Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 15:11)
Kadangi tave kabina visos temos is eiles, tai matomai nera sferos gyvenime tavo, kur bent kiek jautiesi laiminga ir uztikrina? Vargse tu musu  unsure.gif

nu tarkim ir?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 14:06)
nei vienos tu netaitmepei is to ka teigi, apie ta kurvinika ale as taip vaidnau kazkoki zmogu,kai is atitemptos tavo citatos akivaidziai matosi,kai sneku apie tevo poziuri i sunu. Tai va vienintelis tavo nevykes bandymas, kazka irodyti, ir dabar tik tai kartoji, o jei galetum realiai kazka irodyti, tai cia mygom sutemtum  viska, nu bet kliedeti gi tau smagiau ar ne?
kas belieka kai nera meiles su vyru, kai tik nakti pirsiliesti prie jo gali, kai jau miega...tai prisikuri,ak kitiem blogai irgi ar ne?  unsure.gif
tu vyrui isvis nepatinki ar atsibodusi esi, kur jusu bedos, gal padetume ispresti?
ale apsimeti, kad newmatai situ mano klausimu?
biggrin.gif
Papildyta:

nu taip yra tokiu zmoniu, tik ne cambala lotuliukas.gif
ar ir tave uzkabino ir tavo vyras megejes i kaire eiti ir tu del to pergyveni del savo kuno grozio? ar jus gal is vis kokiuose laisvuose santykiuose? bigsmile.gif

Zkb buvo megeja tampyt ir kist tau po tavo kiaules akim.
Taip, as buvau atitempusi, kai tu Moontes sunu isvadinai k*rvinyku. Ir kas buvo? Pradejai vartytis kaip sudas eketej. Visi suprato kaip parasei , net tavo drauge Given pakomentavo tavo sita rasliava kad negrazu.

Matau as tavo klausimus. Kodel as tureciau atrasineti i debilizmus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 15:15)
Prapultum su savo motina ir savo liga be vyro? Todel ir uzmerki akis i jo keliones be taves?

ypac keliones i Rusija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 14:08)
nu butent  mirksiukas.gif  ir vyrai pas kitas nelaksto, kaip taviskis nuo tavo strakaliojimu unsure.gif

tu suvoki, ant ko rauniesi dabar?

Ant ko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 15:16)

ant induizmo, kvailiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 15:09)

Tai gal pakalbam tada ka visos rasinejom pries 20 metu.
Joptvajumat, gi zmones keiciasi, gyvenimai keiciasi

Tikrai negalvojau, kad nusileisi iki nesveikos alkoholikes lygio.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 15:16)
ypac keliones i Rusija  unsure.gif

Ooooo...rusikės karštos moterys. Nenustebciau jog cambalos vyras turetu ten antra šeimą. Jos moka laukti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 15:15)
Taip, as buvau atitempusi, kai tu Moontes sunu isvadinai k*rvinyku. Ir kas buvo? Pradejai vartytis kaip sudas eketej. Visi suprato kaip parasei , net tavo drauge Given pakomentavo tavo sita rasliava kad negrazu.

given444 neįsigilino, manau
taip, gali būti, kad Moonte ką kitą turėjo omenyje, bet normalus stabilus žmogus, supratęs, kad kas nors jį suprato neteisingai - išaiškintų. Jei man Lutuke taip būtų parašiusi, aš tiesiog būčiau pridėjusi: tu ne taip supratai, ne tik namuose neturi būti bordelio, bet ir kitur sūnui nedera kurvintis. Derėtų miegoti su ta mergaite, kurią ruošiesi vesti. Tikiu, kad Lutuke būtų parašiusi: a, aišku, ne taip supratau.
Ir nebūtų kriminalo. Bet Moonte turi aukos sindromą ir jai buvo labai malonu, kai jūs, nuokvakos, stojote ją ginti, jai tada ir nebereikėjo baigti minties. O gal visgi, tada tos minties ir nebuvo? gal visgi sūnui leista duotis bet kur, bet ne tėvų namuose, o į tėvų namus vesti tik marčią.
Kam Moontei reikalingas buvo kriminalas, kai glaima buvo jį išsklaidyti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 15:15)

nu o be tu citatu,ka dar buvai atitempusi?as tai ir pati paminejau, kas protingi suprato is kart, apie tave nesneku, nu bet, o dar ur viskas apie mano gyvenime, ne tai ka as apie ka snekejau , mano vyra, tevus esi cia primelavusi , cia jau ne traktavimo ar filosofiniai klausimai, cia paparsti sakiniai turetu buti, kur visas tas briedas gimsta pas tave?

tai tau tavo vyro neistikimybes debilizmas ? tema neverta snekejimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 14:17)
ant induizmo, kvailiuke mirksiukas.gif

😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 15:19)
Tai gal pakalbam tada ka visos rasinejom pries 20 metu.
Joptvajumat,  gi zmones keiciasi,  gyvenimai keiciasi

Tikrai negalvojau,  kad nusileisi iki nesveikos alkoholikes lygio.

aš pastebėjau šitą tendenciją pas jas seniai. Tik nesuprantu vieno, kaip dar priima tai, kad aš vegane tapau, nes kažkada gi mėsą valgiau. Matomai priima tik tai, ką nori, kas joms paranku, kad galėtų pavaryti ant veganystės. O jei parašai ką kito, kad į gerą kas nors pakito per gyvenimą, tai nemato: vistiek lieki amžinai be buto, be auto, be vaiko ar dar kažko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 15:19)
given444 neįsigilino, manau
taip, gali būti, kad Moonte ką kitą turėjo omenyje, bet normalus stabilus žmogus, supratęs, kad kas nors jį suprato neteisingai - išaiškintų. Jei man Lutuke taip būtų parašiusi, aš tiesiog būčiau pridėjusi: tu ne taip supratai, ne tik namuose neturi būti bordelio, bet ir kitur sūnui nedera kurvintis. Derėtų miegoti su ta mergaite, kurią ruošiesi vesti. Tikiu, kad Lutuke būtų parašiusi: a, aišku, ne taip supratau.
Ir nebūtų kriminalo. Bet Moonte turi aukos sindromą ir jai buvo labai malonu, kai jūs, nuokvakos, stojote ją ginti, jai tada ir nebereikėjo baigti minties. O gal visgi, tada tos minties ir nebuvo? gal visgi sūnui leista duotis bet kur, bet ne tėvų namuose, o į tėvų namus vesti tik marčią.
Kam Moontei reikalingas buvo kriminalas, kai glaima buvo jį išsklaidyti?

butent, bet manau Moontes auklejime ir nebuvo, apie tai, ka tu cia paminejai, jai manau seksas ir toks atrodo normalu, bent is to kiek ji cia rase apie viska...svarbu,adk abu sustinka, o ten meile ,siipareigojimas, neikad neakcentavo...
as butet taip ir supratau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 13, 15:19)

Ooooo...rusikės karštos moterys. Nenustebciau jog cambalos vyras turetu ten antra šeimą. Jos moka laukti.

o dar jis pats irgi rusas lyg tai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 15:23)
o dar jis pats irgi rusas lyg tai...

Ivan kak nada biggrin.gif
Atsakyti