Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Klausykit, o jums čia visoms patinka tokie, kurie žadina jūsų gailestį tik..? Kąą..?

(Iš manęs to) nesulauksit! :P

Eisiu verčiau paskui tą blondiną [ kurio taip ir neturėjau garbės pažint ]  :)

Ir dar: jeigu tektų vis tik pasirinkt vieną iš dviejų, kuo privalau būti: "pagyrūnu", ar "dantų griežiku", tai jau tas pirmasis variantas tikrai mažiau kenksmingas atrodo bent..? :P

Tavo klaida - priskirti visoms moterims tas pačias savybes. Kaip sakoma, kiekvienam Šrekui sava Fiona.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 31 gegužės 2018 - 18:31

Rene',

kažkaip painiai / klaidinančiai buvai surašius viską prieš kelias dienas. Ėjo tąsyk kažkokios užuominos apie tą seną savo žiedą. Ir pan. :P

O šiandien gi parašei jau aiškiai, kad tas tavųjų barščių srėbėjas kaip liko, taip ir liko. Viskas esamuoju laiku, jokio būtojo [ kartinio / dažninio ]. Nieko jam nenutiko taigi. Tau irgi :)

Mano interpretacija: turi tu tą savo "berankį viršininką" -- nėra jis tau didelis autoritetas ten labai, bet, matyt, jau prisirišai prie jo kažkaip vis vien..? Normalu turbūt..? :)

Sėkmės Tau! :)

Atsakyti

"Tavo klaida - priskirti visoms moterims tas pačias savybes. Kaip sakoma, kiekvienam Šrekui sava Fiona."

Kaip tau geraiii, kad TU klaidų nedarai jokių :P

https://www.youtube....h?v=9FQRoFgq-lM

;)

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2018 05 31, 19:25)
Smerkia dažniausiai tos, laimėje ir nelaimėje išgyvenusios, aš komentarų esu susilaukus iš tų, kurias vyrai muša. Ir ką tu joms, jos geresnės.

Jos geresnės. Jos išlaikė. bet kokia kaina. o mes pabėgom. unsure.gif
Dėl tų daugybės pasimatymų. Kai mirus vyrui, dukra susiruošė išvykt į studijas, priregistravo mane į pažintis, :kad turėtum su kuo nueit arbatos išgert". Pradėjau rašinėtis. Pirma anketa, buvau naivi ir nuoširdi. Gedulas buvo labai sunkiai, labai jau link depresijos man arti buvo. Ypač likus vienai vakarais. Tai tos arbatos buvo tam, kad nuo savęs pabėgt, atimt iš liūdesio bent pora valandų ir paplepėti su kuo nors. Ko gero, nebuvau labai puiki kompanija, bet patys tos kavytės prašėsi biggrin.gif Iš tikro buvo daug gražių, nuoširdžių pokalbių, bet dar nebuvo laikas santykiams. tai va. vėliau jau tą anketą išmečiau. paskui, praėjo laikas ir atėjo laikas ax.gif
Atsakyti

Ten buvo daina -- nuo visų jūsų to blondino, kuris klaidų irgi nedarė niekad :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 19:32)
<p>Rene',
</p><p>kažkaip painiai / klaidinančiai buvai surašius viską prieš kelias dienas. Ėjo tąsyk kažkokios užuominos apie tą seną savo žiedą. Ir pan. tongue.gif
</p><p></p><p>O šiandien gi parašei jau aiškiai, kad tas tavųjų barščių srėbėjas kaip liko, taip ir liko. Viskas esamuoju laiku, jokio būtojo [ kartinio / dažninio ]. Nieko jam nenutiko taigi. Tau irgi smile.gif
</p><p></p><p>Mano interpretacija: turi tu tą savo "berankį viršininką" -- nėra jis tau didelis autoritetas ten labai, bet, matyt, jau prisirišai prie jo kažkaip vis vien..? Normalu turbūt..? smile.gif
</p><p></p><p>Sėkmės Tau! smile.gif
</p>

Tai aš jau šiandien visą dieną ir atsiprašinėju už tą klaidų stilių biggrin.gif
tų barščių aš nepaneigiau, tik pasakiau, kad pernai apie juos rašiau, suvalgyti ir pamiršti. šiandien lašišą taršo biggrin.gif Sėlija mirksiukas.gif biggrin.gif a, po metų prisiminsi?
na, jau nėra berankis, kai ėjomės gyvent, su pompa sakė "oooo, aš moku PATS išsivirti barščius ir išsikepti kiaušinienę". jis viską pasakė teisingai, tik mano laki fantazija toli nuplaukus buvo. kad jau bendrai taip, maistą ruošti moka. O jis būtent, tiksliai r aiškiai įvardijo: barščius( stiklainį atidarius į puodą išverst) ir kiaušinienę moka. Viskas biggrin.gif
Žmogus kaip žmogus, kiekvienas žmogus- vis kita planeta, ištisas pasaulis ax.gif
Atsakyti

Ale,Klajokli,ko gi cia toks izeidus  , galanda babces dantis,nu tegu galanda,ko tu cia taip jautriai :rolleyes:  Klausyk ,a tai kokio tu amziaus mazdaug? Za sorok?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 31 gegužės 2018 - 18:58

Tai aš jau šiandien visą dieną ir atsiprašinėju už tą klaidų stilių biggrin.gif
tų barščių aš nepaneigiau, tik pasakiau, kad pernai apie juos rašiau, suvalgyti ir pamiršti. šiandien lašišą taršo biggrin.gifSėlija mirksiukas.gifbiggrin.gifa, po metų prisiminsi?
na, jau nėra berankis, kai ėjomės gyvent, su pompa sakė "oooo, aš moku PATS išsivirti barščius ir išsikepti kiaušinienę". jis viską pasakė teisingai, tik mano laki fantazija toli nuplaukus buvo. kad jau bendrai taip, maistą ruošti moka. O jis būtent, tiksliai r aiškiai įvardijo: barščius( stiklainį atidarius į puodą išverst) ir kiaušinienę moka. Viskas biggrin.gif
Žmogus kaip žmogus, kiekvienas žmogus- vis kita planeta, ištisas pasaulis ax.gif

Jep.Lasisa,tai lasisa.Deduos i makufeli :D​ 

Atsakyti

"Tavo klaida - priskirti visoms moterims tas pačias savybes. Kaip sakoma, kiekvienam Šrekui sava Fiona."

Kaip tau geraiii, kad TU klaidų nedarai jokių :P

https://www.youtube....h?v=9FQRoFgq-lM

;)

Darau, ne apie tai kalba. Tau čia visos paišo niūrią ateitį, o kiek moterų gyvena su sadistais, kurie jas muša, terorizuoja, joms tu lobis.

Atsakyti
Betgi kodėlgi nė viena čia neateina ir to lobio neišsikasa. Paikos mergos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 31, 18:26)
Lutuke, o negi ne? Tai kas tada svarbiausia žmogui, jei nebūt laimingam?
Pameni Karlsoną, kuris gyveno ant stogo ir yra pasakęs, kad laimė yra uogienės stiklainyje, nes kur gi dar galėtų ji būti. bigsmile.gif
Mūsų temoj  laimė yra darnūs santykiai, darni šeima.

Man svarbiau tobuleti. O laime tai kas is vis? darni seima, juk ne stabilus kazkoks daiktas ta darna riekai kurti kasdien, dirbti su savim reikia kasdien, aisku smagu pasidziaugti, kai kazkas pasiseka, bet mes zmones turim visko voduje ir pykcio ir meiles, tai kartais ir liudim, kartais dziaugemes, kartais jauciames laimingi, kartais ne. Darni seima aisku geris, bet kas kaip visgi ta darnuma juk supranta. Kaip Idem rase, kad nesvarbu niekas, svarbu zmonem gerai, bet kartais tas zmonem gerai nuveda i degradacija...
Gal geriau visgi save pasitvarkyti, o ne isikibus laikytis kakzokiu baimiu ir sakyti bele as laiminga, nes daznai t alaime buna laikina. Pvz nesenai isirusi Vilcinsko seima, nu is kart matesi, kad ten nieko gero nebus, klausiausi kazkada tos zmonos interviu, kai dar buvo susituoke, nu jiem gerai tai gerai, as nenoriu niekam nieko aiskinti, tik sneku teorriskai, kad galima su savo visais trukumais, baimem, negatyvais gyventi ir ieksoti jiems tarpti patogios aplinkos, o galima ir tvarkytis ir tobuleti. O jei salia bus tinkamas mylintis zmogus, kuri myli , tai nuo to tik abiem geriau bus...
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2018 05 31, 18:28)
Taip. Ir taip giliai giliai pažiūrėjus, kas daro žmogų laimingą, tai ne kažkokios paviršutiniškos vertybės. Kasdien dirbu su labai daug žmonių, labai palengvėjo, kai į kiekvieną pradėjau ziūrėt kaip į individualybę.

tai butent, kad individualybe ir tas laimes suvokimas skirtingas, kaip sakiau alkoholikui laime gauti buteli, ar tikrai ta laime musu tikroje kelrode zvaigzde?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2018 - 19:46

Rene',

na, pagaliau išsiaiškinom. Dabar bent neabidna man...  Užimta moteris, taškas. :D -- Mane guodžia tai, kad mano kulinariniai gebėjimai kiek pranoksta tavojo šito. Nors ne ženkliai... :P

Būkim biedni verčiau. Iki lobio man toooli -- nereikia čia to sarkazmo tiek gal irgi..? :P

Sėlija,

koks tau skirtumas, kiek man metų. Juk nesirinksi tikrai tokio..? Tiek jau ir pats supratau -- dar iš praeitų kartų :P Nors... šiandien tu kažkokia ramesnė -- mano atžvilgiu. Tas guodžia -- kažkiek irgi :P

Beje, mano įsivaizdavimu, į šitą mūsų "sielos kertelę" jei ir papuola koks vyriškis, tai jam kaip minimum turi būti "za sorok". Ką čia reikėtų veikt jaunesniems..?? Taigi visi mes čia augę dar "prie ruso". Rusų kalba geriausiai mokam iš visų užsienio kalbų. Viskas aišku su šita karta taigi :D

Atsakyti