QUOTE(arbuzas77 @ 2019 09 15, 11:16)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500649" data-time="1568533911">
<div>
<p>Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi
ypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra
Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana
Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti.
Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum.
Senstu
.</p>
</div>
</blockquote>
<p>aplinka reikia keist,tada nebenervina .cia viena buhaltere sake taip :draugus laisvalaikiui reika rinktis is kito miesto 😁😁😁</p>
Keiciu kiek imanoma. Is to dar didesnės apkalbos gaunasi
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 15, 11:54)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72500649" data-time="1568533911"> Tau niekas nepavydi, niekada niekas nera apkalbejes uz akiu, bandes kitus nustatineti pries tave? Reiskiasi tu esi ta, kuri visiems visko pavydi
ypač dabar, kai stoga raunancio sekso nebėra
Pavyzdziui mano vyro gimineje daug kas isivaizduoja, kad as jiems turiu brangiausius savo dirbinius DOVANOTI. S kakova perepūgu? Veideliai net persikreipia, kai pasakau, jog mokes uz metala tik, jei nori, uz darba neimsiu - padarysiu dovana
Ir ne tik gimtinė. Atrodo zmones visai man nei draugai, nei tevas motina. Seip devintas vanduo nuo kisieliaus. O ir tie unaravona viska vos ne uz dyka gauti. Jeibogu senstu, nes anksciau tokie chytruoliai nenervino, dabar kraujas uzverda, kai isgirstu- jau MAAAAAAN tai galetum. Senstu
It tada galvoji - kiek reikia pagiezos tureti, kad eiti paskui ir bandyti sunaikinti zmogaus puslapi su klijentura
Bet cia jus turetu buti zmogus ligonis.</blockquote> Mane irgi nervintu tavo vietoje. Kalbant apie gimines, tai musu tarp eiluciu vis praso pinigu paskolint. As esu pries. Nesitaskom mElEjonais ir tiek, kiek turiu, uzsidirbau pati. Kiti galejo ta pati padaryti, bet nedare, nes nemaste ir sventes svente, kol as susilenkus prie knygu ir su lagaminu rankoje krausciausi, kad tik gerai gyvent. Neseniai pasinaudojom MB gimine kuri grozio proceduras dare, nes ta nenorejo imt pinigu, tai kazkiek tik ikisom. As pas ja ejau ne tam, kad sutaupyt, o kad pinigus seimoje palikt, tai daugiau neisiu, nes nenoriu, kad ji vel jaustusi priversta ir vel reiktu ja prievartaut, kad pinigus paimtu.
<p>p.s. Del tavo puslapio FB labai uzjauciu. Labai labai slykstu.</p>
Šaunuolė. As irgi draugems sakau, kai jos bando neimti is manes pinigu - draugyste draugyste, o biznis yra biznis, nes kiekvienas is to savo duoną valgom.
Aisku vienos kitoms nuolaidas padarom, bet tai cia savo valia, o ne kazkam prašant.