Susidaro toks įspūdis, kad įsibroviau į mergaičių vonios kambarį... Nors kai registravausi čia, manęs niekur net neklausė mano lyties. Ir niekur nebuvo parašyta, kad vyrams čia nevalia. Būčiau tikriausiai ir sustojęs tada
Kitas dalykas, kaip ir parašiau pačioje temos antraštėje bei pirmoje žinutėje, įdomus pats eksperimentas. Paskaitinėjau, kiek yra rypaujančių moterėlių, KUR tą vyrą rasti, kai visi normalūs tik šeimose??? Tai kaži kur..?
Tai ir paklausiau toje antraštėje: kas bus, jei užklys koks vyras čionai pats? Staiga visos pavirsta avimis, ar kaip? Pati taip rašai, Idomu_cia - ne aš sugalvojau
"Jei vilkas ateina pas aviu banda tai aisku, kad jis - tradicinio skonio. "
Jei laikai save pačia avimi, o kiekvienas vyras iš anksto atrodo tau vilku, tada... soriukas. Sėkmės tau!
Bailios avies man tikrai nereikia. Nes nesu aš joks vilkas
"O gal pasiutes jei taip rizikuoja?" - Na, ir KUOM gi aš rizikuoju čia? Apsijuokt? Būti pažemintam, atstumtam? Jūs manote, kad aš to bijau?
Galų gale, niekas nežino mūsų tapatybių čia, tad kokio velnio..?
"Sakysim cia SM vyrui ieskotis tinkamos moters butu netinkamas budas."
Aš žmogus praktiškas. Kol neišbandau pats, nedarau jokių išvadų. Aš dar tik antra diena čia. Pagyvensim, pamatysim
"Visu pirma, toks vyras - ne savo vietoje, tada jis negali saves tinkamai atskleisti. "
Na, kai kuriom tas vyras niekuomet nebūna savo vietoje... Toks gyvenimas
"Antra - jis nesugebes suprasti, ka moterys raso. Kazka supras, bet... "
Taip taip, "visi vyrai kiaulės ir visi jie vienodi." Su tokiu mąstymu turėsi senatvėje tik 50 kačių draugiją save namuose
"Yra tam skirti portalai. "
Būnu ir ten
Aisku, ten realus zmones - ne stebuklai,
"O aš ir neieškau stebuklų"
"...bet kartais, ilgai ir kruopsciai ieskant kazka galima ir surasti."
Pagaliau kažką parašei, prie ko nesikabinsiu. Būtent dėl to ir lankausi... VISUR. Net ir čia. O kąą?
"Bet orientacija - tai tik dalele musu identiteto. Kaip ir su tuo vilku, jei jis diena ateis pas avis tai kils itarimas, kad jis neragavo dar kulku. O gal pasiutes jei taip rizikuoja?"
Tikriausiai pasiutęs, vis tik..? Kitoks bene čia lįstu šitaip??
Loooogiška taigi
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 28, 17:28)