QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 14:19)
given444 neįsigilino, manau
taip, gali būti, kad Moonte ką kitą turėjo omenyje, bet normalus stabilus žmogus, supratęs, kad kas nors jį suprato neteisingai - išaiškintų. Jei man Lutuke taip būtų parašiusi, aš tiesiog būčiau pridėjusi: tu ne taip supratai, ne tik namuose neturi būti bordelio, bet ir kitur sūnui nedera kurvintis. Derėtų miegoti su ta mergaite, kurią ruošiesi vesti. Tikiu, kad Lutuke būtų parašiusi: a, aišku, ne taip supratau.
Ir nebūtų kriminalo. Bet Moonte turi aukos sindromą ir jai buvo labai malonu, kai jūs, nuokvakos, stojote ją ginti, jai tada ir nebereikėjo baigti minties. O gal visgi, tada tos minties ir nebuvo? gal visgi sūnui leista duotis bet kur, bet ne tėvų namuose, o į tėvų namus vesti tik marčią.
Kam Moontei reikalingas buvo kriminalas, kai glaima buvo jį išsklaidyti?
taip, gali būti, kad Moonte ką kitą turėjo omenyje, bet normalus stabilus žmogus, supratęs, kad kas nors jį suprato neteisingai - išaiškintų. Jei man Lutuke taip būtų parašiusi, aš tiesiog būčiau pridėjusi: tu ne taip supratai, ne tik namuose neturi būti bordelio, bet ir kitur sūnui nedera kurvintis. Derėtų miegoti su ta mergaite, kurią ruošiesi vesti. Tikiu, kad Lutuke būtų parašiusi: a, aišku, ne taip supratau.
Ir nebūtų kriminalo. Bet Moonte turi aukos sindromą ir jai buvo labai malonu, kai jūs, nuokvakos, stojote ją ginti, jai tada ir nebereikėjo baigti minties. O gal visgi, tada tos minties ir nebuvo? gal visgi sūnui leista duotis bet kur, bet ne tėvų namuose, o į tėvų namus vesti tik marčią.
Kam Moontei reikalingas buvo kriminalas, kai glaima buvo jį išsklaidyti?
Tavo meile Moontei senai aiski. Ji senai jau buvo tave uzciaupus, bet tu pagiezinga niekaip negali valdytis.
Bet ne apie tai dabar. Nare aiskiai parase, kad ja iskaudino
Juk lutukes ir buvo toks tikslas. Kazi kaip pati jaustusi, jei jos sunu kas tai cia pavadintu? Gi aparpuoli gautu. Buvo galimybe jai tiesiog atsiprasyt, o ne vartytis toliau.
Tai kam buvo reikalingas toks sudinas apsisikimas tavo lutukei, jei ji galejo tiesio parasyti" atsiprasau, as neteisingai issireiskiau". Tik tiek.