Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 22, 19:47)
Pasaku nesek  biggrin.gif 
Jus sbi save sveikinotes su praejusiu Lygiadieniu. Mes save sveikinsim per Velykas.  biggrin.gif kaip priklauso sveikinsim, ne forumuose ir chatuose, o gyvai  biggrin.gif
Ir ne pirteleje reikejo sedeti ar čia , o deginti blukį ir kalbetis su velemis, jei jau tokios pagones

šventės dabar vis tiek įgavę visai kitas prasmes. Gi nebėgam į daržus ir neprašome derliaus visiems metams. O kažko ten labai prašyti dėl savo mini daržiuko ir jį šventinti apeigomis, sutik komiška. Už maximą ar norfą juk irgi nesimelsime biggrin.gif Svarbu, kad kaip po senovei Dievai girdi ir vyną mėgsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 23, 16:31)
šventės dabar vis tiek įgavę visai kitas prasmes. Gi nebėgam į daržus ir neprašome derliaus visiems metams. O kažko ten labai prašyti dėl savo mini daržiuko ir jį šventinti apeigomis, sutik komiška. Už maximą ar norfą juk irgi nesimelsime biggrin.gif Svarbu, kad kaip po senovei Dievai girdi ir vyną mėgsta mirksiukas.gif

o koks super avataras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 23, 16:31)

Ai, koks man skirtumas. Tikekit kuo norit, tik man I akis nelyskit, kaip sakoma biggrin.gif

Uztikau viena fotografe, kurios foto man tokios mielos wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 23, 18:05)
o koks super avataras  wub.gif

ačiū
šaukiu jau tą pavasarį, kiek gi galima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 23, 20:22)
Uztikau viena fotografe, kurios foto man tokios mielos  wub.gif

gražu. Aš anksčiau mėgdavau labai ryškias, sharp tokias, bet ši irgi labai subtili
Atsakyti
As tai laukiu nesulaukiu kada galesiu sėti sėmkas biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvos Profsajungu Sajunga paskelbe

https://www.lpsk.lt/...jnqZYcg3-uztxKg

Bet viatiek Lietuva - runkelių kraštas biggrin.gif
Atvaziavo vežėjas is lietuvos su savo latvijike (mes karts nuo karto gerai uzsiperkam is Lietuvos vežėju - prisidedam prie Liwtuvos zmoniu geroves biggrin.gif ) ir kazkaip isejo kalba apie skiepus, nes paklausiau ar turi skiepo pasa. Jis - jo, turiu...bet nesiruosiu skiepytis, man uz kyšį Klinikose padarė pasą.

Nu kokia buvo kyšininkų šalis, tokia ir liko. Kaimas kryžkeleje. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 24, 11:53)

Bet viatiek Lietuva - runkelių kraštas  biggrin.gif
Atvaziavo vežėjas is lietuvos su savo latvijike (mes karts nuo karto gerai uzsiperkam is Lietuvos vežėju - prisidedam prie Liwtuvos zmoniu geroves  biggrin.gif ) ir kazkaip isejo kalba apie skiepus, nes paklausiau ar turi skiepo pasa. Jis - jo, turiu...bet nesiruosiu skiepytis, man uz kyšį Klinikose padarė pasą.
Nu kokia buvo kyšininkų šalis, tokia ir liko. Kaimas kryžkeleje.  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nenustebciau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 24, 11:53)

Bet viatiek Lietuva - runkelių kraštas  biggrin.gif
Atvaziavo vežėjas is lietuvos su savo latvijike (mes karts nuo karto gerai uzsiperkam is Lietuvos vežėju - prisidedam prie Liwtuvos zmoniu geroves  biggrin.gif ) ir kazkaip isejo kalba apie skiepus, nes paklausiau ar turi skiepo pasa. Jis - jo, turiu...bet nesiruosiu skiepytis, man uz kyšį Klinikose padarė pasą.
Nu kokia buvo kyšininkų šalis, tokia ir liko. Kaimas kryžkeleje.  rolleyes.gif

tai žinai, nutautintas kraštas. o kur dar tai, kad mažas ir aplink daug giminių ir draugų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 24, 13:42)
tai žinai, nutautintas kraštas. o kur dar tai, kad mažas ir aplink daug giminių ir draugų.

bet is dalies dar gerai, jei butu priverstiniai skiepai, bent taip "pasiskiepytum" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo...priverstinai ir as taip skiepinciausi biggrin.gif
Atsakyti
reiks skrist i Lieutva "skiepytis" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Issiviriau rugstyniu sriubos koks skanumelis, ziuriu jau dilgeles irgi dygsta, reik svirti rugstyniu +dilgeliu, sekanti karta.
Atsakyti
As tai zvengiu is teletabiu biggrin.gif biggrin.gif
Iesko visos galimos info internete apie mane ir, pasikeite nikus, laksto paskui mamkose ir viesina privacia informacija biggrin.gif
Pyktis tiesiog sprogdina jas is vidaus biggrin.gif

Vargšės tos teletabes biggrin.gif as isivaizduoju koks nemoteriskai sunkus ju gyvenimas. 4u.gif

Puokštė joms už vargą, kad savo laisvalaikį skiria mano Karališkąjai Asmenybei biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 kovo 2021 - 18:11