QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 29, 10:08)
Jau labiau, kaip dabar ji save pati nusiteisė, jau niekas jos nenuteis. Cambala bet kada gali ta pati padaryti bet kokiam personazui, kai jai uzeis eilinis šyzas, ir visi tai gerai supranta, cia gi tik laiko klausimas.
Mane tai tik sujuokino, nes as pati pries keleta metu mamkose idejus buvau savo puslapi su darbais, ten mano visi duomenys gi yra
Nelabai jai cia pasiseke nustebinti mane. Ir babunė nenustebino
O va tos, kurios tikrai nori likti anonimines, šalinasi tokiu zmoniu. Kas gi bendraus su tokiais personazais?
Klysti, ispurtele. Yra zmones kurie gerbiami, tai su jais niekas niekada ir nesielgs kaip su tavim.
Tai va tikrai, kas gi su tavim bebendraus, kai tu darei tokius dalykus ir taip save linksminai. Issparde tau subine, dabar sedi cia pusprociu temoj, neva pilnatine mizne ir ubunte labai tau idomios🤣.
Nu tai bloga reklama tavo raitotiems darbams. Kuris n9rmalus zmogus savo klientus apvaro. Pas tave virsininke atejo ziedu uzsakyt, tau anrlt duonos duoda, o tu varai ant jos. Ir cia ne tik sitas atvejis, varnose pastoviai sim8 ant savo klientu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 29, 10:33)
nesidraskyk iš nervų, visai nusibaigsi
net neskiri kuris nikas rimtas, kuris bajerinis sukurtas, 'dokumentinėms' tetulėms erzinti buvo
Ar tu bent suvoki, kad net gpusa ubunte netiki kad Viciuos Vici ne tavo nicas, mizne?
Tu n metu savo draugei given bijai savo spoguota snuki su trim plaulais parodyt, cia nicu dalinsis🤣🤣🤣.
Kokia nevisprote reikia but puse metu bandyt vartytis kad ten ne tu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 16:25)
Jooo...psichiskai nesvwiku pyderų pilnas seimas- tegul dziaugiasi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 29, 11:45)
Tai va kas Seimo narius taip vadina - R.V.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 03 29, 10:49)
Akys viena kitą nx siunčia🤣
🤣🤣🤣