Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Monteverte, o tu pati vaikų turi? Laikas gi eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 31 gegužės 2018 - 17:38
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 31, 18:35)
cambalai, ir greitai reikia, nes ir polinkis genetinis, ir amžius eina... vargšas žmogus, iš tikro 4u.gif
Papildyta:

susirgo žmogus, na visiems gi būna... ėmė persekioti narius, kabintis prie visko, kad kažkur pasigyrei, kad kažkur ne taip parašei kaip poniai norisi. Nupušo namie sėdėdama, ne dyvai smile.gif

Man jei ir eina anzius, tai as savo gyvenima susitvarkius tongue.gif , ne taip kaip tu sedi viena savo suni apsikabinus ir nieko pas tave gero nebenusimato.

Sergi tu. Sociopatija.
Tai aisku juokinga , kai forume gyries, kad esi grazi. biggrin.gif Kompleksus kavoji, nes realiai gi save matei. Na ir as maciau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 18:29)
Einu ir eisiu ten kur noresiu. Man atrodo sitoj temoj buvau dar pries tave.
Tai nepasakok nesamoniu, lyg nezinociau ia rasei sani ubuntu nicais.

4u.gif žinot, man patiktų, jei čia senaties terminas sueitų, tarkim, metai, ir ankstesni beverčiai plepalai išbluktų biggrin.gif
Jau kiek kame žmogus kažko esi pasakęs, kad tada nuo nuotaikos priklausė ar kitų dalykų, tos minutės tiesa, tada gal taip atrodė, ar išėjo iš konteksto. Ir metai po metų šarkos nešioja, kas tu buvai, kokiu nicu praeitam gyvenime, neleidžia užsimiršti biggrin.gif
O jeigu žmogus, pakeitęs nicą sau pasižadėjo būti geras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 31 gegužės 2018 - 17:50
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 18:00)
Tai , jei neidomus, tai ko i kokia jau 5 ta tema ateinat ir man aiskinat apie ta mano intymu gyvenima ir poziuri i ji doh.gif paciai nepabodo?nera apie ka daugiau senketi?ka noresiu ta taip ir  vadinsiu, uzdrausit?  bigsmile.gif

Gi sakiau, kad netiktu i vaikus  mirksiukas.gif O kaip paciai atrodo? normalu butu jusu vyro amziaus zmogui su savo dukru draugem draugauti?
Kodel jums tinka 20m vyresni vyrai, o moterys jau netinka, koks skirtumas?
Papildyta:

Nes tu vusur kisi savo tiesas. Pagal tave tai tik tu teisingai gyveni, teisingai myliesi, teisingai vaikus augini, teisingai valgai ir geri. Tu gali puslapiu puslapius plesytis iridynedama savo tiesas. Tu tiesiog nesupranti, kad gali buti kitaio ir zmonems yra gerai taip kaip jie gyvena/ elgiasi.
Va ir siandien anoj temoj nusisnekejai, kad moterys , besisasaugodamos nuo nestumu/ vaiku, kitais gyvenimais atgims kieminem katem. Nu tu normali?

Skirtumas toks, kad mergaites greiciau bresta ir vyresnis vyras, o ne moteris yra normalu.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 05 31, 18:45)

O jeigu žmogus, pakeitęs nicą sau pasižadėjo būti geras bigsmile.gif

Uztat, kad nebuna. Lipa pastoviai ant to pacio greblio.
Atsakyti

Beje, mane čia irgi mušė daug kas -- nuo pat pradžių -- už tai, kad giriuosi tik čia ištisai. Koks pasikėlęs ČMO, maždaug...

Bet aš dėl to nesipaaarinu. Laikas visiems parodys, kad sakiau visuomet tik tiesą juk :D

[ Na, šskyrus tą vietą, kur apie psichoterapeutą. Ten bajeris buvo, ok ok :P ]

Komentaras (smulkiuoju šriftu): pradedu kažkiek virškinti, ką rašinėju. Kad nebūtų taip, kaip Žaves... eee... persiprašau, Rene' ;)  Su tom visom šarkom, ta prasme... :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 18:55)
<p>Beje, mane čia irgi mušė daug kas -- nuo pat pradžių -- už tai, kad giriuosi tik čia ištisai. Koks pasikėlęs ČMO, maždaug...
</p><p>Bet aš dėl to nesipaaarinu. Laikas visiems parodys, kad sakiau visuomet tik tiesą juk biggrin.gif
</p><p> [ Na, šskyrus tą vietą, kur apie psichoterapeutą. Ten bajeris buvo, ok ok tongue.gif ]
</p><p></p><p><strong>Komentaras (smulkiuoju šriftu):</strong> pradedu kažkiek virškinti, ką rašinėju. Kad nebūtų taip, kaip Žaves... eee... persiprašau, Rene' ;)  Su tom visom šarkom, ta prasme... tongue.gif
</p>

Man tai pvz blondinas patiko. Jam girtis nereikejo.
Atsakyti

Man tai pvz blondinas patiko. Jam girtis nereikejo.

Ir man. Labai labai.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 18:49)
Uztat, kad nebuna. Lipa pastoviai ant to pacio greblio.

rolleyes.gif aš tai dažnai sau pasižadu būti gera. Ir ne nuo pirmadienio, o nuo tiesiog dabar. Gal netgi kurį laiką sekasi ax.gif
Atsakyti

Blondinas istisai gyresi.

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 18:55)
</p><p></p><p><strong>Komentaras (smulkiuoju šriftu):</strong> pradedu kažkiek virškinti, ką rašinėju. Kad nebūtų taip, kaip Žaves... eee... persiprašau, Rene' ;)  Su tom visom šarkom, ta prasme... tongue.gif
</p>

Negalima sakyt, kad vieniša dama gyveno pasileidusi, vyrus kaip kojines keitė, arba kaip pirštines. Galantiškai sakoma "ja byla v poiskė". Man gėda pačiai prisimint tuos visus 65 pirmus prie kavos pasimatymus (tikrai tiek, buvau susikaičiavus) biggrin.gif , antrų buvo žyyymiai mažiau bigsmile.gif dabar gėda sutikt man juos, tuos veidus matytus bet kur: kine, teatre, humanoj. Iįsyk ištirpstu išblunku bigsmile.gif betgi turėjau kažkaip iki šičia ateit, kad tuos barščius man būtų kas srebia rolleyes.gif
Taigis keičiu sau nicą ir verdu barščius, į svetimus anei akies kraštuko nebeužmetu ax.gif
Tik šiaip čia jus, dar tebeieškančias, truputį aplankiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 31 gegužės 2018 - 18:27

Negalima sakyt, kad vieniša dama gyveno pasileidusi, vyrus kaip kojines keitė, arba kaip pirštines. Galantiškai sakoma "ja byla v poiskė". Man gėda pačiai prisimint tuos visus 66 pirmus prie kavos pasimatymus (tikrai tiek, buvau susikaičiavus) biggrin.gif, antrų buvo žyyymiai mažiau bigsmile.gifdabar gėda sutikt man juos, tuos veidus matytus bet kur: kine, teatre, humanoj. Iįsyk ištirpstu išblunku bigsmile.gifbetgi turėjau kažkaip iki šičia ateit, kad tuos barščius man būtų kas srebia rolleyes.gif
Taigis keičiu sau nicą ir verdu barščius, į svetimus anei akies kraštuko nebeužmetu ax.gif
Tik šiaip čia jus, dar tebeieškančias, truputį aplankiau. mirksiukas.gif

Smerkia dažniausiai tos, laimėje ir nelaimėje išgyvenusios, aš komentarų esu susilaukus iš tų, kurias vyrai muša. Ir ką tu joms, jos geresnės.

Atsakyti

Klausykit, o jums čia visoms patinka tokie, kurie žadina jūsų gailestį tik..? Kąą..?

(Iš manęs to) nesulauksit! :P

Eisiu verčiau paskui tą blondiną [ kurio taip ir neturėjau garbės pažint ]  :)

Ir dar: jeigu tektų vis tik pasirinkt vieną iš dviejų, kuo privalau būti: "pagyrūnu", ar "dantų griežiku", tai jau tas pirmasis variantas tikrai mažiau kenksmingas atrodo bent..? :P

Atsakyti