Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 13, 22:18)
Geru moteru dabar nebeliko, tai aisku kas papuola

Tai neliko o normaliems vyrams ir moterims viskas ok:)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 22:59)
Apgailetinos abi esat .
Tau eilini sarsala sm sukelt, durnelei paklodes aust..

Uhuhuhuhuuuu biggrin.gif

PavydOlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 21:33)
O aš savam pati geriausia  biggrin.gif

O aaaaaaaš....O aaaaaaaš!!!
Ką čia sugalvojus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 14, 10:20)

O aaaaaaaš....O aaaaaaaš!!!
Ką čia sugalvojus?  g.gif  biggrin.gif

Pasmugiuok delnu i miego arterija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 14, 11:29)
Pasmugiuok delnu i miego arterija biggrin.gif

Uhuhuhuhuuuuu pavydOlė biggrin.gif
Atsakyti
O as o as maciau nuostabaus grozio menuli vakar, jegingai atrode virs juros pilnatis kylanti 4u.gif ir si diena atrodo sauleta grazi, mislyju ka cia gero nuveikus biggrin.gif eisiu tikriausiai gervuogiu rinkti, pats derlius, o ir skanios man tos uogos.

va kazkaip taip atrode. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2019 - 12:40
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:30)
Tai gal lutuke tympiu su suknelem aukstesnese pareigose nebenesiosi?

jei suprasi as tau vaizdinem priemonem paaiskinsiu, kaip veikia karjera musu sferoje biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2019 - 13:11
O aaaaš....O maaaaaan.... biggrin.gif vyras jau tiek makarelės prigaudė. Tai silkės darysiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:47)
Tau aktuali. Nes vyras tavo nieko iki taves nebuvo ragaves, vistiek jam norejosi kkitos pabandyt. Va ir buvo pas jus ta krize, kai jis gere. Negi tu galvoji, kad auksine skyle pas tave, kad auklejai neduodama?

tu taip saviski teisini, sakai lai pamirko savo birka i svetimus barscius? bigsmile.gif

kaip paslapti man pasakyk, is kur tu sita brieda istraukei, cia slautinis poveikis kokaino, alkoholio ar kliju uostymo? bigsmile.gif

p.s. dar vis laukiu citatu zadetu vakar, kur ten maniskis po pubus su kurmem lakste? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 14, 14:05)

As savo vaikai sakau - sukurk man mano website, kad man kas menesi nereiketu bbž kam moketi uz tai. Laiko ans neturi, jop....mat
Kiek tu imi?

Pasiuliau savo darbe bosams nupirkti jo suprogramuota simple zaidimuka i muziejus temą. Tai tie - oiiii, mes tiek pinigu neturime, va jei padovanooootuuuu

biggrin.gif simo mikasius jiems i dantis 'padovanotu'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2019 - 13:19
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 14, 14:07)
O aaaaš....O maaaaaan.... biggrin.gif  vyras jau tiek makarelės prigaudė. Tai silkės darysiu  biggrin.gif

Neblogai , tik tokios lyg maziukes?
Man skumbres irgi patinka svieziai parukytos ypac, cia airiai ne per daug jas vertina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 14, 14:13)
Neblogai , tik tokios lyg maziukes?
Man skumbres irgi patinka svieziai parukytos ypac, cia airiai ne per daug jas vertina smile.gif

Cia gi makarelkos biggrin.gif kokio dydzio nori?
Airiai gal ir nevertina, nes jie nevalge lietuviskos silkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 14, 14:12)
As savo vaikai sakau -  sukurk man  mano website,  kad man kas menesi nereiketu bbž kam moketi uz tai. Laiko ans neturi, jop....mat
Kiek tu imi?

As nekuriu asmeniskai niekam svetainiu, darbe kuriam siek tiek sudetingesnes sistemas. Siais laikais tikrai labai paprasta paciai pasidaryti yra wordpress ir panasios svetaines issirenki stiliu, isikeli nuotraukas, teksta, jei moki naudotis forumu nebus problema. Siais laikais manau Fb labiau apsimoka puslapi savo susikurti.
O svetaines nu jas dar kazkaip ir reklamuoti reikia, o FB viskas included kaip sakant smile.gif
As turiu viena juvelyra lietuviu prie draugu tai nuostabus tikrai darbai.

https://www.youtube....h?v=YWA-xbsJrVg
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 14, 14:17)
Cia gi makarelkos  biggrin.gif  kokio dydzio nori?
Airiai gal ir nevertina,  nes jie nevalge lietuviskos silkes  biggrin.gif

buna biski riebesniu kartais, pas mus netoli namu namuose rukina zmones ir pardavineja smile.gif
Nu jie is vis nera labai zuvu megejai, o geriausiai eina jiem lasisa, upetakis, cod, hake arba fish and chips lotuliukas.gif
silkiu yra, bet tai labai nedaug, acte permirkusios, zino hering , bet tikrai nepopulerus maistas.
Atsakyti