Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 10:52)
Tu neįsivaizduoji koks malonumas, kai tave per kelis sekundes išneša virš vandens ir realiai skrendi. Aš visada prisiminsiu pirmą kartą, kai tai pajaučiau - kvatojau balsu.

Tikiu. Nugalėti savo baimes yra laisvė ...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 13, 11:02)
Atrodo gražiai.Bet kadangi esu bandžiusi ant vandens slidžių atsistoti, ir nesėkmingai.Prisiplojau kaip turi būti.Net netikėjau,kad vanduo toks kietas gali būti.Buvau bent 10 metų jaunesnė.O dabar matyt ir kaulus išbarstyčiau.

Esu ir aš ne kartą prisiplojusi. Esu petį išsinarinusi, pilvo preso raumenis pasitempiau ne per seniausiai. Bet žinai, esmė yra tame, kad dažniausia traumų tikimybė yra ne ant vandens, o ant kranto. Nes darant kažką įtemptai kontroliuoji visą savo kūną, krante - atsipalaiduoji ir savisaugos instinktas nusinulina.

Ir taip, paviršiaus įtempimo jėgos dar niekas neatšaukė. Jei dideliu greičiu ir iš aukštai - asfaltas. smile.gif
Atsakyti
Nakviša, šaunuolė, pagarba.

Dėl tų visų krišnaitų. Man jie jau visų pirma keisti tuo savo nesibaigiančiu dainavimu. Na kiek galima vergauti tam kažkokiam Dievui vienam iš milijono? kai papasakojo, kad po 2 val. į dieną dainuoja. Nu siaubas. Jei jis iš tikrųjų kažką tokio suteiktų, tai po šitiek pastangų, jie jau skraidyti visi turėtų. O dabar toks jausmas, kad silpnokas tas jų dievukas smile.gif
o dėl pieno, ypač, kai jie jį dar šildo, tai iš viso. Nežinau vaiko, kuris darželyje nesipurtė nuo šilto pieno, visi viaukčiodavo. Nes vaikai dar teisingi, jei saldainiais nesugadinti, jaučia kas jiems netinka. O suaugę jie dabar dievina tą šiltą pieną. Nenormalu kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 13, 00:06)
Atejo penktadienis 13d
Beveik pilnas menulis.
Saugokites.

Uzvakar buvom ziureti vieno namo. Pakilo toks gusinis vejas. MB sako... cia to namo buve numireliai rodo nepasitenkinima mumis. Negerai cia.
(namas parduodamas paveldetoju, savininkas mire ir ten matosi ne viena karta gyvenus tame sklype (yra senas namas o jame buvo kazkas pasarvota buvo,  pries ji paliekant stovet, yra kryzius))

biggrin.gif biggrin.gif taviškė po to nebego praustis po sventinto vandens srove? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2019 - 10:27
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 11:24)
Nakviša, šaunuolė, pagarba.

Dėl tų visų krišnaitų. Man jie jau visų pirma keisti tuo savo nesibaigiančiu dainavimu. Na kiek galima vergauti tam kažkokiam Dievui vienam iš milijono? kai papasakojo, kad po 2 val. į dieną dainuoja. Nu siaubas. Jei jis iš tikrųjų kažką tokio suteiktų, tai po šitiek pastangų, jie jau skraidyti visi turėtų. O dabar toks jausmas, kad silpnokas tas jų dievukas smile.gif
o dėl pieno, ypač, kai jie jį dar šildo, tai iš viso. Nežinau vaiko, kuris darželyje nesipurtė nuo šilto pieno, visi viaukčiodavo. Nes vaikai dar teisingi, jei saldainiais nesugadinti, jaučia kas jiems netinka. O suaugę jie dabar dievina tą šiltą pieną. Nenormalu kažkaip.

Nu tu jau nepyk, bet su vaikais nusisnekejai, jokios logikos ir jokio rimto pagrindimo cia. Nu daug kas vaikams nepatinka, daugeliui darzoves nepatinka,eit miegot anksti nepatinka, o visi saldainius blizganciom akim ima. Tai reiskia kad jie protingi vaikai, zino kad jiem saldainiai gerai ir sveika? biggrin.gif man pvz visada pienas patiko, siltas irgi biggrin.gif

Dainavimas yra vienas is meditacijos budu. Kaip ir mantru kartojimas. Krikscionybej baznytines giesmes, o pagrabe babulku raudones visai ne be reikalo. Kiekviena religija turi savo apeigu kazkokia garsine israiska, kuri nera vien del grozio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 08:09)
O kodel lutuke taves neplaka prie kryziaus, kad esi paleistuve? Kaip kitas cia? biggrin.gif ar kad draugytes esat?

As ne vieno ex nekolioju, argi tik du poliai yra - seksuot arba koliotis?su dukros tevu bendraujam kaip suauge- aptariam dukros svarbius klausimus, perveda kartais eur dar prie alimentu ar kazka pats nuperka, pataiso musu technika namoe (kompus ar tel) . Esam nuo dusios pasikalbeje, kai vienam ar kitam buvo sunku. Bet kazkokiu draugysciu nevedam labai. Su kitais ex nebendrauju, nes nei bendru tasku neturim, nei noro yra.
Dabar MB pinigu kazkaip nedavineja, na kad ikistu i ranka kupiuru pluosta biggrin.gif bet namie ka reik tvarko, nuperka, sumoka. Ir aisku zinau, kad visada duotu jeigu reiktu. Bet pas mus santykiai ne tokie kaip pas jus, kad i namus net nesivedi.

Bet cambala kokia slyksti moteris, anoj temoj prie merginos taip prikibo siaubas  unsure.gif

nu ka tu vel svaigsti nejau neatsibosta, kas ryta atsikelus?
kada kuria is jus as pavadinau paleistuve? blink.gif tik durnom esu isvadinusi lotuliukas.gif
kiekvienas renkasi ,ka ir kaip daro, manau, dauguma is musu turi viena vyra,su kruiuo ly ssantykiauja, stampas pase a rgyvenmas po vienu stogu nereiskia, ar zmones paleistuvauja ar mylisi. Jei yra jausmai, jei nera vartojami hormonai, tai yra visai nebloga situacija, kurioje esamame gal daugelis, nors neiznau neskaiciavau.O jei kas tik seksu uzsiimineja tai velgi tik jusu reikalas, taip tai paleistuvavimas, bet tai jus pasirinkimas.Jusm svarbiausia,kas kaip jus pavadins?
Idelios seimos kiek suprantu nei viena neturi ir su sventosiomis lyg nebendrauju cia, bent nepsatbejau lotuliukas.gif ir kiekveina is mus darom, tai savo gyvenime, kas mums siou metu atrodo teisinga, o ar tai teisinga ar ne parodys vel mums paciom gyvenimo vaisiai...viskas ka galim pasidalinti kazkokia info ar patirtim.

ale naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 13, 11:48)
Nu tu jau nepyk, bet su vaikais nusisnekejai, jokios logikos ir jokio rimto pagrindimo cia. Nu daug kas vaikams nepatinka, daugeliui darzoves nepatinka,eit miegot anksti nepatinka, o visi saldainius blizganciom akim ima. Tai reiskia kad jie protingi vaikai, zino kad jiem saldainiai gerai ir sveika? biggrin.gif man pvz visada pienas patiko, siltas irgi biggrin.gif

Dainavimas yra vienas is meditacijos budu. Kaip ir mantru kartojimas. Krikscionybej baznytines giesmes, o pagrabe babulku raudones visai ne be reikalo. Kiekviena religija turi savo apeigu kazkokia garsine israiska, kuri nera vien del grozio.

nu tai tu išskirtinis vaikas tada

ne man aiškinti paie meditacijas ir jų būdus, patikėk mirksiukas.gif
bet aš ir sakau, kad po tiek pastangų jie skrajoti turėtų, o dabar pšš smile.gif efektingiausia yra tai, kas neatima tiek laiko ir neša gerą rezultatą. Va tada tai skaitoma, kad jėgos padeda ir tos jėgos tau tinka. Iš viso yra keista gyvenant Lietuvoje šauktis indų dievų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 08:21)
Given turi teisiosios sindromą smile.gif Nuolat pabrėžia, kaip čia turim laiko visos, nors pati atėjusi beprasmes paklodes audžia ir viską perskaito.  Nusprendžia , kad visos čia be draugų, nelaimingosios, gal, sakau, akd esame mėsėdės?  biggrin.gif O išties nemyli ji žmonių, tik idėjas, tai labai ryšku.
ji tiesiog tai parašo kitaip smile.gif

Nu palauk, o tu myli zmones? lotuliukas.gif ar ne mes visos lygiai taip apt elgemes, jus turit savo gyvenim suvokima ir tai isreiskait,as turiu savo, ji turi savo ir t.t. ar nori pasakyti, tu nemanai, kad esi teisi savo pasirinkimuose, gyvenime? ar man neprikaisiojat,kad ne taip rengiuosi, ne taip bendrauju, ne taip su vyru gyvenu ir t.t.?

paparsciausiai Given, Montevertes, Given pasaulio supratimas, vertybes panasios, jusu keliu kitokios ir tiek, kai jus kuri kazka rasot, tau nekliuna, nes nesipjauna su tavo vertybem ir jums neatrodo, kaip kokie pamokslai, bet kai raso kazkuri is musu jau atrodo, nes nesutampa ir tiek. O kad paciso lygiai taip pat pamokslaujat, tyciojates, smerkiat, teisiat, nepastebit?
visos mes viska matom per savo prizme, per savo gyvenimo vertybes, filosofijas,visos realybes niekas nematom, tik menka jos dali, kuria musu samone pasirenka matyti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 11:58)
Nu palauk, o tu myli zmones? lotuliukas.gif ar ne mes visos lygiai taip apt elgemes, jus turit savo gyvenim suvokima ir tai isreiskait,as turiu savo, ji turi savo ir t.t.  ar nori pasakyti, tu nemanai, kad esi teisi savo pasirinkimuose, gyvenime? ar man neprikaisiojat,kad ne taip rengiuosi, ne taip bendrauju, ne taip su vyru gyvenu ir t.t.?

paparsciausiai Given, Montevertes, Given pasaulio supratimas, vertybes panasios, jusu keliu kitokios ir tiek, kai jus kuri kazka rasot, tau nekliuna, nes nesipjauna su tavo vertybem ir jums neatrodo, kaip kokie pamokslai, bet kai raso kazkuri is musu jau atrodo, nes nesutampa ir tiek. O kad paciso lygiai taip pat pamokslaujat, tyciojates, smerkiat, teisiat, nepastebit?
visos mes viska matom per savo prizme, per savo gyvenimo vertybes, filosofijas,visos realybes niekas nematom, tik menka jos dali, kuria musu samone pasirenka matyti.

Nerašyk paklodžių, kurių niekas neskaito, į teiginį, kad Given svarbu idėjos, ne žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 08:38)
Lisitėja, be abejo, mityba neapsprendžia visko, bet....ar girdėjai, kad visavalgis, atėjęs į veganų kavinę, burbuliuotų, kaip čia taip nėra jam mėsos?
Ar visavalgis lyg netyčia neima dejuoti prie vegano, kaip čia tas žoleles žudo?
Ir tt.
Esu šventai įsitikinusi, kai žmogus ima nebevalgyti mėsos, jis ima ėsti aplinkinius. Montevertė ir Given pavyzdys idealus.

patikek, mesos nevalgiau nuo 13 m kiek patyciu del to prisiklausiau is visavalgiu doh.gif tik tu nebuvai kitoje barikadu puseje ir nezinai. Kaip tik nesu girdejusi sitokiu dalyku is veganu ar vegetaru, ka pasakoji, realiai pati esi girdejusi ar tik kazkas sake, kad taip yra? niekad nieko is nieko neprasydavau, kur nueini i baliu visada randi kazko pavalgyti, nes ner ataip,kad zmoens tik messa valgytu, mesa tik dalis mitybos ir bendrose kavinese irgi visur yra kazko, jei norisi butent kavineje valgyti, veganam, aisku, sunkiau, bet dabar tikrai labai daug pasirinkimu visur, ir tai juk gerai ar blogai? nemanau,kad tu pati tik mesa nuolat valgai ar ne?

jus ttikrai ne ka maziau edat tuos aplinkinius, nu pasiziurekti veina kart ai save, perisskaityk savo zinutes kartais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 09:02)
nepastebėjau, kad mano charakteris pasikeistų be mėsos biggrin.gif
nu bet tu gali bandyti rašyti, gal Nobelį gausi biggrin.gif

geras pastebejimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 09:43)
Pas tave kazkoks iskreiptas mastymas i vyriska gimine. Kokie draugu buriai? Ne visi vyrai draugai yra/ gali buti partneriai. Tu visa vyr gimine iskart suvoki kaip partneri.
Nereikia ir intymumo. Jei mane mergina kazkoks bernas, jis man patinka, mes kaip ir pora, kviecia kavos, geles, pasimatymai, malonios smulkmenos, tai as jau kitu frontu nei su niekuo kitu nevarysiu.

jei neturi vyro ir renkiesi , zinoma visi vyrai gali buti potencialus parteneriai , o ko ne? kas kokei kiti kryziukais pazymeti, nevyrai gal? biggrin.gif

kaip ir pora, jus kaip ir niekas, kas jus vienas kitam? kavos gerimo pora? biggrin.gif
Yra toks posakis, merginos nori daug vyru, bet gauna vienas, konkurencija tapr vyru, jiems yra gerai, nieko blogo, nueiti su 2ar 5 tos arbatos, ne i lova gi , ar isipareigoji jau isegrusi tos arbatos? nu negerk, eik i parka pasivaiksicoti biggrin.gif
va tas toks durnas isitikinimas moterim ne vienai gyvenima sugadina, pirsirisa is kart prie arbatos gerimo partnerio, jau isisvaizduoja ,akd jie pora, o vyrui bele sekso gauti, ir tiek daugumai, moteris per greit atsiduoda, pe rgreit sumeta skudurus, o paskui ziuri, kad tam vyrui iki lemputes, paskui etmos forume, kaip isteketi uz vyro su kuriuo gyvenu, arb ajis dar nepasiruose svaiku tureti, blyn ikisti pasiruoses, vesti, vaikus pradeti nepasiruoses... biggrin.gif
daug asistuotoju reikalinga tam,kad moteris neprisiristu ir sugebetu issirinkti tinkama, kuri sja rupinis, ja myle,s pildys jos pageidavimus, o ne kuris pirmas patiko graziu akiu, placiu peciu lotuliukas.gif , gera vyra, o ne bet koki is tos baimes , kad man jau 23 , o as dar netekejusi,. nu ir patiko man, ir guli tokie patikimai paskui ant sofutes ar laksto pas kitas , i rgalu gale vel skyrybos po 3 m ir vel nauju patikimu ieskojimas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 11:54)
nu tai tu išskirtinis vaikas tada

ne man aiškinti paie meditacijas ir jų būdus, patikėk mirksiukas.gif
bet aš ir sakau, kad po tiek pastangų jie skrajoti turėtų, o dabar pšš smile.gif efektingiausia yra tai, kas neatima tiek laiko ir neša gerą rezultatą. Va tada tai skaitoma, kad jėgos padeda ir tos jėgos tau tinka. Iš viso yra keista gyvenant Lietuvoje šauktis indų dievų

Sako, dievas yra visur, tai koks skirtumas, kur tu ju saukiesi? biggrin.gif juk tai ne materija, budamas indijoj nebusi arciau.
Ir is kur zinai, kad jie neskrajoja, kaip jie jauciasi?
Ar manai, kad ju dievai jiems padejo maziau negu tavieji tau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 13, 11:58)

Tau toli grazu iki given ar Montevertes, tai kas kad jusu vertybes atseit panasios. Draskaisi nuo liemenuku iki santuokos savokos, del visko. Ne viena cia tiek nesiardo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 09:44)
Manau, kad tai dėl to, jog jos jau seniai vegetarės ir ,....ne iš LT smile.gif Mano dukterėčiau bžvegetarė n metų, gyvena ne LT seniai, bet ji niekad atvykusi neaiškina, jokių pretenzijų, nieko, sportuoja sau, valgo kaip jai atrodo gerai ir tai nekelia jokios įtampos niekam. o čia, matyt, išties prasčiausi vegetarizmo atstovai susirinko  unsure.gif

tai skirk tu gyvenima ir foruma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 10:07)
As jau buvau ikelusi nuoroda kur Toronte veganai susirinko su plakatais pries restoraneli.
Yra veganu, kurie eina ir ziaugcioja, ziobcioja zmonem valgantiem mesini patiekala.
Kazkokioj saly veganas nusove mesos pardaveja.
Tai kad vyksta ne tik forume.

zinok abejoju ar teoristai visi butu vegetarai ar veganai, greiciau mesaedziai?.... unsure.gif
Atsakyti