Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 14:58)
biggrin.gif o kas yra vinagretai?

Vinagretas tai balta misraine.
Uzmirsau dar Breznevini delikatesa Rukyta unguri
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 15:03)
Vinagretas tai balta misraine.
Uzmirsau dar Breznevini delikatesa Rukyta unguri

aa nu va kaip tik valgau dabar tongue.gif biggrin.gif Bet kazkaip seniau atorodo skanesne budavo, dabar valgau taip, i rvis bandau ta skanum atrasti biggrin.gif
Esu ragavusi karta, labai nepatiko, per daug riebus man pasirode, geriau jau skumbre, arba rukyta lasisa biggrin.gif

Mano vaikai prie sushiu mane pripratino, maniau niekad man jie nepatisk, ale patinka biggrin.gif

Isbandyk ir tu ka naujo mazu patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 12:57)
Labas rytas, na kaip sventes, ka gero nuveiket? Taip fainai pas mus buvo tokie geri orai, saulute sviete, nors zadejo ir lietaus, bet taip ir nelijo, nors galetu, pasisejau siek tiek darzoviu, reikia, kad palaistytu  biggrin.gif

Labas visiems geros valios žmonėms, išskyrus 2 dubynas biggrin.gif
aš mandagiai atsveikinau krikščionius atgal, kur gi dėtis biggrin.gif uošvis mus prigirdė labai geru vynu už vyro sveikatą, nes gimkė jo. Jei būtų jo valia, dar ir mėsa primaitintų biggrin.gif Pasipasakojo gražuolis, kad pasiskiepijo rolleyes.gif kol kas gerai. Diedas jis stiprus šiaip.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 13:53)
nesurpantu as to vyno gerimo mados is vis, sutraukia visa gimine nuo ju rugstumo, na valgant uzsigerti dar gali is bedos, bet kad tame matyti malonuma , nu niekad nesupratau. va kokio saldaus likerio, pvz baileys su ledukais, ten gali taure isgerti , na martinio dar isgerdavau taure, o visa kita man tai brudas  biggrin.gif

šiaip aš irgi labiau už alų, jei pagal gerumą, skonį. Bet būna gerų vynu, nerūgščių ir labai gerai geriasi. Varai varai kaip sultis, poto tik žiūri opa, jau jaučiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 06, 16:03)
Labas visiems geros valios žmonėms, išskyrus 2 dubynas biggrin.gif
aš mandagiai atsveikinau krikščionius atgal, kur gi dėtis biggrin.gif uošvis mus prigirdė labai geru vynu už vyro sveikatą, nes gimkė jo. Jei būtų jo valia, dar ir mėsa primaitintų biggrin.gif Pasipasakojo gražuolis, kad pasiskiepijo rolleyes.gif kol kas gerai. Diedas jis stiprus šiaip.
Papildyta:

šiaip aš irgi labiau už alų, jei pagal gerumą, skonį. Bet būna gerų vynu, nerūgščių ir labai gerai geriasi. Varai varai kaip sultis, poto tik žiūri opa, jau jaučiasi biggrin.gif

Nebent naminis alus, ar geriau gira, as raugiu gira su gerosiom bakterijom, be mieliu, tai visai sveika. O vynas nebent naminis su cukrum skanus, man visas alkoholis be cukraus, kazkas baisaus biggrin.gif cukrus dar uzmusa ta baisu jo skoni. Bet siaip labai daug sveiku, skaniu gerimu be alkoholio. Lietuvoj turetu sula prasideti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 13:47)
As labai konservatyvus ant maisto. Visi delikatesai is tarybiniu laiku. Ikra, vinagretai, sprotai, menkiu kepeneles, silkes tame tarpe "Shuba",, liezuviai, tortas napolenas,
Breznevoo laikai...

Tai śe tau Velykiniu kiaušiniu, idarytu sovietiniais šprotais ir ikra biggrin.gif biggrin.gif Mano vyriškių mėgstamiausias šventinis patiekalas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 16:40)
Tai śe tau Velykiniu kiaušiniu, idarytu sovietiniais šprotais ir ikra  biggrin.gif  biggrin.gif

Jaau bishki idomiau!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 16:08)
Jaau bishki idomiau!

Kas? biggrin.gif kiausiniai ar šprotai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 18:39)
Kas?  biggrin.gif kiausiniai ar šprotai?  biggrin.gif

MB idarytus daro su kumpeliu. Ikrus tai ant buterbrodo sudeda. Uztepa sviesto ir poo to ikru...
Sampanas kartu neblogai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 16:40)
Tai śe tau Velykiniu kiaušiniu, idarytu sovietiniais šprotais ir ikra  biggrin.gif  biggrin.gif  Mano vyriškių mėgstamiausias šventinis patiekalas  biggrin.gif

ir netingejimas, as idarytus kiausinius, gal pries koki 15 m valgiau smile.gif jau nei netasimenu nei su kuo idarytus lotuliukas.gif Mano seimyna kepesi saslyku, o as kaip ta coliuke puse grudo suvalgiau ir man gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 20:44)
MB idarytus daro su kumpeliu. Ikrus tai ant buterbrodo sudeda. Uztepa sviesto ir poo to ikru...
Sampanas kartu neblogai

o tu ka nors gal gamini, turi gal koki savo firmini patiekala, ar is vis nieko? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 balandžio 2021 - 21:22
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 22:22)

o tu ka nors gal gamini, turi gal koki savo firmini patiekala, ar is vis nieko? bigsmile.gif

Jau sakiau, kad uosvene sake neleisti mane i virtuve ir aplamai saugot nuo bet kokiu moterisku darbu. man toks gydymas patiko.
Issiverdu tik saldytu koldunu, ar zemaitisku pasisildau. Uzsidedu grietines.
Dar moku arbatos pasidaryti.

Namu neteko tvarkyti niekad
Papildyta:
Dar priminsiu. Kai draugavau su MB tai jai neleidau pas save i virtuve eiti viska jai padarydavau. Ji galvojo, kad as nenormalus ir jai aplamai neleisiu seimininkautt.
Kai kartu apsigyvenom ji apsidziauge kad suklydo ir as labai normalus
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif

Ot tinginiai tie vyrai.
Nors...jei moteris dirba daugiau uz vyra, tai nuodeme butu vyrui nedaryti valgyti.
O geriausia, kai seimos gyvena su kazkurio vieno tevais ir anytos valgyti daro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 balandžio 2021 - 22:32
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 22:36)
Jau sakiau, kad uosvene sake neleisti mane i virtuve ir aplamai saugot nuo bet kokiu moterisku darbu. man toks gydymas patiko.
Issiverdu tik saldytu koldunu, ar zemaitisku pasisildau. Uzsidedu grietines.
Dar moku arbatos pasidaryti.

Namu neteko tvarkyti niekad
Papildyta:
Dar priminsiu. Kai draugavau su MB tai jai neleidau pas save i virtuve eiti viska jai padarydavau. Ji galvojo, kad as nenormalus ir jai aplamai neleisiu seimininkautt.
Kai kartu apsigyvenom ji apsidziauge kad suklydo ir as labai normalus

tai kad ajau tas buvo, pries simta metu biggrin.gif jau seniai gi su kit amoterim gyveni.

kazkokie vis pas jus krastutinumai, arba veinas arba kitas, o dalintis neina? mes visi sutepam i virtuve, visi megstam gaimnti, o dar labiau skaniai valgyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 23:31)
biggrin.gif  biggrin.gif

Ot tinginiai tie vyrai.
Nors...jei moteris dirba daugiau uz vyra, tai nuodeme butu vyrui nedaryti valgyti.
O geriausia, kai seimos gyvena su kazkurio vieno tevais ir anytos valgyti daro  biggrin.gif

turi omeny, kia moteris maziau dirba ?

oi nenoreciau , man kazkokia tragedija butu gyventi su tevais ar kitais giminaiciais, o ypac dar ne savo. Nors uosviai jau mire ir mano tetis mires, mama tik likusi. Bet vis tiek, man smagiausia tik i svecius ar pas mama, ar mama kai atvaziuoja, Mes megstam savas erdves, mama irgi nesiverzia pas mus gyventi,nei viena vaika, turi savo buta, savo gyvenima, uzsiemimus. Mano toks charakteris, kad as labai megstu savo tvarka, savo teritorija, ir pasigamint valgyti man tikrai ne problema. Buna per daug net prigaminu, dar vaikai kazka pasidaro, nori isbandyti ivairius naujus receptus. Dabar sushiu mada pas mus biggrin.gif

va kas man patikdavo dirbant restoranuose, kad ten pavalgydavau skaniai, smagus siaip darbas, tik, kad mazai apmokamas, tebedirbciau biggrin.gif
Atsakyti