Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:57)
vel uzgerei? unsure.gif
Papildyta:

butum protingesne - patyletum.
o Dabar davo seimininke isdavei - Rita Veirekiene, vimeo.
Atsakyti
Matau, kad vargšė moteris kažką jau rašo, kažką vėl bandys išspausti biggrin.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 kovo 2021 - 22:26
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 22:10)

Kad ir su mano vardu pavarde  biggrin.gif  nu ka ji su ja darys? As gi uz miegamojo duru nepasakojau kaip ciulpiu birkas ar grasinuosi susidoroti su personažų vaikais  biggrin.gif

esi savo suda.
Nebuvau umd, tik zinau tavo intrigas, marazmatike.
Tavo vyro uab( net ne im9ne, matomai is Lt vargsai dirba) galima suzlugdyt, tavo suneli kolegijoj atrast
Daug ka galima, sena pirde.
Atsakyti
Dabar as jau manau visi iki vieno isitikino, kad moteriškė yra tikrai nesveika 4u.gif biggrin.gif

Aš pas vyra, o ji tegul čia siautėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 22:24)
Matau, kad vargšė moteris kažką jau rašo, kažką vėl bandys išspausti  biggrin.gif .
Dabar as jau manau visi iki vieno isitikino, kad moteriškė yra tikrai nesveika  4u.gif  biggrin.gif

Aš pas vyra, o ji tegul čia siautėja  biggrin.gif

oi, kaip storule ispurtele reaguoja biggrin.gif .
Matem kes tave nesveikele kaip svetimus triusykus uostei. Dabar tavo eile, Rita biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 22:26)
Dabar as jau manau visi iki vieno isitikino, kad moteriškė yra tikrai nesveika  4u.gif  biggrin.gif

Aš pas vyra, o ji tegul čia siautėja  biggrin.gif

taves nelenkiu. ia tu umd alsiseilej6s zkaitei ir po visa sm nesiojai.

Dabar tavo eile,, Vieraitiene biggrin.gif .
Abejoju ar tokia kaip tavo alkaskos ispurtusia morda krusa 45 metu vyriokas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 22:26)

Bet tai kokia tu bl isgama...- savo klientes suvarai SM, jei jos tau i tavo takta neploja...
As apie protinga nare, ne tavo tas gomines...
Esi visiska urode. Taip nesielgiama su tais, kurie tau ant bulkos tripiniu numete.
Atsakyti

Man atrodo tau prizas bus ne uz kalnu , is sportinio intereso

Atsakyti
Taip taip, grynai sportinis interesas.
Juk sitoj temoj yra visos burbos zinutes kur ji nariu vaikus narkomanais vadina ir pripaiso nariams nebutus dalykus.
Tai kad daug savo sudo teks isrebt.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 03 27, 07:41)
<p>Man atrodo tau prizas bus ne uz kalnu , is sportinio intereso</p>

Nesimarudink rankų I nesveiką žmogų. Ja ir taip gyvenimas nuskriaudęs. As net nemanau, kad ji supranta galimas pasekmes savo rąštų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 27, 11:20)
supranta galimas pasekmes savo rąštų.

Tai va tu nesupratai, dabar suprasi savo rasliavas kai pries savo vyra aiskinsies arba teisme.
Uz kitus narius neatstovausiu, bet uz savo smeizta del mano seimos - turesi atsakyt.
Kadangi su atmintimi pas tave problemos( kad net kin neprisimeni), tai priminsiu tau tavo smeiztus - kad as alkoholike, kad mano tevas nusizude, vaikas is bokso i karate perejo nes neva nuo mane musancio vyro gina, kad mano vyras miskus vagia ir is to mes nama turim, kad mano mama mame maza salde...
As tave buvau perspejus. Ne ant tos uzsokai.
Atsakyti
Matai, arbūzas77, ji net nesupranta kas tai yra 'sensitive data' biggrin.gif. Toliau nera prasmes net ka sakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 kovo 2021 - 11:36
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 27, 11:35)
  Toliau nera prasmes net ka sakyti.

Yra prasme tokia, kad tau negalima dirbti su vaikais.
Kazi kaip tavo darbovieteje ivertintu toki darbuotoja kaip tu, jei j8ems nusiusti tavo rasliava is temos " Kam blogai" ( na pvz pradedant skaityti 2020 rugseji).
Atsakyti