Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 19:14)
Ajai jai bigsmile.gif . Nepameni? biggrin.gif
Mano vyras tikrai saunuolis ir gerai dar pakirkina tongue.gif . Kol kas nesiskundziu smile.gif .

nu niekaip matai, apkerėjau, tai dabar klauso biggrin.gif
tai tu sado-mazo? unsure.gif tave visaip įžeidinėja, smukdo, murkdo, o tu patenkinta?
Atsakyti
Siaip tai zvengiu is lutukes vyro daikciuko pavadinto lazdele😂😂. Cia kaip pas orkestro dirigentus buna.

Nu dasigalvok tu tokio skromnumo. Kodel ne pagaliukas, desriukas, koks skrebutis😂
Ai, desriukas netinka, lutuke gi vegetare.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 18:18)
nu niekaip matai, apkerėjau, tai dabar klauso biggrin.gif
tai tu sado-mazo? unsure.gif tave visaip įžeidinėja, smukdo, murkdo, o tu patenkinta?

Sakai i ciuciuka pavertei? Prie kojos! Sedet! Kotlieto neimt!
Atsakyti
Tai kad desrelese mazai mesos siais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:09)
O tu paimk ir paklausk vyro ar jis tikrai niekur nemirke savo lazdeles.

Papildyta:

Tema sita
https://www.supermam...?...041322&st=0
Vakare nepatingesiu visos paskaityt ir tau pakist ka rasei.

as zinau, kas ir kaip musu gyvenime buvo, zinok, keista ar ne biggrin.gif nu ne visi vyrai mirko savo birkas kazkur, kaip taviskis, tikrai ne visi mirksiukas.gif

labai lauksiu ir jau zinau is anksto, bus zinutes tokios kaip Mylimuke ikele, klabam apie puba, va se tau, kur rasai apie barus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 19:23)
Siaip tai zvengiu is lutukes vyro daikciuko pavadinto lazdele😂😂. Cia kaip pas orkestro  dirigentus buna.

Nu dasigalvok tu tokio skromnumo. Kodel ne pagaliukas, desriukas, koks skrebutis😂
Ai, desriukas netinka, lutuke gi vegetare.
Papildyta:

Sakai i ciuciuka pavertei? Prie kojos! Sedet! Kotlieto neimt!

Norėtum tu tokio ciuciuko. Bet pas tave katinas, išeina morčiaut ir ilgai negrįžta
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 18:15)
aha, joa biggrin.gif musės, ne dramblio, nes įkyresnio žmogaus paieškoti reiktų
tai kad su tuo kurvizmu būtent aš ir atsimenu viską teisingai, o ne iškreiptai
Papildyta:

šiaip tai aš tokių bjaurasčių neužjaučiu kaip ji, bet net man jos gaila (o tai reiškia, kad jau ohoho kaip jai blogai). Jai nėra kur dėtis, paprasčiausiai. Kas ją kitas ims su mama ant rankų? Su vaikais būna sunkokai ima, o čia su mama.
Bet tai būtų jinai žmogus, gražiai bendrautų, pasiguostų. Visi gi tų įvairių skaudulių turim, kas iš vyro, kas iš kaimynų, kas iš giminių. Bet ne, gi pas ją tobula biggrin.gif taip tobula, kad ji tik purvais taškos biggrin.gif Ir dar kaip meluoja, kad linksminasi čia. Aš gi viską peržiūrėti galiu. Matau kas iš tiesų linksminasi, o kas rimtai nervijasi smile.gif

tai va butent, elgtusi kaip zmogus, o dabar vaidina kazka, darkosi....kazka kazkam pripaisyti bando, geriau nuo to bus, neusprantu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 18:55)
as zinau, kas ir kaip musu gyvenime buvo, zinok, keista ar ne  biggrin.gif nu ne visi vyrai mirko savo birkas kazkur, kaip taviskis, tikrai ne visi  mirksiukas.gif

labai lauksiu ir jau zinau is anksto, bus zinutes tokios kaip Mylimuke ikele, klabam apie puba, va se tau, kur rasai apie barus lotuliukas.gif

Tai savo lazdeke jis pirmakart i tave mirke? Ko tu bijai atsakyt? Is taves gi niekas nesijuokia, kad tau vyras pirmas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 18:56)
Norėtum tu tokio ciuciuko. Bet pas tave katinas, išeina morčiaut ir ilgai negrįžta

Oi, tikrai besmegenio amebos nenoreciau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:23)
Tai va ubuntu/ lutuke
Toj temoj kur nuoroda ikeliai esti autore pradejai nuo 6 psl. Nuo ten ir pradek skaityt. Atrasi kur rasei, kad niekas nezino ka tau teko patirt.

Papildyta:

Oi, tave tai ilgai tampysiu biggrin.gif  4u.gif .
Tau teisingai, nes lutuke apvare Moontes sunu. Nes esi senai jos nusodinta.

nu ir kaip tas sakinys risasi su visa kita tavo fantazija, tai zinoma niekas nezino , ka man teko patirti, kaip ir as nezinau , ka tau teko patirti, ir ka? kaip visada, as is kart sakiau, keli zodziai is realybes ir apipinta viskas fanatzijom biggrin.gif . Kur mano vyras i pubus su mergom vaiksto, kur neistikimybes?
as neikad niekur neneigiau, kad man tas periodas, kai vyras gere buvo sunkus labai, o kad tu pripaisiai prie gerimo neistikimybes ir dar per dvi salis, tu nesuvoki, kad cia tik tavo fantazija? bigsmile.gif

man realiai idomu ar tu sitaip trolini ir prisigalvoji kazko ale tau taip linksma, ar tu rimai pati tiki savo nesamonem, jei taip saizningai? bigsmile.gif

O del neistikimybiu bendrai ar bet kokiu kitu bedu man zinoma abu seimoje yra atsakingi, neglosciau ir neglostysiu nei vienos galveles, jei jau vyras neistikimas, tai ir moters beda,ypac, jei ji tai pakencia, tai abieju santykiai ir abu uz tai atsakingi, nebent kas suzenyjo per prievarta. ka isirinkai ta ir turi ar ne camabala?
del to taip tau jautru tokios temos, nes primena sava skaudzia patirti?

ir vel apvare lotuliukas.gif pats tevas sunu apvare, o as tik i tai pirstu parodziau apvarytoja tu amzina lotuliukas.gif
jau tu cia kiek ka apvariusi esi, jau niekas nesuskaiciuos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:00)
Tai savo lazdeke jis pirmakart i tave mirke? Ko tu bijai atsakyt? Is taves gi niekas nesijuokia, kad tau vyras pirmas.
Papildyta:

Oi, tikrai besmegenio amebos nenoreciau.

kodel tau amzinai baimes visur vaidenasi lotuliukas.gif
kiek pas tave tu kompleksu vaje vaje....

eik su vyru geriau pasnekek apie jo desrele,, jei jau tau taip graziau skamba , o dar geriau pamasazuok, jei dar tave is vis prisileidzia lotuliukas.gif ... paziurek ar nelabai nuokitu nenudilo... biggrin.gif ar tau dzin, sakai nenudils? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 19:04)
nu ir kaip tas sakinys risasi su visa kita tavo fantazija, tai zinoma niekas nezino , ka man teko patirti, kaip ir as nezinau , ka tau teko patirti, ir ka? kaip visada, as is kart sakiau, keli zodziai is realybes ir apipinta viskas fanatzijom  biggrin.gif .

Kai taves moteris, kuria vyras apgaudinejo, paprase palikt ja ramybej, nes jai sunku ir nemalonus tavo pamokslai, tu jai atsakei, kad ji nezino ka tau teko patirt. Tai logiska, kad tu kaip ir zinai kas ta neistikimybe.

Tu gal gali tiesiog esme parasyt. Nu kas per sutrikimas viska varyt tusciom paklodem.
Atsakyti

As pasigirsiu, gavau gi pormotion, nauja kontrakta, tongue.gif busiu dabat experienced software developer, daugiau algos, tik atostogu dienu nepridejo daugiau si kart... nu bet ir tai gerai biggrin.gif
kaip ten sako dusket pavyduolia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 19:08)

kodel tau amzinai baimes visur vaidenasi lotuliukas.gif
kiek pas tave tu kompleksu vaje vaje....

Bet tai ko tada neatsakai? Ar mirke savo lazdele pries tave?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:11)
Kai taves moteris, kuria vyras apgaudinejo, paprase palikt ja ramybej, nes jai sunku ir nemalonus tavo pamokslai, tu jai atsakei, kad ji nezino ka tau teko patirt. Tai logiska, kad tu kaip ir zinai kas ta neistikimybe.

Tu gal gali tiesiog esme parasyt. Nu kas per sutrikimas viska varyt tusciom paklodem.

nu jo su tavo logika daug kas buna lotuliukas.gif o kitu bedu seimoje neegzistuoja, tik neistikimybes? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:13)
Bet tai ko tada neatsakai? Ar mirke savo lazdele pries tave?

o tavo vyras mirko kituose su tavim budamas?
Atsakyti