Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke, tu pagiezingai moralizuoji apie santykius be santuokos, kt vartojancias, vadini moteris paleistuvemis, besikrusamciomis, kompleksuotomis nes tu moterims pavydi. Begdavo tavo vyras i barus, budavo ir moteru ten ( rasei), girtas grizdavo grubus...
Tu cia pamokslauji savo teisingo ir laimingo gyvenimo tiesas kaip koks aklas instruktorius mokintu vairuot.
Atsakyti
Bet rusikės tai uch karštos moteros biggrin.gif
Atsakyti
Lutuke, su tokiu auklejimu kaip tu cia postringauji savo tiesas, tavo vaikai dulkinsis nieko tau nesake. Neatviraus jie su tavim
.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 16:59)
Lutuke, tu pagiezingai moralizuoji apie santykius be santuokos, kt vartojancias, vadini moteris paleistuvemis, besikrusamciomis, kompleksuotomis nes tu  moterims pavydi. Begdavo tavo vyras i barus, budavo ir moteru ten ( rasei), girtas grizdavo grubus...
Tu cia pamokslauji savo teisingo ir laimingo gyvenimo tiesas kaip koks aklas instruktorius mokintu vairuot.

ne, galima paleistuvauti ir nevartojant KT biggrin.gif , jau irgi ne karta rasiau, ko tu uzsiciklinai uz to kt, nes pati vartoji?jautiesi paleistuvaujanti ir kompleksuota? biggrin.gif
ko pavydziu sintetiniu hormonu ar paleistuvavimo?jo tiesiog neimanomi gauti dalykai lotuliukas.gif
kur ka as pamokslauju, isipagiriok it su Mylimuke abi ,nebesivaidens, pamosklavimai... biggrin.gif jei as cia pamokslauju, tai tada kas nepamokslauja? bigsmile.gif

nu ir vel be melu neapisejai ir vel bus citata ale Mylimukes, kai klausiu kur apie Airije apie pubus, ikelia apie barus ir LIetuva lotuliukas.gif ? tai is kur moterys isipaise i tavo belagareckas? neina kitaip tau ar ne, nes taviskis visada bujoja prostituciu kompanijoj? unsure.gif
bet blyn nu ir taip pataikiau, gail aman tikrai taves cambala nelaiming aesi motera labai nelaiminga, kad ir kiek cia darkytumeisi bandydama parodyti save kruta...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:02)
Lutuke, su tokiu auklejimu kaip tu cia postringauji savo tiesas, tavo vaikai dulkinsis nieko tau nesake. Neatviraus jie su tavim
.

O tau sunus atvirauja? pasipasakojo ? lotuliukas.gif
o vyras atvirauja? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 17:00)
Bet rusikės tai uch karštos moteros  biggrin.gif

nu va ta nabage nedatempia galvoja bus kuda ale grazi ir vyras vel i ja ziureti prades.... unsure.gif
Atsakyti
Kas is sm klos bendrai lova pas save namie, jei vaikai su drauge/ -u atvyks? Ne su suzadetine/-iu?
As ne.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:02)
.

ir ukrainiečių ten pilna, tos tai dvigubai uch
Papildyta:
citavau Burbe, pasicitavo cambala, stebuklai biggrin.gif
vadiansi, pati Visata jai pakiša po nosimi atsakymą, kad su ukrainietėm duodasi
Atsakyti

Kas is sm klos bendrai lova pas save namie, jei vaikai su drauge/ -u atvyks? Ne su suzadetine/-iu?
As ne.

O jei jie kartu gyvens, vistiek pas jus besilankydami atskirai miegos? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 13 rugsėjo 2019 - 16:23
biggrin.gif biggrin.gif ukrainietės papingos
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:11)
As ne.

ir pamokysi kad sunau, jei jau nori seksuoti su ja, tai jau tik ne namie? blink.gif
Vaikai uzauge darys , taip kaip nores, nezadu kistis i suaugusiu vaiku gyvenima, pavyzdiuz rieki aaukelti, ne pamokslais. Ir jei jau su kazkuo mylisi uz namu teritorijos tai koks is esmes skirtumas, tai ko nepakloti lovos ir namie kartu?
man yra svarbu istikimybe, sazinigumas, ir as tu vertybiu laikiausi, nepriklausomai nuo to, ka man tevai sake ar nesake, manau visi mes suauge apsirpendziam ir renkames patys, kaip gyventi ir tikrai ne tevu cia reikalas, kas ka su kuo daro, bet mokyti mol daryk, ka nori tik ne namie, nes cia ne bordelis, nu man nepirimtina, tau gal.
Jei man taip butu tevas pasakes, as buciau isizeidusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugsėjo 2019 - 16:23
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:11)
As ne.

Jei JAU seksuoja, tai ir paklociau, ka cia vaidinti?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 13, 16:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72499769" data-time="1568383891"><div><p>Kas is sm klos bendrai lova pas save namie, jei vaikai su drauge/ -u atvyks? Ne su suzadetine/-iu?
As ne.</p></div></blockquote><p>O jei jie kartu gyvens, vistiek pas jus apsilenke atskirai miegos? smile.gif
</p>

As labai anejoju ar vez miegojimui kazka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 16:22)
ir pamokysi kad sunau, jei jau nori seksuoti su ja, tai jau tik ne namie? blink.gif
Vaikai uzauge darys , taip kaip nores, nezadu kistis i suaugusiu vaiku gyvenima, pavyzdiuz rieki aaukelti, ne pamokslais. Ir jei jau su kazkuo mylisi uz namu teritorijos tai koks is esmes skirtumas, tai ko nepakloti lovos ir namie kartu?
man yra svarbu istikimybe, sazinigumas, ir as tu vertybiu laikiausi, nepriklausomai nuo to, ka man tevai sake ar nesake, manau visi mes suauge apsirpendziam ir renkames patys, kaip gyventi ir tikrai ne tevu cia reikalas, kas ka su kuo daro, bet mokyti mol daryk, ka nori tik ne namie, nes cia ne bordelis, nu man nepirimtina, tau gal.
Jei man taip butu tevas pasakes, as buciau isizeidusi.

O, vel pezejimai. Tu gi rasei, kad visi pasimatymai tik 0as tave namie ir tik susipazinus su draugu tevais.

Tavo vyras turejo lyt santykiu iki taves?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 17:23)
As labai anejoju ar vez miegojimui kazka.

nu tai dieve, nebutina kas nakti tuo seksu uzsiimineti, jei ir miegama vienoje lovoje biggrin.gif , bet tai kvaila, jei pora jau uzsiimineja, juos guldyti atskirai biggrin.gif tipo po mano stogu bardelio nebus, o tai koks poziuris i vaikus tada , va ka ir sakiau Moontei, kaip tai nusako juos? kas po bardelius vaiksto? bet tu per tiek metu to neikerti....
Atsakyti