Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 12:13)
Yra toks posakis, merginos nori daug vyru, bet gauna vienas,  konkurencija tapr vyru, jiems yra gerai, nieko blogo, nueiti su 2ar 5 tos arbatos, ne i lova gi , ar isipareigoji jau isegrusi tos arbatos? nu negerk, eik i parka pasivaiksicoti  biggrin.gif
va tas toks durnas isitikinimas moterim ne vienai gyvenima sugadina, pirsirisa is kart prie arbatos gerimo partnerio, jau isisvaizduoja ,akd jie pora, o vyrui bele sekso gauti, ir tiek daugumai, moteris per greit atsiduoda, pe rgreit sumeta skudurus, o paskui ziuri, kad tam vyrui iki lemputes, paskui etmos forume, kaip isteketi uz vyro su kuriuo gyvenu, arb ajis dar nepasiruose svaiku tureti, blyn ikisti pasiruoses, vesti, vaikus pradeti nepasiruoses...  biggrin.gif
daug asistuotoju reikalinga tam,kad moteris neprisiristu ir sugebetu issirinkti tinkama, kuri sja rupinis, ja myle,s pildys jos pageidavimus, o ne kuris pirmas patiko graziu akiu, placiu peciu lotuliukas.gif  , gera vyra, o ne bet koki is tos baimes , kad man jau 23 , o as dar netekejusi,. nu ir patiko man, ir guli tokie patikimai paskui ant sofutes ar laksto pas kitas , i rgalu gale vel skyrybos po 3 m ir vel nauju patikimu ieskojimas....  biggrin.gif

Paziurekit kas prasneko. Temu kureja, kaip is vyro issireikalauti pagalbos namuose, demesio, kad neitu i barus ir negertu, butu svelnus,nekaikytu taves p1sama mesa, padetu, suprastu ir panasiai. Tu tai jau labai gera issirinkai? Juokdare biggrin.gif
Jau geriau beda kad neveda negu veda toks kaip tavo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 12:23)
tai skirk tu gyvenima ir foruma doh.gif
Papildyta:

zinok abejoju ar teoristai visi butu vegetarai ar veganai, greiciau mesaedziai?....  unsure.gif

Moko ta, kuriai pėdkelnės yra tas pats, kas pėdutės, o lytinis aktas yra santuoka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:23)
Paziurekit kas prasneko. Temu kureja, kaip is vyro issireikalauti pagalbos namuose, demesio, kad neitu i barus ir negertu, butu svelnus,nekaikytu taves p1sama mesa, padetu, suprastu ir panasiai. Tu tai jau labai gera issirinkai? Juokdare biggrin.gif

Bet užtat ji ŽINO kaip turėtų būti.esmė čia ;)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:23)

Negražu spardyti gulintį. Arba bent jau necituok tu jos paklodžių, scrolinti daug reikia žemyn.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:19)
Sako, dievas yra visur, tai koks skirtumas, kur tu ju saukiesi? biggrin.gif juk tai ne materija, budamas indijoj nebusi arciau.
Ir is kur zinai, kad jie neskrajoja, kaip jie jauciasi?
Ar manai, kad ju dievai jiems padejo maziau negu tavieji tau? biggrin.gif
Papildyta:

Tau toli grazu iki given ar Montevertes, tai kas kad jusu vertybes atseit panasios. Draskaisi nuo liemenuku iki santuokos savokos, del visko. Ne viena cia tiek nesiardo.

visur, bet jie skirtingi, skirtingiems tikslams. Juk jie ne tą krikščionių dievą šaukia, tiesa?
neskraido bent jau Ieva niekur. Eilinis krikščionis turi stipresnes apsaugas nei ji, perbėgusi pas krišną. Aš tą matau, nori tikėk, nori ne smile.gif Gal tada, kai viziją laimėjo ir buvo kažkoks pakilimas pas ją, bet nebūtinai nuo dievo, astrologiškai gal, pagal planetų įtaką pasisekė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 12:34)
visur, bet jie skirtingi, skirtingiems tikslams. Juk jie ne tą krikščionių dievą šaukia, tiesa?
neskraido bent jau Ieva niekur. Eilinis krikščionis turi stipresnes apsaugas nei ji, perbėgusi pas krišną. Aš tą matau, nori tikėk, nori ne smile.gif Gal tada, kai viziją laimėjo ir buvo kažkoks pakilimas pas ją, bet nebūtinai nuo dievo, astrologiškai gal, pagal planetų įtaką pasisekė.

As gal skaiciau viena koki straipsni apie ja, eurovizija isvis nesidomiu, bet man ir be elfu pagalbos pakankamai aisku, kad jai negerai.

O prie ko dievu ir tikslu skirtingumas cia? Ar budamas kazkur zemeje kitur gali fiziskai prie ju priarteti, kad ir koks tai dievas bebutu? Viskas gi tavo galvoj.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 13, 10:54)

Mano sesuo užsispyrusi, ir nelanko kursų, arba tiesiog atsisako pastudijuoti pati (mgos  internete galima parsisiusti). Ji "nemoksliškai" įsitikinusi, kad net kelios iki mėnesiniu yra "pavojingos". cia tas pats, kaip 90metei pastoti, juk kiaušinėlis liuteininėj fazėj seniai suiręs.
(iš čia ir moto: "stiklinėje pieno yra daugiau kančios nei mėsoje".)

ji gali buti teisi pvz del saves, nes ovuliacija gali buti ir per menesines kai kam.

nu cia jau galima pasigincyti, kiek matau Airijoje karviu gana neblogai jos gyvena,ir u zkai kuriuos zmone sgeriau biggrin.gif lauke nuolat, vaiksto laisvai po ganyklas, kas diena jom daromi tyrimai is pieno, isivaizduok robotas melzimo,duoda apie 50 sveikatos parametru, siaip nuolat tikrinamos, gdyomos jei rieikia nuolat prausiamos, tikrai niekas ju nekankina kazkaip. Taip ju vaikai atskiriami, ir zudomi arba auginami mesai-pienui. Mesai auginami gyvunai gyvena vos metus ar du tik. Tai net nezinau ziaurumo prasme man beveik tas pats ar mesa ar pienas, tiek, kad pats pienas is esmes, nera gaunamas kazkokiu smurtiniu keliu, kaip mesa. Galima pvz butu auginti karvutem nezudyti jos vaiku ir pasimelsti.
Mesa musm vsiai nereikalinga, o kitu zinduoliu opienas gali buti riekalingas vaikam, mamu, kurios negali zindyti, tik geriau tinka ozku, aviu, ne karviu.

Ne, as ne uz pieno valgyma, bet nereiktu pritemti kazka kaip norisi smile.gif
O tos kancios, jei ziureti sitaip tai pilna musu gyevnime, joks maistas be kancios pas mus neatkeliauja ant stalo, ir joks beveik kitas daiktas i namus. Zeme, tokia planeta, kur visi visus valgo ir naudojasi, svarbu nepernaudoti, neparazituoti. Plesrunai medzioja zoliaedzius, zoliaedziai valgo zolia, medzius , krumsu ir t.t. gyvenimo ratas. Blogai,akd naudojam neatsinaujiinancius resusrus - nafta, ku rnezinom, nei kam ji planetai, nei kas bus, kai tiek ispumpuosim...

Siaip ar taip pasaulis eina pamazu prie veganines mitybos,samoningumo naudojime, del gloalinio atisimo, ir kitu veiksnmiu vis daugeja pasirinkimo augalinio "pieno" ir kitu produktu, pusfabrikaciu ,kad patenkinti didziosios mases poreikius, lengvai ir greit pireinamo maisto, ik nebutinai tai viska sbuna geriau, daznai viena s.. pakeicia kitu s...
nu ziuresim,kas bus per 10 m ateinaciu....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:38)
As gal skaiciau viena koki straipsni apie ja, eurovizija isvis nesidomiu, bet man  ir be elfu pagalbos pakankamai aisku, kad jai  negerai.

O prie ko dievu ir tikslu skirtingumas  cia? Ar budamas kazkur zemeje kitur gali fiziskai prie ju priarteti, kad ir koks tai dievas bebutu? Viskas gi tavo galvoj.

jeigu viskas būtų tik galvoje, žmonės neturėtų skirtingų likimų, skirtingos energinės (ne tik fizinės jėgos) ir t.t. Viskas iš subtiliųjų, astralinių kūnų atsispindi čia, Žemėje
Atsakyti

As gal skaiciau viena koki straipsni apie ja, eurovizija isvis nesidomiu, bet man ir be elfu pagalbos pakankamai aisku, kad jai negerai.

Kodel tau taip atrodo?

Man tas jos pozityvumas yra perdetas. Atrodo nera ramybes viduje, todel "viskas ziauriai geraaaaaai" dirbtinai kuriama. As gal neteisi. Siaip zinomi zmones daznai komentatoriu matomi labai neteisingai.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 11:48)
Nu tu jau nepyk, bet su vaikais nusisnekejai, jokios logikos ir jokio rimto pagrindimo cia. Nu daug kas vaikams nepatinka, daugeliui darzoves nepatinka,eit miegot anksti nepatinka, o visi saldainius blizganciom akim ima. Tai reiskia kad jie protingi vaikai, zino kad jiem saldainiai gerai ir sveika? biggrin.gif man pvz visada pienas patiko, siltas irgi biggrin.gif

Dainavimas yra vienas is meditacijos budu. Kaip ir mantru kartojimas. Krikscionybej baznytines giesmes, o pagrabe babulku raudones visai ne be reikalo. Kiekviena religija turi savo apeigu kazkokia garsine israiska, kuri nera vien del grozio.

tai ir sako, jei neusgadinti vaikai, jei jiem mnebuvo drauidziama pajusti save ir svao poreikius,tai jie sugeba atsirinkti ir zino,ka valgyti ir kada miegoti eiti mirksiukas.gif

dainavimas ir siaip gerai , tam tikri garsai gydo zmones...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 12:01)
Nerašyk paklodžių, kurių niekas neskaito, į teiginį, kad Given svarbu idėjos, ne žmonės.

o tau kas svarbu?
Atsakyti

Ne, as ne uz pieno valgyma, bet nereiktu pritemti kazka kaip norisi smile.gif

Va man butent ir atrodo, kad Given reklamuodama savo gyvenimo buda pritempia kaip jai norisi. Nesvarbu kaip, melu, tiesa, svarbu, kad kuo daugiau "atverst".

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 12:19)
Tau toli grazu iki given ar Montevertes, tai kas kad jusu vertybes atseit panasios. Draskaisi nuo liemenuku iki santuokos savokos, del visko. Ne viena cia tiek nesiardo.

tu ardaisi lotuliukas.gif as tik issakau savo poziuri, o tau vaidensi vis nebuti dalykai. nesimatuoju su zmonem, o tau ziuriu labai patinka pasimatuoti biggrin.gif ,nezinau kam kiek iki ko toli bet tai ka jos raso man neatorodo, kaip pamokslai, nes is esmes vertybes nesipjauna, o jums atrodo ir tiek. bet nebutinia su viskuo sutinku ir gi, kaip ri jos su manim, bet mes sugebam bendrauti graziai, o jus is kart puolat i asmeniskumus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 13, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72499546" data-time="1568367526"><div><p>As gal skaiciau viena koki straipsni apie ja, eurovizija isvis nesidomiu, bet man ir be elfu pagalbos pakankamai aisku, kad jai negerai.
</p></div></blockquote><p>Kodel tau taip atrodo?
</p><p></p><p>Man tas jos pozityvumas yra perdetas. Atrodo nera ramybes viduje, todel "viskas ziauriai geraaaaaai" dirbtinai kuriama. As gal neteisi. Siaip zinomi zmones daznai komentatoriu matomi labai neteisingai.
</p>

tai kad sirgo depresija, nebeslepia to, tai jau ir nėra žiauriai gerai.
Vat klausimas, kur tada buvo jos dievuko pagalba? smile.gif šitiek jėgų jam atiduot per dieną, o rezultatas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugsėjo 2019 - 11:48