QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 13:13)
Labs, labs.
Sventes atsventem seimos rate
Anties kiaušiniai nepasitvirtino dažymui - lukstai nenusidažė, uztat baltymas suzibo visomis vaivorykštės spqlvomis
teko jiems eiti tiesiai I siuksliu dežę.
Drauge parekomendavo visai nebloga šampaną. Tai islaiziau pusbutelį (pas mane seimoje pijokauja tik moterys
). Reiks drauge pasikviesti kitam pusbutelio išgėrimui
mes nebedazom kiausiniu, bet tiek tu nuotrauku plauke FB, tai maciau visai fainai gaunasi su putpeliu kiausinukais, nei dazyti per daug nereikia, patys tokie margi i spavas zmones sumerke ir grazu
Tai jau bus nugazaves tavo ta sampanas
As kai dar vartojau alkholi pamenu isragavau cia tuos tikruosius sampanus ir visoki prosecco nu baisuma man jie
Pripratusi prie senovisku musu su cukrum
O dabar man jau ir gira kaip sampanas
nesurpantu as to vyno gerimo mados is vis, sutraukia visa gimine nuo ju rugstumo, na valgant uzsigerti dar gali is bedos, bet kad tame matyti malonuma , nu niekad nesupratau. va kokio saldaus likerio, pvz baileys su ledukais, ten gali taure isgerti , na martinio dar isgerdavau taure, o visa kita man tai brudas
Mes tai ramiai su seima, pasidarem kieme pramogu, vieni kitiem galvosukiu , tai smagiai prisijuokem. O siaip tokia patinginiauti smagi diena buvo ,pasidziaugti saulyte. Su draugais susitarem po savaites susitikti, nes tada atkels jau ribas vazinejimo, nes per sventes sako gal stoves daugiau gardieciu.Siaip jie pro pirstus pas mus i viska ziuri, na bet nesinorejo jie vis tiek rizikuoti, svenciu gadintis.