Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cambala,

esi višta aplamai. Man gali net nesivarginti rašinėti čia.

Sėlija,

esi riboto mąstymo vis tik. Prognozuojama reakcija iš karto.

Žinoma, kad ESU brokuotas. Kitaip nebūtų manęs čia :P -- O tu, Sėlija, kai važiuoji turgun, tikiesi ten rasti nebrokuotą mašinyte, "kaip iš salono"? Tik už penktadalį normalios kainos :P -- Taip nebūna, praregėk, mamyte! :P

Pleee, ar bent viena įvertins, kad vyras nebijo įsipareigot..? Tame tarpe atsakomybės. Už viską. Nes nesėkmės atveju valstybės gina jus, moteris. Ne mus. Ar jums geresnis variantas tas, kuomet atsiranda koks, kuris patampo patampo po bele kiek metų ir neveda. Ir turi "švarią biografiją" dar. Amžinai 0 įrašų vedybų / skyrybų grafoj juk :D

Einu miegot. Be reikalo užvedžiau tą kalbą čia. Ne ta vieta čia tikrai tam... :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 23:41)
Pleee, ar bent viena įvertins, kad vyras nebijo įsipareigot..? Tame tarpe atsakomybės. Už viską. Nes nesėkmės atveju valstybės gina jus, moteris. Ne mus. Ar jums geresnis variantas tas, kuomet atsiranda koks, kuris patampo patampo po bele kiek metų ir neveda. Ir turi "švarią biografiją" dar. Amžinai 0 įrašų vedybų / skyrybų grafoj juk biggrin.gif
</p><p></p><p>Einu miegot. Be reikalo užvedžiau tą kalbą čia. Ne ta vieta čia tikrai tam... tongue.gif
</p>

na, jei mane noretu vest toks egzempliorius, kur jau 2 kart issiskyres, tai nezinau ar noreciau. Gal jau geriau pagyvent kartu ir paziuret kaip bus, nei teket ir skirtis. Tokiu atveju man geriau mano "svari biografija".
Ir plius 3 vaikai... blink.gif dar is skirtingu santuoku... kam tos papildomos bedos?
Atsakyti

Bijociau ir as dusyk issiskyrusio. Nes be atsakomybes dar reikejo ir pastangu puoseleti seima.

Atsakyti

Vienas jau seniai suaugęs. Nesuplakit taip, moterėles. Nėra viskas "taip paprasta".

Antroji žmona, be to, vos ne keliais ėjo, kad susigrąžintų mane. Pavargau jau ir atsimušinėt... Nors pati varė pro duris anuomet... Matyt, ne toks ir blogas buvau anuomet, kad atgal užsimanė dabar...? Dabar pyksta, kad nenoriu grįžt atgal. O turėčiau norėt..?? -- O kaaam tai rūpi, tos detalės, beje? Kodėl išsiskyrei. Dėl ko. Svarbu, kiek kartų buvo tai. Viskas?

Leksa,

atrodei man viena iš protingesnių čia. Bet štai pasakiau porą faktų apie save ir iš karto leksika prasideda specifinė. "Egzempliorius", "tipelis" ir pan. :P

Man dabar jau teks pakeist nuomonę apie tave... Tavo tos draugės irgi panašaus mentateto, spėsiu..? Viską žinančios iš anksto jau..? Detalių ir nereikia? :P -- Ačiū, tada apseisiu kaip nors :)

Atsakyti

PROTINGA. Todel ir viena. Kitaip griebtu koks pasitaike.
Papildyta:
i toki, kuris jau dukart issiskyres tikrai ne kiekviena ziures. Jei dukrat nesugebejai seimos islaikyt, tai bus ir trecias, ir ketvirtas kartas.

jei vienadieniu nuotykiu iesko ir i juos leidziasi, tai ir pats nera rimtas.Nes rimti vyrai nesileidzia i vienadienius nuotykius. Ir rimtos moterys i toki irgi neziures. O ir ne ten iesko. Bet ir gerai tada. Kam cia reikia, kad normaliai moteriai toks galva kvarsintu.

nu sekso vyrui norisi, o ka daryt, jei rimtos neranda? :D jis ne vienuolis ir amzius toks, kad nesiruose ten metu metus laukti...

O tai, kur tu rimtu moteru ieskot?  :D Tai,kad ziuri, kaip sakiau ir telefonus pacios kisa, bet netinka jam kazkodel, kazko vis truksta matomai :lol: ir is vis ka tai reiskia rimta moteris?

Atsakyti

na, jei mane noretu vest toks egzempliorius, kur jau 2 kart issiskyres, tai nezinau ar noreciau. Gal jau geriau pagyvent kartu ir paziuret kaip bus, nei teket ir skirtis. Tokiu atveju man geriau mano "svari biografija".
Ir plius 3 vaikai... blink.gifdar is skirtingu santuoku... kam tos papildomos bedos?

O tai  ko jus tikites is tokiu metu vyro? :oh: nekaltybes, kaip Idomucia? :lol:

jei moteris tokiu metu vienisa irgi tikriausiai bus ne skaisti. Tai jums vienadieniai nuotykiai netinka, tai vyras issiskyres, tai kas jums tiktu kai vyrui 40+?  :hmm: 

Savaime aisku, jei zmogus vienisas tokiu metu, aisku ne dovanele, aisku bus kazkokios probelmos, bet tas pats ir su moterim(nekalbu apie naslius), bet tiek iki tokiu metu nevede, tiek issiskyre bus su nelengvais charakteriais, taigi toks toki ir suranda, taigi reik ismokit derintis, jei iki to laiko dar neismoko.  :D 

Atsakyti

Tai gal reiktu spjauti i visas ambicijas ir grizti pas zmona? Klajokli?

Atsakyti
Klajoklis yra tas pats durnelis, rašinėjęs temoje "Padėkite man nevykėliui".
Žmogelis iš rimto turintis problemų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 14:20)
Monteverte labai nervuota ir pikta ant manes paliko, kai parasiau, kad jos dievuku nera( religijos tema) biggrin.gif . Paskui perkandau kas per zmogus yra, tai dabar narvuojasi moteriske. O as paerzint , pakibint ja megstu biggrin.gif . Tokie ir dalykai biggrin.gif .

Gal jau verta kuriai nors is jusu pabuti protingesnei ir neatrasineti? mirksiukas.gif Kaip ten sako: Jei durnas isikabino i skverna, tai geriau ji nuplesti, nei traukti paskui save. blink.gif Pasirinkite pacios. Kuri protinga. O kuri tik grazi. mirksiukas.gif
QUOTE(Idem @ 2018 05 31, 17:06)
Ir man. Labai labai.
</p>

Ir man lb. patiko. Medinis irgi. Gaila, kad abu paliko foruma. Tik pirmam nusibodo buti blokuojamam. O Medinis pats isejo. wub.gif
QUOTE(rene' @ 2018 05 31, 20:29)
bigsmile.gif  nu tai kad visi blogi ir netinkami.  Ir vyrai ir moterys. Kas neaišku bigsmile.gif

Tai vyrai nors turi apibudinima. Kaip tie tualetai. Arba uzimti, arba apsikti. O moterys turi apibudinima? mirksiukas.gif blink.gif

Idomu su tavimi bendrauti. Jei sukursi kita tema, eisiu paskui tave. mirksiukas.gif
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 21:41)
Einu miegot. Be reikalo užvedžiau tą kalbą čia. Ne ta vieta čia tikrai tam... tongue.gif
</p>

Viskas gerai. Nebuk toks izeidus. Prisimenu, kai Makalius atejo i fomuma. Buvo tada dar paaugliukas. Kaip cia moterys, beje atrode protingos, ji visaip tase zodziais. Ir ka jis makaluoja ir ka jis veikia mamu forume ir t.t.
Jis lb. mandagiai atsakinejo. Nei vienos neizeidinejo ir pats neisizeidinejo. Arba neparode. Siuo metu, beveik visos kelaiujancios, SM forumietes yra jo sekejos. Keliauja su jo Kelioniu agentura. Isvada: Jei nori ka laimeti, mokek ir pralaimeti. mirksiukas.gif

Jis zinojo, kad SM forumas, tuo metu buvo didiausias LT, ir kryptingai dare sau reklama.

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 01, 05:37)
<p>Tai gal reiktu spjauti i visas ambicijas ir grizti pas zmona? Klajokli?</p>

Norejau ta pati rasyti. Bet jei jis jos nebemyli? Perdege? Sunku tada. Nes abu dar jauni yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 01, 07:37)
<p>Tai gal reiktu spjauti i visas ambicijas ir grizti pas zmona? Klajokli?</p>

Pasirinkimas nemazas - net dvi.

O siaip pazistu viena toki tris kart issiskyrusi. Irgi kalba visiems, kad paskutinioji ji atgal kviecia. Nors realiai tai ne. Tai anas is viso 4 vaikus turi, dviem suaugusiems alimentu moket nebereikia, tik kitiems is dvieju paskut santuoku moka. Net nebendrauja su tais savo vaikais. Panasus mastymas tuo klausimu kaip pas Idomucia, tik ne taip ziauriai. Atsakomybes jausmo nerasta ( i elgesi su vaikais pasiziurejus), tris kart vedes, pastovaus darbo ir pajamu neturintis.
Ir jei jau tiek vedes, issiskyres, tai reiskia problematiskas pats.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2018 06 01, 06:18)

Eglaite, ar grazu taip rasyti apie zmogu, kuri pazisti tik is forumo? blink.gif

Beje, kazkada buvo tokia rasyta ar nerasyta taisykle SM forume, netemti zinuciu ir info is kitu temu. Jau kazkur dingo, tas grazus gestas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2018 06 01, 08:18)

Braizas visiskai skiriasi.
Bet kad turintis problemu tai faktas.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 06 01, 08:22)
Gal jau verta kuriai nors is jusu pabuti protingesnei ir  neatrasineti?  mirksiukas.gif Kaip ten sako: Jei durnas isikabino i skverna, tai geriau ji nuplesti, nei traukti paskui save.  blink.gif Pasirinkite pacios. Kuri protinga. O kuri tik grazi.  mirksiukas.gif

Manes paklause, as atsakiau.
Grozis ir protas susiderine senai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 birželio 2018 - 07:27