Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 02, 20:57)
romantiku,tai tipo gelyciu sirdeliu ir saulelydziu? skystokai...

O kuo blogai saulėlydžiai? Negi pas vyrus kaukuolytės turi būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 02 birželio 2018 - 20:36

Didieji mamutininkai. Tik ir girdi puodų dangčius kilojant ir 7 klausimus per dieną "ar dar nepusryčiaujam?", "ką valgysim?", "gal ką užkandam?", "gal jau metas papietauti?" Ir pan. Man jie visi susilieja į vieną konandą "marš prie viryklės !!!"

Sakai, sueda daugiau, nei uzdirba? :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 02, 21:55)
Sakai, sueda daugiau, nei uzdirba? lotuliukas.gif​ </p>

Būtent bigsmile.gif
Ir mamuto parvilkto prie slenksčio kaip nė taip nėr , varniokas nebent koks sumedžiotas blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 02 birželio 2018 - 21:31
QUOTE(rene' @ 2018 06 02, 15:25)
Nepeikit, fainas bernas. Vyrukas iš stuomens ir iš liemens. Ir pačisi pažiūrėt, o ir kitam parodyt. Ir jo fb romantikų plipiltas. Jau būčiau bekabinanti, ale prisiminiau savo beturinti, padūsavau ir nuėjau večeres virt.

Na, kiek as ji pazistu kaip zmogu, tai tikrai draugiskas vyrukas. Va tik nekausiau, kodel su zmona issiskyre. Beje gan lankstus. Tik man rodos, per daug pasitiki visais. Kabinosi kelis kartus i versla. Pradege. Dabar turi stabilias, neblogas(nesenai kalbejau) pajamas.
Nezinau, toms moterims vis kas nors uzkliuna. Kietas, blogai(nes gali gauti i skura). Minkstas blogai, nes neidomus. blink.gif
Tai, gal tikrai, geriau nusipirkti suni? blink.gif blink.gif
QUOTE(Leksa @ 2018 06 02, 17:54)
butent! Per geru nebuna!  Ne per geras, o per didelis kelmas. Kaip mano bendradarbis buvo. Ka pasakysi - su viskuo sutiks, viskas tiks. Bet pats nieko nepasiulys, savo nuomones neisreiks. Ir nieko jam nereikia, viskas gerai kaip yra. Nieko nesiekia ir neturi. Nes tipo nereikia. Bet moterims reikia! Reikia, kad vyras zinotu ko gyvenime nori kas jam patinka, reikia, kad turetu kazkoki tiksla, turetu hobius, kad siektu kazko.

Ar visoms moterims reikia? Ar nera tokiu, kurios noretu po eilinio darbo susisupti i deki ir atsiremti, i toki pati, namini vyra?

O toms kurioms reikia, tai arba suranda toki pati, arba siekia pacios, ir nemaiso salia gyvenanciam. Nes pakeisti zmoniu negalima. mirksiukas.gif O jei neranda pagal save, tai lai gyvena vienos. Ir nematau tame nieko blogo. mirksiukas.gif

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 02, 19:55)
Sakai, sueda daugiau, nei uzdirba? lotuliukas.gif </p>

Vieni nuostoliai su tais vyrais. mirksiukas.gif
QUOTE(rene' @ 2018 06 02, 20:28)
Būtent bigsmile.gif
Ir mamuto parvilkto  prie slenksčio kaip nė taip nėr , varniokas nebent koks sumedžiotas blink.gif biggrin.gif

Keiciames vyrais ka? mirksiukas.gif Maniskis nieko nevalgo. Reikia per prievarta siulyti. As jau ir gaminti nustojau, kai nera kam valgyti. blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 03 birželio 2018 - 05:24
QUOTE(virga @ 2018 06 03, 06:20)
Keiciames vyrais ka? mirksiukas.gif  Maniskis nieko nevalgo. Reikia per prievarta siulyti. As jau ir gaminti nustojau, kai nera kam valgyti.  blink.gif

Gera mintis. bigsmile.gif Pakuoju 4u.gif Kokį ten adresą Tailande man ant siuntinio rašyt? ax.gif
Kokie skurtingi žmonės. Manasis, jei noriu pasitart, ką ruošti, nuolat sako "aš valgau viską, aš neišsidirbinėju, kaip ne kurie (čia jau aš), to nemėgstu, ano nenoriu". Puiku, tik ruošiant tą viską man kartais pritrūksta idėjų. Sugalvot ką ruošti irgi yra užduotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 birželio 2018 - 08:07
QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 07:03)
Gera mintis.  bigsmile.gif Pakuoju  4u.gif Kokį ten adresą Tailande man ant siuntinio rašyt? ax.gif
Kokie skurtingi žmonės. Manasis, jei noriu pasitart, ką ruošti, nuolat sako "aš valgau viską, aš neišsidirbinėju, kaip ne kurie (čia jau aš), to nemėgstu, ano nenoriu". Puiku, tik ruošiant tą viską man kartais pritrūksta idėjų. Sugalvot ką ruošti irgi yra užduotis.

Jau kai turesiu pastovu adresa Tailande, tai galesi issiusti. mirksiukas.gif Beje, lb. tiktumet abudu su mano vyru. Jis irgi to nevalgo. Ano nevalgo. lotuliukas.gif

Tik neislepink ant savo galvos, nes jis pats pasidaro valgyti. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 03, 09:21)
Jau kai turesiu pastovu adresa Tailande, tai galesi issiusti.  mirksiukas.gif Beje, lb. tiktumet abudu su mano vyru. Jis irgi to nevalgo. Ano nevalgo.  lotuliukas.gif

Tik neislepink ant savo galvos, nes jis pats pasidaro valgyti.  mirksiukas.gif

Kur jau ten neruošiu. Gi norėsiu už tave taviškiui visame kame geresnė pasirodyt bigsmile.gif Tai kuo jis minta? Kokiomis kūrų gėrybėmis ir aštuonkojų čiuptuvais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 birželio 2018 - 09:15
QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 07:53)
Kur jau ten neruošiu. Gi norėsiu už tave taviškiui visame kame geresnė pasirodyt bigsmile.gif Tai kuo jis minta? Kokiomis kūrų gėrybėmis ir aštuonkojų čiuptuvais?

Tai tu jaunesne uz mane ir tai jam bus dovana. mirksiukas.gif Megsta ir tas juru gerybes. Tik nevalgus lb.

Cia bendrauju vienoje FB grupeje su norvegais. Tai, jie raso, jei zmona jaunesne 20 + metu, tai turi jai duoti pinigus. Jos mamai ir jos vaikus islaikyti ir i mokslus isleisti. Ir, tai garantijos nera, kad ta zmona kita nesusiras. Is viso pasiaulio suvaziuoja vyrai, tu jaunesniu zmonu ieskoti. Konkurencija. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 03, 12:14)
Tai tu jaunesne uz mane ir tai jam bus dovana.  mirksiukas.gif Megsta ir tas juru gerybes. Tik nevalgus lb.

Cia bendrauju vienoje FB grupeje su norvegais. Tai, jie raso, jei zmona jaunesne 20 + metu, tai turi jai duoti pinigus. Jos mamai ir jos vaikus islaikyti ir i mokslus isleisti. Ir, tai garantijos nera, kad ta zmona kita nesusiras. Is viso pasiaulio suvaziuoja vyrai, tu jaunesniu zmonu ieskoti. Konkurencija.  blink.gif

Aš ir saviškiui daug jaunesnė, bet džiaugsmo šūksnių nesigirdi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 03, 12:14)
Tai tu jaunesne uz mane ir tai jam bus dovana.  mirksiukas.gif Megsta ir tas juru gerybes. Tik nevalgus lb.

Cia bendrauju vienoje FB grupeje su norvegais. Tai, jie raso, jei zmona jaunesne 20 + metu, tai turi jai duoti pinigus. Jos mamai ir jos vaikus islaikyti ir i mokslus isleisti. Ir, tai garantijos nera, kad ta zmona kita nesusiras. Is viso pasiaulio suvaziuoja vyrai, tu jaunesniu zmonu ieskoti. Konkurencija.  blink.gif

Manau tokiem nesveikiem vyram, labai pats tas atlygis butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 03, 13:01)
Aš ir saviškiui daug jaunesnė, bet džiaugsmo šūksnių nesigirdi unsure.gif

lietuviai vyrai is vis islepinti labai smile.gif moterys ir grazios, ir portingos, ir dirba, ir namie tvarkosi ir valgyt daro ir t.t. biggrin.gif
pamenu per Tv lietuvuve vien agyvenanti Egipte pasakojo, kad egiptieties jokiu budu tiek visko nedarytu namie, sako jei jau issiskalbia viena diena aisku su masina, tai jau labai daug nudirbusios lotuliukas.gif
o kiek matau aires, tai is vis vyrukai panasiai kaip lietuves zmonos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 birželio 2018 - 12:21

Ir as ,jei jau issiskalbiu,tai fsio ,esu nusipelniusi visis dienos poilsio. :D Kas geriau pasirupins manimi jei ne as pati... :flirt2:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 03, 13:19)
Manau tokiem nesveikiem vyram, labai pats tas atlygis butu smile.gif
Papildyta:

lietuviai vyrai is vis islepinti labai smile.gif moterys ir grazios, ir portingos, ir dirba, ir namie tvarkosi ir valgyt daro ir t.t.  biggrin.gif
pamenu per Tv lietuvuve vien agyvenanti Egipte pasakojo, kad egiptieties jokiu budu tiek visko nedarytu namie, sako jei jau issiskalbia viena diena aisku su masina, tai jau labai daug nudirbusios lotuliukas.gif
o kiek matau aires, tai is vis vyrukai panasiai kaip lietuves zmonos lotuliukas.gif

Egipte net gražu žiūrėt, kaip vyrai dirba, aptarnauja, valo, tvarko, padavėjai, apšokinėja visaip. Pas mus gi didžiuma tai moterys valytojos, padavėjos ir administratorės, aptarnavimo srity dirba. Paklausus dėl moterų, tai sako, jos gi namų ruoša, vaikus augina. Taip blinkt blink.gif man akys ir galvoju. Ar jos užguitos, izoliuotos vargšės, kad nedirba, ar jų namų ruoša, vaikai, už darbą užsiskaito vyrų akyse, tas kas pas mus vadinama "sėdi namie". Kad ir su 7-niais vaikais, bet pas mus "sėdi".
Tuoj kelsim revoliuciją.
Išvis ten panos neteka, kol vyras neturi buto, santaupų ir pajamų šeimą išlaikyt. Užtai jie veda apie tik 30-ties.
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 03, 14:13)
<p>Ir as ,jei jau issiskalbiu,tai fsio ,esu nusipelniusi visis dienos poilsio. biggrin.gif Kas geriau pasirupins manimi jei ne as pati... flirt.gif​ </p>

Maniškis vakar skalbė mūsų rūbus. (Per privatu, įmesčiau foto) bigsmile.gif mano visi triusikai ant visų bute esančių durų rankenų iš abiejų pusių kabėjo. Gerai, kad dar į laiptinę neišnešė ant kaimynų durų pakabint. O liemenukus ir kojines tiktai šįryt ant durų viršaus užmačiau bigsmile.gif Net nebeklausiau, kam tada džiovyklės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 03 birželio 2018 - 13:32