Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 22:04)
4u.gif ar daug tokių šeimų matei? Aš tik girdėjau pasakojant. O moterėlių, laikančių 5 kampus?

ne manes klausiat, bet as atsakysiu. Nedaug kol kas tokiu yra, bet juk tai priklauso daugiausia nuo musu, t.y. moteru. Laikai keiciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 03, 22:08)
ne manes klausiat, bet as atsakysiu. Nedaug kol kas tokiu yra, bet juk tai priklauso daugiausia nuo musu, t.y. moteru.  Laikai keiciasi mirksiukas.gif

Labai tikiuosi 4u.gif
Juk mes iš tikro visos esam fainos mirksiukas.gif ir vertos nuostabių dalykų ax.gif
Atsakyti

Maciau,Rene. Ir mano diedas daugiau namie uz mane plusa. As vadovauju, nu stumdau ana. Kad vakariene gamintu. Kad kambarius plautu, siurbliuotu, kad indus plautu. :D . ne visada imasi iniciatyvos, tiesa, tenka primini, pastumti...

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 03, 16:29)
O tokiu misriu vyru nesat sutikusios? Ar vien tik 2 rusys,tie bestuburiai ir daug uzdirbantys tobulieji sauniuoliai?

Jei yra tokiu sutverimu, kaip as, tai jau patikekit visokio plauko sutverimu yra.

Man tai juokinga, kai vyrai namuose viska tvarko. Kazkokie moraliskai iskastruoti
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 03, 20:04)
nieko sau  blink.gif iki pilnametystes su pampersais  blink.gif  lotuliukas.gif

Ten buvo sarkazmas, jei gu ka. mirksiukas.gif Parasiau ir t.t. Gali pati irasyti priezasti, kai moterys randa 100+ ju, kad vaikus auginti iki pilnametystes ir sedeti vyrui ant sprando. Viena pazistu, tai kas 7 metus pasigimdo vaika. Ir taip sedi namie. Kol maziausias vaikas pradeda eiti i mokykla, kiti jau uzauga. O jei negimdo, tai vaika reikia vezioti i mokykla. Nes visuomeninis transportas yra pavojingas vaikui.
Sukurkit tokia tema, ir suzinosite, kiek absurdisku priezasciu yra. Ir dar busite pavadinta besirde, kuri savo vaikams leidzia vaziuoti autobusu, kuriame pilna bomzu. Gerai, kad nepazistat tokiu realiai. mirksiukas.gif
QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 20:04)
4u.gif ar daug tokių šeimų matei? Aš tik girdėjau pasakojant. O moterėlių, laikančių 5 kampus?
Ar manot, Leksos tėtis toks vienintelis?

Rene, manau, kad uzsieniuose jau nera tokiu moteru. Jos liko dar Rytu Europos salyse.

Kai atvaziavau is tokios salies, tai negalejau atsiziureti i vyrus, veziojancius vezimus. Zaidziancius su vaikais parkuose. Vazinejancius su dviraciais ar su slidem. Beje, lb, daznai visa seima, vorele, kaip zasiukai. Tik tevai paskui vaikus.

Darbus namie, bent NO pasisikirsto pagal uzimtuma. Pazistu seima, kur vyras virs dvidesimt metu gamina 5 as. seimai pietus, nes jis grizta anksciau is darbo.

Ir dar NO, pastebejau, kad nedaro pietu is keliu patiekalu. Gamina paprasta ir greita maista. Dazniausiai orkaiteje.

Vaikus, darzelinukus suguldo anksti. Ziema pav. 19 val ir likusi vakaro laika, vyras su zmona leidzia kartu. Ilsisi prie tv ar knygos.
O jei ten raso vyrai, kuriu zmonos pavargusios, tai as begciau nuo tokio vyro, neatsigrezdama. mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei yra tokiu sutverimu, kaip as, tai jau patikekit visokio plauko sutverimu yra.

Man tai juokinga, kai vyrai namuose viska tvarko. Kazkokie moraliskai iskastruoti

Na tu ruosiesi moterim tapti, ar jau gal tapai? Tai ta moraline kastracija ne tokia jau ir baisi, palyginus su tikraja.O ir namuose viska tvarkyti teks, gi moterimi busi.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 04, 00:10)

Visiškai pasenęs požiūris.O ką vyrų rankos kitokios?Kodėl moterys privalo būti gražios, seksualios, geros mamos, virėjos, skalbėjos?O vyrui gana,kad jis yra vyras?
Iš dalies mes pačios moterys esam kaltos,kad taip užsileidom,kad laikytumėme visus 5 namų kampus.
Laimė padėtis keičiasi.Aš pasižiūriu į savo sūnaus šeimą, ir tikrai baltai pavydžiu marčiai.Taip jie viską daro gražiai kartu, taip dalijasi namų ruoša.Ir tokių vyrų tik daugėja.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 03, 22:26)
Maciau,Rene. Ir mano diedas daugiau namie uz mane plusa. As vadovauju, nu stumdau ana. Kad vakariene gamintu. Kad kambarius plautu, siurbliuotu, kad indus plautu. biggrin.gif . ne visada imasi iniciatyvos, tiesa, tenka primini, pastumti..

sakyciau, tai jusu anytos kalte, kad neikale i galva savo vaikui, kad visi kas namie gyvena, tai ir turi namais rupintis.

QUOTE(virga @ 2018 06 04, 04:33)
Ten buvo sarkazmas, jei gu ka. mirksiukas.gif  Parasiau ir t.t. Gali pati irasyti priezasti, kai moterys randa 100+ ju, kad vaikus auginti iki pilnametystes ir sedeti vyrui ant sprando. Viena pazistu, tai kas 7 metus pasigimdo vaika.

atvirai - nepazistu nei vienos, kuri labai ilgai nori namie su vaiku sedet. Visos mano pazistamos nori dirbt ir uzsidirbt. Aisku, yra buve, kad iki mokyklos pradzios nedirba, bet daugiau del to, kad darbo neranda.
Bet faktas, pazistu viena, jau 40 metu, kuri dar niekad gyvenime nedirbus. Ir nedirbs. Nes nenori. Bet ir vaiku neaugina, netekejus, is mamos pensijos gyvena. Yra tokiu zmoniu. Tingi, nenori dirbt ir tiek. Bet tokiu mazai.
O jei kuri augindama vaika nori kuo ilgiau namie but, tai sakyciau, jei vyras tam nepriestarauja ir pinigu pakanka, tai tuomet jos reikalas. As taip nenoreciau, nuobodu man butu tik su vyru ir vaikais namie sedet.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 04, 07:37)

</blockquote><p>Na tu ruosiesi moterim tapti, ar jau gal tapai? Tai ta moraline kastracija ne tokia jau ir baisi, palyginus su tikraja.O ir namuose viska tvarkyti teks, gi moterimi busi.</p>

Mano brangioji, jau senai suprato, kad kuo oficialiai busiu - niekas nesikeicia ar nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 04, 11:16)
Mano brangioji, jau senai suprato, kad kuo oficialiai busiu - niekas nesikeicia ar nesikeis.

tai velniam kastravaisti tada, jei tikra moterim nenori but? Tik, kad papu uzsimanei?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 04, 11:16)

tai kam iš viso toms smegenėlėms norėti būti JA, ne JUO? Iš kur tas nepasitenkinimas savimi, lytimi?Juk dabar ir JIE gali sau leisti pasilakuoti nagus, lūpas pasiteplioti, antakius depiliuotis ar viso kūno plaukus, rengtis bele kaip, batukai su kabluku ir t.t. Bet vistiek laikyti save vyru, ne tapatintis su moterimis.
Tai kame jūsų gyvenimo problema, jei vistiek dominuoja vyriškos savybės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 04 birželio 2018 - 10:29
QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 14:31)
Egipte net gražu žiūrėt, kaip vyrai dirba, aptarnauja, valo, tvarko, padavėjai, apšokinėja visaip. Pas mus gi didžiuma tai moterys valytojos, padavėjos ir administratorės, aptarnavimo srity dirba. Paklausus dėl moterų, tai sako, jos gi namų ruoša, vaikus augina. Taip blinkt blink.gif  man akys ir galvoju. Ar jos užguitos, izoliuotos vargšės, kad nedirba, ar jų namų ruoša, vaikai, už darbą užsiskaito vyrų akyse, tas kas pas mus vadinama "sėdi namie". Kad ir su 7-niais vaikais, bet pas mus "sėdi".
Tuoj kelsim revoliuciją.
Išvis ten panos neteka, kol vyras neturi buto, santaupų ir pajamų šeimą išlaikyt. Užtai jie veda apie tik 30-ties.
Papildyta:

Maniškis vakar skalbė mūsų rūbus. (Per privatu, įmesčiau foto) bigsmile.gif mano visi triusikai ant visų bute esančių durų rankenų iš abiejų pusių kabėjo. Gerai, kad dar į laiptinę neišnešė  ant kaimynų durų pakabint. O liemenukus ir kojines tiktai šįryt ant durų viršaus užmačiau bigsmile.gif  Net nebeklausiau, kam tada džiovyklės biggrin.gif

vava mes tik kaip bites darbstuoles, kurios teisgyvena po 2 savaites.... as tai jau pries kuri laika pradejau is vyru ir kaciu mokintis gyventi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif bet tai zmogus dare, o jei ka pasakai panasiu atveju, bent maniskiui tai sako, nepatinka pati darykis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 06 03, 16:22)
O kodel reikia, kad vyras apie ateiti galvotu? Moterei nereikia?  mirksiukas.gif
Nezinau, pas mus NO lygios teises. Moterys nesedi, kaip kai kurios Lietuvoje su vaikais iki 3 metu ar iki mokylos. Vaiku auginimo atostogos 9 men. Dar pora men. tevas pasiima atostogu ir vaikai keliauja i darzeli, o moterys dirbti. Kad abu kurtu ateiti, o ne vienas vyras.
Buvo cia kazkada diskusija, kai pasiklausiau mamu, kurios augina vaikus, vos ne iki pilnametystes, kodel neleidzia vaiku i darzelius. Tai koks kipisas kilo. Negali jos vaiku leisti i darzeli, nes serga daznai(o reikia vaika grudinti nuo mazens), nes dar nemoka kalbeti, nes dar su pampersais ir t.t.
Kazkaip lb. jau susireiksmina ne kurios pasigimdziusios vaikus ir tada vyras privalo visus islaikyti. Ir dar ateitimi rupintis.
P.s. Jei ka as neturiu sunu. Tik dukros. Kurios dirba lygiai su vyrais, arba ir daugiau. Gyvena NO.  mirksiukas.gif

va cia tai su jumis visiskai nesutikciau, aisku lai daro kiekviena kaip jai gerai, bet as auginausi maziukus vaikus pati, nepridaviau auklem ar darzeliams, ir del to nesigailiu. O dirbti tikrai prisidribsiu dar pe rgyvenima iki vaiku gimimo dirbau , vaikai paaugo pradejo eiti i mokykla irgi dirbu, tai tie keli metai , kol jie maziukai man sventi ir tu visu pinigu pasaulyje neuzdribsi...
ir taip man privalo vyras seima islaikyt tuo metu, kai moteri snescia ar zindanti ypac. Neisivaizduoju, kaip reiktu ir dirbti ir vaikus zindyti ir dar buti i zmogu panasia....ir ne del to, kad ten susirgtu neleidau i darzeli, o todel, kad maziukam su mama ar teciu yra geriausia, o ne svetimu tetu globoje su kruva panasaus amziaus zyzenciu ir meiles ir demesio trokstanciu vaiku. Pati lankiau darzeli nuo 2m, nu neblogai ten, bet atsimenu ta liudesi, tevu pasiilgima, nora greiciau namo ir t.t. Darzelis manau, geriausia nuo koki 3-4 m keliom valandom, o ne kaip pas mus daznai po 8 val 5 d per savaite, tai vaikas praktiskai gyvena dazrelyje ne namie. ir vaikai mano kalbejo anksti ir ant puoduko sedejo nuo 2 m jau pampersu nereikejo ir skaityti anksti ismokom ir t.t. nes uzsiimi gi su savo vaiku ir demesio jam gali skirti daugiau nei aukletoja su 10 tokiu pypliu.
Jie vyras pasakytu, kad nestumo metu ir kol vaikai maziukai turesiu dirbti, tai as su tokiu vyru nei nebuciau, man tokie vyrai pirmiausia labai nevyriski...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 birželio 2018 - 11:35