QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 17:06)
arba tiesiog, kad jie turi mažiau, jiems nesiseka taip
na daleiskime: dvi suaugę draugės, abi augino vaikus kaip mokėjo geriausiai, o vienos vaikai normal, darbingi ir visa kita, o kitos - alkoholikai. Nu iš kur atsiras tokia Marija žemėje šventenybė, kad širdyje nepavydės anai jos dorų vaikų? Ta pirma draugė džiaugsis, kad vaikai tą, vaikai aną (gero kažką), o ta ką pasakys? o mano vėl geria. Nu ir natūrali abyda, natūralus pavydukas nori nenori išlys.
Visaip gal buna nuo zmogaus priklauso, kas nesupranta savo klaidu, aisku pyks ant kitu, pavydes ar net stengsis pakenkti. Kitas ieskos budu, kaip pataisyti situacija
Nezinau as kazkaip apie kitus zmones daug negalvoju ir nesilyginu su kazkuo, jei turiu bedu , jas sprendziu, kokia prasme leisti energija pavydam? kiekvienam savas likimas, savos klaidos ir savi pakilimai.
Is isores dazna seima atrodo vos ne ideliai, o viduje visur savos bedos, tai jei vienu momentu atrodo vau smagu jiem, turi pvz dideli , grazu nama, o kitoje srityje kazkas ne taip, kazkokios ligos uzpuola ar nelaimes ir t.t.
kiek stebiu gyvenima, tai daug maz pas visus tiek pat buna tiek geru, tiek blogu momentu, tik skritingi, vieniem zmonem vieni dalykai skaudesni, kitiem kiti.
Man patiko nesenai selo interviu ziurejau, sako vaziavau gatve su savo gera masina, uzpultas depresijos, ir pamaciau viena porele sukiuzuseme golfe, sako, jie pavydejo man, o as pavydejau jiem, nepazodziui cia, bet mintis ta, kad jei noresim visada rasim, kam pavyrdei, bet jei noresim, galesim pasidziaugti uz kitus ir isgyventi savo gyvenima toks , koki turim, o pasidziaugti ir paverkti visiem tenka sioje zemeje...
Baisiausia, kai zmones gyvena ne savo gyvenima ir nespeja juo pasimegauti isgyventi tai kas jiem duota...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 18:18)
tai todėl man ir juokinga, kai sako: žmonės iš prigimties geri
zmogaus prigimtyje ir geris ir blogis, ka ugdo ta ir turi, bet pas visus visko yra.