su tokiais is vis stengiuosi minimaliai bendrauti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 12, 17:12)
su tokiais is vis stengiuosi minimaliai bendrauti
Kartais negali pasirinkti.
Niu ką, jau bėgat laukais palaidais plaukais?
O aš maniau, kad visos parduotuvės jau atidarytos. Aha, norėčiau
Sveiki is pat ryto pas mane dar rytas
Papildyta:
Tuoj beksiu ševeliūrą susitvarkau, pasimaliavoju ir lekiu i trasą
Papildyta:
Vakar buvau šokiruota. Dabar žinau is kur lietuvaites prisiperka Triumph liemenėlių Fuflekų papigiaj galima prisipirkti live stream shopping feisbuke
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 15, 13:30)
Papildyta:
Vakar buvau šokiruota. Dabar žinau is kur lietuvaites prisiperka Triumph liemenėlių Fuflekų papigiaj galima prisipirkti live stream shopping feisbuke
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 15, 13:30)
labai stiprus vejas pas mus buvo savaitgali, bet buvom siek tiek prie juros, bangos milziniskos Bet jau syla syla...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 14:05)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
esu maciusi viena toki live stream'a, UK lietuvem, bet rubu, apatiniu ten nerode Bet tikiu, kad ir tokiu yra. Siais laikais tai daug ko pilna, Tik nesuprantu, kam tokiu spirkt, jei fuflekas, vsi tiek po apacia niekas nematys, gi paciai bus nepatogu... na nebent ten nori mieluziam kokiem pasirodyt, bet tai vyram gi dzin tos firmos, jiem idomiau kas po apacia
as siandein jau ofise pirma diena, dukra jau nuveziau i mokykla, tai kad neriektu pirmyn atgal vazinetis cia pabusiu iki pietu. uzknisa pirmadienis ir 2 susirinkimai... gal va man nuo ju kvadratine buna
bet va su vienu vyruku pasisnekejom vsi gyvas zmogus, o siaip tuscia cia :
As manau, kad fuflekus perka tos, kurios tik nori pasgirti kitoms boboms ir pasakyti 'o aaaaaaaaaš perkuosi Triumphhhhhhh' tik nepasako, kad kapeikinį fufleką
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 16:36)
As manau, kad fuflekus perka tos, kurios tik nori pasgirti kitoms boboms ir pasakyti 'o aaaaaaaaaš perkuosi Triumphhhhhhh' tik nepasako, kad kapeikinį fufleką
ai nu jo nepaglavojau cia pasigirti forume tu tiek giri ta trumph, kad ir man idomu pasidare, tikrai labai patogus?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 19:29)
ai nu jo nepaglavojau cia pasigirti forume tu tiek giri ta trumph, kad ir man idomu pasidare, tikrai labai patogus?
Originalai- jo bet butent man tik Amourette 300 patinka
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 19:45)
Originalai- jo bet butent man tik Amourette 300 patinka
sa tai nebenriu jokiu su metaliniais tais lankeliais. Dabar nesioju sportinio tipo tokius, man kol kas patogiausi. Namie tai be
paziurejau grauzmo tikrai grauzs, bet kaina nera tokia auksta, kad ten padelkiu ieskotis...bet jauciu jau ne man, as jau megstu komforta, kad nespaustu ir neverztu niekur Nebent po kokia persveiciama bliuzele uzsideti vasara pasimaivyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 19:51)
sa tai nebenriu jokiu su metaliniais tais lankeliais. Dabar nesioju sportinio tipo tokius, man kol kas patogiausi. Namie tai be
paziurejau grauzmo tikrai grauzs, bet kaina nera tokia auksta, kad ten padelkiu ieskotis...bet jauciu jau ne man, as jau megstu komforta, kad nespaustu ir neverztu niekur Nebent po kokia persveiciama bliuzele uzsideti vasara pasimaivyti
Cia kiekviena pasirenka sau mieliausius
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 15, 14:05)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
dar būna kaleimščikai 'pardavinėja' visokius a la firminius naivuolėms tai jokių net negauna tada
kiek darbų pavasarį, nėr kada sėdėt ir bezdėt
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 15:32)
labai stiprus vejas pas mus buvo savaitgali, bet buvom siek tiek prie juros, bangos milziniskos Bet jau syla syla...
Lietuvoje tai vėl grasinasi atšalt. Shit. Lygiadienį kaip švęst? Būdavo jau žinutės žydi. Karantiną gali užtęst. Negera gamta
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 16, 14:52)
dar būna kaleimščikai 'pardavinėja' visokius a la firminius naivuolėms tai jokių net negauna tada
Papildyta:
Lietuvoje tai vėl grasinasi atšalt. Shit. Lygiadienį kaip švęst? Būdavo jau žinutės žydi. Karantiną gali užtęst. Negera gamta
Papildyta:
pas msu jau atsilo siom dienom labai, o kaip bus neaisku ta kova dar visaip buna, tikekimes jau daug neatsals, jau noriu seti zirnius ir kitas gerybes lauke
Rytoj pas mus svente