Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 22:18)
jus temu nesumaiset, kiap tai siejasi su sia tema?
kazkiap ziuriu su lietuviu kalba tamstai prastai, gal del to taip ir nesuvokiat ka rasau?
Užklausti
užklaus|ti, užklausia, užklausė pateikti užklausą. užklausimas.
https://www.zodynas....nas/U/uzklausti

Kaip noresiu taip ir vadinius, ta ir rasysiu, jusu tikrai neatsiklausiu, jei jus tuom tikit, ka rasot tai ir nerasykit man, ka kaip man daryti gyvenime, pradekit taip sakant nuo saves, jau atsibodot  mirksiukas.gif
nustokit tersti temas.

Tai ko ubauji, kai tave cituoju?
Nuo saves ir pradek - gi tu pagiezinga forumo boba, kuri besidazancias moteris vadina " kompleksuotom", zmones, kurie nesimyli pozeje " piestuku" taip kaip tu - iskrypeliais ir t.t.
Tai ir as kai noriu taip tave ir vadinu. Nupususi ciupdavatkine frigidiska davatka. 40 tau, bet susenus kaip 80 pensinyke. Ir nukvakus ryskiai.
As taves konkretaus klausimo paklausiau apie tavo " superini" dienos teigini - kas mylisi nesisaugodama- tas atgims kate. Paaiskink biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 22:31)
tai ir klausiu, kodel vyru poreikiai nesutampa su moteru?

Harmoninguose santykiuose sutampa.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 22:59)

kaip Idomucia, aiskina, koka jis geras vyras buvo, o ji matai kita susirado doh.gif </p>
<p>Man kazkaip zmogaus isilavinimas, tikrai ne pirmoje vietoje, svarbu, kad zmogum butu, saziningas pirmiausia su savim, labai svarbu man, tiek vyras, tiek moteris, o kai nukrenta i puikybe , koks as saunus/sauni , tai niekam nepatrauklus pasidaro...</p>

nu jo, geras tas Idomucia vyras buvo, tik savo zmona pastoviai dauze ir dar aiskina, kad ji pati norejo, pati specialiai provokavo, kad ja vanotu. Bet taip visi sumurtautojai kalba, gi jie nekalti aplinka (zmona) kalta, jie ne.
Man issilavinimas svarbu ne del diplomo. O del zmogaus ateities perspektyvu. Ar jis gabus kazkam, ar kazko siekia, ar gali pasiekt. Tiesiog, kad netektu tokio islaikyt ar su juo kartu po konteinerius kuistis, kad valgyt turet ka. Diplomas to aisku negarantuoja, bet juk ziurima ne vien i ji. Na, ir kuriam 35 ar 40 ar 45, tai jau pagal jo jau turimus pasiekimus galima sprest ar su tokiu nebus tik sunkiau gyvent. Gi jei jau reikia partnerio,tai tokio, su kuriuo bus lengviau gyvent, o ne tokio, su kuriuo tik daugiau sunkumu bus.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 22:42)
<p>Oi, moterys,
</p><p>ar jūs bent perskaitote, ką parašau čia..? Iki galo..? Ar manote, kad ateinu čia tik pasigirt savimi, daugiau nieko..? biggrin.gif Turiu gi gamtos dovaną -- aiškinti žmonėms sudėtingus dalykus paprasta, jiems suprantama kalba. Ir rašau gana rišlius tekstus su išbaigtom mintimis ir moralu dar gale. Kad mokytųsi visi. -- Naudokitės tuo, ką darau čia taigi. Kol aš dar čia... O ne vykite mane lauk visais tais savo "mandras / pasikėlęs / pagyrūnas / egocentrikas / etc. tongue.gif
</p><p></p><p>Juk rašiau šiandien jau čia, kad blogai būna, kai nebelieka tos Matricos ant akių. Tos dūminės uždangos, kuris mus paverčiau kiek neįgaliais. Kuomet įsimylime kažką... Tai vadinama hormonais. Motulė gamta juos sugalvojo, kad neišnyktume. Motulei visai nesvarbu, kas kam tinka ten, ar netinka iš tikrųjų. Jei esmė -- pati žmonijos tąsa tongue.gif
</p><p></p><p>Motulei gamtai irgi nelabai rūpi, panašu, kur dėti visus tuos/ tas, kuriems (-ioms) "za sorok / pidisiat". Jie jau tąsos nebedarys gi.. Patiems tenka rūpintis savimi tokiems jau štai taigis.. O sekasi tame ne visiems vienodai... tongue.gif
</p>

O plia bigsmile.gif Butum ideali pora su liutuke 4u.gif
Atsakyti

Ir mano pazistama nuotaka neranda.Su vienu padraugauja,su kitu..tai dngsta, tai kazko reioalauja,tai vel...o zmogus nori tiesiog seimos.Vaiku nera,laisva,protinga, liekna...

Atsakyti

Na, virš 100, ne virš 1000 dar. Nors tiek :)

2 kartus vedęs, abu išsiskyręs. Vaikų: 1 + 2 [ [pagal žmonas čia ]. "Šiaip draugių, pagyvent kartu" neturėjau. Jei patinka, peršuosi. Nors ir grės trečias kartas, aišku... :P

Atsakyti

o pagal ka tas pazistamas sprendzia, kad taip jau visas moteris jo pinigai domina? Ir kiek jau jis tu pinigu turi? Kazkoks jo pasikelimas man cia atrodo. Milionierius tipo biggrin.gif
Ar nebus kaip mano kaimynas, kuris irgi isivaizdina, kad aplink vien barakudos, tik is jo pinigus ismelzt nori, nes viena pasake (po pusmecio draugystes), kad tas gimtadieniui jai net geliu nenupirko. Tai tam skupailai ir atrodo, kad visos moterys jo paskutinius centus islupt is ranku nori. Bet kad butu ten is ko...ubagas ir tiek. I kavine nepakvies - gi brangu, geliu nenupirks - o kam. Nera normaliu moteru, gi visos jo turgu nori biggrin.gif

nu nesakiau, kad visos ir kitu dalyku isvardinau, ne milijonierius, bet pasiturintis, bet ir keliones nuperka vienom atsikrai paatostogaut ir dovanas brangias, negaila sako, tik kad be to dar ir manes noretu, kaip zmogaus, nuosirdumo truksta, daugiau nesigilinau :)  Bet kaip bebutu ne alkoholikas, gerai uzdirbantis, sako vienadieniu nuotykiu pilna, o kad rimtu santykiu neranda moteru, kurios noretu, as irgi sakau, gal ne ten ieskai  :D

Mano drauge viena ilgokai ieskojo vyro, dabar lyg rado, jau 3 bus rimtesnis, daug i tarpa siaip tokiu, bet ir tas nors jai sake labai geras, bet nemazai geriantis, o ji tokia saunuole man atrodo, darbsti, protinga, grazi, isislavinusi, jei tai kam svarbu...du vaikelius taip beieksodama pasigimde viena..

nu va ir Klajoklis gi ieskosi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2018 - 22:18

Nesutinku,Klajokli kad gamta vyresnius aplenkia ir isimylet neleidzia.Dar ir kaip leidzia.

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 22:46)

</p><p></p><p>O jei rimčiau, kurrr tos tavo išsilavinusios, gražios, žavios kandidatės..? Nesu angelas tikrai, bet TIKRAI nesu ir tas tipinis, kurio profilį aprašei čia tik ką... tongue.gif
</p>

Issilavinusios, grazios ir zavios su savais vyrais tokiais paci
ais gyvena.
Tipinis. Ir nuobodus.
Atsakyti

Na, virš 100, ne virš 1000 dar. Nors tiek :)

2 kartus vedęs, abu išsiskyręs. Vaikų: 1 + 2 [ [pagal žmonas čia ]. "Šiaip draugių, pagyvent kartu" neturėjau. Jei patinka, peršuosi. Nors ir grės trečias kartas, aišku... :P

Tai jau biski brokuotas tu.Dukart nesugebejai prisitaikyt,dukart pralaimejai...

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 23:15)
<p>Na, virš 100, ne virš 1000 dar. Nors tiek smile.gif
</p><p>2 kartus vedęs, abu išsiskyręs. Vaikų: 1 + 2 [ [pagal žmonas čia ]. "Šiaip draugių, pagyvent kartu" neturėjau. Jei patinka, peršuosi. Nors ir grės trečias kartas, aišku... tongue.gif
</p>

Tai ko, toki gera zmonos praspyre?
Atsakyti

Moteris,pagimdziusi du vaikus,taip lengvai nebega.Turejo buti del ko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 31 gegužės 2018 - 22:21
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 05 31, 23:13)
<p>Ir mano pazistama nuotaka neranda.Su vienu padraugauja,su kitu..tai dngsta, tai kazko reioalauja,tai vel...o zmogus nori tiesiog seimos.Vaiku nera,laisva,protinga, liekna...</p>

PROTINGA. Todel ir viena. Kitaip griebtu koks pasitaike.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 23:15)

</p><p>2 kartus vedęs, abu išsiskyręs. Vaikų: 1 + 2 [ [pagal žmonas čia ]. "Šiaip draugių, pagyvent kartu" neturėjau. Jei patinka, peršuosi. Nors ir grės trečias kartas, aišku... tongue.gif
</p>

i toki, kuris jau dukart issiskyres tikrai ne kiekviena ziures. Jei dukrat nesugebejai seimos islaikyt, tai bus ir trecias, ir ketvirtas kartas.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 23:15)

<p>nu nesakiau, kad visos ir kitu dalyku isvardinau, ne milijonierius, bet pasiturintis, bet ir keliones nuperka vienom atsikrai paatostogaut ir dovanas brangias, negaila sako, tik kad be to dar ir manes noretu, kaip zmogaus, nuosirdumo truksta, daugiau nesigilinau smile.gif  Bet kaip bebutu ne alkoholikas, gerai uzdirbantis, sako vienadieniu nuotykiu pilna, o kad rimtu santykiu neranda moteru, kurios noretu, as irgi sakau, gal ne ten ieskai  biggrin.gif</p>

jei vienadieniu nuotykiu iesko ir i juos leidziasi, tai ir pats nera rimtas.Nes rimti vyrai nesileidzia i vienadienius nuotykius. Ir rimtos moterys i toki irgi neziures. O ir ne ten iesko. Bet ir gerai tada. Kam cia reikia, kad normaliai moteriai toks galva kvarsintu.
Atsakyti