Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:40)
Taigi siule tau Given susitikti su ja, kai buvo ne karta cia atvykusi, ko nesutikai, prisijungti prie musu Dubline ar su ja viena, jie manes bijai  biggrin.gif  na cia tavo logika seku. Nu tai atvaziuok laukiu as kol kas jusu mieste nebuvau nuo to laiko kai bendravom, uzsukti, kai busiu?  bigsmile.gif

Siule, siule.. atsimenu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:41)

cia matyt kokie nauji vaistai, jai gal gydytojas israse, tai dalinasi lotuliukas.gif bilibip lotuliukas.gif

Čia pas ją - nepriekaištingas lietuviškos gramatikos žinojimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 30, 13:37)
Oi neuzmirsiu, kai laksciau tautines juostos - visur ir pas visus ieskojau jos tokiai sventei mokykloje. biggrin.gif

as norejau tautinius rubus isigyti, bet kainos ju labai dideles, tai susilaikiau biggrin.gif O va apie juostas nepaglavojau, reiks pasiziureti, maciau moterys audzia...Turejom dar namie viena, kazin mama dar bus islaikiusi...

bet kai bendrauji su ivairiu saliu zmonem, pamatai,kokie mes visi panasu, net maistas panasus, geriau gira nigerietiska, visai kaip musu skonis, paskui tokias bandeles is libano irgi i musu panasias ir t.t. jau antra kart nebus to sventes, kaip gaila... unsure.gif nepavydziu vaikam, kurie tik pernai ar siemet pradejo eiti i mokyklas, kaip liudna jiem jokiu svenciu, O turdavom ir spektaklius ir susirinkimus su dainom ir sporto sventes ..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:38)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu uz gera juoko doze.

Tipo nesupratai oad bilobil, gluse?
Juoko doze yra tai, kad tau juokinga kai pas pacia raides pinasi net kai klaviaturoj ar telefone net nesalimais randasi.🤣.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 30, 13:31)
Labai aciu GK, kad pataisei. Net nepamaciau, kad padariau klaida.  4u.gif  4u.gif

Prašom prašom, Ritukai kašalotikai. Esi bemokslė analfabetė, dėl to ir nematai savo daromų klaidų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 30, 13:43)
Čia pas ją  - nepriekaištingas lietuviškos gramatikos žinojimas  biggrin.gif  biggrin.gif

ir nepriekaistinga atmintis, deka bilibip lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 30, 13:44)
Tipo nesupratai oad bilobil, gluse?
Juoko doze yra tai, kad tau juokinga kai pas pacia raides pinasi net kai klaviaturoj ar telefone net nesalimais randasi.🤣.

oad oad oad lotuliukas.gif bilibip isgerei siandien? lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 30, 13:32)
Jei tu net neatsimeni nares kin nicu, tai kur tu kalba ismoksi, sklerozninke. Bilibip profilaktiskai pradek gert.

Pagal akcentą ji rusė, o rusai galvoja, kad rusų supranta visas pasaulis, todėl nesivargina kitų kalbų mokytis. Tai gal dėl to ir nesusiranda jokio normaliai apmokamo darbo, nes nekalba angliškai, o jei dar be išsimokslinimo tai išvis nekas, belieka pampuškinui ant sprando sėdėt ir tikėtis, kad nepraspirs
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:41)
Taigi siule tau Given susitikti su ja, kai buvo ne karta cia atvykusi, ko nesutikai, prisijungti prie musu Dubline ar su ja viena, jie manes bijai  biggrin.gif  na cia tavo logika seku. Nu tai atvaziuok laukiu as kol kas jusu mieste nebuvau nuo to laiko kai bendravom, uzsukti, kai busiu?  bigsmile.gif
Papildyta:

Nedasutele, m9nteverte su given forume gerai sutaria, per az pezasi, abi nupususios del veganizmo, turetu apie ka kalbet.
Gvnk neturetu apie ka su ta keistaja jalbet, lygiai oaip ir as. Man given irgi siule su ja susitikt - kam man su ja susitikt? Neidomi, fanatike, be to savu draugiu yra.
Tai kad truputi pagalvok pries tarksdama nesamones.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:44)
as norejau tautinius rubus isigyti, bet kainos ju labai dideles, tai susilaikiau  biggrin.gif O va apie juostas nepaglavojau, reiks pasiziureti, maciau moterys audzia...Turejom dar namie viena, kazin mama dar bus islaikiusi...

bet kai bendrauji su ivairiu saliu zmonem, pamatai,kokie mes visi panasu, net maistas panasus, geriau gira nigerietiska, visai kaip musu skonis, paskui tokias bandeles is libano irgi i musu panasias ir t.t. jau antra kart nebus to sventes, kaip gaila... unsure.gif nepavydziu vaikam, kurie tik pernai ar siemet pradejo eiti i mokyklas, kaip liudna jiem jokiu svenciu, O turdavom ir spektaklius ir susirinkimus su dainom ir sporto sventes ..... unsure.gif

As taip pat nepirkau, nes kainas uzsilomine ant tautiniu drabuziu galerijos Kauno senamiestyje, tai neitiketinas. blink.gif
Indu maistas man ni ni biggrin.gif Buvau pakviesta I indu bendruomenes uzdara svente, na.....galvojau gerkle sudegs biggrin.gif biggrin.gif , net pacioje Indijoje tokiu aštrių patiekalu neragavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 kovo 2021 - 12:51
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 13:41)
Papildyta:

cia matyt kokie nauji vaistai, jai gal gydytojas israse, tai dalinasi lotuliukas.gif bilibip lotuliukas.gif

Aš tau jau kartą sakiau ir dar kartą pakartosiu, given man nėra siūlius susitikti, o ką tu savo ligotoj makaulėj prisispangsti, tai jau ne mano problemos. Dar sakei, kai ateis given, paklausi, o kai buvo atėjus, ko nepaklausei? Davai sakyk adresą, užsuksiu. Bet aišku, eilinį kartą nersi į krūmus, drąsi tik prie klaviatūros🤣
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 03 30, 12:48)
Pagal akcentą ji rusė, o rusai galvoja, kad rusų supranta visas pasaulis, todėl nesivargina kitų kalbų mokytis. Tai gal dėl to ir nesusiranda jokio normaliai apmokamo darbo, nes nekalba angliškai, o jei dar be išsimokslinimo tai išvis nekas, belieka pampuškinui ant sprando sėdėt ir tikėtis, kad nepraspirs

Bet tas vyras tai turetu but neprisiziurejes ir toks pat ispampes. Nors kaciau kazkada jo foto - pilvas kaip 12 menesiu nestumas. Turbut specialiai kaip motinine kiaule peni.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 30, 13:49)
As taip pat nepirkau, nes kainas uzsilomine ant tautiniu drabuziu galerijos Kauno senamiestyje, tai neitiketinas.  blink.gif
Indu maistas man ni ni  biggrin.gif  Buvau pakviesta I indu bendruomenes uzdara svente, na..galvojau gerkle sugegs  biggrin.gif  biggrin.gif , net pacioje Indijoje tokiu aštrių patiekalu neragavau  biggrin.gif

oi man indu patinka, nezinau aisku ne visi , jei ten super astru tai ne, bet siaip man patinka astrus maistas, pvz susiu skaniausia dalis man tas zalis padazas wasabi biggrin.gif . O indai labai daug desertu turedavo pas mus mokykloje, zinai ten astriu vaikam neprinesi. Bet kiek esu ko ragavusi desertai man arabiski skaniausi, nu kaip jie sugeba padaryti wub.gif Dar labai patiko tokia kose, nepamenu salies bet afrika, avizirniai ir perline skruiopos, idomsu derinys.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 30, 13:43)
Siule, siule.. atsimenu  biggrin.gif

Tikrai kad, tavo girtam sapne nebent😄
Atsakyti