Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 04 03, 22:03)
cambutei tai irgi žiauri diena, už galvytės susiėmus, baimėse paskendus biggrin.gif susimaišius gyvenime, neskiria ir kur kieno žinutės biggrin.gif

O ka cia skirt - Viciuos Vici persiriejai su visais ir dingai, ir situ nicu tas pats.
Vienas kad purtais dabar ano nico nes prirasei daug ko apie save biggrin.gif .
Atsakyti
Kažkas mažai dėmesio gauna iš savo artimųjų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, na kaip sventes, ka gero nuveiket? Taip fainai pas mus buvo tokie geri orai, saulute sviete, nors zadejo ir lietaus, bet taip ir nelijo, nors galetu, pasisejau siek tiek darzoviu, reikia, kad palaistytu biggrin.gif
Atsakyti
Labs, labs.
Sventes atsventem seimos rate smile.gif Anties kiaušiniai nepasitvirtino dažymui - lukstai nenusidažė, uztat baltymas suzibo visomis vaivorykštės spqlvomis biggrin.gif teko jiems eiti tiesiai I siuksliu dežę.
Drauge parekomendavo visai nebloga šampaną. Tai islaiziau pusbutelį (pas mane seimoje pijokauja tik moterys biggrin.gif ). Reiks drauge pasikviesti kitam pusbutelio išgėrimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 13:13)
Labs, labs.
Sventes atsventem seimos rate  smile.gif  Anties kiaušiniai nepasitvirtino dažymui - lukstai nenusidažė, uztat baltymas suzibo visomis vaivorykštės spqlvomis  biggrin.gif  teko jiems eiti tiesiai I siuksliu dežę.
Drauge parekomendavo visai nebloga šampaną. Tai islaiziau pusbutelį (pas mane seimoje pijokauja tik moterys  biggrin.gif ). Reiks drauge pasikviesti kitam pusbutelio išgėrimui  biggrin.gif

biggrin.gif mes nebedazom kiausiniu, bet tiek tu nuotrauku plauke FB, tai maciau visai fainai gaunasi su putpeliu kiausinukais, nei dazyti per daug nereikia, patys tokie margi i spavas zmones sumerke ir grazu smile.gif

Tai jau bus nugazaves tavo ta sampanas biggrin.gif As kai dar vartojau alkholi pamenu isragavau cia tuos tikruosius sampanus ir visoki prosecco nu baisuma man jie biggrin.gif Pripratusi prie senovisku musu su cukrum lotuliukas.gif O dabar man jau ir gira kaip sampanas lotuliukas.gif nesurpantu as to vyno gerimo mados is vis, sutraukia visa gimine nuo ju rugstumo, na valgant uzsigerti dar gali is bedos, bet kad tame matyti malonuma , nu niekad nesupratau. va kokio saldaus likerio, pvz baileys su ledukais, ten gali taure isgerti , na martinio dar isgerdavau taure, o visa kita man tai brudas biggrin.gif

Mes tai ramiai su seima, pasidarem kieme pramogu, vieni kitiem galvosukiu , tai smagiai prisijuokem. O siaip tokia patinginiauti smagi diena buvo ,pasidziaugti saulyte. Su draugais susitarem po savaites susitikti, nes tada atkels jau ribas vazinejimo, nes per sventes sako gal stoves daugiau gardieciu.Siaip jie pro pirstus pas mus i viska ziuri, na bet nesinorejo jie vis tiek rizikuoti, svenciu gadintis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 13:13)
Labs, labs.
Sventes atsventem seimos rate  smile.gif  Anties kiaušiniai nepasitvirtino dažymui - lukstai nenusidažė, uztat baltymas suzibo visomis vaivorykštės spqlvomis  biggrin.gif  teko jiems eiti tiesiai I siuksliu dežę.

Putpeliu kiaushiniai dedami jau ismarginti. MB juos vire sau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 12:54)

Putpeliu kiausiniai patys sveikiausi, as juos vaikui pirkdavau is moteriskes, kuri augino putpeles
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 12:53)
biggrin.gif mes nebedazom kiausiniu, bet tiek tu nuotrauku plauke FB, tai maciau visai fainai gaunasi su putpeliu kiausinukais, nei dazyti per daug nereikia, patys tokie margi i spavas zmones sumerke ir grazu smile.gif

Tai jau bus nugazaves tavo ta sampanas  biggrin.gif  As kai dar vartojau alkholi pamenu isragavau cia tuos tikruosius sampanus ir visoki prosecco nu baisuma man jie  biggrin.gif Pripratusi prie senovisku musu su cukrum lotuliukas.gif O dabar man jau ir gira kaip sampanas lotuliukas.gif nesurpantu as to vyno gerimo mados is vis, sutraukia visa gimine nuo ju rugstumo, na valgant uzsigerti dar gali is bedos, bet kad tame matyti malonuma , nu niekad nesupratau. va kokio saldaus likerio, pvz baileys su ledukais, ten gali taure isgerti , na martinio dar isgerdavau taure, o visa kita man tai brudas  biggrin.gif

Mes tai ramiai su seima, pasidarem kieme pramogu, vieni kitiem galvosukiu , tai smagiai prisijuokem. O siaip tokia patinginiauti smagi diena buvo ,pasidziaugti saulyte.  Su draugais susitarem po savaites susitikti, nes tada atkels jau ribas vazinejimo, nes per sventes sako gal stoves daugiau gardieciu.Siaip jie pro pirstus pas mus i viska ziuri, na bet nesinorejo jie vis tiek rizikuoti, svenciu gadintis.

Ne, ne...gi paprastas chemijos desnis- plieninis šaukstelis sustabdo garavima. O as ir nelaikysiu savaite. Sian po piet ir isgersim. biggrin.gif

Asti labai panasus I musu sovietskoje

Nu o TIPO lietuviski tortai, pagaminti bbž kokiuose Anglijos fabrikeliuose, yra baisuma! Paskutini karta perku tokį šūdą, nu jeibogu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 balandžio 2021 - 13:19
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 14:11)
Putpeliu kiausiniai patys sveikiausi, as juos vaikui pirkdavau is moteriskes, kuri augino putpeles

jo as irgi girdejau, kad jie sveikesni, sakiau vyrui , davai auginam putpeles. Jos tokios mazytes, fainos. Buna gi ir lailsveje jos gyvena biggrin.gif Man kiausiniu jau nebesinori, bet seima vaikai valgo, tai vsi tiek perkam. Kaimyne , drauge dabar isigijo vistu, tai galesiu is jos pirkti , nors ir siaip pirkdavau organic, bet vis tiek ,kai salia, zinai is tikro kaip auga, ka valgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 13:16)
jo as irgi girdejau, kad jie sveikesni, sakiau vyrui , davai auginam putpeles. Jos tokios mazytes, fainos. Buna gi ir lailsveje jos gyvena  biggrin.gif  Man kiausiniu jau nebesinori, bet seima vaikai valgo, tai vsi tiek perkam. Kaimyne , drauge dabar isigijo vistu, tai galesiu is jos pirkti , nors ir siaip pirkdavau organic, bet vis tiek ,kai salia, zinai is tikro kaip auga, ka valgo  biggrin.gif

Pas mus kaimynai vistas augina, tai svieziais naminiais visada apsirupine esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 06, 14:14)
Ne, ne...gi paprastas chemijos desnis- plieninis šaukstelis sustabdo garavima. O as ir nelaikysiu savaite. Sian po piet ir isgersim. biggrin.gif

Asti labai panasus I musu sovietskoje

Nu o TIPO lietuviski tortai, pagaminti bbž kokiuose Anglijos fabrikeliuose, yra baisuma! Paskutini karta perku tokį šūdą, nu jeibogu

aha atsimenu Lietuvoje kavineje taip darydavom, kai dirbau biggrin.gif Cia restorane, tai po taure sampano nepardavineja, tik budavo pe rvalentinke tai visiem po taure prosecco duodavom, tai jau ten pilstymas budavo.

aisku, nesu ragavusi tokio.

Bet graziai atrodo tortukas.
Nu jo reikia labai atsirinkti, pas mus uzveza rusisku gana skaniu saldytu tokiu tortu, nezinau kur gamina tiksliai, vienas su persikais super skanus. O siaip kepa namuose kai kurios lietuves, bet tie lietuviski man jau atsibode visi meduciai, napaleonai.. biggrin.gif Issikepam koki pyraga ir gerai. Kaip ten sako is visu tortu man skaniausia silke lotuliukas.gif as pasidariau vakar dar baltos misraines, tai eisiu tuoj sukirsiu likucius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 13:54)

tai tau nedave? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 balandžio 2021 - 13:37
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 06, 14:37)
tai tau nedave?  bigsmile.gif

As labai konservatyvus ant maisto. Visi delikatesai is tarybiniu laiku. Ikra, vinagretai, sprotai, menkiu kepeneles, silkes tame tarpe "Shuba",, liezuviai, tortas napolenas,
Breznevoo laikai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 06, 14:47)
As labai konservatyvus ant maisto. Visi delikatesai is tarybiniu laiku. Ikra, vinagretai, sprotai, menkiu kepeneles, silkes tame tarpe "Shuba",, liezuviai, tortas napolenas,
Breznevoo laikai...

biggrin.gif o kas yra vinagretai?

nieko is to nemegstu, kas isvardinta napaleono is vis niekad nemegau, meduti is bedos, jei toks su rugstele daugiau biggrin.gif Va balta misraine dar kartais pasidarau ir raudona su burokeliasi ir pupelem.

Kazkada labai seniai, sventem Kaledas su draugais airiais, tai davem liezuvio paragauti, is pradziu sake, skanu, kol nezinojo kas tai, paskui kad spjaudesi. biggrin.gif Lietuvoje pamenu skaitesi delikatesas, o cia labai pigus tie liezuviai bent seniau buvo, dabar jau seniai vyras nepirko. Cia delikatesas skaitosi geras jautienos kepsnys ar avienos saunkauliukai su mesa, dar kokia zuvis skaniai paruosta.(monkfish ar sea bass)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 balandžio 2021 - 13:59