Šviesele ir kitos
visų pirma, aš šitos temos nesukūriau. Aš ją atgaivinau iš 2014-ųjų. Skaitykite nuo pradžių, blin. Ir neverskite mane pradėti keiktis rusiškai. Nemėgstu to, nors moku...
Antra, kaip jau vakar rašiau, nesu iš tų vyrų, kurie sėdi forumuose (tame tarpe ir SM) 24/7. Turiu, ką veikti gyvenime šiaip. Tikėkit netikėkit. Kita vertus, kuriai čia iš jūsų reikėtų tokio, kuris tik ir sėdi forumuose, a?? Tai va
Trečia, žinau, ko noriu. Šūdo nemalu tik. Bet kol kas nei jūs manęs matėte, nei aš jūsų. Ko jūs norite dabar? Kad foto savo įkelčiau čia iš karto? Ji tebėra drauguose, jeigu ką. Susiraskite
Išvada: neskubinam įvykių, pabendraujam. Ateina savaitgalis, be to. O dar toks lietingas, kaip tyčia
Pozityvas: panašu, kad bus laiko pasėdėti prie kompo. Visiems. Turėsit noro ir kantrybės, pabendrausim. Ne viskas daroma tik "ČIA ir DABAR". Jau prisidariau ČIA ir DABAR gyvenime. Pasimokiau
Restoranuose moku pats. Jeigu iki to tik prieisim. Termosų po parkus nesinešioju.
Tam kartui tiek. A presto!
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 04 28, 00:13)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71596682" data-time="1493327210"><div><p>Oi, dabar as suprantu, nu kokia as senobine, tikrai gerai viena nare sake
.
Nu uzmusk mane, niekada pirma vyrui neparodysiu, kad domina. Ne tas, tai kitas, reiskia likimas toks.
Papildyta:
Todel ir vienas ( -isas). Moterys nori konkretumo.</p></div></blockquote><p>Vyrai irgi dabar priprate, kad moteris ir pirma demesi parodys, ir dar sumokes. O po to kojines isskalbs. Sitas va irgi atejo, sukure tema ir tikisi, kad ateis nares kaip turguje save isstatys, pasakos gyvenimus, ko nori, ko iesko, o tas tik youtube nuorodas des su daugtaskais be jokio konkretumo.
</p>