Apie tuos du kart ar kelis kart issiskyrusius. Istikro, tai tas nieko nepasako. Yra tokie, kurie "nesusitepa" savo popieriu, bet ar jie yra patikimesni uz tuos kurie iformina santykius?
Nemanau. Jei zmogus nesijaucia gerai santuokoje, tai jis vardan nesuteptos biografijos, turi kankintis? Mano nuomone, geriau nutraukti nesveikus. Niekur nevedancius santykius. Kad abu turetu sansa rasti sau tinkamus. Nei kankintis. Bartis. Pesiotis ir t.t.
Ir dar. Kai man pasako apie moteris, kad jos protingos, grazios, issilavinusios ir t.t. ir yra vienisos. Man primena mano ex kolege. Ji tokia buvo. Bet kiek pas ja buvo reikalavimu kondidatui, tai as budama vyru, net nebandyciau kalbinti ta tokia protinga ir issilavinusia.
Nes ji neturejo kibirkties akyse. Humoro jausmas buvo lygus nuliui. Atjautos kitam zmogui nulis. Viskas paskaiciuota ir iskaiciuota. Fui. Tokios moterys neskanios. Mano tokia nuomone.
O yra ne tokiu graziu, ne tokiu issilavinusiu, bet jos grazios vidumi. Siltos ir moteriskos. Jos nebuna vienos. Net, jei ir kelis kartus istekejusios buvo. Net ir su 3-4 vaikias. Pazinojau tokiu. Ir maciau kokie ju vyrai laimingi.
QUOTE(virga @ 2018 06 01, 08:39)
Ir dar. Kai man pasako apie moteris, kad jos protingos, grazios, issilavinusios ir t.t. ir yra vienisos. Man primena mano ex kolege. Ji tokia buvo. Bet kiek pas ja buvo reikalavimu kondidatui, tai as budama vyru, net nebandyciau kalbinti ta tokia protinga ir issilavinusia.
Nes ji neturejo kibirkties akyse. Humoro jausmas buvo lygus nuliui. Atjautos kitam zmogui nulis. Viskas paskaiciuota ir iskaiciuota. Fui. Tokios moterys neskanios. Mano tokia nuomone.
O yra ne tokiu graziu, ne tokiu issilavinusiu, bet jos grazios vidumi. Siltos ir moteriskos. Jos nebuna vienos. Net, jei ir kelis kartus istekejusios buvo. Net ir su 3-4 vaikias. Pazinojau tokiu. Ir maciau kokie ju vyrai laimingi.
Mes matomai susidarom tam tikru atveju tam tikra nuomone is savo pazistamu rato. Va kur mano drauge grazi ir protinga negali susirasti vyro, tai reikalavimu pas ja labai nedaug - kad butu seimos zmogus, nelakstytu pas kitas ir kad nepiktnaudziautu kvaisalais. Materialine padetis nesvarbi.
Nu va pvz Katunskyte siltas zmogus, jos dukte berods trecia karta istekejusi. Bet kazi ar silta.
Na ką jūs tą klajoklį, vargšą, dėl dviejų žmonelių taip miegot nuvarėt. Ne žmogus kaltas, aplinka kalta. Pasaulis toks. Pzv pažinčių portale didžioji dauguma mano pašnekovų buvojau paturėję turėję žmoną ir sugyventinę. Per dukterėčios vestuves,juokinga ir graudu žiūrėti,- kiek laisvų damų ėjom gaudyt puokštės. Prie stalo liko kelios močiutės ir jaunutės, kątik ištekėjusios. (Gaudyt kvietė netekėjusias, nesvarbu, ar turi sugyventinį, ar viena gyveni). Taip pat tiek pat vyrukų ėjo to keliaraiščio gaudyt. Paprašius atsistot jaunųkų tėvus, tai kaip slibino dantys - kas antras(mama su nauja antra puse, tėtis su nauja antra puse, antros pusės lieka sėdėti). Graudu, gūdu, nebėr šeimos, kad taip nuo priesaikos iki mirties nueitų. Neklausiau, bet sau leisiu paspėlioti, ar jauni žmonės dar idealistai ir duodami tą priesaiką ja tiki. Ar mintyse dėlioja, nueis į šoną- išsiskirsiu. Tai ir klajoklis, ar koks kitas pažinčių portalo vyras,jeigu jis gyventų šeimoje, jei taikytųsi su žmona, čia ji nebūtų ir mes nieko apie jį nežinotume. Tik priklausytų tam mažesniam procentui neišsituokusių.
Aisku klajokliui nepatiks, bet kiek as pazistu tu vienisu, amziuje ir sugebanciu save issilaikyti moteriskiu, kurios jau nebetiki tuo, ka patyre jaunystej, tai daugelis ju turi draugus. Bet ne partnerius. Vienai prie ukio padeda, kitai soda sutvarko. Jie tai daugmaz supranta kaip " kazka atrado", o moteriskems is ju tereikia pagalbos.
Greiciausiai ir klajoklis tik tokia susiras.
Jaunimas šiais laikais gudresnis, popieriukų neterlioja. Gyvena susimetę po n metų, išsiskiria keliai, tai su kitais subėga "pasibandyt" kokius metus penkis septynis. Net trys vaikai kitąsyk dar ne priežastis vedyboms.
QUOTE(cambala @ 2018 06 01, 09:21)
Aisku klajokliui nepatiks, bet kiek as pazistu tu vienisu, amziuje ir sugebanciu save issilaikyti moteriskiu, kurios jau nebetiki tuo, ka patyre jaunystej, tai daugelis ju turi draugus. Bet ne partnerius. Vienai prie ukio padeda, kitai soda sutvarko. Jie tai daugmaz supranta kaip " kazka atrado", o moteriskems is ju tereikia pagalbos.
Gal ne visai susiaurinkim iki tų sodo vartelių lopytojo, galbūt ir dėl draugystės ir draugijos, kad būt su kuo pavalgyt pusryčius, pasiplepėt, ar pasirieti kartais. Žmogus -sociali būtybė, jam norisi bendravimo. Tik apie paauglišką įsimylėjimą, besąlygišką pasitikėjimą, partnerio idealizavimą gal jau nebekalbam.
QUOTE(rene' @ 2018 06 01, 10:07)
Gal ne visai susiaurinkim iki tų sodo vartelių lopytojo, galbūt ir dėl draugystės ir draugijos, kad būt su kuo pavalgyt pusryčius, pasiplepėt, ar pasirieti kartais. Žmogus -sociali būtybė, jam norisi bendravimo. Tik apie paauglišką įsimylėjimą, besąlygišką pasitikėjimą, partnerio idealizavimą gal jau nebekalbam.
Bet tos moteriskes issikalba. Turi jos vaikus, drauges, turi su kuo plepetis. Turi darba. O tie draugai joms kaip sunekai - noriu duodu noriu ne, noriu kvieciu noriu ne. Bet atitinkamai ir anie elgiasi. Pvz viena pasakojo, kad jos drauge kabino.
Todel reikia branginti tai turi, nemetyti santuoku taip laisvai i sonus.
QUOTE(cambala @ 2018 06 01, 06:51)
Mes matomai susidarom tam tikru atveju tam tikra nuomone is savo pazistamu rato. Va kur mano drauge grazi ir protinga negali susirasti vyro, tai reikalavimu pas ja labai nedaug - kad butu seimos zmogus, nelakstytu pas kitas ir kad nepiktnaudziautu kvaisalais. Materialine padetis nesvarbi.
Nu va pvz Katunskyte siltas zmogus, jos dukte berods trecia karta istekejusi. Bet kazi ar silta.
As ne apie reikalavimus kalbejau. Mums musu drauges ir grazios ir fainos. Ir mes jas mylime. Bet sito neuztenka vyriskai pusei. Moteris dar turi tureti charizmos. Velniuku akyse. Kiap rusai sako Moteris iziuminka. Gaila, kad nesivercia lietuviskai. Tokia moteris nebus vienisa, jei ji ir netures to issilavinimo. Ar jei pas ja bus mazi reikalavimai.
Dar beje turi ir chemija atitikti. Man vienas vyriskis pasakojo, kad kai liko naslys, atsirado daug moteru, kurios norejo su juo susipazinti. Tai jis man pasakojo pav. Kad nuotrauka neatitinka tikroves. Kad per pokalbi moters akys laksto kazkur tai. Arba nesirisa bendravimas. Ir daug tokiu, rodos mazyciu smulkmenu, bet jos padaro savo juoda darba, todel antro pasimatymo nebuna. O mes stebimes. Drauge musu tai grazi ir issilavinus. Ir pajuokauti su MUMIS moka. Bet, mes ne vyrai. Pas vyrus irgi yra savi reikalavimai. Gal visikai kitokie, nei musu.
P.s. Rodos pasakojau cia. Kazkada senai, mano drauge, beje lb. grazi, issiskyre su savo grazuoliu vyru. Su ja ja liko 2 vaikai. Jis pradejo paieska ir greitai susirado lb. nekokios isvaizdos , beveik be plauku, taip pat issiskyrusia ir su vaiku moteri ir greitai apsivede. Kai velaiu teko su juo bendrauti, nes jie buvo mano bendri draugai, jis man prisipazino, kodel isimylejo ta moteri. Todel, kad ji buvo su polekiu. Todel, kad ji buvo, ne tokia kaip visos. I mano tokias akis, jis atsake, kad kai jos bendrabucio kambarelyje norejo nusiplauti rankas, ji jam ant ranku pyle vadeni, is arbatinu, kuris tekejo tiesiai ant grindu. Sakysite durna? Na gal. Bet va jam, tas lb. patiko. Kuri cia is musu, netekejusiu ,draugiu rystusi tokiai avantiurai? Manau nei viena.
O Katunskytes dukte nebutinai turi buti silta. Gal, ji paveldejo tevo genus?
QUOTE(virga @ 2018 06 01, 11:02)
Todel, kad ji buvo su polekiu. Todel, kad ji buvo, ne tokia kaip visos. I mano tokias akis, jis atsake, kad kai jos bendrabucio kambarelyje norejo nusiplauti rankas, ji jam ant ranku pyle vadeni, is arbatinu, kuris tekejo tiesiai ant grindu. Sakysite durna? Na gal. Bet va jam, tas lb. patiko.
Mano drauges tevai mylejo labai vienas kita. Amzius virs 50, bet kaip 18 ikiniai visur. Motina susirgo ir mire. Tevas raudojo, vietos nerado. Kazkas taip per netycia supazindino su irgi nasle metuose. Po puses metu jau tas tevas i namus ( namas didelis, priklausantis tos mirusios tevams ir tam vyrui, drauges tevui) ta moteriske pradejo vedziotis. Dabar hau ir apsigyveno ten. Tai pvz velykos, susirinkusi ta mirusios seima, visi gimines, stalas ir tas vyras ta moteri pasodines salia. Tao ana vyra apkabinus, tai uz ausytes patampo, tai plaukiukus pasiausia ir murkina " katineli tu mano"...Draugei slykstu i visa tai ziuret, ateina papasakoja, pasijuokia. Na o tevui tas turbut patiko.
Gražių dalykų pasitaiko. Viena jauna pora. Leliukas mažas. Žmonytė vyro prašo plaut lėkštes po vakarienės, nors jau jam atrodo, kad žmona su kūdikiu visą dieną namie prasėdėjo ir nieko neveikė. Na, kažką leptelėjęs, imas plaut. Bet atgrubnagis toks, tik barkšt į kriauklės kraštą. Žmonikei susirodė, kad jis nervus čia taip rodo, čiupt lėkštę jam iš rankų- į grindis. Antrą, trečią, ketvirtą. "Nenori plaut- nereikia, imk, sušluok". tokiom akim tas žiūri, kas čia buvo oi, faina, juokėmės, kai pasakojo.
QUOTE(cambala @ 2018 06 01, 11:19)
Mano drauges tevai mylejo labai vienas kita. Amzius virs 50, bet kaip 18 ikiniai visur. Motina susirgo ir mire. Tevas raudojo, vietos nerado. Kazkas taip per netycia supazindino su irgi nasle metuose. Po puses metu jau tas tevas i namus ( namas didelis, priklausantis tos mirusios tevams ir tam vyrui, drauges tevui) ta moteriske pradejo vedziotis. Dabar hau ir apsigyveno ten. Tai pvz velykos, susirinkusi ta mirusios seima, visi gimines, stalas ir tas vyras ta moteri pasodines salia. Tao ana vyra apkabinus, tai uz ausytes patampo, tai plaukiukus pasiausia ir murkina " katineli tu mano"...Draugei slykstu i visa tai ziuret, ateina papasakoja, pasijuokia. Na o tevui tas turbut patiko.
Tikrai be ryšio šitaip viešai katiniuotis. Per daug familiaru gal, ne vieta ir laikas.
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 22:42)
<p>Oi, moterys,
</p><p>ar jūs bent perskaitote, ką parašau čia..? Iki galo..? Ar manote, kad ateinu čia tik pasigirt savimi, daugiau nieko..? Turiu gi gamtos dovaną -- aiškinti žmonėms sudėtingus dalykus paprasta, jiems suprantama kalba
</p><p>ar jūs bent perskaitote, ką parašau čia..? Iki galo..? Ar manote, kad ateinu čia tik pasigirt savimi, daugiau nieko..? Turiu gi gamtos dovaną -- aiškinti žmonėms sudėtingus dalykus paprasta, jiems suprantama kalba
Gal jus snekedamas ir sugebat aiskiai issaiskinti, bet jusu tekstai super komplikuoti, del visokiu zenklu ir srifto keitimu, ir aplamai kakzipa sunkiai rasot, ypatingai sunkiai skaitosi. Nu gal man taip tik