Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 15, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500777" data-time="1568546754"><div><p>Kazkas yra pas tave. Geru zmoniu apsuptyje bunant tokiu parašų, kaip pas tave, niekas niekada nerašys.
Ko man galima pavydeti... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Jauno vyro, storų leškų vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Net balsu pradejau juoktis parašius vartotojo įkelta nuotrauka

Kiekvienas kazko pavydi kazkam. Bet galima pavydeti baltai ir galima juodai. Cia jau nuo zmogaus priklauso kokios spalvos jo siela.</p></div></blockquote><p>Ne nu Burba, toks jausmas ka tik i SM atejai. Tu nematei kiek cia “geru” linkejimu? </p><p></p><p>O as nesuprantu kaip grozio pavydi. Gal kai busiu sena ir suvytusi, as irgi pavydesiu. Man dabar taip grazu grazios moterys.  wub.gif  Turiu keleta FB draugiu. Nu blyn, kaip nulietos. Ziuri ir seile varva.  wub.gif </p>

Nu va...pavydi, pavydOle tu biggrin.gif

As tai megstu uzpavydeti taip, kad mane tai skatintu pasitempti, geriau padaryti kazka. Vienu zodziu - duotu tonuso tobuleti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 15:23)
ne, tu jį įdėjai sau, nes tu bijai 4u.gif ir po to tu pati apsiraminai 4u.gif teisingai padarei, nes tas, kas perdaug lenda į kitų asmeninius gyvenimus, pajuokinėja visaip ir pan. ir jei neturi be galo stiprių apsaugų, tas nukenčia pats mirksiukas.gif

jokios vidinės ramybės tau niekas nepavydi, nes tu jos neturi. Nebūna tiesiog Visatoje tokių dalykų, kad jei žmogus bijo aukščio ar bijo tarti žodį, kad kaimynų vaiką iš savo kiemo gražiai išprašyti ar kaimynę mamą su jos vaiku, tai jis absoliučiai ramus ir visiškai stabilus. Toks žmogus kaip tik turi daug psichologinių blokų ir tam tikro tipažo problemų, bet ne vidinės ramybės smile.gif

Tai zinojai, kad tau idejau, ir burbai nepasakei. biggrin.gif Nebijau as taves. Tu man nei drauge, nei priese. Netikiu tavo galiom. Tiesiog esi gyvenime pasimetes zmogus.

Tu nesuvoki is viso kas yra vidine ramybe, nes pati draskaisi del kiekvieno sudo. Vien paranojiskas vyro sekimas daug ka pasako. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 15, 14:47)
Tai zinojai, kad tau idejau, ir burbai nepasakei.  biggrin.gif Nebijau as taves. Tu man nei drauge, nei priese. Netikiu tavo galiom. Tiesiog esi gyvenime pasimetes zmogus.

Tu nesuvoki is viso kas yra vidine ramybe, nes pati draskaisi del kiekvieno sudo. Vien paranojiskas vyro sekimas daug ka pasako.  smile.gif

žinojau, kad sau įdėjai 4u.gif manąjį irgi pasiskaitei apie gerus žmones ir ne tokius mirksiukas.gif
gerai, pakankamai gabi esi, pasidarei išvadas mirksiukas.gif

tik ne tau apie ją iš viso pasakoti ir kalbėti. Aš bent nekalbu apie tai ir nemeluoju kaip tu biggrin.gif

Atsakyti
Pavydi tik tie, kurie jaučiasi necisaverčiai. Šeimoj, giminėj pavydo nejaučia, turiu vieną kolegę, tą baisiai pavydi asmebybė, tad nesileidžiu į artimus santykius ir tiek.
13 tūkst. Žingsnių padarėm, po treniruotės, aktyvi diena biggrin.gif
Atsakyti
Turejau labai pavydzia kolege. Ji pati susigalvodavo tam tikru dalyku ir paskui to uzpavydedavo biggrin.gif nu tokia juokinga kazkiek.
Atsakyti
O ka jum duoda zinojmas, kad jum kazkas kazko pavydi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 15, 16:43)

Atsiribojimą nuo to žmogaus
Atsakyti
nieko neduoda. Nėra žmogaus be nuodėmės. Jau vaikai ir tie kokie pavydūs, tik dėmesį reikia atkreipti, akim atmerktom gyventi ir bus aišku, kad angelų nėra. Tada reikia absoliučiai nuo visų atsiriboti į vakuumą. Nes jei nesako, kad pavydi, tai nereiškia, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 15, 14:18)
esi labai naivi (panaši į Mylimuke esi). Bet kas, kas turi nors per kruopą mažiau, gali tau pavydėti. Vat kaimynai, kurių namas centimetru žemesnis už tavo, jau gali būti tie pavyduoliai.

kas svarbiausia, kad pavyduoliai pavydi netgi ne del to,kad maziau kazko turi, o siaip nes jie pilni kompleksu....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 15, 16:43)

Duoda? g.gif
Tada atsiranda du keliai.
Vienas - savo priešus laikyk arciau saves, nei draugus.
Antras - I tau kasamą duobe gali istumti patį kasantįjį

Koki rezultata nori pasiekti, toki varianta ir pasirenki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugsėjo 2019 - 16:02
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 15, 16:58)
kas svarbiausia, kad pavyduoliai pavydi netgi ne del to,kad maziau kazko turi, o siaip nes jie pilni kompleksu....

arba tiesiog, kad jie turi mažiau, jiems nesiseka taip
na daleiskime: dvi suaugę draugės, abi augino vaikus kaip mokėjo geriausiai, o vienos vaikai normal, darbingi ir visa kita, o kitos - alkoholikai. Nu iš kur atsiras tokia Marija žemėje šventenybė, kad širdyje nepavydės anai jos dorų vaikų? Ta pirma draugė džiaugsis, kad vaikai tą, vaikai aną (gero kažką), o ta ką pasakys? o mano vėl geria. Nu ir natūrali abyda, natūralus pavydukas nori nenori išlys.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 15, 11:54)
Aš kitokį pavydą turėjau mintyje.Kai nepagrįstai pavydi kito žmogaus, kontroliuoja kiekvieną žingsnį,draugus, na viską.Ir teisinasi begaline meile.Va, tokio tipo pavydo labai bijau.

Tai kazkas kito - nepasitikejimas.
Atsakyti