Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 13:34)
Visdelto kokia as laiminga. Mane vyras myli tokią, kokia as esu, as ji myliu uz tai, koks jis yra.

Nepasitikeciau tokia meile... Zmones keiciasi... Keiciasi meiles objektai, keiciasi mylinciu subjektu kriterijai...

Vienintelis tikras dalykas yra meile is pareigos...
O pareiga atsiranda is pasirinkimo ir isipareigojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 balandžio 2021 - 13:41
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 14:37)
Kaip kvailai atrodai vis redaguodama🤣

Teisinasi vargšė, bando ne mus, o pati save įtikint, kad pampuškinas ją myl. Tokia happy šūdo pylikė ką tu ką tu😄
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 13:34)

As keliu taure

Gal jau nebegerk, jei tau siandien Velykos...🤣
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 01, 13:41)
Nepasitikeciau tokia meile... Zmones keiciasi... Keiciasi meiles objektai, keiciasi mylinciu subjektu kriterijai...

Vienintelis tikras dalykas yra meile is pareigos...
O pareiga atsiranda is pasirinkimo ir isipareigojimo.

Netrukdyk man kabineti lozungų teletabėms biggrin.gif

O jei rimciau, tai be pasitikejimo ir gaunasi tokios seimos kur arba vyrus glusiais viesai vadina arba bijo ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2021 - 13:46
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 04 01, 13:41)
Teisinasi vargšė, bando ne mus, o pati save įtikint, kad pampuškinas ją myl. Tokia happy šūdo pylikė ką tu ką tu😄

Vienu zodziu sena tarka apsuko p*zdos nemaciusiam jaunuoliui ana galva biggrin.gif . O dabar tai ka - nu gyvena, peni gi kaip motinine kiaule🤣.
Atsakyti
Camba, o tu kartais diedui užvanoji su gėlių puokšte per snukį?
Atsakyti
Kokia as laiminga, kad man niekada nebuvo noro savo nuostabaus vyro vadinti paskutiniu durniumi forumuosr ir chatuose. Visdelto koki nuostabu vyra turiu. O jau mano vyrui kaip pasiseke su tobula zmona, tai apsakyti net negaliu.
Kokia as laiminga moteris, nes niekada nereikejo man bijoti savo nuostabaus vyro.
Turiu tobulus santykius tobulame gyvenime tobuloje seimoje.
Mes esame TOBULYBĖS!!!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 13:45)

O jei rimciau, tai be pasitikejimo

Tai ko Dainiukui per morda gelemis tvojai? Kas nutike buvo? Gazele puokstes nepriieme, tau tau parnese?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 13:50)
Kokia as laiminga, kad man niekada nebuvo noro savo nuostabaus vyro vadinti paskutiniu durniumi forumuosr ir chatuose. Visdelto koki nuostabu vyra turiu. O jau mano vyrui kaip pasiseke su tobula zmona, tai apsakyti net negaliu.
Kokia as laiminga moteris, nes niekada nereikejo man bijoti savo nuostabaus vyro.
Turiu tobulus santykius tobulame gyvenime tobuloje seimoje.
Mes esame TOBULYBĖS!!!

Oi oi oi, tuoj nugriusiu...🤣🤣🤣
Beje, Siegel irgi i ekranus spiege kad su Bunkum idealiausia pora, nors jau tada knysosi su dabartiniu...
Atsakyti
As manau ateityje parasysiu knyga kaip reikia myleti vyrus, kad jie myletu savo moteris
Esu labai didelė to zinove. Guru, taip sakant
Atsakyti
Ei, chriune, o tavo vyras skaite varnose kaip tu varai kad dainiukas savo motinai finansiskai padeda? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 01, 13:57)
As manau ateityje parasysiu knyga kaip reikia myleti vyrus, kad jie myletu savo moteris 
Esu labai didelė to zinove. Guru, taip sakant

O toje knygoje pasidalinsi del ko vargselis gelemis per snuki gavo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 01, 14:52)
Oi oi oi, tuoj nugriusiu...🤣🤣🤣
Beje, Siegel irgi i ekranus spiege kad su Bunkum idealiausia pora, nors jau tada knysosi su dabartiniu...

O discorde eina kalbos, kad galimai dulkinasi su Nasyrovu ir dabartinis apie tai žino😄
Atsakyti
Ir isvis...mano tobulą gyvenima reiketų įamžinti drožiniuose.
Atsakyti