QUOTE(cambala @ 2021 03 29, 17:24)
Bet tai tik nesakyk kad nesusidomejot abi su mizne kaip jusu ispurtusi mamule atrodo .
Papildyta:
Drisciau papriestarauti. Didesnes pilnatines, skrajojancios visatoj ir kalbancios su dievais apie sm nariu vyru grozi kaip monteverte nera. Lutuke siaip glusa. Matomai vaikysteje girdomas alkoholis savo akivaizdu poveiki padare.
Papildyta:
Drisciau papriestarauti. Didesnes pilnatines, skrajojancios visatoj ir kalbancios su dievais apie sm nariu vyru grozi kaip monteverte nera. Lutuke siaip glusa. Matomai vaikysteje girdomas alkoholis savo akivaizdu poveiki padare.
Aš išvis abejoju ar ji lietuvė. Nu kaip galima tarti Vieraitienė pavardę "viraitieny"😱 O anglų kalba, nu nafik😂 dar iš manęs žvengė, atseit aš angliškai nemoku, o pati, panašu, kad per n metų taip ir beišmoko fluent anglų kalbos ir lietuviškai vos švebeldžiuoja
Karpai alkoholis, o montevertei kažkokios psichologinės traumos. Ar sveiko proto žmogus taip patologiškai meluos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 29, 18:17)
Aik tu . Tu dar neperseniausiai tulikus ofise valei. Ir dabar i sendaikciu turgu varai savo neveikiancius sudus parduot pakol tavo nanuskiai savaitgali miega...🤣. Sakau - gryna rome is snukio - anie apgaudinej suda kisdami, tu neveikiancias lempas parduodi...
Tai kaip su teismais mylimukei? Juda ledai ar ne, sena ispurtele?
Tai kaip su teismais mylimukei? Juda ledai ar ne, sena ispurtele?
Ar būna tokių storų romių? Aš nemačius