Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

su tokiais is vis stengiuosi minimaliai bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 12, 17:12)
su tokiais is vis stengiuosi minimaliai bendrauti  biggrin.gif

Kartais negali pasirinkti.
Atsakyti
Niu ką, jau bėgat laukais palaidais plaukais? biggrin.gif
O aš maniau, kad visos parduotuvės jau atidarytos. Aha, norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki is pat ryto biggrin.gif pas mane dar rytas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 15, 13:30)

Tuoj beksiu biggrin.gif ševeliūrą susitvarkau, pasimaliavoju ir lekiu i trasą biggrin.gif
Papildyta:

Vakar buvau šokiruota. Dabar žinau is kur lietuvaites prisiperka Triumph liemenėlių biggrin.gif Fuflekų papigiaj galima prisipirkti live stream shopping feisbuke biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 14:06
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 15, 13:30)

labai stiprus vejas pas mus buvo savaitgali, bet buvom siek tiek prie juros, bangos milziniskos biggrin.gif Bet jau syla syla...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 14:05)
Sveiki is pat ryto  biggrin.gif  pas mane dar rytas  biggrin.gif

Papildyta:

Tuoj beksiu  biggrin.gif ševeliūrą susitvarkau, pasimaliavoju ir lekiu i trasą  biggrin.gif
Papildyta:
Vakar buvau šokiruota. Dabar žinau is kur lietuvaites prisiperka Triumph liemenėlių  biggrin.gif  Fuflekų papigiaj galima prisipirkti live stream shopping feisbuke  biggrin.gif  biggrin.gif

esu maciusi viena toki live stream'a, UK lietuvem, bet rubu, apatiniu ten nerode smile.gif Bet tikiu, kad ir tokiu yra. Siais laikais tai daug ko pilna, Tik nesuprantu, kam tokiu spirkt, jei fuflekas, vsi tiek po apacia niekas nematys, gi paciai bus nepatogu... unsure.gif na nebent ten nori mieluziam kokiem pasirodyt, bet tai vyram gi dzin tos firmos, jiem idomiau kas po apacia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as siandein jau ofise pirma diena, dukra jau nuveziau i mokykla, tai kad neriektu pirmyn atgal vazinetis cia pabusiu iki pietu. uzknisa pirmadienis ir 2 susirinkimai... gal va man nuo ju kvadratine buna biggrin.gif
bet va su vienu vyruku pasisnekejom vsi gyvas zmogus, o siaip tuscia cia biggrin.gif :
Atsakyti
As manau, kad fuflekus perka tos, kurios tik nori pasgirti kitoms boboms biggrin.gif ir pasakyti 'o aaaaaaaaaš perkuosi Triumphhhhhhh' biggrin.gif tik nepasako, kad kapeikinį fufleką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 16:37
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 16:36)
As manau, kad fuflekus perka tos, kurios tik nori pasgirti kitoms boboms  biggrin.gif  ir pasakyti 'o aaaaaaaaaš perkuosi Triumphhhhhhh'  biggrin.gif  tik nepasako, kad kapeikinį fufleką  biggrin.gif

ai nu jo nepaglavojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia pasigirti forume lotuliukas.gif tu tiek giri ta trumph, kad ir man idomu pasidare, tikrai labai patogus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 19:29)
ai nu jo nepaglavojau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif cia pasigirti forume lotuliukas.gif tu tiek giri ta trumph, kad ir man idomu pasidare, tikrai labai patogus?

Originalai- jo biggrin.gif biggrin.gif bet butent man tik Amourette 300 patinka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 19:45)
Originalai- jo  biggrin.gif  biggrin.gif  bet butent man tik Amourette 300 patinka

sa tai nebenriu jokiu su metaliniais tais lankeliais. Dabar nesioju sportinio tipo tokius, man kol kas patogiausi. Namie tai be biggrin.gif
paziurejau grauzmo tikrai grauzs, bet kaina nera tokia auksta, kad ten padelkiu ieskotis...bet jauciu jau ne man, as jau megstu komforta, kad nespaustu ir neverztu niekur biggrin.gif Nebent po kokia persveiciama bliuzele uzsideti vasara pasimaivyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 kovo 2021 - 19:53
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 19:51)
sa tai nebenriu jokiu su metaliniais tais lankeliais. Dabar nesioju sportinio tipo tokius, man kol kas patogiausi. Namie tai be  biggrin.gif
paziurejau grauzmo tikrai grauzs, bet kaina nera tokia auksta, kad ten padelkiu ieskotis...bet jauciu jau ne man, as jau megstu komforta, kad nespaustu ir neverztu niekur  biggrin.gif Nebent po kokia persveiciama bliuzele uzsideti vasara pasimaivyti  biggrin.gif

Cia kiekviena pasirenka sau mieliausius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 14:05)
Sveiki is pat ryto  biggrin.gif  pas mane dar rytas  biggrin.gif

Papildyta:

Tuoj beksiu  biggrin.gif ševeliūrą susitvarkau, pasimaliavoju ir lekiu i trasą  biggrin.gif
Papildyta:
Vakar buvau šokiruota. Dabar žinau is kur lietuvaites prisiperka Triumph liemenėlių  biggrin.gif  Fuflekų papigiaj galima prisipirkti live stream shopping feisbuke  biggrin.gif  biggrin.gif

dar būna kaleimščikai 'pardavinėja' visokius a la firminius naivuolėms biggrin.gif tai jokių net negauna tada

kiek darbų pavasarį, nėr kada sėdėt ir bezdėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 15:32)
labai stiprus vejas pas mus buvo savaitgali, bet buvom siek tiek prie juros, bangos milziniskos  biggrin.gif Bet jau syla syla...

Lietuvoje tai vėl grasinasi atšalt. Shit. Lygiadienį kaip švęst? Būdavo jau žinutės žydi. Karantiną gali užtęst. Negera gamta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 16, 14:52)
dar būna kaleimščikai 'pardavinėja' visokius a la firminius naivuolėms biggrin.gif tai jokių net negauna tada

kiek darbų pavasarį, nėr kada sėdėt ir bezdėt smile.gif
Papildyta:

Lietuvoje tai vėl grasinasi atšalt. Shit. Lygiadienį kaip švęst? Būdavo jau žinutės žydi. Karantiną gali užtęst. Negera gamta biggrin.gif

pas msu jau atsilo siom dienom labai, o kaip bus neaisku smile.gif ta kova dar visaip buna, tikekimes jau daug neatsals, jau noriu seti zirnius ir kitas gerybes lauke smile.gif
Rytoj pas mus svente smile.gif
Atsakyti