Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As labai anejoju ar vez miegojimui kazka.

Jei draugaus 5 m pvz iki susituokiant, manai niekada neatves?

Teorijos sau, realybe sau. Gal aplink mane visi tokie leti, bet po metu draugystes susizadejo tik viena pora, bet jiems jau virs 30m buvo. Speju pas tevus nenakvojo tik tie, kurie is to paties miesto.

Atsakyti
As tai VISADA pakloju atskirai, kad panu tevai neprisikabintu. Bet to kambario lova kaip tuscia taip tuscia. biggrin.gif

Man kas- pas mane bernas, tegul mergaiciu tevai jas gano, as neganysiu. Ne mano reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2019 - 16:32
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:25)
O, vel pezejimai. Tu gi rasei, kad visi pasimatymai tik 0as tave namie ir tik susipazinus su draugu tevais.
Tavo vyras turejo lyt santykiu iki taves?

nu tikrai vel pezejimai lotuliukas.gif is kur tu visa tai trauki? panaudok pramsingai savo fantaizja, rasyk koki romana mirksiukas.gif
As sakiau, nevaryciau vaiku is namu kaip Moontes vyras, draugauja lai parsiveda namo, kame beda nesuprantu?
mano mama pvz nedrausdavo draugu parsivesti i rnebutinai suzadetiniu lotuliukas.gif namie pas mus ir svesdavom jau vyresni ir klasioku paristysdavau ir ja suprantu dabar, jau geriau prie akiu, nei kur pasilepe vsi tiek butume ta pati dare, gal ir blogiau lotuliukas.gif

Mano manksties dregnumas rupejo, dabar vyro lazdele, nu kam tau ta info? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 17:31)

Mano manksties dregnumas rupejo, dabar vyro lazdele, nu kam tau ta info?  biggrin.gif

Dregna makštis - gėris, o stebuklinga lazdelė - dvigubas gėris biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 17:30)
As tai VISADA pakloju atskirai,  kad panu tevai neprisikabintu. Bet to kambario lova kaip tuscia taip tuscia.  biggrin.gif

Man kas-  pas mane bernas,  tegul mergaiciu tevai jas gano,  as neganysiu. Ne mano reikalas.

nu tavo dar pilnametis nesenai tik patapo jauciu biggrin.gif Bet jei uz keliu metu atsives mergina ir nores pas jus permiegoti, nejau klosi atskirai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 17:33)
Dregna makštis  -  gėris,  o stebuklinga lazdelė  -  dvigubas gėris  biggrin.gif  biggrin.gif

zinoma geris, tik kai pas save truksta, tai norisi apiekitas suzinoti matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 17:36)
nu tavo dar pilnametis nesenai tik patapo jauciu  biggrin.gif Bet jei uz keliu metu atsives mergina ir nores pas jus permiegoti, nejau klosi atskirai?  biggrin.gif
Papildyta:

zinoma geris, tik kai pas save truksta, tai norisi apiekitas suzinoti matyt lotuliukas.gif

Aisku kartu, jei nores, kas cia do per klausimai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 17:31)
nu tikrai vel pezejimai lotuliukas.gif is kur tu visa tai trauki? panaudok pramsingai savo fantaizja, rasyk koki romana  mirksiukas.gif
As sakiau, nevaryciau vaiku is namu kaip Moontes vyras, draugauja lai parsiveda namo, kame beda nesuprantu?
mano mama pvz nedrausdavo draugu parsivesti i rnebutinai suzadetiniu lotuliukas.gif namie pas mus ir svesdavom  jau vyresni ir klasioku paristysdavau ir ja suprantu dabar, jau geriau prie akiu, nei kur pasilepe vsi tiek butume ta pati dare, gal ir blogiau lotuliukas.gif

Mano manksties dregnumas rupejo, dabar vyro lazdele, nu kam tau ta info?  biggrin.gif

mano mama irgi tokia, visus draugus visada leisdavo atsivesti ir visa kita, kad būtent vaikai nesišlaistytų kažkur gatvėmis ir neslapukautų. Jau geriau namuose lai būna, bendrauja, tai tada tikrai nerūkys, bonkų netkimšinės ir pan.
Dauguma pavydėjo tokios mamos, nes kitų namai kaip kokie eksponatai buvo, nenaudojami vaikams, tipo eikit kažkur kitur. Viena tai iš viso bajeristė boba buvo, kambarį (saloną) nuo vaiko rakino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 13, 16:30)
Jei draugaus 5 m pvz iki susituokiant, manai niekada neatves?
</p><p></p><p>Teorijos sau, realybe sau. Gal aplink mane visi tokie leti, bet po metu draugystes susizadejo tik viena pora, bet jiems jau virs 30m buvo. Speju pas tevus nenakvojo tik tie, kurie is to paties miesto.
</p>

Mano brolis kai studijavo, tai lb rimtai su dviejom draugavo. Kai atsivezdavo, tai jiems atskitlrai klodavo. Po tu dvieju dar dvi rimtos buvo, apsivede gal su 5 ar 6 rimta.
Atsakyti
Lazdele lotuliukas.gif lutuke gedijasi net zodi pimpalas istart lotuliukas.gif nepadoru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 16:31)
nu tikrai vel pezejimai lotuliukas.gif is kur tu visa tai trauki? panaudok pramsingai savo fantaizja, rasyk koki romana  mirksiukas.gif
mano mama pvz nedrausdavo draugu parsivesti i rnebutinai suzadetiniu lotuliukas.gif namie pas mus ir svesdavom  jau vyresni ir klasioku paristysdavau ir ja suprantu dabar, jau geriau prie akiu, nei kur pasilepe vsi tiek butume ta pati dare, gal ir blogiau lotuliukas.gif

Ne toj temoj kur Monntes sunu apvarei rasei.

Aha, kad mirke tavo vyras ta lazdele jazkur kitur. Buvo tema kur moteris issiaiskino vyro neistikimybe. Tai tu ten varei ant tos moters, kad ji pati kalta, kai taves prase uzsiciaupt, tu jei teskei kad ji jezino per ka tau teko praeit.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 16:54)
Lazdele lotuliukas.gif  lutuke gedijasi net zodi pimpalas istart lotuliukas.gif nepadoru lotuliukas.gif

😂😂
Papildyta:
Lutuke, jei tavo vyras nebuvo issilakstes, nepagalvoji, kad jis savo lazdele kitur mirke? Del idomumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:55)
tu jei teskei kad ji jezino per ka tau teko praeit.

bet kaip tu viską kas liečia tokius dalykus fiksuoji... aš pvz. absoliučiia neprisimenu tokios temos ir, kad Lutuke taip rašė. Neaktualu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 17:49)
mano mama irgi tokia, visus draugus visada leisdavo atsivesti ir visa kita, kad būtent vaikai nesišlaistytų kažkur gatvėmis ir neslapukautų. Jau geriau namuose lai būna, bendrauja, tai tada tikrai nerūkys, bonkų netkimšinės ir pan.
Dauguma pavydėjo tokios mamos, nes kitų namai kaip kokie eksponatai buvo, nenaudojami vaikams, tipo eikit kažkur kitur. Viena tai iš viso bajeristė boba buvo, kambarį (saloną) nuo vaiko rakino unsure.gif

butent
Mano viena klasioke baisiai saugojo, niekur neleido, tai ka paskui laukais isejo mergina, nu dabar lyg susitvarke, bet kai studijavo, tai palaida bala buvo, dar laimingai baigesi....

as tai nesuprantu to noro tevu ""nematyti", kaip vaikai i stikruju gyvena...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:58)
Ne toj temoj kur Monntes sunu apvarei rasei.

Aha, kad mirke tavo vyras ta lazdele jazkur kitur. Buvo tema kur moteris issiaiskino vyro neistikimybe. Tai tu ten varei ant tos moters, kad ji pati kalta, kai taves prase uzsiciaupt, tu jei teskei kad ji jezino per ka tau teko praeit.
Papildyta:

😂😂
Papildyta:
Lutuke, jei tavo vyras nebuvo issilakstes, nepagalvoji, kad jis savo lazdele kitur mirke? Del idomumo biggrin.gif

atleisk, bet is vsi nesupratau apie ka tu cia...neggerusi matyt nesuprastiu as tavo spangalu, tik sabutilnkikes tave gali suprasti lotuliukas.gif
suprantu tik viena, kad tavo vyras dar vis neisislaktes, o tu issilaksciusi bent? biggrin.gif
Atsakyti