pvz užvakar, Virgai paminėjus gerą vyruką, paprašiau jo visų įmanomų duomenų. Ir juos gavau. Atsiprašau, Virgute, kad suklaidinau. Maniau, kai ypač dabar taip labai sutirštinta domenų apsauga, nė su pagaliu jų neišmuši, bet žmonės, gyvenantys NO yra dvasia laisvi ir maloningi.
Ne apie tai. O apie Sėjiją, kuri, jeigu nelystu, yra labai gera ir dėmesinga ankstesnių temučių pašnekovė, pakeitusi kailinukus, kai nepažįstu, bet pasitikslinsiu prigavus laiko per až. Išrišo ji mane per tuos pernykščius barščius, nebėjo skaisčios cielkos man primesti iš tikro ir neketinau. tezė, kuri jums užkliuvo apie mano seną gerą liniuotę ir vienatvę, kaip aš ten sakiau, buvo taip pat mano rašyta su kreiva šypsena ir ironija. na, bet kalbant gyvai tas matytųsi iš mimikos ir intonacijos, o skaitant (neatidžiai), kiekvienas vis kitaip supras. O kalbant filosofiškai, žmogus gimsti vienas ir mirti vienas.
Žavesėli,
kodėl teisiniesi dėl savo (rašymo) stiliaus? Argi ne tais savo (super)ilgais sakiniais Kristina Sabaliauskaitė užkopė į patį Lietuvos rašytojų Olimpą..? Būtent per jos tuos ilgus sakinius aš net susipažinau išsamiai su visa Radvilų / Pacų laikų atmosfera LDK (šun)bajorių luome. [ Iki tol istorijos vadovėlius skaitydavau ne itin noriai... ]
Tai ir nesupratau, ko jis pas mane taip atkakliai veržėsi, savaime aišku, antro pasimatymo nebuvo.
Jis trasnlytis, biologiskai vyras, kaip suprantu.
Nu tai patikot, ko cia nesuprasti
</p><p>Tą ir norėjau pasakyt tau anądien... bet patylėjau. Booo ir taip jau buvau prišnekėjęs tau visko -- ko reikia ir ko nereikia [ daugiausia pastarojo, deja ]
</p><p></p><p>Nereikia tau kontempliuoti ilgai dėl kitos (politiškai / etiškai) korektiško formato temutės. Tavo nuoširdumas sugeneruos bele kokią -- ir jie [ žmonės ] seks iš paskos...
</p><p></p><p>Mane kai kurios čia mėgina (kad ir netiesiogiai) apkaltinti nenuoširdumu [ MuseZuze, pvz. ]. Atsakysiu: jei Pasaulis turėtų bent 10% nuoširdumo, kurį turiu aš, tai jis [ Pasaulis ] būtų kokiais 8% skaidresnis [ nesakiau, kad geresnis -- NEMAIŠYTI SĄVOKŲ!! ]. O ar kam patinka toks skaidrumas, ar ne, čia -- kita tema jau. Zuzei nepatinka, bet ji nėra visas pasaulis juk..??
</p><p></p><p><strong>Žavesėli, </strong>
</p><p>"mudu esam vieno kraujo" -- tu ir aš. Kada nors tu tą suprasi.. (galbūt..?) Aš supratau tą jau prieš kurį laiką... ;)
</p><p>Per dauuug nuoširdūs -- ŠITAM pasauliui bent jau. Štai ką norėjau pasakyti. Jei be tų visų metaforų ilgų. Lingvistinių ar nebūtinai
</p>
O tu rimtai taip bendrauji, kasdienybėje? " Mur mur", "forumiukai", "temutės", mirksiukai, o ant viršaus - citatos ir lingvistiniai išvedžiojimai .? Nieko blogo nematau tame po teisybei, kiekvienas laisvas rinktis , kuo būti, kaip bendrauti, kaip 'kabinti'
O jei vis tik nebendrauji - tai ir yra nenuoširdumas. Tai kaukė, vaidmuo, ar kaip čia įvardinus.
Nežinau, gal 'atsiperka' toks vaidmuo, bet abejoju. Juk vis dar neradai tos vienintelės, kaip neužkimba, taip neužkimba.. ;) Tad ir spėliok, kodėl nerandi, gal kad čiaupų neremontuoji?
Papildyta:
Nu tai patikot, ko cia nesuprasti
Lutuke, ačiū, kadangi suprantu tik rusų kalbą, idomucia yra "ono", kaip jūrų arkliukas
MuseZuze,
pliusas, kad man atrašei vis vien.O aš Tave juk "užsipuoliau" ten. Esi stipri, reiškia
Turi humorą irgi, matau. Antras pliusas. Nors tau jų ir nereikia visai. Ypač iš tokių kaip aš... forumiukai... murr murr miau
Geras spėjimas. Būtų trečias pliusas, bet nebus. Žr. senoji tarybinė animacija apačioje ;)
Moterys, matyt, vyro "kreivas rankas" / neremontuojamus čiaupus linkusios susieti su jo gebėjimu valdyti "savąjį čiaupą"... kas paneigs tą, mmm..??
ne, jie ne ono tik, jie gimdo
o apie islandų programėlę žinojai, kad susipažinę jaunimas išsyk gali pasitikrinti, ar nėra giminės. juk jų pavardės giminystės nerodo, kaip pas mus iš kartos į kartą. prie tėvo vardo (ar mamos, jeigu tėvo nebūna), pridedamas žodelis sūnus arba duktė. Tai, manau, jie ten puikiai tvarkosi
johanson- johano sūnus
johandottir- johano duktė ir viskas. jokių ten praspaliauskų nors pasitaiko ir pavardžių, neįsigilinau nuo ko tai priklauso, gal kokie priklydėliai iš kur buvę, nėra jau ten visi tik tėvo vardais užpavardinti.
Papildyta:
jie šaunuoliai, kad mums tokių vyrų
</p><p>pliusas, kad man atrašei vis vien.O aš Tave juk "užsipuoliau" ten. Esi stipri, reiškia
</p><p>Turi humorą irgi, matau. Antras pliusas. Nors tau jų ir nereikia visai. Ypač iš tokių kaip aš... forumiukai... murr murr miau
</p><p></p><p>Geras spėjimas. Būtų trečias pliusas, bet nebus. Žr. senoji tarybinė animacija apačioje ;)
</p><p></p><p>Moterys, matyt, vyro "kreivas rankas" / neremontuojamus čiaupus linkusios susieti su jo gebėjimu valdyti "savąjį čiaupą"... kas paneigs tą, mmm..??
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=ilqTTmKCTCU'>https://www.youtube.com/watch?v=ilqTTmKCTCU</a>
</p><p></p><p></p>
Iš teisingos vietos augančios rankos pas vyrą - tai maždaug kaip vyšnia ant torto. Bet turbūt sutiksi, kad jei vietoje torto bus š..krūva, tai ir vyšnia neišgelbės O geras tortas gali būti ir be jokių dekoracijų.
jie šaunuoliai, kad mums tokių vyrų
tai del to matomai ir sugalvojo tas programeles, kad kraujomaisos daug buvo, manau tas aktualu nuosalesnem salim, salom. Laimei LIetuva vsiada viduryje buvo ,kas tik pas mus nepabuvojo
Manau, uztektu, jei priziuretu seimas savo, islaikytu ir rupintusi, pagimdyti nesudetinga, siaip ar taip ilgiau kaip para dvi netrunka, o va isauginti zmogu tinkamai, jau kas kita
Dabar zmones megstsa viskak greitai, greita maista, greita seksa, greitus pasimatymus ir greita gyvenima. O kad kazka kurti, santykius, ilgai draugauti iki sukritimo lovas iki seimos kurimo, isjausti, isugdyti , paprasciausiai bendrauti, investuoti laika i kita zmogu, isklausyti, pazinti galu gale, kaip garziai ten raset pasiarbatinti , retas kas besugeba.
Papildyta:
Teisingai. Svarbu, kad nors kazka moketu gerai dirbti, galima gi pinigus uzdirbti ir meistrus samdytis, bet jei nei kojos , nei rankos, nei smegenys nedirba, tai jau beda...