QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 22:36)
Jau sakiau, kad uosvene sake neleisti mane i virtuve ir aplamai saugot nuo bet kokiu moterisku darbu. man toks gydymas patiko.
Issiverdu tik saldytu koldunu, ar zemaitisku pasisildau. Uzsidedu grietines.
Dar moku arbatos pasidaryti.
Namu neteko tvarkyti niekad
Papildyta:
Dar priminsiu. Kai draugavau su MB tai jai neleidau pas save i virtuve eiti viska jai padarydavau. Ji galvojo, kad as nenormalus ir jai aplamai neleisiu seimininkautt.
Kai kartu apsigyvenom ji apsidziauge kad suklydo ir as labai normalus
tai kad ajau tas buvo, pries simta metu
jau seniai gi su kit amoterim gyveni.
kazkokie vis pas jus krastutinumai, arba veinas arba kitas, o dalintis neina? mes visi sutepam i virtuve, visi megstam gaimnti, o dar labiau skaniai valgyti
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 23:31)
Ot tinginiai tie vyrai.
Nors...jei moteris dirba daugiau uz vyra, tai nuodeme butu vyrui nedaryti valgyti.
O geriausia, kai seimos gyvena su kazkurio vieno tevais ir anytos valgyti daro
turi omeny, kia moteris maziau dirba ?
oi nenoreciau , man kazkokia tragedija butu gyventi su tevais ar kitais giminaiciais, o ypac dar ne savo. Nors uosviai jau mire ir mano tetis mires, mama tik likusi. Bet vis tiek, man smagiausia tik i svecius ar pas mama, ar mama kai atvaziuoja, Mes megstam savas erdves, mama irgi nesiverzia pas mus gyventi,nei viena vaika, turi savo buta, savo gyvenima, uzsiemimus. Mano toks charakteris, kad as labai megstu savo tvarka, savo teritorija, ir pasigamint valgyti man tikrai ne problema. Buna per daug net prigaminu, dar vaikai kazka pasidaro, nori isbandyti ivairius naujus receptus. Dabar sushiu mada pas mus
va kas man patikdavo dirbant restoranuose, kad ten pavalgydavau skaniai, smagus siaip darbas, tik, kad mazai apmokamas, tebedirbciau