QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 15:34)
Nu tai aisku, kad niekur. Tai tik tavo eiliniai teiginiai, kur daugelis prasilenkia su realybe.
Apie visus tu kalbejai. Rasei - " dievas zmoguoi dave burna ir visa kita. Kas i burna tas i burna, kur sisiukai ten sysiukai, kur kakuciai ten kakuciai". Net nebekelsiu ka rasei ubunte budama, jau apie nares sunu k* rvinyku kuri isvadinai ikelta buvo. Kas is to, vartaisi kaip sliuzas.
Jus ka nors girdejusi apie Froida Edipo, Elektros kompleksus? apie vaiku saugumo poreikiu patenkinima ir nora kompensuoti, ko negauta is tevu paskui is partneriu?nelabai tikriausiai, kad tokius vejus rasot. cia gi psichologijos pagrindai, siuolaikines, jau nuvalkiotos tiesos
man keista, kad kazkas apie tai negirdejes.
jei zmogus is darnios pakankamai seimos, jei turi normalia saviverte, nepilnas baimiu jis susiras daug maz panasaus amziaus partneri, tinkantis i tevus ar mamas, tai kompensacija kompleksu, baimiu, nepatenkintu poreikiu, kas buna dar kazkiek normos ribose ir kai jau buna visikas nukrypimas, kai pradeda traukti vaikai ar paaugliai suaugusius zmones...apie ta samiones filtra ir sneku suagusio zmogaus niekad netrauks daug jaunesni, jei jam viskas gerai, juk kai buvom paaugliai mus trauke ir seskualiai gal net kiti paaugliai, bet kai suaugam ta trauka dingsta ar nedingo jums? tai ir yra tas filtras, kazkam jis neisideda tinkamoje vietoje, tinkamu laiku.
Gal as geriau zinau apie ka kalbejau?
, kalbejom apie gejus, sakiau kad jus santykiai lytiniai man iskrypinmas, nes sikna skirta kakuciam o ne santykiam, apie sysiukus is vis nesnekajau, nes ne i tema, cia jau prisifantazavot ir ape jokias glamones nesnekejau, grynai tik apie homoseksualius snatykius , tai gal nustokit man primetinet savas fantazijas?
Jums ziuriu nepabosta paskui mane ir Monteverte vaikscioti ir visuose temose bardaka padaryti? ir kosk galu gale jus reikalas mano poziuris i intymu pasauli?
jus ka man persates, kabinat, aukelti sugalvojot ar ka?
ne jums su manim santuyiauti ar gyventi, tai gal kokiu valerijonu isgerkti ir eikit kitas temas tersti, jau kur pradejot?