Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Paskutinė dainuška šiam gražiam vakarui. [ DJ uždaro "larioką" ].

https://www.youtube....h?v=V7iCZQgK0SQ

P.S.

Per TV6 "radiją" tik ką džiugiai pranešė, kad lietuviai alkoholio išgeria mažiau. Nuo 13,2 litrų grynojo spirito 2016 m. iki 12,3 litro 2017 m. Išvada: laukime prekiavimo alkoholiu valandų sutrumpinimo iki 18:00 darbo dienomis... :P

Atsakyti

As tau nuotaka turiu,Klajokli,o tu iskart siausiesi...nu nenori tai nereikia..

Atsakyti

Sėlija,

Aš nesakiau, kad nenoriu. O šiauštis man būdinga. Juk rašiau, kas būna, kai šuniui tenka vėl vilku patapt... :P

Ta, kuri su manim norės prasidėti (rimtai prasidėti, o ne tik susirašinėt metų metais ;), turės būti TIKRA NARSUOLĖ... Net neturiu fantazijos įsivaizduot tokios, neturiu visai ... :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 20:55)

</p><p>koks tau skirtumas, kiek man metų. Juk nesirinksi tikrai tokio..? Tiek jau ir pats supratau -- dar iš praeitų kartų tongue.gif Nors... šiandien tu kažkokia ramesnė -- mano atžvilgiu. Tas guodžia -- kažkiek irgi tongue.gif
</p><p></p><p>Beje, mano įsivaizdavimu, į šitą mūsų "sielos kertelę" jei ir papuola koks vyriškis, tai jam kaip minimum turi būti "za sorok". Ką čia reikėtų veikt jaunesniems..?? Taigi visi mes čia augę dar "prie ruso". Rusų kalba geriausiai mokam iš visų užsienio kalbų. Viskas aišku su šita karta taigi biggrin.gif
</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Plika akim matosi, kad apie 50.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 21:22)
<p>Paskutinė dainuška šiam gražiam vakarui. [ DJ uždaro "larioką" ].
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=V7iCZQgK0SQ'>https://www.youtube.com/watch?v=V7iCZQgK0SQ</a>
</p><p></p><p>P.S.
</p><p>Per TV6 "radiją" tik ką džiugiai pranešė, kad lietuviai alkoholio išgeria mažiau. Nuo 13,2 litrų grynojo spirito 2016 m. iki 12,3 litro 2017 m. Išvada: laukime prekiavimo alkoholiu valandų sutrumpinimo iki 18:00 darbo dienomis... tongue.gif
</p>

Jei dėl manęs, tai alko net išvis galėjo būt neatsiradęs, per paskutinę vakarienę ir per tą galėjo vandenį su citrina jie gerti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 18:49)
Nes tu vusur kisi savo tiesas. Pagal tave tai tik tu teisingai gyveni, teisingai myliesi, teisingai vaikus augini, teisingai valgai ir geri. Tu gali puslapiu puslapius plesytis iridynedama savo tiesas. Tu tiesiog nesupranti, kad gali buti kitaio ir zmonems yra gerai taip kaip jie gyvena/ elgiasi.

Va ir siandien anoj temoj nusisnekejai, kad moterys , besisasaugodamos nuo nestumu/ vaiku, kitais gyvenimais atgims kieminem katem. Nu tu normali?

Skirtumas toks, kad mergaites greiciau bresta ir vyresnis vyras, o ne moteris yra normalu.
.

Ne as visikai taip negalvoju, kazkokius absurdus rasote, aisku, as turiu savo nuomone apie gyvenima, bet ir jus turite ir as rasau apie savo, jus apie savo, o kas ten zino, kuri teisnigiausia ta nuomone mirksiukas.gif

Gal galima nemaisyti temu, gali ten manes uzklausti, ka kaip kodel rasiau? o ne tampyti minciu nuotrupas po kitas temas, po n metu?

Cia yra asmeniska, visi bresta skirtingai ir jau kaip bebutu 20m veliau tikrai nebresta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 20:55)
Rene'
na, pagaliau išsiaiškinom. Dabar bent neabidna man...  Užimta moteris, taškas. biggrin.gif -- Mane guodžia tai, kad mano kulinariniai gebėjimai kiek pranoksta tavojo šito. Nors ne ženkliai...

4u.gif na va, pakilo mano praba. O tai tokia anokia išranki, kartelę užkėlusi ir visokia kokia, bigsmile.gif
Tu nuovokesnis už kaimyną mano. Abu vienu metu 6-7 metus našlavom, jis nepanoro pas mane užeiti, (pas kitas našleles, šelmis, lakstė), o dabar kaip ir norėtų, bet nesupranta vis, kodėl jau nebegalima. biggrin.gif
Pamenu gražius žodžius J. Miliauskaitės pasakytus. Apie buvimą vienai. Ji pasakė gražiau, bet aš tiksliai nepamenu. Sakė, kad viena - laisva ir savarankiška, ar tiesiog tavęs niekam nereikia.
(Žiedą iš tikro nešioju seną. )
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 22:02)
Ne as visikai taip negalvoju, kazkokius absurdus rasote, aisku, as turiu savo nuomone apie gyvenima, bet ir jus turite ir as rasau apie savo, jus apie savo, o kas ten zino, kuri teisnigiausia ta nuomone mirksiukas.gif

Gal galima nemaisyti temu, gali ten manes uzklausti, ka kaip kodel rasiau? o ne tampyti minciu nuotrupas po kitas temas, po n metu?

Cia yra asmeniska, visi bresta skirtingai ir jau kaip bebutu 20m veliau tikrai nebresta.  mirksiukas.gif

Ania? Tai kad tik metai ir dar vieni metai praejo kai tu apvarei visus kitaip nei tu gyvenancius.

Tai dabar " uzklausiu"( kas per zodis) kodel tu rasai tokias nesamones, kad moteris, saugodamasi ir nenoredama pastoti , pagal tave kita gyvenima atgims kiemine kate? K9nkretus klausimas. Noretusi konkretaus, nepaklodinio audinio atsakymo. Su pagristais faktais, tik ne su tavo nupusimais.

Aa. TAI YRA ASMENISKA. . Tada tylek, o nevadink kitaip mastanciu nei tu, nesveikais, nenormaliais, su sutrikimais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 22:12)
Ania? Tai kad tik metai ir dar vieni metai praejo kai tu apvarei visus kitaip nei tu gyvenancius.

Tai dabar " uzklausiu"( kas per zodis) kodel tu rasai tokias nesamones, kad moteris, saugodamasi ir nenoredama pastoti , pagal tave kita gyvenima atgims kiemine kate? K9nkretus klausimas. Noretusi konkretaus, nepaklodinio audinio atsakymo. Su pagristais faktais, tik ne su tavo nupusimais.

Aa. TAI YRA ASMENISKA. . Tada tylek, o nevadink kitaip mastanciu nei tu,  nesveikais, nenormaliais, su sutrikimais.

jus temu nesumaiset, kiap tai siejasi su sia tema?
kazkiap ziuriu su lietuviu kalba tamstai prastai, gal del to taip ir nesuvokiat ka rasau?
Užklausti
užklaus|ti, užklausia, užklausė pateikti užklausą. užklausimas.
https://www.zodynas....nas/U/uzklausti

Kaip noresiu taip ir vadinius, ta ir rasysiu, jusu tikrai neatsiklausiu, jei jus tuom tikit, ka rasot tai ir nerasykit man, ka kaip man daryti gyvenime, pradekit taip sakant nuo saves, jau atsibodot mirksiukas.gif
nustokit tersti temas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2018 - 21:21

"laisva ir savarankiška, ar tiesiog tavęs niekam nereikia."

Papildysiu:

"Laisva ir savarankiška!" -- čia niekam neįsipareigojusios moters sąmonės balso riksmas.

"Tavęs niekam nereikia..." -- čia tos pačios moters pasąmonės balso kuždesiukas... [kai ne darbuose, naktimis ypač...]

Pasąmonė visada kažka perdavinėja sąmonei. Tik pastaroji selektyviai priima šia informaciją.

Tuo tarpu sąmonė aplamai neturi ką perdavinėt pasąmonei, deja. Taip jau motulė gamta surėdė...

Darom išvadas taigi... :P

Atsakyti
Bet taip idomiai gaunasi, vyrai dejuoja, kad nera geru moteru, jiem tinkamu, moterys, kad nera geru vyru, tai kaip is tikruju yra? bigsmile.gif
Atsakyti

Pati klausi, pati atsakei: "jiems / joms TINKAMŲ".

O koks klausimas buvo taigi..?? :D

Atsakyti