Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2019 09 15, 09:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500320" data-time="1568465829"><div><p>Jo. Kazkas is pavydo prisijunges priraše visokiu šlykštybiu ant mano 'sienos' ir fb administracija panaikino mano puslapi. Niekaip jiems neirodziau, kad eto ny ja....on sam pryšol vartotojo įkelta nuotrauka

Dabartinis mano puslapis tik kaip šešėlis buvusiojo. Bet dabar as I fb net nededu visko ka kuriu. Kad maziau pavydo butu</p></div></blockquote><p>oho feisbuke ir kariaujat 😖</p><p></p>

Oi ne. Jau kur kur, o kariaujam tik mamkose biggrin.gif

Seip yra labai pavydziu zmoniu. Atrodo ir nera ko pavydeti, o pavydi visko is eilėje. Cia jau tokia zmogaus natura, as skaitau. Su tokiais zmonemis ne tik kad nesigincyju, bet ir stengiuosi nebendrauti.
Atsakyti
Idomu, ka tai sako apie zmones, kurie isivaizduoja, kad visi aplink jiems visko pavydi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 15, 10:42)
Idomu, ka tai sako apie zmones, kurie isivaizduoja, kad visi aplink jiems visko pavydi. biggrin.gif

tai sako, kad žmogaus reikiamos čakros ir nuojauta blokuota. Tu net neįsivaizduoji kiek ir kaip tave veikia aplinkiniai žmonės, net artimi draugai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 15, 10:42)

Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi biggrin.gif ypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra mirksiukas.gif biggrin.gif

Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana biggrin.gif
Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti.
Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum.
Senstu biggrin.gif

It tada galvoji - kiek reikia pagiezos tureti, kad eiti paskui ir bandyti sunaikinti zmogaus puslapi su klijentura biggrin.gif

Bet cia jus turetu buti zmogus ligonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugsėjo 2019 - 10:02
As skorpu pazistu nemazai. Vyrai normalus (tiesa, artimu asmeniniu santtkiu su skorpu nesu turejusi, tai pavydumo komentuoti negaliu).
Moterys dvieju tipu - protingos nors prie sirdies dek ir kales intrigantes pavyduoles. Antros kategorijos daugiau.
Atsakyti
As skorpionas. Nera jokio pavydumo, net nesuvokiama. Daug kas grista logika, o pavydas mazai gal susijes su logika
Atsakyti

nebuvai susidurus???? turek daugiau negu aplinkiniai ir pamatysi , atsiprasant net sik...nt pavydi 

Atsakyti

Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi biggrin.gifypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra mirksiukas.gifbiggrin.gif

Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana biggrin.gif
Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti.
Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum.
Senstu biggrin.gif

.

aplinka reikia keist,tada nebenervina .cia viena buhaltere sake taip :draugus laisvalaikiui reika rinktis is kito miesto 😁😁😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 15 rugsėjo 2019 - 10:23

Idomucija tipiškas skorpas, net klausti nereikėjo.Su niekuo nesumaišomas požiūris į moterį.Turiu klientą, tai abiejų mąstymas vienas prie vieno.Ir kai kurias frazes vienodas vartoja.Vienu metu net pagalvojau,kad čia vienas ir tas pats asmuo.

Aš kitokį pavydą turėjau mintyje.Kai nepagrįstai pavydi kito žmogaus, kontroliuoja kiekvieną žingsnį,draugus, na viską.Ir teisinasi begaline meile.Va, tokio tipo pavydo labai bijau.

O šiaip lengvai pavydima visko.Aš,šiandien juodai pavydžiu toms, kurios gyvena šiltuose kraštuose.Nes pas mus šalta, šlapia, lyja ir vėjuota.

Arbūziuk, tu tik dabar sužinojai,kad pas mus yra tokia juodoji skylė? Kurioje gali pranykti viskas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugsėjo 2019 - 10:54

Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi biggrin.gifypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra mirksiukas.gifbiggrin.gif Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana biggrin.gif Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti. Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum. Senstu biggrin.gif It tada galvoji - kiek reikia pagiezos tureti, kad eiti paskui ir bandyti sunaikinti zmogaus puslapi su klijentura biggrin.gif Bet cia jus turetu buti zmogus ligonis.
Mane irgi nervintu tavo vietoje. Kalbant apie gimines, tai musu tarp eiluciu vis praso pinigu paskolint. As esu pries. Nesitaskom mElEjonais ir tiek, kiek turiu, uzsidirbau pati. Kiti galejo ta pati padaryti, bet nedare, nes nemaste ir sventes svente, kol as susilenkus prie knygu ir su lagaminu rankoje krausciausi,  kad tik gerai gyvent.  Neseniai “pasinaudojom” MB gimine kuri grozio proceduras dare, nes ta nenorejo imt pinigu, tai kazkiek tik ikisom. As pas ja ejau ne tam, kad sutaupyt, o kad pinigus “seimoje” palikt, tai daugiau neisiu, nes nenoriu, kad ji vel jaustusi priversta ir vel reiktu ja prievartaut, kad pinigus paimtu. 

p.s. Del tavo puslapio FB labai uzjauciu. Labai labai slykstu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 rugsėjo 2019 - 10:55
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 09 15, 11:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500649" data-time="1568533911">
<div>
<p>Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi vartotojo įkelta nuotraukaypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana vartotojo įkelta nuotrauka

Senstu vartotojo įkelta nuotrauka
.</p>
</div>
</blockquote>
<p>aplinka reikia keist,tada nebenervina .cia viena buhaltere sake taip :draugus laisvalaikiui reika rinktis is kito miesto 😁😁😁</p>

Keiciu kiek imanoma. Is to dar didesnės apkalbos gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 15, 11:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500649" data-time="1568533911"> Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi vartotojo įkelta nuotraukaypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana vartotojo įkelta nuotrauka Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti. Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum. Senstu vartotojo įkelta nuotrauka It tada galvoji - kiek reikia pagiezos tureti, kad eiti paskui ir bandyti sunaikinti zmogaus puslapi su klijentura vartotojo įkelta nuotrauka Bet cia jus turetu buti zmogus ligonis.</blockquote> Mane irgi nervintu tavo vietoje. Kalbant apie gimines, tai musu tarp eiluciu vis praso pinigu paskolint. As esu pries. Nesitaskom mElEjonais ir tiek, kiek turiu, uzsidirbau pati. Kiti galejo ta pati padaryti, bet nedare, nes nemaste ir sventes svente, kol as susilenkus prie knygu ir su lagaminu rankoje krausciausi,  kad tik gerai gyvent.  Neseniai “pasinaudojom” MB gimine kuri grozio proceduras dare, nes ta nenorejo imt pinigu, tai kazkiek tik ikisom. As pas ja ejau ne tam, kad sutaupyt, o kad pinigus “seimoje” palikt, tai daugiau neisiu, nes nenoriu, kad ji vel jaustusi priversta ir vel reiktu ja prievartaut, kad pinigus paimtu. 
<p>p.s. Del tavo puslapio FB labai uzjauciu. Labai labai slykstu.</p>

Šaunuolė. As irgi draugems sakau, kai jos bando neimti is manes pinigu - draugyste draugyste, o biznis yra biznis, nes kiekvienas is to savo duoną valgom.

Aisku vienos kitoms nuolaidas padarom, bet tai cia savo valia, o ne kazkam prašant.
Atsakyti

Šaunuolė. As irgi draugems sakau, kai jos bando neimti is manes pinigu - draugyste draugyste, o biznis yra biznis, nes kiekvienas is to savo duoną valgom.

Aisku vienos kitoms nuolaidas padarom, bet tai cia savo valia, o ne kazkam prašant.

Va butent. Siaip as visada bandau geriau draugams ar pazistamiems moketi, nei “svetimiems”, bet jie daznai ta supranta kaip nora gauti paslauga pigiau ir bandydami pinigu neimt stato mane i nepatogia padeti. 

Atsakyti