Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 10:26)
biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif oi aš vis dar bailė unsure.gif supratau, kad turiu fobiją,  tik nzn kaip ji vadinasi, bijau nestabilumo. Sporte tas pats, baseine, negaliu nieko padaryt jei matau, kad gali būti nestabilu  biggrin.gif

Pas mane viskas nestabilu. Lupa taip, kad net nespėji susivokti. Koordinacija reikalinga akimirksniu, nes kitaip tėkšies ir skaudžiai.

Pvz.:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Given jau atsisveikino kokius du kartus ir sake griz tik pirmadieni, bet vel raso kazka biggrin.gif
Kokia stipri priklausomybe tas SM biggrin.gif
Atsakyti
Tris kartus būčiau numirus prieš pasileisdama į vandenį taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 10:39)
Tris kartus būčiau numirus prieš pasileisdama į vandenį taip  biggrin.gif

MB neseniai parasiutu soko, as ant zemes bijojau ziuret labiau uz ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 10:39)
Tris kartus būčiau numirus prieš pasileisdama į vandenį taip  biggrin.gif

Ryt bus taip, nes pučia!!!

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 10:43)

Jėzau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 13, 10:47)

Tu neįsivaizduoji koks malonumas, kai tave per kelis sekundes išneša virš vandens ir realiai skrendi. Aš visada prisiminsiu pirmą kartą, kai tai pajaučiau - kvatojau balsu.
Atsakyti
Labas rytas, dar trumpai, baigiant VP temas.
kažkada prieš 6-7 maždaug metus, labai intensyviai bendravom VP (NŠP) temoje. Horro ir Smalsutė buvo aktyvios dalyvės, Smalsutė, dar turėjo VP sertifikatą, kursus, baigtus Šeimos centre.
Horro buvo netikinti, jauna, aktyvi, mokslinga. Fb buvo užvedusi VP grupę. Ji maždaug taip ir pradėjo įrašą: "Nematau prasmės save nuodytis, gerti KT, ar NUOLAT naudotis prezikais. Gera pažinti savo kūną, juk tai puikus mokslinis objektas, kurį pažįsti realiai, kuris čia pat. Db moterys turi po kelis aukštuosius, o apie savo ciklą nieko nežino. žino, kad yra mėnesinės ir taškas. Dauguma nė nežino, kas yra folikulinė(ikiovuliacinė) fazė, liuteininė (poovuliacinė fazė), kas tas dalinis/santykinis vaisingumas, kas pilnas nevaisingumas, kas tas implantation dip (kai gali pati nustatyti, kada ivyksta implantacija, ir tada pagal ją tiksliau gali nustatyti gimdymo datą.
Kai pažįsti savo kūną, sužinai, kodėl kartais nepastoji, naudoji kūną kaip įrankį ne vien nėštumui išvengti, bet pastebi ir kitus negalavimus, ligų požymius, simptomus, ir tt.
Db labai paplitę Napro technologijos, pagal kurias gali stebėti, kaip pasireiškia nevaisingumas konkrečiai tavo kūne. pvz, mano sesuo lb džiaugdavo, kad pas ją beveik nuolat sausa. bet išties, jei drėgnų dienų per ciklą yra mažai, žymiai menkesni šansai pastoti (nes spermatozoidai žūsta rūgščioje makšties terpėje.)

Kai pažįsti savo ciklą, jau 3ią pakilusios temperatūros vakarą gali drąsiai mesti gumytes šalin myletis be tų preziku. Gimdoje - jau totali nevaisinga dykynė. Kitos ištisą gyvenimą mylisi su guma - neisivaizduoju net. unsure.gif jos įsitikinusios, kad esti vaisingos kaip triušių patelės - kurioms ovuliacija vyksta kassykkopuliuojantis. rolleyes.gif
Mano sesuo užsispyrusi, ir nelanko kursų, arba tiesiog atsisako pastudijuoti pati (mgos internete galima parsisiusti). Ji "nemoksliškai" įsitikinusi, kad net kelios iki mėnesiniu yra "pavojingos". cia tas pats, kaip 90metei pastoti, juk kiaušinėlis liuteininėj fazėj seniai suiręs.

dėl Ievos. nesuprantu rimtai tų vegetarų. biggrin.gif Krišnaitai šventyklose dauguma aptukę. Pasakojo man Ieva, kaip su vyru vaikams mokyklose apie vegetarimą šneka. Klausiu, ko ne apie vegan, o veg? gi pienas pasterizuotas,išvirintas, ten nė gramo skaiduųl, karvės irgi kankinamos, ir daug ilgiau. (iš čia ir moto: "stiklinėje pieno yra daugiau kančios nei mėsoje".)
Kalbuos su krišnaitais (o tie jau į mane šnairuoja seniai, nemėgsta mano pastabų, nejauku jiems): tiek vegan milk alternatyvų: kynva, grikiai, coco, oats, rice, almond, soya, riešutai. gaminki pieną iš jų. bet vaišnavai įsikibę savo senovės receptų su karvės pienu ir nejuda nė per gramą. karvė jiems šventa. bet jie pamiršta, kad laisvai judanči gatvėmis laimingų karvių pienas yra viena, o belangėse eksplotauojamų karvių gyvenimas ir jų pienas - yra visai kas kitas.
žinoma, ir vaišnavų tarpe atsiranda veganų.
tai ačiū D, kai kurie jų vadinasi, turi atmerktas akis ir proto. ir tie, kas veganai - nė vienas jų tarpe nenutukę.

vakar ant dvirkos nulėkiau aplankyti ibligoninęsavo dar vieną "plato" draugą. surietė žmogų ir tiesiai ant operacinio stalo: išėmė tulžį su akmenimis. jis - lb geras mano draugas, tik visad pašpilkuodavo dėl kepsniukų, dėl mano žolių dietos. aš, tau, given, gerų kepsniukų padaryčiau, tipo, atsisakytum? "tu, given, niekaip vyro nesusirasi, nes koks vyras norėtų žoles ėsti? kokia tu šeimininkė būtum?"
o vakar tylėjo jau kaip štikas, jokių lengvų pašaipėlių.
ir kitai pažįstamai draugei vasarą akmenis išėmė, o dar tik 29m.

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Na jo smile.gif , dabar aisku kidel Nakvisos klausia ar ji ne svorius kilnoja( ar kazkaip panasiai).
Super. Bet manes nieks neprivers, ne uz ka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 13, 10:43)

Apsikakociau biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
Given raso " veganai nekencia vegetaru". Cia normalu? biggrin.gif

Principe man px.Aš be mėsos gal ir galėčiau, bet be odinių batų ir rankinių jau niekaip.Ir kailinių, bei striukės neišsižadėsiu.Net neverta diskutuoti šia tema.Vis tiek kompromiso neprieisime.

Tu neįsivaizduoji koks malonumas, kai tave per kelis sekundes išneša virš vandens ir realiai skrendi. Aš visada prisiminsiu pirmą kartą, kai tai pajaučiau - kvatojau balsu.

Atrodo gražiai.Bet kadangi esu bandžiusi ant vandens slidžių atsistoti, ir nesėkmingai.Prisiplojau kaip turi būti.Net netikėjau,kad vanduo toks kietas gali būti.Buvau bent 10 metų jaunesnė.O dabar matyt ir kaulus išbarstyčiau.

Mano mylimas sportas ant kranto prieš saulę vartytis.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 10:58)
Na jo smile.gif , dabar aisku kidel Nakvisos klausia ar ji ne svorius kilnoja( ar kazkaip panasiai).
Super. Bet manes nieks neprivers, ne uz ka  smile.gif .

Sunkumų kilnotoja smile.gif Dar merginos teigė, kad aš garantuotai čioperį turiu. smile.gif
Pečiai pas mane platus jau nuo seniai. Gimdymai kažkiek dubens kaulus praplėtė, bet neryškiai.

Aš nieko neverčiau, bet visi mano vyrukai iš paskos įsitraukė. Savanoriškai.
Atsakyti