Vaikai visai nemoka pralaimėti. Jie puola šaukti, įžeidinėti, muštis. Nemoka pralaimėti ne tik vaikai. Juk net forume matome suaugusių, kurios pralaimėję paprastą žaidimą supyksta, audringai prieštarauja . Jos bando pateisinti savo nesėkmę, išpeikia tą žaidimą, kaltina kitus, aplinkybes ar reikalauja tęsti žodžių kovas, norėdamos atsilošti, kai visiems kitiems tai visiškai jau neįdomu. Net politinėje arenoje stebime politinius veikėjus, kurie praradę įtakos svertus elgiasi panašiai
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 16:52)
Monteverte, Lutuke, paskui imesiu nuotrauka pas mane uzsakytu sidabrinių pagoniškų vestuvinių žiedų
Kaip is tikruju vestuves vadinasi pagoniškame tikėjime?
Kaip is tikruju vestuves vadinasi pagoniškame tikėjime?
Matai nera pagoniskos religijos. Pagonisku, is tiesu, keiksmazodziu uzvadintos buvo religijos, kas ne kriskcionybe, paniekinant. O tu religiju tai yra daug ir kas kokias ten vestuves turi as tikrai nezinau. O Lietuvoje senoves religijoje ir buvo vestuves, tas zodis gi nepakito, tik pristaikytas buvo tiek krikscionybei, tiek veliau civiliniam surasymui.
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 26, 21:23)
kurios čia normalios? pysla mėmėkrista ir nemylimukė? joms tai tikrai yra ko gėdytis
bet tave paskaicius Viciuos Vici nicu - esi didesne pysla nei jos.
O kur dar tavo sese, pysla, kurios mergautin8 vaika augino vyras( ne tevas)o tai paskui bzdikas uzejo 8r dave pist storam italui... .
Jaunieji ne lietuviai, o anglia. Tiksliau - anglės
QUOTE(cambala @ 2021 03 26, 21:18)
Tiksliai! Tai tu mylimukes bernus apsiseilejus umd ciokinai .
Dabar aisku k9del - Dainiukas i sena ispurtusia marazmatike neziuri, tidel R. burbanti apsiseilejus umd inteigas kure .
Dabar aisku k9del - Dainiukas i sena ispurtusia marazmatike neziuri, tidel R. burbanti apsiseilejus umd inteigas kure .
jetau cambala, kokia tu nelaiminga moteris se tau balioneli, gal kei pralinksmesi. kam tu tiek zmoniu isore domeisi, man asmeniskai visai neidomu pati isore, idomiau koks zmogus is tiesu yra...O tau tik pavirsius, blizguciai ir t.t. na pasensi ir ru zinok ir jau ir taip ne pirmos jaunystes esi grauzola tu musu
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 21:25)
Vaikai visai nemoka pralaimėti. Jie puola šaukti, įžeidinėti, muštis. Nemoka pralaimėti ne tik vaikai. Juk net forume matome suaugusių, kurios pralaimėję paprastą žaidimą supyksta, audringai prieštarauja . Jos bando pateisinti savo nesėkmę, išpeikia tą žaidimą, kaltina kitus, aplinkybes ar reikalauja tęsti žodžių kovas, norėdamos atsilošti, kai visiems kitiems tai visiškai jau neįdomu. Net politinėje arenoje stebime politinius veikėjus, kurie praradę įtakos svertus elgiasi panašiai
Mes visa tai matem kai tu tem9se kelei sarsala, R. V.
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 26, 21:23)
kiekvienoje kalboje turbūt savaip. Aš nieko bendro su lietuvių baltais neturiu, tai tikrai nežinau. Bet mačiau foto kaip Rumšiškėse (berods) tuokia. Maloniai žiūrisi, jaukiai
Papildyta:
kurios čia normalios? pysla mėmėkrista ir nemylimukė? joms tai tikrai yra ko gėdytis
Papildyta:
kas siu opmetu vykts akai ala baltu religija, tai vien kazkieno ismislai, nes realiai jokiu uzrasu ar likusiu tiklsiu duomenu nera, kas kaip isivaizduoja, taip ir daro is ivairiu nuotrupu kazka susikure
cambala normaliausia su moonte susiriejo, tai cia atvare sarsalus kelti
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 21:40)
Jaunieji ne lietuviai, o anglia. Tiksliau - anglės
2 moterys? tai cia vadinasi ne jokios religijos vestuves, o siaip sau susikurta ceremonija ir nebent civilines vestuves.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:40)
jetau cambala, kokia tu nelaiminga moteris se tau balioneli, gal kei pralinksmesi. kam tu tiek zmoniu isore domeisi, man asmeniskai visai neidomu pati isore, idomiau koks zmogus is tiesu yra...O tau tik pavirsius, blizguciai ir t.t. na pasensi ir ru zinok ir jau ir taip ne pirmos jaunystes esi grauzola tu musu
tave kazkas kazko klause, adaptuota?
Tu ir vidum supuvusii - bezdi nuo pietu iki vakaro pakol issipaipalioji.
Marsburbai smirdsncias yapkes nesiot, jei vaikams valgyt nesugebi pagamint.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:40)
Jai nera su kuo bendrauti mamkose, tai bega pas mus, visos nuo jos sukasi arba bendrauja tik del savo išskaičiavimo. - kaip cia geriau paaiskinus...na, yra toks rusiškas pasakymas : protiv kavo drūžyte, dievočki Ji tik irankis
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:43)
To ir reikejo tiketis, kad teletabės tarpusavyje prades rietis, kai niekas I jas demesio prades nekreipti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:43)
2 moterys? tai cia vadinasi ne jokios religijos vestuves, o siaip sau susikurta ceremonija ir nebent civilines vestuves.
Man tai kas, jos gali pasakoti bet kokias baikas, visiskai nerupi (kiek as tu istoriju girdejus, tai manes jau niekas nestebina), bet pasakojo, kad civilinio susirasymo nebus, bus pagoniskos vestuves ir pavadinima toki keista pasake, kad as ji is karto ir uzmirsau
QUOTE(cambala @ 2021 03 26, 21:44)
tave kazkas kazko klause, adaptuota?
vel uzgerei?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 21:53)
Man tai kas, jos gali pasakoti bet kokias baikas, visiskai nerupi (kiek as tu istoriju girdejus, tai manes jau niekas nestebina), bet pasakojo, kad civilinio susirasymo nebus, bus pagoniskos vestuves ir pavadinima toki keista pasake, kad as ji is karto ir uzmirsau
Tai jo man irgi kas, mano viena drauge su moterim gyveno kelis metus, bele jom gerai.
Bet cia matyt jo paciu koks susigalvotas kultas, nes siai nei veiena religija netuokia vienos lyties zmoniu.
na bele bus laimingos.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 26, 21:53)
handfasting?
https://offbeatbride...pagan-weddings/
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 26, 21:57)
vel uzgerei?
Vargšė moteris nežino jau ka ir rašyti, kad tik sau paciai irodyti, jog ji yra normali.
Kad ir su mano vardu pavarde nu ka ji su ja darys? As gi uz miegamojo duru nepasakojau kaip ciulpiu birkas ar grasinuosi susidoroti su personažų vaikais
Man netgi butu pliusas- daugiau ateitu paziureti I mano puslapi ka kuriu - daugiau klientu atsirastu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 26, 22:06)
Va, va..tikrai ačiū. Dabar neapsijuoksiu rasydama atvirute.
Oi, ateityje galvoju pasimokinti kaligrafijos tikrai, kad padailinti savo vištos kojos rasymus