QUOTE(Antanas 12 @ 2018 05 31, 11:19)
Pažiūrėjau google tą buvusį Vilniaus merą Joną Pinskų.
Aš esu absoliučiai nieko prieš santuokas, draugystes, esant dideliam amžiaus skirumui, tačiau manau, kad vyresnis vyras turėtų labiau save prisižiūrėti, nei mačiau paminėtoje foto.
Man taip pat 52, o mano draugei 33. Turėdamas tą omeny, labai prisižiūriu save - savo veidą, plaukus, savo kūną.
Daug treniruojuosi, todėl mano kūnas yra raumeningas, atletiškas, idealus pilvo presas.
Man pačiam yra baisu žiūrėti į kai kuriuos mano amžiaus vyrus, turinčius jaunas žmonas ar drauges, o atrodančius kaip dieduškos.
Žodžiu - vyresnio amžiaus vyras, mano manymu, turėtų daryti viską, kad sumažinti išvaizdos skirtumus.
Jei to nedaroma, tokia pora atrodo tikrai laaabai nepatraukliai.
Tai beabejo vyras, o ypac vyresnis turi prisiziuret save. Tada ir tas amziaus skirtumas ne taip matysis.
Bet kalba buvo apue tai, kad liutuke raso, kad nenormalu 40 imtmeciui 20 imtmete turet. Nematau niek9 nenormalaus, jei mergina subrendusi, o vyras prisiziurejes ir jei jie kartu ne del kazkokiu tai isskaiciavimu.
Va tas Hopkinsas is Hanibalo filmo senas diedelis, bet sportuoja, turi savo sarmo, tai manau ir jo jaunesne zmona visai gerai su juo jauciasi.