Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mano brolis kai studijavo, tai lb rimtai su dviejom draugavo. Kai atsivezdavo, tai jiems atskitlrai klodavo. Po tu dvieju dar dvi rimtos buvo, apsivede gal su 5 ar 6 rimta.

Tai buvo seniai. Visokiu atveju pasitaiko, bet dabar jauni ilgai draugauja. Tai gali buti, kad 5 m klosi atskirai. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 16:58)
bet kaip tu viską kas liečia tokius dalykus fiksuoji... aš pvz. absoliučiia neprisimenu tokios temos ir, kad Lutuke taip rašė. Neaktualu man smile.gif

Tiesiog dramblio atmintis.
Tu neatsimeni kada tau naudinga. Kaip ir su tuo kurvizmu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 17:58)
bet kaip tu viską kas liečia tokius dalykus fiksuoji... aš pvz. absoliučiia neprisimenu tokios temos ir, kad Lutuke taip rašė. Neaktualu man smile.gif

as zinok irgi neatsimenu lotuliukas.gif
nu reik pritempti kad ir kitu vyrai neistikimi per negaliu , nu kaip save pasiteisinti, kad tokia dura gyvena tokiom salygom... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 17:54)
Lazdele lotuliukas.gif  lutuke gedijasi net zodi pimpalas istart lotuliukas.gif nepadoru lotuliukas.gif

Pimpalas...fui....jau geriau mikasius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2019 - 17:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 17:02)

atleisk, bet is vsi nesupratau apie ka tu cia...neggerusi matyt nesuprastiu as tavo spangalu, tik sabutilnkikes tave gali suprasti lotuliukas.gif
suprantu tik viena, kad tavo vyras dar vis neisislaktes, o tu issilaksciusi bent? biggrin.gif

O tu paimk ir paklausk vyro ar jis tikrai niekur nemirke savo lazdeles.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 17:04)
nu reik pritempti kad ir kitu vyrai neistikimi per negaliu , nu kaip save pasiteisinti, kad tokia dura gyvena tokiom salygom... unsure.gif

Tema sita
https://www.supermam...?...041322&st=0
Vakare nepatingesiu visos paskaityt ir tau pakist ka rasei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:02)
Tiesiog dramblio atmintis.
Tu neatsimeni kada tau naudinga. Kaip ir su tuo kurvizmu.

aha, joa biggrin.gif musės, ne dramblio, nes įkyresnio žmogaus paieškoti reiktų
tai kad su tuo kurvizmu būtent aš ir atsimenu viską teisingai, o ne iškreiptai
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 18:04)

šiaip tai aš tokių bjaurasčių neužjaučiu kaip ji, bet net man jos gaila (o tai reiškia, kad jau ohoho kaip jai blogai). Jai nėra kur dėtis, paprasčiausiai. Kas ją kitas ims su mama ant rankų? Su vaikais būna sunkokai ima, o čia su mama.
Bet tai būtų jinai žmogus, gražiai bendrautų, pasiguostų. Visi gi tų įvairių skaudulių turim, kas iš vyro, kas iš kaimynų, kas iš giminių. Bet ne, gi pas ją tobula biggrin.gif taip tobula, kad ji tik purvais taškos biggrin.gif Ir dar kaip meluoja, kad linksminasi čia. Aš gi viską peržiūrėti galiu. Matau kas iš tiesų linksminasi, o kas rimtai nervijasi smile.gif
Atsakyti
Tai va ubuntu/ lutuke
Toj temoj kur nuoroda ikeliai esti autore pradejai nuo 6 psl. Nuo ten ir pradek skaityt. Atrasi kur rasei, kad niekas nezino ka tau teko patirt.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 17:15)
aha, joa biggrin.gif musės, ne dramblio, nes įkyresnio žmogaus paieškoti reiktų
tai kad su tuo kurvizmu būtent aš ir atsimenu viską teisingai, o ne iškreiptai

Oi, tave tai ilgai tampysiu biggrin.gif 4u.gif .
Tau teisingai, nes lutuke apvare Moontes sunu. Nes esi senai jos nusodinta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:23)
Tai va ubuntu/ lutuke
Toj temoj kur nuoroda ikeliai esti autore pradejai nuo 6 psl. Nuo ten ir pradek skaityt. Atrasi kur rasei, kad niekas nezino ka tau teko patirt.

Papildyta:

Oi, tave tai ilgai tampysiu biggrin.gif  4u.gif .
Tau teisingai, nes lutuke apvare Moontes sunu. Nes esi senai jos nusodinta.

Vyras taip su tavimi bendrauja. Tėvas irgi taip bendravo? Pastoviai naudoji žodžius: apsodinta. Nusodina tave ir liepia tylėti? Gi rašei apie nekalbadienius po 3 dienas. Nes normaliai tai žmonės ginčyjasi, susikimba net, bet ginčuose tiesa gimsta. O tavo tiesos namuose niekada nėra. Gyveni pagal kitų tiesas ir siunti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 17:31)
Vyras taip su tavimi bendrauja. Tėvas irgi taip bendravo? Pastoviai naudoji žodžius: apsodinta. Nusodina tave ir liepia tylėti? Gi rašei apie nekalbadienius po 3 dienas. Nes normaliai tai žmonės ginčyjasi, susikimba net, bet ginčuose tiesa gimsta. O tavo tiesos namuose niekada nėra. Gyveni pagal kitų tiesas ir siunti 4u.gif

Apsodinta?
Kelk citatas.
Aha, jus ta " normali" pora - 15 metu kartu, kasdien edasi ir telefona su pastu tikrina biggrin.gif .
Atsakyti
Nu va, su draugelka 11tukst žingsnelių padarėm, dabar alus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 18:34)
Apsodinta?
Kelk citatas.
Aha, jus ta " normali" pora - 15 metu kartu, kasdien edasi ir telefona su pastu tikrina biggrin.gif .

kas sakė, kad kasdien? paskutinio pykčio net nepamenu smile.gif
matai, aš ne tu, nuokvakų vartojamų žodžių neįsimenu ir nekonspektuoju, nes dzin man tu. Visaip rašai: paminta, apsodinta, sparneliai palaužti ar pan.
Kūrybingas tas tavo vyras, šaunuolis, įvaldęs liežuvį, gerai tave pakirkina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugsėjo 2019 - 18:07
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 18:04)
kas sakė, kad kasdien? paskutinio pykčio net nepamenu smile.gif
matai, aš ne tu, nuokvakų vartojamų žodžių neįsimenu ir nekonspektuoju, nes dzin man tu. Visaip rašai: paminta, apsodinta, sparneliai palaužti ar pan.
Kūrybingas tas tavo vyras, šaunuolis, įvaldęs liežuvį, gerai tave pakirkina mirksiukas.gif

Ajai jai bigsmile.gif . Nepameni? biggrin.gif
Mano vyras tikrai saunuolis ir gerai dar pakirkina tongue.gif . Kol kas nesiskundziu smile.gif .
Atsakyti