QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 15, 14:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500777" data-time="1568546754"><div><p>Kazkas yra pas tave. Geru zmoniu apsuptyje bunant tokiu parašų, kaip pas tave, niekas niekada nerašys.
Ko man galima pavydeti...
Jauno vyro, storų leškų
Net balsu pradejau juoktis parašius
Kiekvienas kazko pavydi kazkam. Bet galima pavydeti baltai ir galima juodai. Cia jau nuo zmogaus priklauso kokios spalvos jo siela.</p></div></blockquote><p>Ne nu Burba, toks jausmas ka tik i SM atejai. Tu nematei kiek cia geru linkejimu? </p><p></p><p>O as nesuprantu kaip grozio pavydi. Gal kai busiu sena ir suvytusi, as irgi pavydesiu. Man dabar taip grazu grazios moterys. Turiu keleta FB draugiu. Nu blyn, kaip nulietos. Ziuri ir seile varva. </p>
Ko man galima pavydeti...
Jauno vyro, storų leškų
Net balsu pradejau juoktis parašius
Kiekvienas kazko pavydi kazkam. Bet galima pavydeti baltai ir galima juodai. Cia jau nuo zmogaus priklauso kokios spalvos jo siela.</p></div></blockquote><p>Ne nu Burba, toks jausmas ka tik i SM atejai. Tu nematei kiek cia geru linkejimu? </p><p></p><p>O as nesuprantu kaip grozio pavydi. Gal kai busiu sena ir suvytusi, as irgi pavydesiu. Man dabar taip grazu grazios moterys. Turiu keleta FB draugiu. Nu blyn, kaip nulietos. Ziuri ir seile varva. </p>
Nu va...pavydi, pavydOle tu
As tai megstu uzpavydeti taip, kad mane tai skatintu pasitempti, geriau padaryti kazka. Vienu zodziu - duotu tonuso tobuleti.