Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 14:03)
Ir isvis...mano tobulą gyvenima reiketų įamžinti drožiniuose.

Gal COVID positive? Sake, kai kam veikia smegenis virusas idomiai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 01, 14:11)
Gal COVID positive? Sake, kai kam veikia smegenis virusas idomiai

Sakau nelysk I vištidę biggrin.gif
Nu kad tos dvi nesupranta, jog jas pyzdavoju, tai suprantu, bet kad tu pakibai ant sito kabliuko, tai man naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2021 - 14:18
Žiūrėk camba, kaip kašalotas ale "provokuoja"🤣 Vargšė😄 Eitų geriau mišrainės daryt, vis šiokia tokia nauda būtų, čia šiek tiek idėjų
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 13:59)
O discorde eina kalbos, kad galimai dulkinasi su Nasyrovu ir dabartinis apie tai žino😄

Totali k. Net nezinociau kas tokia yra jei ne Bunkes Bunkus ja knistu. Net Bunkus neaisku kas biggrin.gif .
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 14:19)
Žiūrėk camba, kaip kašalotas ale "provokuoja"🤣 Vargšė😄

Akivaizdu kad susinervyjus🤣.
Bet rimtai vargse - apsimeta neva jai labai idomu su tom dviem pusprotem rasinetis🤣- pas veganes sventisju misrainiu receptu klausia🤣🤣
Atsakyti
Kaip smagu, kai mano vyras apglėbia ir dziaugiasi mano kūnu. Kaip gerai, kad pasaulyje dar neismire mylintys vyrai

Atsakyti
Viskas? Teletabės išsidvėsė?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 15:24)
Totali k. Net nezinociau kas tokia yra jei ne Bunkes Bunkus ja knistu. Net Bunkus neaisku kas biggrin.gif .

Bunkus myžnius, jam iki normalaus vyro tiek, kiek kašalotui iki grakščios stirnos. Atėjęs į discordą stūmė ant sygelės, jos motinos ir lordo(suodaičio)😄
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 15:27)
Akivaizdu kad susinervyjus🤣.
Bet rimtai vargse - apsimeta neva jai labai idomu su tom dviem pusprotem rasinetis🤣- pas veganes sventisju misrainiu receptu klausia🤣🤣

Rymo vargšė, laukia dėmesio, jau seniai būtų kombikormą šeimai išvirus. Netgi karpa kažkur dingus, o ta budi😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 01 balandžio 2021 - 15:18
Idomu ka gausiu dovanu nuo mylimo ir mylincio vyro? Jis visada mane, pacia idealiausia zmona pasaulyje, nustebina sventinemis netiketomis dovanomis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 15:22)
Idomu ka gausiu dovanu nuo mylimo ir  vyro?

Nebent mandavoskiu🤣.
Atsakyti
Dabar pagalvojau...kiek yra tokiu nelaimingu moteru, kurios per sventes matys savo vyru blizga cias nuo alkoholio akis...jei pacios kartu neprisigers su jai...

Vargses moterys.
Atsakyti