniai tokie amzini paaulgiai, nieka dnesubrestantys biggrin.gif Paskui jau ant senatves susipranta, kad reikai semos, pradeda ieskoti zmonu desperate taip ir atrodo apgailetinai, kaip ir moterys, beja, vyresnes dar netekejusios pasidaro tokios desperate, atrodo i pasimatyma ateis su vestuviniais rubais is kart biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 12, 12:55)
<p>As ir sono galvojau ,kas cia tokio tie svetimi vaikai. Kol nepasimatavau tu klumpiu . Yra daug niuansu kurie kartais neissprendziami.Aisku jei juos laikysi suns vietoj tai gal tada viskas bus gerai</p>

nera taip, kad bet kokie svetimi, sneku, jei yra normalus, samoningas vyras pasiruoses sukurti seima, jei myli moteri, jei moteris myli ta vyra, tai tikrai jiem abiem nebus kliutis kito vaikai, geriausia, kai abu turi vaiku, tada supranta, kas tai yra. O jei turi omeny kazkokias asociales bobas, kuriso kisa savo vaikus po diedais, tai as ne apie tai....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 12, 12:55)
As asmeniskai tai nemanau, kad uzdarbis yra pagrindinis rodiklis. Nw materialiatams, aišku.
O ir tie materialistai dar keliu rusiu buna. Slyksciausi tai tie, kurie is biednystos isbride ir nori visiems irodyti, kad jie vat gali kazka ir visiems dabar parodys!  biggrin.gif

Butent, tikrai ne esminis, esme, pats zmogus, jo charakteris, jo siekiai, jo darbai... na dar ir nuo amziaus priklauso, vieni reikalavimai bus 19 m vaikinui, kiti 50 m vyrui. Jei suauges, subrendes vyras dar nieko neturi susikures, tai kazin ar jau ka ir besusikurs ir tame ne turai svarbiausia, o zmogaus charakteris, idomu , ka jis veike iki siol tada....
Atsakyti

O ir tie materialistai dar keliu rusiu buna. Slyksciausi tai tie, kurie is biednystos isbride ir nori visiems irodyti, kad jie vat gali kazka ir visiems dabar parodys! biggrin.gif

Ne nu ten tikra istorija:  tipo mazai uzdirbi von lauk . Tai cia ir gavos nuo Liutukes ,ji sake jei vyras uzdirbti visa gyvenima minimuma ji issiskirtu. Tai as jai parasiau kuom svarbus zmogus,atlyginimu ar zmogiskumu...

Teko dirbti su maximalistais , direktoriam po darbu reikdavo poilsio ,bet ne bet kokio o su zolem narkatom,mergom ir t.t .   Tada jie skaitydavo pailseje ,o zmonos ir likdavo patenkintos :D  :D​ 

Atsakyti

nera taip, kad bet kokie svetimi, sneku, jei yra normalus, samoningas vyras pasiruoses sukurti seima, jei myli moteri, jei moteris myli ta vyra, tai tikrai jiem abiem nebus kliutis kito vaikai, geriausia, kai abu turi vaiku, tada supranta, kas tai yra. O jei turi omeny kazkokias asociales bobas, kuriso kisa savo vaikus po diedais, tai as ne apie tai....
Papildyta:
..

Ne apie asocialias eina kalba .  

Vaikas auga jam norisi pazaist ,pirktu kazka, kad ji myletu ir t.t    o cia svetimas -tevui vaikas,vaikui tevas . :huh2:   Dar orginalus tevas darys itaka ir , kada motina nasle su vaiku arba tevas palikes likimo valiai,tada kitaip.  

O siaip reikia galvot ,pries ieinant i tokia seima ar uzteks kantrybes su jais .Cia ne mano vieno nuomone ,mes su draugeliu aptarinejom toki momenta ,dauguma nenori su vaikais.

Bet is kitos puses jei jie nepasisiause ,bandyt verta :D  :D​ 

Atsakyti