Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 15:36)
Dabar pagalvojau...kiek yra tokiu nelaimingu moteru, kurios per sventes matys savo vyru blizga cias nuo alkoholio akis...jei pacios kartu neprisigers su jai...

Vargses moterys.

Kaip taikliai apie save cia suskelei, nes jau nuo ryto siandien pas tave velykos🤣, ispurtele biggrin.gif .
Atsakyti
biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 16:22)
Idomu ka gausiu dovanu nuo mylimo ir mylincio  vyro? Jis visada mane, pacia idealiausia zmona pasaulyje,  nustebina  sventinemis netiketomis dovanomis  wub.gif  wub.gif

Kvietkų gausi, kad galėtum su jom trinktelt per snukį😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 16:36)
Dabar pagalvojau...kiek yra tokiu nelaimingu moteru, kurios per sventes matys savo vyru blizga cias nuo alkoholio akis...jei pacios kartu neprisigers su jai...

Vargses moterys.

Sutinku verysad.gif Liūdna lutukei/karpai per šventes
Atsakyti
biggrin.gif

Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 17:34)

😂😂😂
Cia ji taip pavargo po siandieniniu velyku sventimo...
Tssss, tegu pamiega smile.gif .
Atsakyti
biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 18:57)
😂😂😂
Cia ji taip pavargo po siandieniniu velyku sventimo...
Tssss, tegu pamiega smile.gif .

Gaila, kad viena, su pampuškinu būtų šilčiau
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 19:09)
Gaila, kad viena, su pampuškinu būtų šilčiau

Zee, kas pas ja migruoja
-burbanti- Super senbuvis

Šiandien, 12:32

Paskelbta: #16586

O pas mane bus -idaryti kiausiniai (kaip gi be ju biggrin.gif ), balta migraine, ryziu migraine

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 20:47)
Zee, kas pas ja migruoja
-burbanti- Super senbuvis

Šiandien, 12:32

Paskelbta: #16586
O pas mane bus -idaryti kiausiniai (kaip gi be ju biggrin.gif ), balta migraine, ryziu migraine

Čia tipo jai migrena nuo baltos ir ryžių😂 užsikandant įdarytais kiaušais
Atsakyti
biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 13:37)
Didesnio pepsio uz tavo oziuka tikrai nera ne pas vuena us sm. Memiu meme.

A tai jau tavo tevukas mires

tavasis miręs, "atmintėle" tu "atmintėle". Ir tu vis kas diena greičiau ir greičiau link jo eini savo tokiu elgesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 13:55)
Ja ja, tokia gražOlė sveikOlė, o išsigandai savo draugės bendramintės😂 A ko bijai?

Nu man atrodo didesnio lepšio už tavo popadinį ir būt nebegali, jeigu dėl cypiančio balselio žaidžiant su šuniu atsiprašinėja🤣 Čia jau patologija. Šiaip aš niekad ir nesakiau, kad pas mane viskas idealu, tai tu šikantį katiną vaizduoji, o realybė, panašu, liūdnoka. Nepilno proto fantaziorka esi

Pas tave, metai iš metų amžina pilnatis. Pabrukus uodegą, išsiriejus su visais sprukai iš forumo, parėjai atseit "naujokė" ir toliau pasakėles seki😂

Ar šunėko šūdus bent pradėjai rinkti? Bet tu nevedžioji?

kas sakė, kad visame kame mes bendramintės? tu? biggrin.gif gigigi ginčiuk wub.gif
tai matosi, kad gyveni su urodu, kuris dėl nieko tavęs neatsiprašo. O maniškis išauklėtas, mandagus tongue.gif
labiau nei tu tikrai niekas forume nesusiries su žmonėmis, nebijok, nepaimsiu tavo first.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 14:21)
Ten net megstamo film9 memei ziuret negalima. Nekalbant jau apie nuejima pas savo tevus - iskart isterikos.

aha, šiandien vėl labai aprėkiau biggrin.gif pagrasinau iš namų išmest biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 14:33)
Perziurejau dar karta musu zviozda ekrana  biggrin.gif  - apatiniai dantys kaip pas arkli.
Nu bet charia koki9 storumo, net ausu per zandus nesimato.

tylėtum apie savo išpuvusius dantis, pas dantistę 20 metų nevaikščiojusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 14:37)
Kaip kvailai atrodai vis redaguodama🤣

tu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 02 balandžio 2021 - 15:37