Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

manau problema apvirto aukštyn kojom su tuo ilgu draugavimu. kai greitai einasi susimest gyvent, tai vis atidedama santuoka, vaikai, šeimos kūrimas. iki kitą pusę lazda perlinko, nei kaip anksčiau jauni ir tų vaikų ir tų vedybų buvo
Papildyta:
bigsmile.gif Manojo trumpas rankas ilgas liežuvis atstoja. pompastiškai ir pagarbiai mane "NAMŲ MEISTRU" vadina. kas man iš to, jei jis visą gyvenimą viršininkavęs, naujom valdiškom mašinom važinėjęs, jei rato pakeist nemoka. O aš, pasirodo, moku. Imi pati ir darai. Jam daugelis buities dalykų- staigmena (arba apsimeta). imi reples ir jungi skalbyklę, džiovyklę, viryklę (jei užsimanei naujos ir jis tau nupirko bigsmile.gif ). Kai kalba eina apie maisto ruošimą, tai jis prisimena, kad per amžius amžinuosius jo šeimoj buvo darbų pasiskirstymas, jis 30-metų šaldytuvo atidaręs nebuvo, skalbinių nelygino. bet kai kalba eina kaip viryklei degiklius pakeist, tai jau aš namų meistras. Iš pradžių buvo pikta, nes gi rankos tos pačios, jeigu aš galiu susilankstyti savo marškinėlius, kodėl tu negali pasidėti savųjų. Paskui pradedi į viską žiūrėti filosofiškai ir viskas yra gerai. netingi- padarai ką nors, tingi tai tingi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 31 gegužės 2018 - 12:48

Šaunuoliai tai šaunuoliai būtų. Bet... jei reikėtų PATIEMS gimdyti... kur pasidėtų visa romaaantika..??? :P :D

Virga,

čia tau:

https://www.youtube....h?v=DCkbfyk6XGc

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 31, 09:49)
Aš žmonių nebijau (kai kai kurie), net translyčiui galiu rašyti biggrin.gif
Be to, vyrai paprastai daug fainesni pašnekovai. Visgi, nelabai įsivaizduoju vyruko, kuris forume imtų taip psichiniai elgtis pvz. kaip tu bigsmile.gif

Tikrai kad taip. Ypac kai esi " vadove" pareigose. Laiko buna ne tik sm , oruose, burtuose, bet ir az visiems rasineti. biggrin.gif

Kad psichine tai forume tu pas mus mirksiukas.gif . Paziurek i save is sono. Bet kokia savaite jau ramesne, gal gydyma pradejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 31 gegužės 2018 - 13:16
cia vieno mano fb draugo parasyta mintis, negaliu nepasidalinti, del to moteru amziaus :

"Bobiški biški plepalai. Moterys gražiausios 40. Mano kolega, profesionalios Kauno lovelasų genties ekspertas protino mane, atvažiavusį 23-jų daryti Kaune architektūros: matyk tik keturiasdešimtines. Tik esmę matyk..."
Atsakyti
QUOTE(Antanas 12 @ 2018 05 31, 11:19)
Pažiūrėjau google tą buvusį Vilniaus merą Joną Pinskų.
Aš esu absoliučiai nieko prieš santuokas, draugystes, esant dideliam amžiaus skirumui, tačiau manau, kad vyresnis vyras turėtų labiau save prisižiūrėti, nei mačiau paminėtoje foto.
Man taip pat 52, o mano draugei 33. Turėdamas tą omeny,  labai prisižiūriu save -  savo veidą, plaukus, savo kūną.
Daug treniruojuosi,  todėl mano kūnas yra raumeningas, atletiškas, idealus pilvo presas.
Man pačiam yra baisu žiūrėti į kai kuriuos mano amžiaus vyrus, turinčius jaunas žmonas ar drauges, o atrodančius kaip dieduškos.
Žodžiu  - vyresnio amžiaus vyras, mano manymu, turėtų daryti viską, kad sumažinti išvaizdos skirtumus.
Jei to nedaroma, tokia pora atrodo tikrai laaabai  nepatraukliai.

Tai beabejo vyras, o ypac vyresnis turi prisiziuret save. Tada ir tas amziaus skirtumas ne taip matysis.
Bet kalba buvo apue tai, kad liutuke raso, kad nenormalu 40 imtmeciui 20 imtmete turet. Nematau niek9 nenormalaus, jei mergina subrendusi, o vyras prisiziurejes ir jei jie kartu ne del kazkokiu tai isskaiciavimu.
Va tas Hopkinsas is Hanibalo filmo senas diedelis, bet sportuoja, turi savo sarmo, tai manau ir jo jaunesne zmona visai gerai su juo jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 10:24)
<p><strong>Antanai, </strong>
</p><p>aš už vyrus. Bet... ką darysi dar po 10-12 metų, blin...?? Tuomet jau JOKIE sportai / priežiūros nebepaslėps tavo natūraliai suglebusių raumenų. O nuo Viagros dideliais kiekiais pareina širdelė. Ir greitai paein, girdėjau... tongue.gif
</p><p></p><p>Ach tu šventas nauvume... Jau tie vyyyyyyrai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
</p>

Nenorinčiam ką nors keisti - visada atsiranda priežasčių to nedaryti, norintis - viskame randa galimybę.
Tiek Stalone, tiek Švarcas atrodo puikiai, juolab greit jie švęs savo 70-mečius.
Aš iš savo 52 metų, 40 metų esu sporte.
Beje, puikiai atrodančius, ne pagal amžių jaunus žmones, dažniausiai aš sutinku fitneso salėse.
Visi jie treniruojasi visą savo sąmoningą gyvenimą.
Beje, yra jaunų moterų kategorija, kuri renkasi vyresnius vyrus, nes yra pavargusios nuo jaunų vyrų nedėmesingumo, narcisizmo ir egoizmo.
Šiomis ligomis aš nesergu. ;)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 14:07)
Tikrai iad taip. Ypac kai esi " vadove" parwigise. Laiko buna ne tik sm , oruose, burtuose, bet ir az visiems rasineti. biggrin.gif

Kad psicjlhine tai forume tu pas mus mirksiukas.gif . Paziurek i save is sono. Bet kokia savaite jau ramesne, gal gydyma pradejai?

Gydymą sakai? biggrin.gif Greitai nuomonę keiti biggrin.gif Greitai nuomonę keičia tik nebrendylos, neišmanėliai, tai taip, tai kitaip jau suokia tongue.gif

QUOTE(cambala @ 2015 02 24, 17:23)
Prisiminiau viena filma, lyg vadinosi ''Meile dideliame mieste''(rusiskas) - ten buvo tokia psichologe, bandanti padeti moterims susitvarkyti su ju problemomis. Tik vat pati savo asmeninio gyvenimo nemokejo tvarkytis :oh . Nors tai ir filmas, bet nabejoju, ar psichologai gyvena be jokiu problemu :hm .

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 31, 14:14)
cia vieno mano fb draugo parasyta mintis, negaliu nepasidalinti, del to moteru amziaus :

"Bobiški biški plepalai. Moterys gražiausios 40. Mano kolega, profesionalios Kauno lovelasų genties ekspertas protino mane, atvažiavusį 23-jų daryti Kaune architektūros: matyk tik keturiasdešimtines. Tik esmę matyk..."

Va cia tai didesnis nenormalumas, kai 20 imetis ziuri i 40 moteris.
Kai Pugaciova tekejo uz Kirkorovo- truputi nenormaliai atrode. Na o uz Galkino - tai tikrai iskrypimas. Spakliuokis kiek nori, nu bet bobule jau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 31, 14:17)
Gydymą sakai? biggrin.gif Greitai nuomonę keiti biggrin.gif Greitai nuomonę keičia tik nebrendylos, neišmanėliai, tai taip, tai kitaip jau suokia tongue.gif
biggrin.gif

Nea, nepradejai gydymo. Vel šiza puola tave 4u.gif .
Atsakyti
Sorry, Švarcui šiais metais bus 71, o Stalonei 72.
Atsakyti

Maladiec, Antanai!

Dabar bent supratau, kodėl Antanas 12 pas tave uždėta = 52 - 40, tipo?  ;)

Švarcas su Stallone puikiai nebeatrodo. Vien todėl, kad mes pernelyg gerai juos pamenam jaunus dar [ plg. Konanas Barbaras / Griovėjas arba Esminis instinktas ]. Bet -- kaip vyrai savo amžiaus grupėje -- jie atrodo gerai, sutikčiau :)

Atsakyti
[quote=cambala,2018 05 31, 13:21]
Kai Pugaciova tekejo uz Kirkorovo- truputi nenormaliai atrode. Na o uz Galkino - tai tikrai iskrypimas. Spakliuokis kiek nori, nu bet bobule jau.
Papildyta:

Kas netinka tau, tas nebūtinai turi ir kitam netikti.
Turėjau 45 metų draugę, į kurią spoksodavo jauni bernai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 31, 14:21)

tai gal jus pasipreskit ar tai normalu jums ar ne smile.gif
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 20:33)
O kodel 40 imtmetis negali ieskotis 20 imtmetes? Jei save prisiziurintis, nedieduko isvaizdos, visai normalu dairytis i jaunesnes. Buna ir jaunom vyresni patinka. Man 18 ikinei irgi toks vienas 40 imtmetis patiko. Brandus, protingas. Neperseniausiai buves Vilniaus meras vede jauna moteri. Skaiciau, kad ji dirbo savivaldybej ir pati pirma sms tam vyrui parase, kad jis jai patinka.

ar cia tik diedai seni gal i su jaunesnem, o moteriai nevalia? bigsmile.gif
Atsakyti