Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

ypač didelių veislių šunims, tai skrandis užsisuka jei voliojasi pavalgę. O žmonėms kažkaip neteko net girdėti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 07, 19:34)
nu bet gal jis toks zmogus ir tiek, kaizn ar darbas ji pakeite  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu gal unsure.gif

yra net toks posakis, kad pripratimas blogiau prigimimo smile.gif manau, kad jie praeina tuos tokius įkyraus pardavimo kursus ar ką nors panašiai. Kad reikia pataikauti, ploninti balsą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 07, 19:12)
tai as jau supratau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar buna pas kai kuriuos as tai nemoku, nu su manim tokei bajeriai nepraeina lotuliukas.gif

Neduodi is pareigos... Tai as tikrai pasidaryciau pute, pasikeisciau dokumentus ir mielai daryciau valgyt... Buciau zmona... MB sake labai gera buti zmonos pareigose...
Atsakyti
Pritarlu biggrin.gif as nenoreciau perimti vyro pareigu islaikyti šeimą biggrin.gif
Atsakyti
ginkdie ir aš smile.gif
Atsakyti
Tai sioje temoje kitokiu ir nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2021 - 17:08
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 07, 19:58)
Neduodi is pareigos... Tai as tikrai pasidaryciau pute, pasikeisciau dokumentus ir mielai daryciau valgyt... Buciau zmona... MB sake labai gera buti zmonos pareigose...

o tai jei duodi is noro jau netinka? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu matai as tokia mazai pagasdinama, issikirciau ir tiek ziniu, galetum ten su savo ta pute vyro ieskotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 07, 22:26)
Pritarlu  biggrin.gif  as nenoreciau perimti vyro pareigu islaikyti šeimą  biggrin.gif

zinai man nera tiek, svarbu keke ten as uzdirbu, kiek vyras, nu bet negaleciau su vyru, kuris nieko nesistengtu, butu vienoje darbovieteje 20 m uz koki minimuma ir pan. Neturetu svajoniu, planu, netobuletu...mes daug nukentejom nuo to, bet man tas saugus gyvenimas matyt neveza, dabar jau kazkiek buitis nusistovi, o taip tai nepazystam mes rutinos biggrin.gif
Atsakyti
Tai manau gyvenime tiesiog nuodeme yra stoveti vienoje vietoje. Visada reikia tureti svajoniu, siekiu.
Atsakyti
daugumos svajonės dabar manau yra vėl normaliai keliauti, be tų nenormalių tikrinimų ir pan.
Atsakyti
Pasvajokit ir prisnigs smile.gif varto zmones kaip nori....nebus jau kaip buvo...Gal ir gerai del tu kelioniu is dalies del to, kad siek tiek apmazes tu lektuvu ore, o jau baisu kas daresi, zmones pusdieniui, dienai skraidydavo kazkur...o dabar pamate visi, kad ir is namu visiskai gerai galima dirbti...
Atsakyti
As ne apie poilsi, o apie siekius, tobulejima.
Atsakyti
tai kas be ko. Man pvz. taip gražu, kai garbaus amžiaus žmonės dar turi planų, siekių, o ne tik paskaityti laikraštį ir paėst
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 09, 20:48)
As ne apie poilsi, o apie siekius, tobulejima.

as cia Montevertei atsakinejau, o apie tobulejima tai butinai, siekiai, svajones turi butinai buti, kitaip zmogus toks kaip negyvas...na nebent kosk budistu vienuolis, pas juos ten kitaip viskas biggrin.gif
Atsakyti