QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:23)
Tai va ubuntu/ lutuke
Toj temoj kur nuoroda ikeliai esti autore pradejai nuo 6 psl. Nuo ten ir pradek skaityt. Atrasi kur rasei, kad niekas nezino ka tau teko patirt.
Papildyta:
Oi, tave tai ilgai tampysiu
.
Tau teisingai, nes lutuke apvare Moontes sunu. Nes esi senai jos nusodinta.
nu ir kaip tas sakinys risasi su visa kita tavo fantazija, tai zinoma niekas nezino , ka man teko patirti, kaip ir as nezinau , ka tau teko patirti, ir ka? kaip visada, as is kart sakiau, keli zodziai is realybes ir apipinta viskas fanatzijom
. Kur mano vyras i pubus su mergom vaiksto, kur neistikimybes?
as neikad niekur neneigiau, kad man tas periodas, kai vyras gere buvo sunkus labai, o kad tu pripaisiai prie gerimo neistikimybes ir dar per dvi salis, tu nesuvoki, kad cia tik tavo fantazija?
man realiai idomu ar tu sitaip trolini ir prisigalvoji kazko ale tau taip linksma, ar tu rimai pati tiki savo nesamonem, jei taip saizningai?
O del neistikimybiu bendrai ar bet kokiu kitu bedu man zinoma abu seimoje yra atsakingi, neglosciau ir neglostysiu nei vienos galveles, jei jau vyras neistikimas, tai ir moters beda,ypac, jei ji tai pakencia, tai abieju santykiai ir abu uz tai atsakingi, nebent kas suzenyjo per prievarta. ka isirinkai ta ir turi ar ne camabala?
del to taip tau jautru tokios temos, nes primena sava skaudzia patirti?
ir vel apvare
pats tevas sunu apvare, o as tik i tai pirstu parodziau apvarytoja tu amzina
jau tu cia kiek ka apvariusi esi, jau niekas nesuskaiciuos.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 20:00)
Tai savo lazdeke jis pirmakart i tave mirke? Ko tu bijai atsakyt? Is taves gi niekas nesijuokia, kad tau vyras pirmas.
Papildyta:
Oi, tikrai besmegenio amebos nenoreciau.
kodel tau amzinai baimes visur vaidenasi
kiek pas tave tu kompleksu vaje vaje....
eik su vyru geriau pasnekek apie jo desrele,, jei jau tau taip graziau skamba , o dar geriau pamasazuok, jei dar tave is vis prisileidzia
... paziurek ar nelabai nuokitu nenudilo...
ar tau dzin, sakai nenudils?