nu tai kad visi blogi ir netinkami. Ir vyrai ir moterys. Kas neaišku
nu tai kad visi blogi ir netinkami. Ir vyrai ir moterys. Kas neaišku
</p><p>O koks klausimas buvo taigi..??
</p>
tai ir klausiu, kodel vyru poreikiai nesutampa su moteru? kame esme ar moteryse/vyruose ar tuose poreikiuose? atrodo yra laisvu ir moteru ir vyru ir neblogi kazkokie padorus zmones, o va nesusieina... Man ne vienas vyras sako nerandu rimtos moters, kuri noretu seimos, namu. O moterys ta pati sako apie vyrus
Tai kad didelius reikalavimus bieni kitiems kelia.
Vyrai nori,kad:
Skaniai ir nuolat gamintu
Tvarka namuose darytu
Grazi butu,seksuali
Proto neknistu, nereguliuotu
Moterys nori:
Kad gamintu 50/50
Kad po lygiai tvarkytusi
Kad normaliai uzdirbtu
Kad pajegus butu
Kas gaunasi?
o jus paziurekit KOKIUS tuos vienisus vyrus ir kokias vienisas moteris pazistat.
Kiek as pazistu vyru, kuriem jau per 35 ir iesko moteru, tai...na nelabai kas is ju gero. Megejai pagerti, bedarbiai ar keiciantys darbus kaip kojines, be issilavinimo, be kazkokiu rimtesniu perspektyvu arba neatsitraukiantys nuo mamu sijonu. Ar pazistu kuris issiskyres jau 2 kartus, moka alimentus 3 vaikam. Yra smurtautojas, kuris gyvenimo drauge kaip bokso kriause sumuses buvo, mieste tokia istorija nepamirstama ir po n metu. Kuri mores su tokiais sukurt seima? Taip, yra ir geru, bet ju tikrai mazai. Labai mazai. Bent as asmeniskai nepazistu vyresniu (sakykim nuo 35 metu) ir vertu demesio.
Bet vat moteris vienisas pazistu, deja, priesingybes vienisiems vyrams. Visos issilavine, su aukstaisiais, visos turincios darbus, yra ir karjera nebloga padariusiu, bet... turincios aukstus reikalavimus kandidatams. Bet ziurint i tokius "kanditatus", tai nieko keisto.
Papildyta:
neretai dar vyrai nori, kad moteris daug uzdirbtu ir turetu savo busta, nes jie neturi, tai iesko pas ka persikraustyt, kad nuomos moket nereiketu. Na, ir pas tokia atiskrauscius, tai jau ir buitis sutvarkyta, nereikia taupyt baldam, buitinei technikai ir t.t. - viskas yra!
Oi, moterys,
ar jūs bent perskaitote, ką parašau čia..? Iki galo..? Ar manote, kad ateinu čia tik pasigirt savimi, daugiau nieko..? Turiu gi gamtos dovaną -- aiškinti žmonėms sudėtingus dalykus paprasta, jiems suprantama kalba. Ir rašau gana rišlius tekstus su išbaigtom mintimis ir moralu dar gale. Kad mokytųsi visi. -- Naudokitės tuo, ką darau čia taigi. Kol aš dar čia... O ne vykite mane lauk visais tais savo "mandras / pasikėlęs / pagyrūnas / egocentrikas / etc.
Juk rašiau šiandien jau čia, kad blogai būna, kai nebelieka tos Matricos ant akių. Tos dūminės uždangos, kuris mus paverčiau kiek neįgaliais. Kuomet įsimylime kažką... Tai vadinama hormonais. Motulė gamta juos sugalvojo, kad neišnyktume. Motulei visai nesvarbu, kas kam tinka ten, ar netinka iš tikrųjų. Jei esmė -- pati žmonijos tąsa
Motulei gamtai irgi nelabai rūpi, panašu, kur dėti visus tuos/ tas, kuriems (-ioms) "za sorok / pidisiat". Jie jau tąsos nebedarys gi.. Patiems tenka rūpintis savimi tokiems jau štai taigis.. O sekasi tame ne visiems vienodai...
Leksa,
per žinias pranešė, kad danai uždraudė burkas viešumoje. Čia ne Danija - tavo laimei. Bet mes visada jiems iš paskos gi. Išvada: ruošk keisti savo fotkę čia
O jei rimčiau, kurrr tos tavo išsilavinusios, gražios, žavios kandidatės..? Nesu angelas tikrai, bet TIKRAI nesu ir tas tipinis, kurio profilį aprašei čia tik ką...
Tai kad didelius reikalavimus bieni kitiems kelia.
Vyrai nori,kad:
Skaniai ir nuolat gamintu
Tvarka namuose darytu
Grazi butu,seksuali
Proto neknistu, nereguliuotu
Moterys nori:
Kad gamintu 50/50
Kad po lygiai tvarkytusi
Kad normaliai uzdirbtu
Kad pajegus butu
Kas gaunasi?
Tai, kad nebutinai, zinau vyriski, ir gamina, ir tvarkytis moka ir uzdirba neblogai 40+, vieniskas, skundziasi, kad neranda moters, nuosirdziso parastos, kad nedomintu tik pinigai... O yra moteru, kurios ir gamina ir tvarkosi ir grazios ir vis tiek vyru neranda , sako visokie girtuokliai ar alfonsai tik persasi.
Pamenu vienas vyras naslys liko apie 50m , tai vaje, kad moterys ten i ji kabinosi, maciau net viena , tik susipazine, o ji jo namus, kad tvarke vale, valgyt gamino, darzus ravejo , o vis tiek jis su kita susimete o ir tas kur rasiau, kad 40 + vienisas, sako pacios moterys kabina , telefonus kisa, mastau, nu nejau jau tokia beda su vyrais didele, kad is to per dieelio noro net pacios juos atbaido?
Leksa:
Papildoma info apie save:
man 47, dirbu tame pačiame darbe jau net 12 metų [ nekeičiu darbų kaip kojinių taigi ]
Gyvenu Vilniuje. Gražioje vietoje gana. Turiu kur gyventi, persikraustyti galiu ir nesiskubint niekur. Nebent be gaaalo žavi būtų ir pati manęs labai labai labai norėtų... Taip iš karto dar -- [ kas per briedas būtų čia.. :P :D ]
Net žurnalistai mane myli. Nors turiu juos nuolat mokinti rašyti tekstus,
neiškraipant esmės -- 179 laipsniais neretai..
</p><p>per žinias pranešė, kad danai uždraudė burkas viešumoje. Čia ne Danija - tavo laimei. Bet mes visada jiems iš paskos gi. Išvada: ruošk keisti savo fotkę čia
</p><p></p><p>O jei rimčiau, kurrr tos tavo išsilavinusios, gražios, žavios kandidatės..? Nesu angelas tikrai, bet TIKRAI nesu ir tas tipinis, kurio profilį aprašei čia tik ką...
</p>
profilio nekeisiu, kaip ir paraso ir aplamai nieko. Kaip yra, taip ir liks. Nemegstu keist. Susitaikyk
Mano pazistamos kur? Na, mano mieste, kur daugiau. Yra devinciu uniformas, yra siaip dirbanciu. Nors siaip, visos mano pazistamos ne vien vidurine baige, jei ne su aukstuoju, tai bent su aukstesniuoju. Ir siuo metu visos be isimties dirba. O va ar zavios ir grazios, tai sorry, bet as sprest negaliu, manes moterys netraukia
Papildyta:
Ok, o kokia iki siol patirtis moteru fronte? Kiek santuoku buta, vaiku, gyvenimo draugiu?
o jus paziurekit KOKIUS tuos vienisus vyrus ir kokias vienisas moteris pazistat.
Bet vat moteris vienisas pazistu, deja, priesingybes vienisiems vyrams. Visos issilavine, su aukstaisiais, visos turincios darbus, yra ir karjera nebloga padariusiu, bet... turincios aukstus reikalavimus kandidatams. Bet ziurint i tokius "kanditatus", tai nieko keisto.
Papildyta:
neretai dar vyrai nori, kad moteris daug uzdirbtu ir turetu savo busta, nes jie neturi, tai iesko pas ka persikraustyt, kad nuomos moket nereiketu. Na, ir pas tokia atiskrauscius, tai jau ir buitis sutvarkyta, nereikia taupyt baldam, buitinei technikai ir t.t. - viskas yra!
virsuje kaip tik apie pazystmus parasiau. 35 tai dar pati jaunyste. As turejau omeny vyresnius zmones, virs 40. As gal atvirksciai moteru vienisu beveik nepazystu, siuo metu gal tik viena, bet ji labai keistuole 40+ netekejusi, vaiku neturi, vis susiranda kazkokius netikusius vyrus, viska ten jiem atiduoda, su vedusiais susideda, tiki ,kad mes zmonas ir t.t. dar viena buvo, tai susirado jau per interneta toki kaip ci apasakius, nedirba, ji ji islaiko, jis kakzokia pensija gauna, nu nera dar jam 65, bet buna paankstintos tam tikrom grupem, bet keistuolis labai, o ji tiek jau buvo nusivylusi, kad sake bet koks tiks,kad ir chronius, sake isgydys, tai panasu ir susirado ai dar viena irgi pries kelis metus chroniu susirado, garzi moteris irgi isislavinusi, nors Airijoej indus plauna, kalbos nelabai moka, ka tuos echroniusoe randa nezinau, toks vyriskis, kuri zmona mete, vis keikia zmona, kaip Idomucia, aiskina, koka jis geras vyras buvo, o ji matai kita susirado
Man kazkaip zmogaus isilavinimas, tikrai ne pirmoje vietoje, svarbu, kad zmogum butu, saziningas pirmiausia su savim, labai svarbu man, tiek vyras, tiek moteris, o kai nukrenta i puikybe , koks as saunus/sauni , tai niekam nepatrauklus pasidaro...
Prieš man paleidžiant į eterį viešai visą savo gyvenimo istoriją [ dėl ko aš pagalvosiu gal dar... Šiek tiek privatumo, sako, nepamaišė dar nei vienam, ne..? ], bent galiu žinoti, kiek toli tas "tavo miestas" nuo manojo? Nes savąjį aš jau įvardinau... Jei paaiškės, kad ten "kažkur, kur burkas nešioja visos moterys" , tai man menka paguoda bus turbūt..?
o ir tas kur rasiau, kad 40 + vienisas, sako pacios moterys kabina , telefonus kisa, mastau, nu nejau jau tokia beda su vyrais didele, kad is to per dieelio noro net pacios juos atbaido?</p>
o pagal ka tas pazistamas sprendzia, kad taip jau visas moteris jo pinigai domina? Ir kiek jau jis tu pinigu turi? Kazkoks jo pasikelimas man cia atrodo. Milionierius tipo
Ar nebus kaip mano kaimynas, kuris irgi isivaizdina, kad aplink vien barakudos, tik is jo pinigus ismelzt nori, nes viena pasake (po pusmecio draugystes), kad tas gimtadieniui jai net geliu nenupirko. Tai tam skupailai ir atrodo, kad visos moterys jo paskutinius centus islupt is ranku nori. Bet kad butu ten is ko...ubagas ir tiek. I kavine nepakvies - gi brangu, geliu nenupirks - o kam. Nera normaliu moteru, gi visos jo turgu nori
Papildyta:
</p>
nuo taves bus virs 100 km, bet Lietuva dar