Papildyta:
susirgo žmogus, na visiems gi būna... ėmė persekioti narius, kabintis prie visko, kad kažkur pasigyrei, kad kažkur ne taip parašei kaip poniai norisi. Nupušo namie sėdėdama, ne dyvai
Man jei ir eina anzius, tai as savo gyvenima susitvarkius , ne taip kaip tu sedi viena savo suni apsikabinus ir nieko pas tave gero nebenusimato.
Sergi tu. Sociopatija.
Tai aisku juokinga , kai forume gyries, kad esi grazi. Kompleksus kavoji, nes realiai gi save matei. Na ir as maciau .
Tai nepasakok nesamoniu, lyg nezinociau ia rasei sani ubuntu nicais.
žinot, man patiktų, jei čia senaties terminas sueitų, tarkim, metai, ir ankstesni beverčiai plepalai išbluktų
Jau kiek kame žmogus kažko esi pasakęs, kad tada nuo nuotaikos priklausė ar kitų dalykų, tos minutės tiesa, tada gal taip atrodė, ar išėjo iš konteksto. Ir metai po metų šarkos nešioja, kas tu buvai, kokiu nicu praeitam gyvenime, neleidžia užsimiršti
O jeigu žmogus, pakeitęs nicą sau pasižadėjo būti geras
Gi sakiau, kad netiktu i vaikus O kaip paciai atrodo? normalu butu jusu vyro amziaus zmogui su savo dukru draugem draugauti?
Kodel jums tinka 20m vyresni vyrai, o moterys jau netinka, koks skirtumas?
Papildyta:
Nes tu vusur kisi savo tiesas. Pagal tave tai tik tu teisingai gyveni, teisingai myliesi, teisingai vaikus augini, teisingai valgai ir geri. Tu gali puslapiu puslapius plesytis iridynedama savo tiesas. Tu tiesiog nesupranti, kad gali buti kitaio ir zmonems yra gerai taip kaip jie gyvena/ elgiasi.
Va ir siandien anoj temoj nusisnekejai, kad moterys , besisasaugodamos nuo nestumu/ vaiku, kitais gyvenimais atgims kieminem katem. Nu tu normali?
Skirtumas toks, kad mergaites greiciau bresta ir vyresnis vyras, o ne moteris yra normalu.
Papildyta:
Uztat, kad nebuna. Lipa pastoviai ant to pacio greblio.
Beje, mane čia irgi mušė daug kas -- nuo pat pradžių -- už tai, kad giriuosi tik čia ištisai. Koks pasikėlęs ČMO, maždaug...
Bet aš dėl to nesipaaarinu. Laikas visiems parodys, kad sakiau visuomet tik tiesą juk
[ Na, šskyrus tą vietą, kur apie psichoterapeutą. Ten bajeris buvo, ok ok ]
Komentaras (smulkiuoju šriftu): pradedu kažkiek virškinti, ką rašinėju. Kad nebūtų taip, kaip Žaves... eee... persiprašau, Rene' ;) Su tom visom šarkom, ta prasme...
</p><p>Bet aš dėl to nesipaaarinu. Laikas visiems parodys, kad sakiau visuomet tik tiesą juk
</p><p> [ Na, šskyrus tą vietą, kur apie psichoterapeutą. Ten bajeris buvo, ok ok ]
</p><p></p><p><strong>Komentaras (smulkiuoju šriftu):</strong> pradedu kažkiek virškinti, ką rašinėju. Kad nebūtų taip, kaip Žaves... eee... persiprašau, Rene' ;) Su tom visom šarkom, ta prasme...
</p>
Man tai pvz blondinas patiko. Jam girtis nereikejo.
Man tai pvz blondinas patiko. Jam girtis nereikejo.
Ir man. Labai labai.
aš tai dažnai sau pasižadu būti gera. Ir ne nuo pirmadienio, o nuo tiesiog dabar. Gal netgi kurį laiką sekasi
Blondinas istisai gyresi.
</p>
Negalima sakyt, kad vieniša dama gyveno pasileidusi, vyrus kaip kojines keitė, arba kaip pirštines. Galantiškai sakoma "ja byla v poiskė". Man gėda pačiai prisimint tuos visus 65 pirmus prie kavos pasimatymus (tikrai tiek, buvau susikaičiavus) , antrų buvo žyyymiai mažiau dabar gėda sutikt man juos, tuos veidus matytus bet kur: kine, teatre, humanoj. Iįsyk ištirpstu išblunku betgi turėjau kažkaip iki šičia ateit, kad tuos barščius man būtų kas srebia
Taigis keičiu sau nicą ir verdu barščius, į svetimus anei akies kraštuko nebeužmetu
Tik šiaip čia jus, dar tebeieškančias, truputį aplankiau.
Negalima sakyt, kad vieniša dama gyveno pasileidusi, vyrus kaip kojines keitė, arba kaip pirštines. Galantiškai sakoma "ja byla v poiskė". Man gėda pačiai prisimint tuos visus 66 pirmus prie kavos pasimatymus (tikrai tiek, buvau susikaičiavus) , antrų buvo žyyymiai mažiau dabar gėda sutikt man juos, tuos veidus matytus bet kur: kine, teatre, humanoj. Iįsyk ištirpstu išblunku betgi turėjau kažkaip iki šičia ateit, kad tuos barščius man būtų kas srebia
Taigis keičiu sau nicą ir verdu barščius, į svetimus anei akies kraštuko nebeužmetu
Tik šiaip čia jus, dar tebeieškančias, truputį aplankiau.
Smerkia dažniausiai tos, laimėje ir nelaimėje išgyvenusios, aš komentarų esu susilaukus iš tų, kurias vyrai muša. Ir ką tu joms, jos geresnės.
Klausykit, o jums čia visoms patinka tokie, kurie žadina jūsų gailestį tik..? Kąą..?
(Iš manęs to) nesulauksit!
Eisiu verčiau paskui tą blondiną [ kurio taip ir neturėjau garbės pažint ]
Ir dar: jeigu tektų vis tik pasirinkt vieną iš dviejų, kuo privalau būti: "pagyrūnu", ar "dantų griežiku", tai jau tas pirmasis variantas tikrai mažiau kenksmingas atrodo bent..?