Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Turite galimybę iš arčiau susipažiinti kaip atrodo 'heiteriai' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 27, 13:51)
Turite galimybę iš arčiau susipažiinti kaip atrodo 'heiteriai'  biggrin.gif

Jau visi kas norejo susipazino su tavim - smeizike, intrigu ir nesantaikos kurjea, kuri net per az narius kirsindavai.
Jei tau tokie dalykai atrodydavo pabai linksma - tai dabar turbut nebelabai, ne? Galvojai sexesi ir barskinsi nesamones anapus ekrano. Nifiga, esi savo sudus.
Vsio, isenu , kramtykis dabar.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 26, 21:39)
bet tave paskaicius Viciuos Vici nicu - esi didesne pysla nei jos.
O kur dar tavo sese, pysla, kurios mergautin8  vaika augino vyras( ne tevas)o tai paskui bzdikas uzejo 8r dave pist storam italui... biggrin.gif .

aha, dar ir mano tėvas alkoholkas biggrin.gif
ot debilka tu biggrin.gif

beje, Burbe, šita mūsų mieliausioji cambona šiandien ant rimto su diedu susiriejus ir ne tik šiandien ir anom dienom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 22:10)
Vargšė moteris nežino jau ka ir rašyti, kad tik sau paciai irodyti, jog ji yra normali.
Kad ir su mano vardu pavarde  biggrin.gif  nu ka ji su ja darys? As gi uz miegamojo duru nepasakojau kaip ciulpiu birkas ar grasinuosi susidoroti su personažų vaikais  biggrin.gif
Man netgi butu pliusas- daugiau ateitu paziureti I mano puslapi ka kuriu - daugiau klientu atsirastu  biggrin.gif

aš tavo vietoje visgi vis tiek parašyčiau pareiškimą policijai. Negalima viešinti asmenų anoniminiuose forumuose. Pasibaigtų jos krūtumas, pati būtų išryškinta, debilė ta mūsų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 27, 11:32)
Tai va tu nesupratai, dabar suprasi savo rasliavas kai pries savo vyra aiskinsies arba teisme.
Uz kitus narius neatstovausiu, bet uz savo smeizta del mano seimos - turesi atsakyt.
Kadangi su atmintimi pas tave problemos( kad net kin neprisimeni), tai priminsiu tau tavo smeiztus - kad as alkoholike, kad mano tevas nusizude, vaikas is bokso i karate perejo nes neva nuo mane musancio vyro gina, kad mano vyras miskus vagia ir is to mes nama turim, kad mano mama mame maza salde...
As tave buvau perspejus. Ne ant tos uzsokai.

tu gal žiūrėk ką pie kitus kūri debile? jei aš tave paduočiau policijon apie visas tas nesąmones apie mane ir mano šeimą, tai tau rūgštu būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 27, 23:24)

tu gal žiūrėk ką pie kitus kūri debile? jei aš tave paduočiau policijon apie visas tas nesąmones apie mane ir mano šeimą, tai tau rūgštu būtų biggrin.gif

cituoju tik tai, ka tu rasei Viciuos Vici nicu apie save - astmatike( nots saipaisi is tokiu kaip pati), spoguotta, nelaijanti slapimo...
Nu tai kreipkis - ar trukdo kas? Teisme susimatysim su pilnatine spoguota senmerge.
Papildyta:
aha, dar ir mano tėvas alkoholkas biggrin.gif
ot debilka tu biggrin.gif

Nepazastu, nezinau. Bet tu rasei kas tavo, Vicouis Vici tevas alkoholikas. Todel raves, myzancio vaiko pas daktarus nevede.
.
Atsakyti

Nieko nelaimetum. Ji turi balta bilieta
Atsakyti
aš tavo vietoje visgi vis tiek parašyčiau pareiškimą policijai. Negalima viešinti asmenų anoniminiuose forumuose. Pasibaigtų jos krūtumas, pati būtų išryškinta, debilė ta mūsų   biggrin.gif

Jau labiau, kaip dabar ji save pati nusiteisė, jau niekas jos nenuteis. Cambala bet kada gali ta pati padaryti bet kokiam personazui, kai jai uzeis eilinis šyzas, ir visi tai gerai supranta, cia gi tik laiko klausimas.
Mane tai tik sujuokino, nes as pati pries keleta metu mamkose idejus buvau savo puslapi su darbais, ten mano visi duomenys gi yra biggrin.gif Nelabai jai cia pasiseke nustebinti mane. Ir babunė nenustebino irnesakyk.gif biggrin.gif O va tos, kurios tikrai nori likti anonimines, šalinasi tokiu zmoniu. Kas gi bendraus su tokiais personazais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 kovo 2021 - 10:09
QUOTE(cambala @ 2021 03 28, 22:19)
cituoju tik tai, ka tu rasei Viciuos Vici nicu apie save - astmatike( nots saipaisi is tokiu kaip pati), spoguotta, nelaijanti slapimo...
Nu tai kreipkis - ar trukdo kas? Teisme susimatysim su pilnatine spoguota senmerge.
Papildyta:

Nepazastu, nezinau. Bet tu rasei kas tavo, Vicouis Vici tevas alkoholikas. Todel raves, myzancio vaiko pas daktarus nevede.
.

nesidraskyk iš nervų, visai nusibaigsi biggrin.gif net neskiri kuris nikas rimtas, kuris bajerinis sukurtas, 'dokumentinėms' tetulėms erzinti buvo biggrin.gif
susimatytume ir sėdėtum visa raudona debilėlė, neturėtum kur akių dėti, kai atsivesčiau savo "alkoholiką tėvą", išspardytų tau šikinę gerai mano šaunuolis biggrin.gif visi žino apie tavo 'krūtumus'. Buvau įkėlus kaip stovi akis nuleidus, šikną suraukus ir nesugebi net išsireikalauti pinigų už nuomą, mokesčius, kurie tau priklausė biggrin.gif kaip kaimynė tave kaip tešlą minkydavo. Matydavo, kad tu silpnutė bekiaušė, tai pastoviai tave dabodavo, kai eisi ir įsitraukdavo per prievartą į svečius. O tu durnikė porą valandų jos durnos marazmų klausydavai, nervindavaisi ir negalėdavai išeiti iš jos biggrin.gif "Krūtiakė" grasintoja visiems biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 29, 10:08)
Jau labiau, kaip dabar ji save pati nusiteisė, jau niekas jos nenuteis. Cambala bet kada gali ta pati padaryti bet kokiam personazui, kai jai uzeis eilinis šyzas,  ir visi tai gerai supranta, cia gi tik laiko klausimas.
Mane tai tik sujuokino, nes as pati pries keleta metu mamkose idejus buvau savo puslapi su darbais, ten mano visi duomenys gi yra  biggrin.gif Nelabai jai cia pasiseke nustebinti mane. Ir babunė nenustebino  irnesakyk.gif  biggrin.gif  O va tos, kurios tikrai nori likti anonimines, šalinasi tokiu zmoniu. Kas gi bendraus su tokiais personazais?

o ką babūnė? ji pati gi išryškinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 29, 10:33)

Ką tu čia kliedi, vargše? Kur aš išryškinta? Tai tu apsimelavusi per visą pilvą, pričiupta meluojant, toliau pasakėles kuri apie neegzistuojančias drauges, kaskart vis skirtingos istorijos apie lovoj rišamą šunį ir t.t. Tavo ne tik fįzinė sveikata nuo pat baikystės su varyta, bet ir su galva stipriai negerai, ir tu nesigydai, bet juk ne man su tavim gyvent, tik gaila tavęs, visi tavo kompleksai kaip ant delno. Juk ne be reikalo nicką pasikeitei, apsikvailinai vv nicku, gėdos prisidarei, galvojai grįši nauju nicku, niekas neatpažins? Ir apskritai, jūs negalit be "teletabių", kaip matau, niekaip nenustojat loti, daugiau neturit apie ką kalbėti, konkreti palata
Papildyta:
P.S. Parodžiau vyrui vieraitienę, sako kas čia tokia? Akys viena kitą nx siunčia🤣 Tai va iš kur tas pavydas lieknoms, gražioms ir sėkmingoms tease.gif🤣
Atsakyti
O dangau!!! Babune nedingo, ji musu tema seka kiekviena minutę. O dangau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 29, 10:33)

Jos abi net neburu dasigalvoje iki to, jei ne ju šeimininkė, kuri ir davė joms postūmį darkytis. biggrin.gif
Atsakyti
O varge, cambala, kad krito, jau i visiska dugna. Na daugma cia zinom ne viena nari, bet garbe ir orumas neleidzia viesinti tokiu dalyku, elementarus taktas. Forumas tera forumas, kazkas per daug ziuriu isijaute cia i vaidmenis biggrin.gif Juo labiau, kad daugumai tikrai visai nesvabru, kaip kas cia atrodo realiam gyvenime, koks skirtumas? Kas nori bendrauti ne anonimiskai, eina i fb, twiteri ir t.t.
Papildyta:
aš tavo vietoje visgi vis tiek parašyčiau pareiškimą policijai. Negalima viešinti asmenų anoniminiuose forumuose. Pasibaigtų jos krūtumas, pati būtų išryškinta, debilė ta mūsų biggrin.gif

na forumo adminai turetu ja bent pasalinti is forumo, ir istrinti perteklines zinutes, nes cia jau ir pati foruma galima paduoti i teisma, uz privacios informacijos platinima.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 29, 11:37)
O varge, cambala, kad krito, jau  i visiska dugna. Na daugma cia zinom ne viena nari, bet garbe ir orumas neleidzia viesinti tokiu dalyku, elementarus taktas. Forumas tera forumas, kazkas per daug ziuriu isijaute cia i vaidmenis  biggrin.gif Juo labiau, kad daugumai tikrai visai nesvabru, kaip kas cia atrodo realiam gyvenime, koks skirtumas? Kas nori bendrauti ne anonimiskai, eina i fb, twiteri ir t.t.
Papildyta:

na forumo adminai turetu ja bent pasalinti is forumo, ir istrinti perteklines zinutes, nes cia jau ir pati foruma galima paduoti i teisma, uz privacios informacijos platinima.

Su privacios info ir grasinimu susidoroti su šeima žinutės jai gali blogai bligtis net ir be mano isikišimo.

Jo, foruma galima apskusti žurnalistu inspekcijai.

Idomu ka jos abi darys, suzinoje, kad viename zurnale visas puslapis skirtas man biggrin.gif Gaila, kad leidykla atsiunte tik viena egzemplioriu. Daugiau butu atsiunte -atsiusciau savo heiterėms, bet pirkti ir joms siusti - nesiruošiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 kovo 2021 - 11:49