QUOTE(Leksa @ 2018 06 01, 12:42)
tai kaip jis gali rast rimta moteri, jei kiekviena jam tera vienadieniai nuotykiai? Permiegojo ir toliau eina? Gal tos moterys ir rimtos, ir rimtu santykiu noretu, bet kai jis jas vertina tik kaip vienos nakties nuotykiui, tai problema ne jose, o jame. Problema, kad telefonus pacios kisa? O tai draudziama ar ka? Taip, truksta JAM, ir greiciausiai smegenu ir pagarbos moterims. Nes pasinaudoja ir lekia toliau.
taip, man tie kur iesko vienadieniu nuotykiu ir juolab, daug ju turi, tikrai netinka. Nes toks negerbia moteru, tesinaudoja jomis. Ir toks nebus santuokoj istikimas, nes vis nuotykiu jam noresis. Ar gali but isimtis? Nezinau, bet ir tikrinti nenoreciau. Blogai, kad issiskyres? Na, ne visai. Jei karta, gal ir nera blogai. Bet jei du, tris ir daugiau kartu, o vyrui dar tik 45 ir plius 3 vaikai...na, man per daug.
Bet koks vyras man tikrai netinka. Kaip ir vyrams bet kokios moterys netinka. Jau tada geriau vienai butu, nei kurt gyvenima su bet kuo.
Ne ,atvirksciai sake moterys nenori rimtu santykiu, tik sekso, turi pvz viena, sake susitinka permiega ir jai to uztenka
kazkaip nepastebejau, kad butu pas ji nepagarba moterim, atvirskciai labai issilavines, netgi super mandagiai bendrauja ir pagarbiai. Bet ir jis zmogus, jei moterys nori sekso ir jis nori, sake kam nuo to blogiau? siaip jis nebuvo vedes, bet turi vaika, islaiko , moteris buvo pabegusi pas kita, dabar noretu gristi, bet jis nebenori, panasiai gal kaip Klajoklis
sako nutruko kazkas, bet su a irgi kartais permiega
Neiesko jis vienadieniu, tik kitokiu neranda, o kai moterys pacios siulosi, nu kiek laisvu vyru atsisakys?poreikius kazkaip patenkinti irgi reikia. O gal moterys juom naudojasi, kodel taip idomiai snekat, jis gi ju neprievartauja, manau suauge jau tokiuose metuose, ne naivus paaugliai, tiek moterys, tiek vyrai, ne?
as irgi galvoju , jei likciau viena nu kam man tas kitas vyras, seksui kazka susirandi ir uztenka
Nu, o koks tada bus vyras kuriam virs 40? aisku, bus ne karta issiskyres, oficialiai ar ne, aisku tiketinai tures vaiku, o jei dar nei vaiku neturi nei moteru neturejes, tai tiketinai dar baisesnis
jei su kiekviena zenytusi, su kuria permiega vyrai tikrai ne 2-3 zmonos butu
o kad vaiku nesibaido, nevercia moteru abortu darytis, islaiko, tai kas tame bloga? reiskia vaisingas, atsakingas
Aisku, geriau vienai, nei su bet kuo, bet reikia buti ir realistem, manau, jau tokiam amziui likus vienai/am reiktu ir ieksotis poros su panasia situacija, jei turi vaiku tai ir geriau lai vyras turi, jei isskyrusi, geriau irgi issiskyres, o jauni lai ieksosi jaunu, be kraiciu ir be istoriju.