QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 13, 12:57)
Na, as neprisimenu, jog buciau rasiusi, kad veganai mirsta anksciau, man daktaras sake pries 50 metu, arba "nu paziuresim po 10 m, kaip su sveikata bus".
Is jusu tokiu esu ne viena karta sulaukusi. Toks jausmas, labai apsidziaugtumete tiesa irodziusios, jei man blogai butu. Fui. Nei karto nieko i tai neatsakiau, bet man cia zemiau plintuso yra.
</p>
Is jusu tokiu esu ne viena karta sulaukusi. Toks jausmas, labai apsidziaugtumete tiesa irodziusios, jei man blogai butu. Fui. Nei karto nieko i tai neatsakiau, bet man cia zemiau plintuso yra.
</p>
is manes? nors ka nors rasiau apie panasiu dalykus?
Taip as, manau, kad mesa valgyti nera butina, dideli kiekiai kenksmingi , jau ir mokslininkai pripazino, bet kad aiskinciau, kas kiek gyvens tikrai to nebuvo, nes as suvokiu sveikata ir gyvenima kaip visos sistemos dali, i kuria ieina mityba, bet ne ji viena.
tai kodel man dabar pripaisai ko nebuvo?
As snekejau platensniu aspektu, kad mes turim visi savo filosofiask ir savo tiesas, ir nebutinia kazka garsu ar rastu isreiskiam. O cia tik forumas, nebutinai taip bendraujam gyvevnime, kaip cia ar ne ir net ebutinai viskuo tikim, ka ci aparasom ?