Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:23)
Paziurekit kas prasneko. Temu kureja, kaip is vyro issireikalauti pagalbos namuose, demesio, kad neitu i barus ir negertu, butu svelnus,nekaikytu taves p1sama mesa, padetu, suprastu ir panasiai. Tu tai jau labai gera issirinkai? Juokdare biggrin.gif
Jau geriau beda kad neveda negu veda toks kaip tavo.

ir vel cambalines klejones, ka tu cia dabar nusisnekejai, tu bent skaitei ta tema, kuria as buvau suskurusi pries 6 m ar cia is cambalos klejoniu isvadas pasidarei?? kaip ir dabar sios zinutes nesupratai.
tai zinoma geriau nesituotkti, nei tuoktis su blogu vyru, as tai ir sakiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 12:28)
Moko ta, kuriai pėdkelnės yra tas pats, kas pėdutės, o lytinis aktas yra santuoka.
Papildyta:

Bet užtat ji ŽINO kaip turėtų būti.esmė čia ;)

musu mieste taip visi vadina pdeutemis ir ka? i sVilniaus kad anor sisvaziuok, ne tiek tarmiu dar pamatysi....

O tu NEZINAI? neziniuke? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 10:54)
Iš viso yra keista gyvenant Lietuvoje šauktis indų dievų

Keistas tavo supratimas. Lietuva, Indija tiesiog salys, dievai kazkur anapus musu supratimo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 13, 12:46)
Va man butent ir atrodo, kad Given reklamuodama savo gyvenimo buda pritempia kaip jai norisi. Nesvarbu kaip, melu, tiesa, svarbu, kad kuo daugiau "atverst".
</p>

tai mes visi panasiai elgemes juk, visi turim savo tiesas ir jomis tikim biggrin.gif daug dalyku neiznomm,kaip yra is teisu, tik tikim, kakzuom pasitikim, nors gal viskas tik melas....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 12:52)
Keistas tavo supratimas. Lietuva, Indija tiesiog salys, dievai kazkur anapus musu supratimo.

Dievas yra visur sako kriksconybes religija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 12:52)

vieni tame supranta daugiau, kiti mažiau. Kaip ir visame kame smile.gif
ne visi gi geri matematikai, chemikai, šokėjai ar t.t. taip ir su religijom, dvasiniu pasauliu. Ir nieko čia keisto
Atsakyti

tai mes visi panasiai elgemes juk, visi turim savo tiesas ir jomis tikim biggrin.gifdaug dalyku neiznomm,kaip yra is teisu, tik tikim, kakzuom pasitikim, nors gal viskas tik melas...

Na, as neprisimenu, jog buciau rasiusi, kad veganai mirsta anksciau, man daktaras sake pries 50 metu, arba "nu paziuresim po 10 m, kaip su sveikata bus".

Is jusu tokiu esu ne viena karta sulaukusi. Toks jausmas, labai apsidziaugtumete tiesa irodziusios, jei man blogai butu. Fui. Nei karto nieko i tai neatsakiau, bet man cia zemiau plintuso yra.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 11:23)

zinok abejoju ar teoristai visi butu vegetarai ar veganai, greiciau mesaedziai?....  unsure.gif

Teoristai ar teroristai? Teroristai siaip tai fanatai. Veganai irgi fanatai ( na tokia kaip given ar monteverte). Jos gal bombom neapsiristu, bet kitaip keistos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 12:40)
nu cia jau galima pasigincyti, kiek matau Airijoje karviu gana neblogai jos gyvena,ir u zkai kuriuos zmone sgeriau  biggrin.gif  lauke nuolat, vaiksto laisvai po ganyklas, kas diena jom daromi tyrimai is pieno, isivaizduok robotas melzimo,duoda apie 50 sveikatos parametru, siaip nuolat tikrinamos, gdyomos jei rieikia nuolat prausiamos, tikrai niekas ju nekankina kazkaip. Taip ju vaikai atskiriami, ir zudomi arba auginami mesai-pienui. Mesai auginami gyvunai gyvena vos metus ar du tik. Tai net nezinau ziaurumo prasme man beveik tas pats ar mesa ar pienas, tiek, kad pats pienas is esmes, nera gaunamas kazkokiu smurtiniu keliu, kaip mesa. Galima pvz butu auginti karvutem nezudyti jos vaiku ir pasimelsti.
Mesa musm vsiai nereikalinga, o kitu zinduoliu opienas gali buti riekalingas vaikam, mamu, kurios negali zindyti, tik geriau tinka ozku, aviu, ne karviu.

Ne, as ne uz pieno valgyma, bet nereiktu pritemti kazka kaip norisi smile.gif

Atskirt vaikus mazus nuo mamos baisu, noretum kad tavo atskirtu?
Kad karve vis duotu pieno, ji turi buti vis vaisinama ir vis gimdyti. Ar butu faina, jei tu nuolat butum nescia arba zindanti? Kaip susivarytum savo kuna po 10-15 vaiku?
Tai irgi smurto forma pries gyvuna norint gaut pieno. Taigi nematau smarkiai didelio skirtumo tarp mesos ir pieno moraline prasme. Kurioj vietoj cia malda padetu? Karves eina i dangu gal?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 12:57)
Teoristai ar teroristai? Teroristai siaip tai fanatai. Veganai irgi fanatai ( na tokia kaip given ar monteverte). Jos gal bombom neapsiristu, bet kitaip keistos.

baisiausia tai būti mase pilka smile.gif
Atsakyti

tai kad sirgo depresija, nebeslepia to, tai jau ir nėra žiauriai gerai.
Vat klausimas, kur tada buvo jos dievuko pagalba? smile.gifšitiek jėgų jam atiduot per dieną, o rezultatas? smile.gif

Kiek as supratau, tai ji tada dar nebuvo krisnaite.

O is to kiek as su jais susidurusi, tai man jie baisiai patinka. Is ju sklindanti ramybe.  :wub:  Ir ju maistas patinka. Silto pieno tai, aciu ne, bet darzoviu-pupeliu troskiniai super.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 11:23)
Paziurekit kas prasneko. Temu kureja, kaip is vyro issireikalauti pagalbos namuose, demesio, kad neitu i barus ir negertu, butu svelnus,nekaikytu taves p1sama mesa, padetu, suprastu ir panasiai. Tu tai jau labai gera issirinkai? Juokdare biggrin.gif
Jau geriau beda kad neveda negu veda toks kaip tavo.

Ji nesirinko. Kas eme uz to ir ejo.
Nes moteris , anot jis, turi buti butinai istekejusi ir isperejusi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 12:41)
jeigu viskas būtų tik galvoje, žmonės neturėtų skirtingų likimų, skirtingos energinės (ne tik fizinės jėgos) ir t.t. Viskas iš subtiliųjų, astralinių kūnų atsispindi čia, Žemėje

Cia jau ne i tema sneki
Jau treciakart kartojuosi, del buvimo skirtingose zemes vietose, kaio tai keicia ju tikejima ir rezultata siekiant tikslo? Klausei, kodel jie ne Indijoj... O kodel turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 11:34)
visur, bet jie skirtingi, skirtingiems tikslams. Juk jie ne tą krikščionių dievą šaukia, tiesa?
neskraido bent jau Ieva niekur. Eilinis krikščionis turi stipresnes apsaugas nei ji, perbėgusi pas krišną. Aš tą matau, nori tikėk, nori ne smile.gif Gal tada, kai viziją laimėjo ir buvo kažkoks pakilimas pas ją, bet nebūtinai nuo dievo, astrologiškai gal, pagal planetų įtaką pasisekė.

Grazi Ievos daina eurovizijos buvo. Viena is geresniu is Lietuvos per visas eurovizijas. Todel ir laimejo( pateko).
Atsakyti