Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tu net sapnuose nesapnuoji kokių juodų kerčių savyje žmonės gali turėti. Tu tiesiog niekada neišsikalbėjai nuo dūšios su tokiais žmonėmis, neatsivėrė tau jie ar neperskaitei tam tikruose šaltiniuose apie tokius. Aš esu tas žmogus, kuriam nuo vaikystės žmonės labai atsiveria, nes mato mane kaip labai patikimą.

Čia nereikia jokių ypatingų galių.Kiekvienas žmogus turi slaptą kertelę, ir kurios išlenda toks gaivalas, kad neduok dieve.Tą pastebiu pas labai ramius žmones.Va, jie tai kai kada pridaro, net negali patikėti.Ir nužudo, ir nusižudo.Bijau tylenių.

Atsakyti
Tyli kiaulė gilią šaknį knisa
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 15, 18:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72500779" data-time="1568546868"><div><p> Tu net sapnuose nesapnuoji kokių juodų kerčių savyje žmonės gali turėti. Tu tiesiog niekada neišsikalbėjai nuo dūšios su tokiais žmonėmis, neatsivėrė tau jie ar neperskaitei tam tikruose šaltiniuose apie tokius. Aš esu tas žmogus, kuriam nuo vaikystės žmonės labai atsiveria, nes mato mane kaip labai patikimą.
</p></div></blockquote><p>Čia nereikia jokių ypatingų galių.Kiekvienas žmogus turi slaptą kertelę, ir kurios išlenda toks gaivalas, kad neduok dieve.Tą pastebiu pas labai ramius žmones.Va, jie tai kai kada pridaro, net negali patikėti.Ir nužudo, ir nusižudo.Bijau tylenių.
</p>

tai todėl man ir juokinga, kai sako: žmonės iš prigimties geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 17:06)
arba tiesiog, kad jie turi mažiau, jiems nesiseka taip
na daleiskime: dvi suaugę draugės, abi augino vaikus kaip mokėjo geriausiai, o vienos vaikai normal, darbingi ir visa kita, o kitos - alkoholikai. Nu iš kur atsiras tokia Marija žemėje šventenybė, kad širdyje nepavydės anai jos dorų vaikų? Ta pirma draugė džiaugsis, kad vaikai tą, vaikai aną (gero kažką), o ta ką pasakys? o mano vėl geria. Nu ir natūrali abyda, natūralus pavydukas nori nenori išlys.

Visaip gal buna nuo zmogaus priklauso, kas nesupranta savo klaidu, aisku pyks ant kitu, pavydes ar net stengsis pakenkti. Kitas ieskos budu, kaip pataisyti situacija smile.gif
Nezinau as kazkaip apie kitus zmones daug negalvoju ir nesilyginu su kazkuo, jei turiu bedu , jas sprendziu, kokia prasme leisti energija pavydam? kiekvienam savas likimas, savos klaidos ir savi pakilimai.
Is isores dazna seima atrodo vos ne ideliai, o viduje visur savos bedos, tai jei vienu momentu atrodo vau smagu jiem, turi pvz dideli , grazu nama, o kitoje srityje kazkas ne taip, kazkokios ligos uzpuola ar nelaimes ir t.t.
kiek stebiu gyvenima, tai daug maz pas visus tiek pat buna tiek geru, tiek blogu momentu, tik skritingi, vieniem zmonem vieni dalykai skaudesni, kitiem kiti.

Man patiko nesenai selo interviu ziurejau, sako vaziavau gatve su savo gera masina, uzpultas depresijos, ir pamaciau viena porele sukiuzuseme golfe, sako, jie pavydejo man, o as pavydejau jiem, nepazodziui cia, bet mintis ta, kad jei noresim visada rasim, kam pavyrdei, bet jei noresim, galesim pasidziaugti uz kitus ir isgyventi savo gyvenima toks , koki turim, o pasidziaugti ir paverkti visiem tenka sioje zemeje...

Baisiausia, kai zmones gyvena ne savo gyvenima ir nespeja juo pasimegauti isgyventi tai kas jiem duota...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 18:18)

zmogaus prigimtyje ir geris ir blogis, ka ugdo ta ir turi, bet pas visus visko yra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 15, 18:31)
zmogaus prigimtyje ir geris ir blogis, ka ugdo ta ir turi, bet pas visus visko yra.

bingo smile.gif žmoguje yra visko. Juokingas tas, kas tai neigia
Atsakyti

Visi mes gimstame geri.O paskui,jau kaip koks auklėjimas papuola.Ar kaip aplinkybės susiklosto.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 15, 18:39)
Visi mes gimstame geri.O paskui,jau kaip koks auklėjimas papuola.Ar kaip aplinkybės susiklosto.
</p>

Zmogaus viduje is esmes jau yra visos energijos, tiek geros tiek blogos, tik priklausomai, ka zmogus ugdys, aisku ir tevu didele itaka, tas ir augs. Bet jau kai pradeda vaikscioja, sneketi, jau matosi gana gerai asmenybe , kuri zinoma dar ugdysis , augs, vystysis.
Tiek, kad mazi vaikai nelabai sugebes daug blogio padaryti, bet tikrai ne angeliukai visi gime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 19:37)
bingo smile.gif žmoguje yra visko. Juokingas tas, kas tai neigia

Bet tu visada akcentuoji blogi. Visur ji matai. Visokias neigiamas mintis, emocijas. Na kada tu spinduliavai geriu? Aisku, kad visokiu zmoniu yra. Bet tada as gyvenime sutikau zymiai daugiau geru zmoniu. Jie atsirasdavo kartais visai netiketai, nuspalvindavo pasauli mazu gerio laseliu ir palikdavo siluma mano sirdyje visam gyvenimui. Ir as stengiuosi panasiai gyventi, nes viskas ratu, Monteverte, viskas grizta. Tu pati neskleidi gerio, todel ir pritrauki neigiamus zmones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 16:18)

tau patiktu Jordan B. Peterson ir jo mintys.
Pažiūrek youtube.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 15, 18:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72500948" data-time="1568560700"><div><p>tai todėl man ir juokinga, kai sako: žmonės iš prigimties geri vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Visi mes gimstame geri.O paskui,jau kaip koks auklėjimas papuola.Ar kaip aplinkybės susiklosto.
</p>

nes nieko negali dar pasakyti ir padaryti, tik rėkia, valgo ir kakoja biggrin.gif
Atsakyti

Arbūziuk, tu tik dabar sužinojai,kad pas mus yra tokia juodoji skylė? Kurioje gali pranykti viskas?

Apie kokia juoda skyle jus cia kalbat 😅😅😅   jei ten apie taupykle ,tai gyvos jos rausvos ,dar pamenu ,lietuviskos .o tu juodziu tai nezinau ,per tv tai tamsios bet gal darbscios 😂😂😂.

Jei apie prasme tos taupykles tai taip ir yra ,vyrai bobom atiduoda pinigus 😎

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 15, 19:16)
Bet tu visada akcentuoji blogi. Visur ji matai. Visokias neigiamas mintis, emocijas. Na kada tu spinduliavai geriu? Aisku, kad visokiu zmoniu yra. Bet tada as gyvenime sutikau zymiai daugiau geru zmoniu. Jie atsirasdavo kartais visai netiketai, nuspalvindavo pasauli mazu gerio laseliu ir palikdavo siluma mano sirdyje visam gyvenimui. Ir as stengiuosi panasiai gyventi, nes viskas ratu, Monteverte, viskas grizta. Tu pati neskleidi gerio, todel ir pritrauki neigiamus zmones.  4u.gif

tai geriau, jei praeičiau pro šalį? pvz. kaip kelios bobos taršė Lutukę? Kodėl nepagyrei Burbančios, kad jinai irgi stojosi į jos pusę? Ok, manęs nemėgai (bet kaip gali nemėgti, jei esi tokia gera? unsure.gif blink.gif ) Tau gi, gerajai unsure.gif blink.gif buvo labai gražu skaityti, kai ją taršė. Geroji tu mūsų gėrio dalintoja Aimėja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti