QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 08:38)
Lisitėja, be abejo, mityba neapsprendžia visko, bet....ar girdėjai, kad visavalgis, atėjęs į veganų kavinę, burbuliuotų, kaip čia taip nėra jam mėsos?
Ar visavalgis lyg netyčia neima dejuoti prie vegano, kaip čia tas žoleles žudo?
Ir tt.
Esu šventai įsitikinusi, kai žmogus ima nebevalgyti mėsos, jis ima ėsti aplinkinius. Montevertė ir Given pavyzdys idealus.
patikek, mesos nevalgiau nuo 13 m kiek patyciu del to prisiklausiau is visavalgiu
tik tu nebuvai kitoje barikadu puseje ir nezinai. Kaip tik nesu girdejusi sitokiu dalyku is veganu ar vegetaru, ka pasakoji, realiai pati esi girdejusi ar tik kazkas sake, kad taip yra? niekad nieko is nieko neprasydavau, kur nueini i baliu visada randi kazko pavalgyti, nes ner ataip,kad zmoens tik messa valgytu, mesa tik dalis mitybos ir bendrose kavinese irgi visur yra kazko, jei norisi butent kavineje valgyti, veganam, aisku, sunkiau, bet dabar tikrai labai daug pasirinkimu visur, ir tai juk gerai ar blogai? nemanau,kad tu pati tik mesa nuolat valgai ar ne?
jus ttikrai ne ka maziau edat tuos aplinkinius, nu pasiziurekti veina kart ai save, perisskaityk savo zinutes kartais
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 09:02)
nepastebėjau, kad mano charakteris pasikeistų be mėsos
nu bet tu gali bandyti rašyti, gal Nobelį gausi
geras pastebejimas
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 09:43)
Pas tave kazkoks iskreiptas mastymas i vyriska gimine. Kokie draugu buriai? Ne visi vyrai draugai yra/ gali buti partneriai. Tu visa vyr gimine iskart suvoki kaip partneri.
Nereikia ir intymumo. Jei mane mergina kazkoks bernas, jis man patinka, mes kaip ir pora, kviecia kavos, geles, pasimatymai, malonios smulkmenos, tai as jau kitu frontu nei su niekuo kitu nevarysiu.
jei neturi vyro ir renkiesi , zinoma visi vyrai gali buti potencialus parteneriai , o ko ne? kas kokei kiti kryziukais pazymeti, nevyrai gal?
kaip ir pora,
jus kaip ir niekas, kas jus vienas kitam? kavos gerimo pora?
Yra toks posakis, merginos nori daug vyru, bet gauna vienas, konkurencija tapr vyru, jiems yra gerai, nieko blogo, nueiti su 2ar 5 tos arbatos, ne i lova gi , ar isipareigoji jau isegrusi tos arbatos? nu negerk, eik i parka pasivaiksicoti
va tas toks durnas isitikinimas moterim ne vienai gyvenima sugadina, pirsirisa is kart prie arbatos gerimo partnerio, jau isisvaizduoja ,akd jie pora, o vyrui bele sekso gauti, ir tiek daugumai, moteris per greit atsiduoda, pe rgreit sumeta skudurus, o paskui ziuri, kad tam vyrui iki lemputes, paskui etmos forume, kaip isteketi uz vyro su kuriuo gyvenu, arb ajis dar nepasiruose svaiku tureti, blyn ikisti pasiruoses, vesti, vaikus pradeti nepasiruoses...
daug asistuotoju reikalinga tam,kad moteris neprisiristu ir sugebetu issirinkti tinkama, kuri sja rupinis, ja myle,s pildys jos pageidavimus, o ne kuris pirmas patiko graziu akiu, placiu peciu
, gera vyra, o ne bet koki is tos baimes , kad man jau 23 , o as dar netekejusi,. nu ir patiko man, ir guli tokie patikimai paskui ant sofutes ar laksto pas kitas , i rgalu gale vel skyrybos po 3 m ir vel nauju patikimu ieskojimas....