QUOTE(Monteverte @ 2018 06 01, 14:03)
"nemačiau, bet žinau"
"o tave tai mačiau"
matei ir ką? tai ko akis nusukai, ko į žemę žiūrėjai, ko nepasisveikinai, neužkalbinai, nepaprašei nekutavoti vyro? trūsė esi? bailė paskutinė, tik forume krūta?
būsi trūsė nuo šiol, tau labai tinka šis pavadinimas
"o tave tai mačiau"
matei ir ką? tai ko akis nusukai, ko į žemę žiūrėjai, ko nepasisveikinai, neužkalbinai, nepaprašei nekutavoti vyro? trūsė esi? bailė paskutinė, tik forume krūta?
būsi trūsė nuo šiol, tau labai tinka šis pavadinimas
Va va, jau matosi, kad purtais .
Apie ubunte. Na jei moteris raso, kad jai grazi sirinskiene, kad yra grazu nesidazyti nuzilusiu plauku saknu, tai nori nenori isivaizduoji koks moters tipas.
Kodel taves neuzkalbinau? Tai kad tu savo sugyventini stramuzyjai, kad parodytu telefona. Kam listi i " seimos" drama?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 14:08)
As ir nesnekejau kuom ji anksciau dirbo ir prie ko cia tai, as zinau, kad ji viena cia buvo, turejo savo masazo salona, paskui tik po keliu metu istekejo uz airio, taigi gyvenu tame pat mieste, zinau kitus kelis tailandiecius, kurios/kurie irgi atvaziavo cia, savo biznius ikure, kas restorana, kas irgi masazo kabinetus , jums kazkoks liguistas poreikis irodineti kazka zmogui apie visiskai paciai nezinomus dalykus ar net nepazystamus zmones klausiau bet neatsakysit, kiek jus realiai pazystat tailandieciu ? jauciu 0, kaip ir apie musulmonus,kad kalba zmones, nei tos religijos neismanantys, nei zmoniu nei veino nepazine, tas pats su afrikeiciais, tai tik parodo zmogaus bukuma, siaip Klajoklis labai teisingai ir trumpai apie jus parase, i 10 tuka, as cia vis terlliojosi su jumis
gerai jus sau kliediekit, o as jums netrukdysiu gerai?
Papildyta:
gerai jus sau kliediekit, o as jums netrukdysiu gerai?
Papildyta:
Dabar jau pradedi vartytis. Tai tu nezinai kaip ta tailandiete atsirado tavo airijoj. Gal ne sitas airis ja is vargdieniu istrauke, gal kitas, tu gi nieko nezinai. Bet teigi kad zinai.
Tau tikrai praverstu pakeliauti po pasauli. Tada nors zinias praplestum, o ne savo airijoj, pabendravus su indusais, musulmonais ir kitais emigrantais teigtum zinanti visus tautu ypatumus.
Man tai pofik ka kazkoks Klajoklis ar dar kazkas mane apibudino. Sita turejai jau senai suvokti.
Tu gi sakei uzblokuosi mane. Ko neblokuoji, ko atsakineji?