Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 11:54)
Gal jus snekedamas ir sugebat aiskiai issaiskinti, bet jusu tekstai super komplikuoti, del visokiu zenklu ir srifto keitimu, ir aplamai kakzipa sunkiai rasot, ypatingai sunkiai skaitosi. Nu gal man taip tik  unsure.gif

4u.gif Bet jis vistiek šaunuolis. Kiek nervų jam užtenka su mumis. Ir laiko kiek prireikia tam bobinčiuj sukinėtis. O naudos kaip iš ožio,nei pieno, nei vilnos, tik plepa mergos, plepa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 01, 08:39)
Apie tuos du kart ar kelis kart issiskyrusius. Istikro, tai tas nieko nepasako. Yra tokie, kurie "nesusitepa" savo popieriu, bet ar jie yra patikimesni uz tuos kurie iformina santykius?
Nemanau. Jei zmogus nesijaucia gerai santuokoje, tai jis vardan nesuteptos biografijos, turi kankintis? Mano nuomone, geriau nutraukti nesveikus. Niekur nevedancius santykius. Kad abu turetu sansa rasti sau tinkamus. Nei kankintis. Bartis. Pesiotis ir t.t.

Ir dar. Kai man pasako apie moteris, kad jos protingos, grazios, issilavinusios ir t.t. ir yra vienisos. Man primena mano ex kolege. Ji tokia buvo. Bet kiek pas ja buvo reikalavimu kondidatui, tai as budama vyru, net nebandyciau kalbinti ta tokia protinga ir issilavinusia.
Nes ji neturejo kibirkties akyse. Humoro jausmas buvo lygus nuliui. Atjautos kitam zmogui nulis. Viskas paskaiciuota ir iskaiciuota. Fui. Tokios moterys neskanios. Mano tokia nuomone.

O yra ne tokiu graziu, ne tokiu issilavinusiu, bet jos grazios vidumi. Siltos ir moteriskos. Jos nebuna vienos. Net, jei ir kelis kartus istekejusios buvo. Net ir su 3-4 vaikias. Pazinojau tokiu. Ir maciau kokie ju vyrai laimingi.  wub.gif

pritariu smile.gif
kazkaip tie vienisi virs 40 ar issiskyre, ilgai nerandantys, nesvarbu, visgi daznai turi kazkokiu dideliu problemu charakterio.
Manau, tie kas ilgai neranda, turi pirmiausai pasiziureti i veidrodi, o ne kaltinti ,kad nera tinkamu kandidatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 12:04)
pritariu smile.gif
kazkaip tie vienisi virs 40 ar issiskyre, ilgai nerandantys, nesvarbu, visgi daznai turi kazkokiu dideliu  problemu charakterio.
Manau, tie kas ilgai neranda, turi pirmiausai pasiziureti i veidrodi, o ne kaltinti ,kad nera tinkamu kandidatu smile.gif

galop abu tokie bjaurybės, pasižiūrėję į veidrodžius, pasako sau, ką aš geriau rasiu, ir į kupetą sueina vienas kitam nervų ėst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 01, 12:03)
4u.gif Bet jis vistiek šaunuolis. Kiek nervų jam užtenka su mumis. Ir laiko kiek prireikia tam bobinčiuj sukinėtis. O naudos kaip iš ožio,nei pieno, nei vilnos, tik plepa mergos, plepa bigsmile.gif

kodel naudos 0 , juk patirtis, kaip su moterimis bendrauti lotuliukas.gif kai nori, cia gali daug pasisiemti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 01, 12:07)
galop abu tokie bjaurybės, pasižiūrėję į veidrodžius, pasako sau, ką aš geriau rasiu, ir į kupetą sueina vienas kitam nervų ėst bigsmile.gif

lotuliukas.gif buna ir taip
Papildyta:
Dar va viena zinau moteri tailandiete, pas ja masazus darausi, pasisnekam, tai sake irgi vyro nesusiranda, buvo istekejusi uz airio, dar kelis airius draugus turejus, bet sake visiem rupi tik pagerti, nori ,kad moteris namus tvarkytu, valgyti darytu....va tau ir uzsienieciai gerieji unsure.gif
Nepazystu jos gerai labai, bet siaip atrodo tokia gera , draugsika, silta, paprasta ir atrodo gerai, grazi, metu 39, vaiku neturi, jei kam reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 birželio 2018 - 11:20
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 12:18)
Dar va viena zinau moteri tailandiete, pas ja masazus darausi, pasisnekam, tai sake irgi vyro nesusiranda, buvo istekejusi uz airio, dar kelis airius draugus turejus, bet sake visiem rupi tik pagerti, nori ,kad moteris namus tvarkytu, valgyti darytu....va tau ir uzsienieciai gerieji  unsure.gif
Nepazystu jos gerai labai, bet siaip atrodo tokia gera , draugsika, silta,  paprasta ir atrodo gerai, grazi, metu 39, vaiku neturi, jei kam reikia  biggrin.gif

4u.gif Jos dar ir gražios. manasis buvo užsikepęs filipinietę parsisiųst iš kokio ten azijiečių pažinčių portalo. ale mergos reikėjo greitai, tingėjo tos siuntos laukt, tai taip ir paėmė mane iš "draugo". o jos paklusnios, meilios, smulkutės, dailutės, iš skurdo ištrauktos už pusę grūdo per dieną mėnesiais dėkos, akių nekabinės. dabar tebesvajoja. Tegu pabando, nukaposiu nagus.
nori nenori, anksčiau ar vėliau, bubteli minkšta šikna ant žemės ir eini tų valgių ruošt, tų indų plaut, tų namų puošti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 01 birželio 2018 - 11:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 00:14)

biggrin.gif jis ne vienuolis ir amzius toks, kad nesiruose ten metu metus laukti...</p><p>O tai, kur tu rimtu moteru ieskot?  biggrin.gif Tai,kad ziuri, kaip sakiau ir telefonus pacios kisa, bet netinka jam kazkodel, kazko vis truksta matomai lotuliukas.gif ir is vis ka tai reiskia rimta moteris?</p>

tai kaip jis gali rast rimta moteri, jei kiekviena jam tera vienadieniai nuotykiai? Permiegojo ir toliau eina? Gal tos moterys ir rimtos, ir rimtu santykiu noretu, bet kai jis jas vertina tik kaip vienos nakties nuotykiui, tai problema ne jose, o jame. Problema, kad telefonus pacios kisa? O tai draudziama ar ka? Taip, truksta JAM, ir greiciausiai smegenu ir pagarbos moterims. Nes pasinaudoja ir lekia toliau.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 23:58)
Leksa,
</p><p>atrodei man viena iš protingesnių čia. Bet štai pasakiau porą faktų apie save ir iš karto leksika prasideda specifinė. "Egzempliorius", "tipelis" ir pan. tongue.gif
</p><p>Man dabar jau teks pakeist nuomonę apie tave... Tavo tos draugės irgi panašaus mentateto, spėsiu..? Viską žinančios iš anksto jau..? Detalių ir nereikia? tongue.gif -- Ačiū, tada apseisiu kaip nors smile.gif
</p>

na, spresk apie mane ka nori. Laimei, vyro as nieieskau ir kandidatu man nebusi bigsmile.gif ir beja. Visi mes turim savo kazkokius reikalavimus antrai pusei. Man, o kaip suprantai ne vien man vienai, vyras, kuris jau pora kartu issiskyres nera ypac patrauklus kaip busimas kandidatas i vyrus. Blogai? Gal taip, gal ne. Bet tu pats iskart rasai, kur tos GRAZIOS IR SEKSUALIOS drauges. Reiskia, tau isvaizda super svarbi. Tai galima sakyt, kad tuscias pats esi. Na, ir idomu kokia jau tavo isvaizda.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 00:22)
Tai jums vienadieniai nuotykiai netinka, tai vyras issiskyres, tai kas jums tiktu kai vyrui 40+?  hmm.gif 

taip, man tie kur iesko vienadieniu nuotykiu ir juolab, daug ju turi, tikrai netinka. Nes toks negerbia moteru, tesinaudoja jomis. Ir toks nebus santuokoj istikimas, nes vis nuotykiu jam noresis. Ar gali but isimtis? Nezinau, bet ir tikrinti nenoreciau. Blogai, kad issiskyres? Na, ne visai. Jei karta, gal ir nera blogai. Bet jei du, tris ir daugiau kartu, o vyrui dar tik 45 ir plius 3 vaikai...na, man per daug.
Bet koks vyras man tikrai netinka. Kaip ir vyrams bet kokios moterys netinka. Jau tada geriau vienai butu, nei kurt gyvenima su bet kuo.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 01, 12:29)
4u.gif Jos dar ir gražios. manasis buvo užsikepęs filipinietę parsisiųst iš kokio ten azijiečių pažinčių portalo. ale mergos reikėjo greitai, tingėjo tos siuntos laukt, tai taip ir paėmė mane iš "draugo". o jos paklusnios, meilios, smulkutės, dailutės, iš skurdo ištrauktos už pusę grūdo per dieną mėnesiais dėkos, akių nekabinės. dabar tebesvajoja. Tegu pabando, nukaposiu nagus.
nori nenori, anksčiau ar vėliau, bubteli minkšta šikna ant žemės ir eini tų valgių ruošt, tų indų plaut, tų namų puošti.

tai va tie steriotipai matomai r trukdo jai normalu vyra susirasti. nes ji kiek pazinau gana pasitikinti savim, visiskai neklsuni ir nori daug ir keliauti ir su draugem iseiti ir t.t. sake del to ir vaiku kol kas negimde, ner ji ir smulkute tokia gana apvaliu formu, zema, bet ne smulki nors ir nenutukusi, visgi masazus daro stiprius, nevaliotu budama smulki smile.gif
lotuliukas.gif tai va galit perduoti saviskiui, kad siek tiek ne taip viska isivaizduoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 12:04)

na, kartais veidrodis neparodo charakterio bruozu. O siaip... o gal tikrai nera is ko rinktis? Va as is gan mazo miestelio. Mano pazistamos vienisos moterys (35+ metu), neblogu charakteriu. Bet kokie vyrai vienisi aplink? Gyvena kaiminystej koks vienisas girtuoklis, negi i toki kuri normali ziures? Ar amzinas bedarbis. Kuriai tokio reikia? Vyras, kuris savo zmona su kirviu po kiema vaike... kuri nori buti sekanti? Mazam mieste nenuslepsi blogybiu. Tikrai nera is ko rinktis... Bent as nei vieno is tokiu nenoreciau. Nenori ir jos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 12:18)

Dar va viena zinau moteri tailandiete, pas ja masazus darausi, pasisnekam, tai sake irgi vyro nesusiranda, buvo istekejusi uz airio, dar kelis airius draugus turejus, bet sake visiem rupi tik pagerti, nori ,kad moteris namus tvarkytu, valgyti darytu....va tau ir uzsienieciai gerieji  unsure.gif
Nepazystu jos gerai labai, bet siaip atrodo tokia gera , draugsika, silta,  paprasta ir atrodo gerai, grazi, metu 39, vaiku neturi, jei kam reikia  biggrin.gif

Nuvaziavo tas tailandietes vyras i Tailanda - vyru svajoniu sali, pakabino ta vargsyte, ji jo eskorte viesnages metu buvo. Parsiveze airijon , pabodo ir issiskyre. Uztat, kad tu nepazisti. Visos tailandietes, filipinietes taip atsiduria vakaru europoj. Paskui daugelis paukstyciu atgal i teviske grizta, sekancio kliento laukia. Kadangi tavoji 39 metu, tai nebepatrauklus amzius vakarieciams diedukams. Tailande daug graziu ir jaunu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 01, 12:42)
tai kaip jis gali rast rimta moteri, jei kiekviena jam tera vienadieniai nuotykiai? Permiegojo ir toliau eina? Gal tos moterys ir rimtos, ir rimtu santykiu noretu, bet kai jis jas vertina tik kaip vienos nakties nuotykiui, tai problema ne jose, o jame. Problema, kad telefonus pacios kisa? O tai draudziama ar ka? Taip, truksta JAM, ir greiciausiai smegenu ir pagarbos moterims. Nes pasinaudoja ir lekia toliau.

taip, man tie kur iesko vienadieniu nuotykiu ir juolab, daug ju turi, tikrai netinka. Nes toks negerbia moteru, tesinaudoja jomis. Ir toks nebus santuokoj istikimas, nes vis nuotykiu jam noresis. Ar gali but isimtis? Nezinau, bet ir tikrinti nenoreciau. Blogai, kad issiskyres? Na, ne visai. Jei karta, gal ir nera blogai. Bet jei du, tris ir daugiau kartu, o vyrui dar tik 45 ir plius 3 vaikai...na, man per daug.
Bet koks vyras man tikrai netinka. Kaip ir vyrams bet kokios moterys netinka. Jau tada geriau vienai butu, nei kurt gyvenima su bet kuo.

Ne ,atvirksciai sake moterys nenori rimtu santykiu, tik sekso, turi pvz viena, sake susitinka permiega ir jai to uztenka bigsmile.gif kazkaip nepastebejau, kad butu pas ji nepagarba moterim, atvirskciai labai issilavines, netgi super mandagiai bendrauja ir pagarbiai. Bet ir jis zmogus, jei moterys nori sekso ir jis nori, sake kam nuo to blogiau? siaip jis nebuvo vedes, bet turi vaika, islaiko , moteris buvo pabegusi pas kita, dabar noretu gristi, bet jis nebenori, panasiai gal kaip Klajoklis smile.gif sako nutruko kazkas, bet su a irgi kartais permiega lotuliukas.gif
Neiesko jis vienadieniu, tik kitokiu neranda, o kai moterys pacios siulosi, nu kiek laisvu vyru atsisakys?poreikius kazkaip patenkinti irgi reikia. O gal moterys juom naudojasi, kodel taip idomiai snekat, jis gi ju neprievartauja, manau suauge jau tokiuose metuose, ne naivus paaugliai, tiek moterys, tiek vyrai, ne?
as irgi galvoju , jei likciau viena nu kam man tas kitas vyras, seksui kazka susirandi ir uztenka lotuliukas.gif

Nu, o koks tada bus vyras kuriam virs 40? aisku, bus ne karta issiskyres, oficialiai ar ne, aisku tiketinai tures vaiku, o jei dar nei vaiku neturi nei moteru neturejes, tai tiketinai dar baisesnis lotuliukas.gif
jei su kiekviena zenytusi, su kuria permiega vyrai tikrai ne 2-3 zmonos butu lotuliukas.gif o kad vaiku nesibaido, nevercia moteru abortu darytis, islaiko, tai kas tame bloga? reiskia vaisingas, atsakingas lotuliukas.gif
Aisku, geriau vienai, nei su bet kuo, bet reikia buti ir realistem, manau, jau tokiam amziui likus vienai/am reiktu ir ieksotis poros su panasia situacija, jei turi vaiku tai ir geriau lai vyras turi, jei isskyrusi, geriau irgi issiskyres, o jauni lai ieksosi jaunu, be kraiciu ir be istoriju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 birželio 2018 - 12:01
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 01, 12:47)
tai va tie steriotipai matomai r trukdo jai normalu vyra susirasti. nes ji kiek pazinau gana pasitikinti savim, visiskai neklsuni ir nori daug  ir keliauti ir su draugem iseiti ir t.t.  sake del to ir vaiku kol kas negimde, ner ji ir smulkute tokia gana apvaliu formu, zema, bet ne smulki nors ir nenutukusi, visgi masazus daro stiprius, nevaliotu budama smulki smile.gif
lotuliukas.gif tai va galit perduoti saviskiui, kad siek tiek ne taip viska isivaizduoja lotuliukas.gif

Jetus marija, kaip tau makaronus ant ausu galima kabint. Turbut uztektu 10 kareiviniu metus laiko ismaitint.
Isvaziuok tu jazkur is savo airijilos nors 500 km atstumu. Pamatysi trp realybes, nereiks visko uz gryna vandeni priimt kas ka sako biggrin.gif .
Prie ko cia tas jos sudejimas, smulkumas ir ugis? Visi tailandieciai normalaus ugio europieciui iki peciu. Ir masazas visiskai nepriklauso sudejimo. Ranku ir plastaku raumenys turi buti stiprus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 01, 12:54)
Nuvaziavo tas tailandietes vyras i Tailanda - vyru svajoniu sali, pakabino ta vargsyte, ji jo eskorte viesnages metu buvo. Parsiveze airijon , pabodo ir issiskyre. Uztat, kad tu nepazisti. Visos tailandietes, filipinietes taip atsiduria vakaru europoj. Paskui daugelis paukstyciu atgal i teviske grizta, sekancio kliento laukia. Kadangi tavoji 39 metu, tai nebepatrauklus amzius vakarieciams diedukams. Tailande daug graziu ir jaunu.

Tai ,kad ne, ji cia atvaziavo viena, turi savo masazo salona, dirba , uzsidirba neprastai, cia susipazino mirksiukas.gif
kodel tokia snesamones rasinejat, kiek tailandieciu pazystat? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 06 01, 13:01)
Jetus marija, kaip tau makaronus ant ausu galima kabint. Turbut uztektu 10 kareiviniu metus laiko ismaitint.
Isvaziuok tu jazkur is savo airijilos nors 500 km atstumu. Pamatysi trp realybes, nereiks visko uz gryna vandeni priimt kas ka sako biggrin.gif .
Prie ko cia tas jos sudejimas, smulkumas ir ugis? Visi tailandieciai normalaus ugio europieciui iki peciu. Ir masazas visiskai nepriklauso sudejimo. Ranku ir plastaku raumenys turi buti stiprus.

nelabai supratau, ka cia norejot paskayti, kaip cia risasi su tema?
Atsakyti